kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://goo.gl/maps/WL8SS Θελω να παω στη μαμα μου.....μου λεει πρωι-πρωι και τις λεω.....Θελεις να παρεις εσυ το σκουτερ και εγω το δικο μου να παμε; Ευκαιρια να παω και γω μια κοντινη, στο βουνο. Φθανουμε Αμαρυνθο, τρωμε στην πεθερα και ανεβαινω προς Σετα μερια. Τα χρωματα του φθινοπωρου και οι παραστασεις, ειναι ικανες να σου γεμισουν τις μπαταριες και να σου αδειασουν το μυαλο απο καθε τι περιττο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 νομιζω οτι η Ευβοια πλεον δειχνει απο μονη της τον επομενο προορισμο μας...παντα καλες βολτες φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Παρα το οτι το υψομετρο δεν ξεπερναει τα 900μ., εχει ελατα και καστανιες που τα συναντας συνηθως σε μεγαλυτερα υψομετρα. Το χειμωνα δε το υψος του χιονιου σε πολλα σημεια ξεπερναει ακομα και τα τρια μετρα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Ωραίες φωτό, απο την όμορφη Σέτα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Ομορφιές! Ωραία βόλτα! Έκανα όρεξη για κάστανα τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Ωραιος Κωστη!Υπεροχα τοπια...θελω να παω Ευβοιαααα!!! αλλά κι εσυ ομως...μολις αφησες το συζυγακι ξεσαλωσες στα βουνα...βρηκες ερημιά απο κινηση και ωραια μερη και του τα'χωσες κανονικα στο ΤΑ...στα κοκκινα το πηγαινες!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Ωραιος Κωστη!Υπεροχα τοπια...θελω να παω Ευβοιαααα!!! αλλά κι εσυ ομως...μολις αφησες το συζυγακι ξεσαλωσες στα βουνα...βρηκες ερημιά απο κινηση και ωραια μερη και του τα'χωσες κανονικα στο ΤΑ...στα κοκκινα το πηγαινες!!! Κωστα, δεν παιζεσαι...χαχαχχαχαχαχαχα, το ΤΑ κρυβει ενα HAYABUSA μεσα του...! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Πολυ ωραιες εικονες! να σαι καλα Κωστη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες