μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Ενα απο τα σημεια που ηθελα εξ'αρχης να βελτιωσω στο F800 μου,προκειμενου να βελτιωθει η ανεση για τα μακρυτερα ταξιδια ηταν η σέλα. Με προβληματιζε ΠΟΛΥ οτι στο επετειακο η comfort τής μαμας δεν ταιριαζε χρωματικα,παρα την δεδομενη καλυτερη ανεση της...ασε που επαιζε και σε αρκετα αλμυρη τιμη... Μετα απο πολυ ψαξιμο και αφου ειδα και δουλεια που ειχε γινει απο κοντα σε φιλους,ειδα την περιπτωση τού Αντωνη...κατα κοσμο Toni Batzio.Toν πηρα τον ανθρωπο τηλεφωνο,ευγενεστατος και αψογος επαγγελματιας,φιλικοτατος καθισε και συζητησε ολα οσα ηθελα για τη σελα μου... Πιο αναπαυτικη,να μην χαμηλωσει σε υψος,καλα υλικα και ραφές αλλά και να "δενει" με την υπολοιπη μοτοσυκλετα,να μην ειναι ξεκαρφωτη... Η σελα μαμα ειναι αυτη... πανεμορφη αλλά "σανιδα" για τουριστικες ανησυχιες...αρκετες φορες ειπα "πότε επιτελους θα βαλω κατι καλυτερο στον πισιν@ μου"(σαν λελος ακουστηκα γμτ...λολ) Ειδα λοιπον στο site τού Τονι αυτη την ανατομικη...πολυθρονα-σέλα... και συζητησα με τον Τονι κατα πόσο μπορουσε να την φτιαξει στα δικα μου γούστα και θέλω... Την εστειλα λοιπον Σαλονικα και μετα απο μια βδομαδουλα(2-3 μερες θελει αλλά εγω το αργησα...)παρελαβα σημερα πακετο... Και σχεδον χεσμ@νος απο ανυπομονησια ανοιξα το περιτυλιγμα απο το σοκολατακι σαν μικρο παιδι... Αφου εξασφαλισα τον συναγερμο(βλεπε στο βαθος...γαβ γαβ...)για την ασφαλεια των σελών (Αντωνη ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη δανεικη σελα σου τις μερες που δεν ειχα τη δικη μου...)αρχισε η φωτο-μοντα και συγκριση σχολαστικα των δυο σελών... εμφανως πιο αναπαυτικη αλλά και με το σκαλοπατι στη μεση για αφθονα χιλιομετρα πλεον πιστευω... και με ραφτο logo "GS"... Και την εβαλα πανω στην κουκλα μου... οπτικα αισθητικα και συνολικα μΕ αρεσει πολυ αυτο που βλεπω... μενει πλεον-δεν κρατιεμαιιιιιι-να τη δοκιμασω και αν αυτο που υποσχεται απο ανεση το δινει στο ταξιδι... Παμε λοιπον με καινουριο σελόνι να συνταξιδευουμε με την κούκλα μου που τη γουσταρω πολυ.Το δωρακι της το νεο πολύ με εφτιαξε ρε παιδια......με γειες κουκλα μου ! 34 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Όπα ρε, τρελή δουλειά έκανε ο τύπος. Με γεια και πολλά άνετα χιλιόμετρα. Πόσο πήγε το μαλλί εάν επιτρέπεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Με γεια κοπρίτη πολύ ωραία η νέα σέλα. Όσο για το πόσο άνετη είναι θα την δοκιμάσω και θα σου πω :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Θύμησε μου που παρκάρεις τη μηχανή σου έχω κάτι δουλειές να κάνω :P Κούκλα χρωματικά ταιριάζει πολύ καλά νομίζω! Άντε καλό ξεκώλλωμα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είχα την ίδια... ανησυχία με την KLE, και απ'όσο είδα όλες οι aftermarket σέλες, ανατομικές κτλ. είναι ουσιαστικά στο ίδιο ακριβώς σχήμα και με το ίδιο ποσοστό υλικού στον οδηγό. Κάνει πραγματικά τόση διαφορά αυτό το σκαλοπατάκι; Δεδομένου βέβαια ότι στην μέση ποτέ δεν είχα θέμα σε ψηλότερες μηχανές με πιο όρθια θέση οδήγησης. Για τον συνοδηγό φαίνονται όλες όντως κάπως καλύτερες πάντως. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2013 από τον chalkidaios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Έδεσε τέλεια με το εργαλείο, με γειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Ενα απο τα σημεια που ηθελα εξ'αρχης να βελτιωσω στο F800 μου,προκειμενου να βελτιωθει η ανεση για τα μακρυτερα ταξιδια ηταν η σέλα. Eμφανως πιο αναπαυτικη αλλά και με το σκαλοπατι στη μεση για αφθονα χιλιομετρα πλεον πιστευω... και με ραφτο logo "GS"... Και την εβαλα πανω στην κουκλα μου... οπτικα αισθητικα και συνολικα μΕ αρεσει πολυ αυτο που βλεπω... μενει πλεον-δεν κρατιεμαιιιιιι-να τη δοκιμασω και αν αυτο που υποσχεται απο ανεση το δινει στο ταξιδι... Παμε λοιπον με καινουριο σελόνι να συνταξιδευουμε με την κούκλα μου που τη γουσταρω πολυ.Το δωρακι της το νεο πολύ με εφτιαξε ρε παιδια......με γειες κουκλα μου ! Δεν είσαι ο μόνος που σου αρέσει, Αρέσει και σε άλλους.. Για βρες,σε ποιούς.?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 ΠΟΛΥ ωραία δουλειά εμφανισιακά.. Ελ΄πίζω να είναι εξίσου αναπαυτική όσο φαίνεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Είχα την ίδια... ανησυχία με την KLE, και απ'όσο είδα όλες οι aftermarket σέλες, ανατομικές κτλ. είναι ουσιαστικά στο ίδιο ακριβώς σχήμα και με το ίδιο ποσοστό υλικού στον οδηγό. Κάνει πραγματικά τόση διαφορά αυτό το σκαλοπατάκι; Δεδομένου βέβαια ότι στην μέση ποτέ δεν είχα θέμα σε ψηλότερες μηχανές με πιο όρθια θέση οδήγησης. Για τον συνοδηγό φαίνονται όλες όντως κάπως καλύτερες πάντως. Αυτό απορώ και εγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Με γεια κοπρίτη Εχω και αλλη παραλαβη σημερα...σε ενδιαφερει ΠΟΛΥ... κανε γυμναστικη γιατι θα πεσεις και θα παρεις καμψεις για να παραλαβεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Μεγεια!!! καλα και ατελειωτα χιλιομετρα να κανεις τωρα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Πολυ ωραία! Θέλω κι εγώ, κάνει και για άλλα μηχανάκια? Αυτό το σκαλοπάτι ποτέ δε το κατάλαβα! Για τον πίσω είναι όντως καλύτερα? Επειδή το κεφάλι βγαίνει πιο πάνω, μήπως κάνει τυρβώδη (τσκς!) ροή και κουνάει το κεφάλι του οδηγού? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 αν ησουν βαζελος οκ να το καταλαβω...χρειαζεται μια πολυθρονα... τουλαχιστον το σωζεις με το ερυθρολευκο καλοριζικη βρε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 καλοβόλτη Κώστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 ... μήπως κάνει τυρβώδη (τσκς!) ροή ... Πες μου σε ποιο College σπούδασες ρε μπαγασα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Καταπληκτική !!! Άντε πετάξου Θεσσαλονίκη για δοκιμή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Εχω και αλλη παραλαβη σημερα...σε ενδιαφερει ΠΟΛΥ... κανε γυμναστικη γιατι θα πεσεις και θα παρεις καμψεις για να παραλαβεις Ω τέτοια λέγε μου, ήρθε και η νέα IPS οθόνη μου πρωί. Θα ταιριάζει ταμάμ με τα μποτάκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Λέγε ορε! Εϊναι μόνο Πάτρα ο λεγάμενος? Για ΚΤΜ θα φτιάχνει? Τιμές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagouras 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 http://tonimpatzio.com/ Θεσσαλονίκη εδρεύει.Για την ακρίβεια αν κάνει κάποιος μια βόλτα στην πόλη και παρατηρήσει τις σέλες,θα δει πραγματικά πολλές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Με γεια! Φαίνεται εξαιρετική δουλειά και ταιριάζει απίστευτα με τα χρώματα και τον χαρακτήρα της μηχανής! Περιμένουμε εντυπώσεις και για την διαφορά στην άνεση εν ευθέτω χρόνω. :-) Τι κόστος να υπολογίζουμε για μία τέτοια δουλειά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Ω ρε ταύλα είναι το μοτοσακό ρε Μάθο...θα δεις μεγάλη διαφορά λέμε...μεγειές και καλοτάξιδη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Ρε Κωστή πολύ ωραίο το σελώνη!!!! αλλα μιας και έχεις χωμάτινες ανησυχίες, μήπως έχεις θέμα στην μετακίνηση μπρος πίσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Πολυ καλη δουλεια και ακομα καλυτερο αποτελεσμα! καμια σχεση με την προηγουμενη σελα! καλα και απολαυστικα χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Ακριβός ο κύριος. Όχι γι'αυτό που κάνει αλλά γι'αυτά που διαθέτω. Προτιμώ να τα ρίξω αλλού (αν τα είχα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Κανά κατοστάρι δεν πάει ή θυμάμαι λάθος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες