Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Φιλος καλος μετα απο 1,5 χρονο συμβιωσης με τον δευτερο μεγαλυτερο ταφο ολων των εποχων ηρθε στις αγκαλες σοβαρης εταιρειας με δεοντως σοβαρο και γληγορο μηχανακι. Το οποιο θα αφιχθει αυριο απο την λεβεντογενα Κρητη! .................................... .......................... ............. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τάφος, Στρώμα, 1,5 χρόνο, σοβαρή εταιρία, γρήγορο μηχανάκι, αγκαλιές, ... Στάκη, καλορίζικο το NC700 Nitro Turboklanidia Racing!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2013 από τον ax_ena_honda 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Stakhs πηρε TDM :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 ΑΡΧΟΝΤΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΗ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΑΡΜΟΝΙΟ ΘΑ ΣΕ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Με γεια το tdm ( ? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Αύριο έρχεται το κτήνος ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos93 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Φιλος καλος μετα απο 1,5 χρονο συμβιωσης με τον δευτερο μεγαλυτερο ταφο ολων των εποχων ηρθε στις αγκαλες σοβαρης εταιρειας με δεοντως σοβαρο και γληγορο μηχανακι. Το οποιο θα αφιχθει αυριο απο την λεβεντογενα Κρητη! .................................... .......................... ............. ο πρωτος ποιος ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Να το κάψω το thread? Ακούω προσφορές :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Σήμερα έχουμε αφίξεις! Για να δούμε ποιος θα το βρει, δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε ;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Stakhs πηρε TDM :D Το αυτό Stakhs πηρε TDM :D Το αυτό... Λες να έκανε και ανταλλαγή με gkourmoul????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) :whistling: Καλορίζικο Καλόστριφτο και ότι άλλο καλό σου έρθει φίλε! Σιγά μη ρουφιάνευα εγώ χεχε αλλα έχω και φωτό..... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2013 από τον paitos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Να το κάψω το thread? Ακούω προσφορές :D Ότι σου δώσουν, εγώ παίρνω τα μισά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δεν παιζεστε!!!! Εχει ερθει, μολις ειδοποιηθηκα. Πεταγομαι στο Καλοχωρι να την παραλαβω, επειτα μεταβιβασεις κ.τ.λ. Λογικα το μεσημερι θα εχουμε τις πρωτες φωτος... Οσοι ηδη γνωριζετε το μονο που εχω να πω ειναι οτι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ, εχω λυθει στο γελιο 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 καλοριζικο καλοβολτο και αγρατζουνιστο!! Αντε περιμενουμε φωτος !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 GO GO GO ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Να το κάψω το thread? Ακούω προσφορές :D Ο,τι έχετε σκοπό να του δώσετε, παίρνω τα μισά.... Στάκη, καλορίζικο!!! Χαίρομαι που τελικά ήταν καθαρό και προχώρησε η δουλειά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.981 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Καλοταξιδος ρε Στακηηηη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Να τη χαρείς όσο δεν πάει :) Αγρατζούνιστη και χιλιομετροφάγα να σου βγεί!!! Άντε και στα δικά μας... η δεύτερη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 καλοταξιδο κ παντα ορθιος... τετοια βλεπω κ με βαζετε στην μπριζα δεν ντρεπεστε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Λεπον! Με μια μπυριτσα το καιω το θεματακιιιιιιιιιιι! Ακουω προσφορες!!!!!!! Καλοταξιδος αγορινα μου και αγρατζουνιστος! Μ0000ναρος το μηχανακι! Πραγματικο εργαλειο..... :shoot: Ευχομαι να σε παει οπου δεν σε πηγε το προηγουμενο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Καλοταξιδο και καλοστριφτο ρε το γκμμμ χμχμχ γκουχ γκουχ καινουριο σου χαμινακι.. Πηγες και εδωσες τον χρυσο για να παρεις τον ανθρακα σαν δεν ντρεπεσαι!! Περα απο την πλακα, μεγεια φιλαρακι θα το ευχαριστηθεις στο επακρο το νεο σου μηχανημα!! Ειναι οτι πρεπει για σενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Καλοταξιδο οτι και να ειναι.. Σε κανα στριταδικο παει ο νους μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Καλοταξιδο οτι και να ειναι.. Σε κανα στριταδικο παει ο νους μου Αν κατάλαβα καλά (και θυμάμαι καλά), είχε μια ελπίδα να προλάβει να το πάρει, και να πάει απο Δευτέρα βόλτα στο ρύσιο.... οπότε κατί γΛηγορο στριτάδικο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν κατάλαβα καλά (και θυμάμαι καλά), είχε μια ελπίδα να προλάβει να το πάρει, και να πάει απο Δευτέρα βόλτα στο ρύσιο.... οπότε κατί γΛηγορο στριτάδικο :) Οποτε εχουμε yamaha street Μεσαιου κυβισμου? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2013 από τον kosmas2111 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες