MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Δεν του έκανες και τίποτα συνταρακτικό. Πρώτον το να του φοράνε βραχιόλια δεν του λέει τίποτα, συνηθισμένος είναι, στα 100 πορτοφόλια ή ποδήλατα που θα βουτήξει θα τον πιάσουν και δυο-τρεις φορές. Υπολογισμένο ρίσκο. Και δεύτερον όταν τον πάνε να δικαστεί, θα αρχίσει να κλαίγεται ότι είναι φτωχός, δεν έχει πού να μείνει, έχει οκτώ παιδιά και άλλα τόσα εξώγαμα να θρέψει κτλ κτλ κτλ. Οπότε καλά έκανες και τον «έδωσες», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ποδήλατο του γιου σου είναι ασφαλές τώρα. όταν τον πάνε δικαστήριο, θα μαζεύτεί "όλη" η οικογένεια απ'εξω, και μετά αν θέλεις δίκασε τον....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 όταν τον πάνε δικαστήριο, θα μαζεύτεί "όλη" η οικογένεια όλος ο καταυλισμός απ' εξω, και μετά αν θέλεις δίκασε τον....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Πολλοί οι ψήφοι Άρη... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Πριν μιλήσω για τους τσιγγάνους λοιπόν..... ..... θα σας διηγηθώ τί ήθος έχουν απ' τα γεννοφάσκια τους. Είμαι Γλυφάδα και βολτάρουμε στους εμπορικούς δρόμους με το τότε amore εν έτει 1990. Εύκολος στόχος για το γυφτάκι που μας πλησιάζει. - Γυφτάκι: πάρε λουλούδι για το κορίτσι (τριαντάφυλλο) - Εγώ: (ντρέπομαι, μη με πει και γύφτο η κοπελιά). Πόσο ρε μικρέ? - Ένα κατοστάρικο. -Ορίστε, πάρε. (της δίνει το τριαντάφυλλο αλλά γλυκαίνεται) - Κι άλλα, κι άλλα, δώσε κι άλλα. - Του δίνω άλλο 1 κατοστάρικο (200 το τριαντάφυλλο). - Κι άλλο, κι άλλο, δώσε κι άλλο. - Του δίνω 1 κατοστάρικο (300 πλέον το τριαντάφυλλο) - Κι άλλο, κι άλλο (η δικιά μου να κοιτάει και να μην ξέρω πώς να φερθώ, ήτανε και φρέσκια). - Του δίνω συγκρατημένα εκνευρισμένος άλλο 1 κατοστάρικο (400 πλέον το τριαντάφυλλο, πολλά λεφτά για ένα ψωριασμένο τριαντάφυλλο). Και τί κάνει ρε μάγκες? Βάζει τα λεφτά στην τσέπη, τσιμπάει στρίβοντας με όλη του τη δύναμη την παλάμη της κοπελιάς μου με τα βρωμόχερά του και αρπάζει πίσω το τριαντάφυλλο, το οποίο μάλιστα και έσπασε στο κοτσάνι (άρα άχρηστο προς πώληση). Σαστίζω. Κοιτάω μια το γυφτάκι που φεύγει και μια το ματωμένο (ναι, της το έκανε με τέτοιο τρόπο που μάτωσε για τα καλά) χέρι της κοπέλας που είχε μείνει και χωρίς λουλούδι. Ανασυντάσσω τη σκέψη μου, αρχίζω και τρέχω και το προλαβαίνω πιο κάτω........ Το κλωτσίδι που έφαγε ακόμα το θυμάμαι και ελπίζω κι αυτό το σιχαμένο. Από τότε έχω ορκιστεί ότι σε γύφτο δεν ξαναδίνω ούτε από βόθρο. Γιατί είναι σκατόψυχοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πάλι καλά που δεν υπήρχε τότε youtube και κάμερες στα κινητά. Θα γινόσουν διάσημος, θα έβλεπες τη φάτσα σου το βράδυ με τίτλο «Ruthless fascist beats the hell out of helpless gipsy boy» σε όλα τα κανάλια και όλα τα μπλογκ και από κάτω τα σχόλια βροχή. Χρυσαυγίτη θα σε ανεβάζανε, ταγματασφαλίτη θα σε κατεβάζανε, ο Motolover φταίει για το μνημόνιο και τέτοια. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2013 από τον Phorever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Τα καλά μιας αθώας εποχής. Αλλά γιατί να έπιαναν οι κάμερες μόνο τα κλωτσίδια και όχι την αθλιότητα του μλκισμένου? :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Τα καλά μιας αθώας εποχής. Αλλά γιατί να έπιαναν οι κάμερες μόνο τα κλωτσίδια και όχι την αθλιότητα του μλκισμένου? :D γιατί πρώτον τα βίντεο αυτά συνήθως είναι από απόσταση και χωρίς ήχο, και δεύτερον αν έδειχνε και τι προηγήθηκε, δεν θα πούλαγε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σίγουρα όλοι έχουμε και απο μια ιστορία με γυφτάκια να πούμε. Μια δικιά μου που με άφησε λακαμα Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη, πίνουμε καφεδάκι και έρχεται το γυφτάκι για κανα ψιλό Έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να δίνω σε ζητιάνους και λοιπούς λεφτά, αλλα το κ@λ@παιδάκι αυτό ήταν σαφώς παραμελημένο-πεινασμένο, αλλά είχε τρελό φατσάκι και χαμόγελο. Το λυπήθηκα και είπα λεφτά δεν έχει αν θέλεις έλα να σου πάρω σουβλάκι. Παμε στη γωνία του πέρνω ένα πιτόγυρο (φυσικά ούτε ευχαριστώ), χτυπάει το κινητό και δεν γύρισα στην καρέκλα μου αλλά έμεινα εκεί γύρω περπατώντας πάνω κάτω Και εκεί μου έφυγε το τηλέφωνο απο το χέρι όταν τον είδα να πετάει το σουβλάκι στον κάδο χωρίς να το έχει δαγκώσει. Μιλάμε κόλησα άσχημα προσπαθούσα να καταλάβω ΓΙΑΤΙ και δεν μπορούσα..... Η πλάκα είναι οτι την επόμενη μέρα μου ξανάρθε,και του είπα πάλι τα ίδια και πάλι συμφώνησε, αλλά δεν άντεξα να πάω να του πάρω κι άλλο, τον άρχισα στις ερωτήσεις και έφυγε τρέχοντας..... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2013 από τον paitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Άντε να πάρεις ένα σούβλακο σε νορμάλ Έλληνα και να το πετάξει..... επιστημονική φαντασία και βάλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Άντε να πάρεις ένα σούβλακο σε νορμάλ Έλληνα και να το πετάξει..... επιστημονική φαντασία και βάλε. Ε μην το χοντραίνεις το θέμα, θα δαγκάσω.... ακούς εκεί να πετάξεις σουβλάκι (τουμπιοτικο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Χρυσαυγίτη θα σε ανεβάζανε, ταγματασφαλίτη θα σε κατεβάζανε, ο Motolover φταίει για το μνημόνιο και τέτοια. -Χατες δεν πείραξαν ποτε τσιγγάνους- γύφτους-Ρομα- Atsiganous - Οτι συμπεράσματα θελει ο καθένας βγάζει... μέχρι το μνημόνιο φτάσαμε. Όλοι λίγο πολύ έχουμε μια κακή εμπειρία με Τσιγγάνους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Εμενα καποτε στο μαγαζι αποπειραθηκαν να κλεψουν αλλα λογαριασαν χωρις τον ξενοδοχο. Το ξυλο που εφαγε η γυφτισσα απο τη Θαλεια ηταν ολα τα λεφτα. Κατα καιρους παντως ερχονται στο μαγαζι και καποιοι πολυ πολιτισμενοι ευγενικοι κοσμιοι με χαμογελο και χιουμορ που χαιρεσαι να τους εξυπηρετεις. Μεχρι και το τσιγαρο πεταν πριν μπουν μεσα και αν βρεχει σκουπιζουν τα ποδια τους στο πατακι. Εγω αυτο το λεω πολιτισμο παντως. Συνηθως οι παραπανω ειναι γυρολογοι που πολυλανε καποια προιοντα για να ζησουν. Προφανως ομως για την πλειονοτητα εχω αρνητικη αποψη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σίγουρα όλοι έχουμε και απο μια ιστορία με γυφτάκια να πούμε. Μια δικιά μου που με άφησε λακαμα Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη, πίνουμε καφεδάκι και έρχεται το γυφτάκι για κανα ψιλό Έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να δίνω σε ζητιάνους και λοιπούς λεφτά, αλλα το κ@λ@παιδάκι αυτό ήταν σαφώς παραμελημένο-πεινασμένο, αλλά είχε τρελό φατσάκι και χαμόγελο. Το λυπήθηκα και είπα λεφτά δεν έχει αν θέλεις έλα να σου πάρω σουβλάκι. Παμε στη γωνία του πέρνω ένα πιτόγυρο (φυσικά ούτε ευχαριστώ), χτυπάει το κινητό και δεν γύρισα στην καρέκλα μου αλλά έμεινα εκεί γύρω περπατώντας πάνω κάτω Και εκεί μου έφυγε το τηλέφωνο απο το χέρι όταν τον είδα να πετάει το σουβλάκι στον κάδο χωρίς να το έχει δαγκώσει. Μιλάμε κόλησα άσχημα προσπαθούσα να καταλάβω ΓΙΑΤΙ και δεν μπορούσα..... Η πλάκα είναι οτι την επόμενη μέρα μου ξανάρθε,και του είπα πάλι τα ίδια και πάλι συμφώνησε, αλλά δεν άντεξα να πάω να του πάρω κι άλλο, τον άρχισα στις ερωτήσεις και έφυγε τρέχοντας..... χαχα! το ίδιο ακριβώς είχε τύχει και σε μένα στα 16-17 μου... είχε έρθει γυφτάκι περί τα 12 έτη και έλεγε πως πεινούσε... ήμουν με τις φίλες μου έξω από τα mcdonalds. Του λέω λεφτά γιοκ αλλά αν θέλει μπορώ να του αγοράσω κάτι να φάει... συμφωνούμε σε ένα μπέργκερ... μπαίνουμε στα μακ, περιμένω στην ουρά, του αγοράζω το μπέργκερ και όταν του το δίνω και φεύγω γυρνάει και με φτύνει στην πλάτη... πάνω στο τζιν μπουφάν μια ροχάλα ΝΑΑΑΑ... πετάει το μπέργκερ και φεύγει! εμεινα μ@λ@κ@ς!!! την ίδια χρονιά ένα άλλο κ@λοπαιδάκι της ίδιας "φυλής" καθώς περπατούσαμε παραλιακά με μια φίλη ήρθε από πίσω και μας "τσιμπησε"... πήγα να τον δείρω αλλά δεν τον πρόλαβα... ετρεχε πιο γρήγορα. Απλά ακουσε μπινελίκια, τίποτα δλδ... :( Δεν θέλω να ομαδοποιώ με βάση την καταγωγή, αλλά με βάση τη συμπεριφορά. Αυτοί λοιπόν που σαν πρότυπο ζωής έχουν να γ@μιούνται ασύστολα από τα 13 τους, από τα 16 έως τα 40 να αμολάνε κουτσούβελα στο έλεος του "θεού", να ζητιανεύουν κατ'επάγγελμα και να μην προσφέρουν τίποτα ενεργά στην κοινωνία, απλά είναι ανάξιοι λόγου και βλέμματος... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2013 από τον vaelsod 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 χαχα! το ίδιο ακριβώς είχε τύχει και σε μένα στα 16-17 μου... προ αμομνημονεύτων χρόνων δηλαδή... και το θυμάσαι ρε θηρίο? :tooth: :P :P :P είχε έρθει γυφτάκι περί τα 12 έτη και έλεγε πως πεινούσε... ήμουν με τις φίλες μου έξω από τα mcdonalds. Του λέω λεφτά γιοκ αλλά αν θέλει μπορώ να του αγοράσω κάτι να φάει... συμφωνούμε σε ένα μπέργκερ... μπαίνουμε στα μακ, περιμένω στην ουρά, του αγοράζω το μπέργκερ και όταν του το δίνω και φεύγω γυρνάει και με φτύνει στην πλάτη... πάνω στο τζιν μπουφάν μια ροχάλα ΝΑΑΑΑ... πετάει το μπέργκερ και φεύγει! Και ας μου εξηγήσει κάποιος ψυχολόγος γιατί συμφωνούνε σ' αυτό που τους προτείνουν και γιατί περιμένουν κιόλας να το πάρεις.... προφανώς για να σε εκδικηθούν ξοδεύοντας άδικα ένα ποσό που δεν τους το έδωσες μετρητά. εμεινα μ@λ@κ@ς!!! την ίδια χρονιά ένα άλλο κ@λοπαιδάκι της ίδιας "φυλής" καθώς περπατούσαμε παραλιακά με μια φίλη ήρθε από πίσω και μας "τσιμπησε"... αααα, πήρε και μεζέ το μικρό... :Pπήγα να τον δείρω αλλά δεν τον πρόλαβα... ετρεχε πιο γρήγορα. Απλά ακουσε μπινελίκια, τίποτα δλδ... :( ..................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2013 Και ας μου εξηγήσει κάποιος ψυχολόγος γιατί συμφωνούνε σ' αυτό που τους προτείνουν και γιατί περιμένουν κιόλας να το πάρεις.... προφανώς για να σε εκδικηθούν ξοδεύοντας άδικα ένα ποσό που δεν τους το έδωσες μετρητά. Και εγώ θα ήθελα μια απάντηση πάνω σ αυτό, αλλά δεν νομίζω οτι θα πάρω ποτέ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες