IlliGoS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Διαβάζοντας διπλανό θέμα για τακάκια θυμήθηκα τι μου έτυχε σε ένα κατάστημα αναλώσιμων όταν είχα μπει σε διαδικασία να αγοράσω τακάκια. Πάντα όταν θέλω να αγοράσω κάτι, είμαι από του ανθρώπους που το ψάχνουν πολύ πριν αποφασίσουν με ψάξιμο στο internet για άρθρα, reviews αλλά και τα site των κατασκευαστών οπότε και μετά από την διαδικασία αυτή και αφού ζυγίσω όλες αυτές τις πληροφορίες σύμφωνα με τις ανάγκες και απόψεις μου συνήθως καταλήγω σε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ή μοντέλα τα οποίο σε δεύτερη φάση ψάχνω να βρω που μπορώ να το αγοράσω φθηνότερα. Σύμφωνα με την παραπάνω διαδικασία είχα καταλήξει και σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο για τα τακάκια μου τα. EBC Sintered Double H. Έτσι και πέρασα στην δεύτερη φάση να βρω από που να τα αγοράσω. Πέρα από το internet που είχα δει τιμές ~85ε αποφάσισα αυτή την φορά, και επειδή τα ψιλοβιαζόμουνα αλλά και επειδή είπα να στηρίξω την τοπική αγορά αποφάσισα να ψάξω και σε μαγαζιά την πόλης. Παίρνοντας τηλέφωνα σε διάφορα μαγαζιά έπαιρνα τιμές γύρω στα 120 ευρώ με το λιγότερο 105 για όλο το σετ(2 μπροστά και 1 πίσω). Σε έναν που πήρα ακολούθησε η παρακάτω στιχομυθία: -Ενδιαφέρομαι για τα τακάκια μεταλλικά EBC 174HH και EBC 158ΗΗ. Τα έχετε? - Τι μηχανάκι έχετε? - Το suzuki bandit 650( το αγαθό μου μυαλό σκέφτηκε: α ωραία, μάλλον επιβεβαιώνουν ότι ταιριάζουν και δεν έκανα λάθος) - Έχουμε. - Πόσο κάνουν? - 27,27 και 36 σύνολο 90 (Ωραία σκέφτομαι η τιμή είναι καλή για 5 ευρώ παραπάνω τώρα που τα χρειάζομαι αξίζει να μην περιμένω από ebay, στηρίζω και ελληνικό μαγαζί) - Θα τα πάρω. Μέχρι τι ώρα είστε ανοιχτά? Κάποια στιγμή αργότερα μπαίνω στο μαγαζί - Καλησπέρα, μιλήσαμε στο τηλέφωνο, ήρθα για τα τακάκια. - Α ναι, θύμισε μου το μηχανάκι - bandit 650 ΑΒS του 8 Ψάχνει τον κατάλογο του, πάει μέσα στο μαγαζί τα φέρνει και τα αφήνει στην κοπέλα στο ταμείο. Τα βλέπω εγώ, ... δεν μοιάζει η συσκευασία όπως την είχα δει στο σίτε της EBC. Πάω κοντά και τι βλέπω; Έγραφαν organic στην συσκευασία και δεν ανέφεραν κάποια μάρκα που γνώριζα. Γυρνάω τις συσκευασίες και με στυλό είχαν σημειώσει επάνω τον κωδικό της EBC. - Κάποιο λάθος έγινε. Εγώ θέλω τα συγκεκριμένα που σας είπα και στο τηλέφωνο EBC 174HH EBC 158ΗΗ. - Μα να κοιτάξτε(μου δείχνει τους κωδικούς που είναι γραμμένοι με τον στυλό πίσω από τις συσκευασίας) Αυτά είναι. (Αρχίζω να βαράω λαμπάκια....) Μισό λεπτό (φωνάζει τον τύπο του μαγαζιού) Ο τύπος - Τι πρόβλημα υπάρχει? - Τα τακάκια που μου φέρατε δεν είναι αυτά που ζήτησα. Εγώ ζήτησα συγκεκριμένο μοντέλο της EBC. Αυτά δεν είναι ebc και δεν είναι καν μεταλλικά. - ( Με ξερόλικο ύφος) Αυτά είναι τα τακάκια για το μηχανάκι σου. -Μα.... - Μεταλλικά δεν βάζουμε στα μηχανάκια όπως το δικό σου! - Ναι αλλά εγώ επέλεξα αυτά και πιστεύω είναι τα κατάλληλα για μένα και το μηχανάκι μου. - ( Με θυμωμένο ύφος πλέον αφού τόλμησα να αμφισβητήσω την αυθεντία του, αποφασίζει να δώσει και ένα εύλογο επιχείρημα) Τα μεταλλικά τρώνε τους δίσκους και δεν τα δίνουμε. Εκείνη την στιγμή αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσω την συζήτηση. Tους ευχαρίστησα για τον χρόνο που αφιέρωσαν, προφανώς δεν μου ζήτησαν συγγνώμη για τον χρόνο που έχασα εγώ με δική τους υπαιτιότητα και αποχώρησα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί επαγγελματίες στην Ελλάδα δουλεύουν με τέτοιες κουτοπόνηρες τεχνικές... Να με παγιδεύσουν να πάω στο μαγαζί για να πάρω κάτι που δεν ζήτησα;! Και μετά να μου το παίζουν υφάκι ότι η επιλογή μου είναι λάθος και να πάρω αυτό που μου δίνουν! Τραγικό δεν είναι;;!! Πως το σχολιάζετε; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον IlliGoS 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Και μετα κλαιγονται οτι δεν στηριζουμε ελληνικη αγορα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 αφού τα μεταλλικά τρώνε τους δίσκους, τι θες τώρα εσύ? :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Για να σε προστατεψει το ειπε ο ανθρωπος....αλλα εσυ θες να αλλαξεις και δισκοπλακες σε λιγο καιρο. Περα απο την πλακα,δεν ξερει ολος ο κοσμος τοσες λεπτομεριες σχετικα με τα αναλωσιμα (και οχι μονο) και εχει γινει συνηθεια τους η κουτοπονηρια ωστε να σπρωξουν αυτα που εχουν ηδη στο καταστημα τους..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Πάλι καλά που δεν σου είπε να φέρεις δείγμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IlliGoS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 .... Περα απο την πλακα,δεν ξερει ολος ο κοσμος τοσες λεπτομεριες σχετικα με τα αναλωσιμα (και οχι μονο) και εχει γινει συνηθεια τους η κουτοπονηρια ωστε να σπρωξουν αυτα που εχουν ηδη στο καταστημα τους..... Αυτήν τη άποψη περίπου είχε και φίλος που έτυχε να το συζητήσουμε. Ότι και οι επαγγελματίες έχουν προσαρμοστεί στον πολύ κόσμο ο οποίος δεν είναι απαραίτητα ενημερωμένος και συνήθως ψάχνει απλά το απόλυτα φθηνότερο το οποίο να ταιριάζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Μ@λ@κες. Απλά. Γι'αυτό (μεταξύ άλλων) κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον, απ'την μ@λ@κία τους. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 νταξει εγω απλα θα λεγα, αυτα δε μου κανουν, δεν εχετε αλλα? και αντε γεια. σιγα να μην κατσω να του εξηγησω και να χαλαστω. ουτως ή αλλως δεν προκειται ουτε να αλλαξει ουτε να καταλαβει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Ασχολίαστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Αν εβγαινες εξω απο το καταστημα και εγραφες σε ενα χαρτι που θα αναρτουσες πανω στο μηχανακι σου και εγραφε οτι αντι για bandit ειναι transalp....θα σου εδινε τακακια για transalp? Δεν ξερω....η περνιουντε για τοσο εξυπνοι η μας περνανε για τοσο μ@λ@κες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Ερασιτεχνισμός,κουτοπονηριά,αντιεπαγγελματική συμπεριφορά,ξερολίαση,αγένεια...συμπεριφορές που με μαθηματική ακρίβεια γίνονται μπούμερανγκ και καταλήγουν (αργά ή γρήγορα)σε λουκέτο... Αλλά κι εσύ αδερφέ μου είσαι πολύ απαιτητικός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δεν πάμε καλά... Έγραψαν και τον κωδικό με στυλό... τι άλλο θα δούμε Θεέ μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Στην Ελλαδα για να βρεις πραγματικο επαγγελματια που ξερει οντως τι σου λεει πρεπει να εισαι πολυ τυχερος η πολυ γνωστης. Εδω ολοκληρος τεχνικος ηρθε σπιτι μας και απετυχε να διαγνωσει ενα προβλημα στην τηλεοραση που το ειχα διαγνωσει εγω απο την πρωτη στιγμη που εγινε. Εβαζε εκει καλωδια, συσκευες, δορυφορικα πιατα, ο,τι ειχε και δεν ειχε και δε μπορεσε να καταλαβει οτι ο εσωτερικος αποκοδικοποιητης ειχε ενδωσει. Και μετα ηθελε και λεφτα. Ελεος.. Και αυτο ειναι απλα ενα απο τα αποιρα παραδειγματα που ολοι εχουμε. Εαν θες να γινει δουλεια πρεπει να εχεις η πολυ καλους γνωστους η γνωσεις ο ιδιος ο,τι και αν θες να κανεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IlliGoS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Δεν πάμε καλά... Έγραψαν και τον κωδικό με στυλό... τι άλλο θα δούμε Θεέ μου!!! Κοίτα το να εμπορεύεται no-name πράγματα και να σημειώνει κωδικούς άλλων εταιρειών για δική του ευκολία δεν είναι πρόβλημα. Το να το πουλάς σαν ίδιο... ε εκεί είναι θέμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Είναι τραγικοί οι τύποι πάντως. Πες μας και το μαγαζί να το αποφεύγουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) το κακο δεν ειναι να πουλάνε κατι ποιο ακριβά απο αλλα μαγαζιά αλλα το να προσπαθούν να σου επιβάλουν ενα αλλο προϊόν απο αυτο που ζητάς εσυ ενώ πολυ απλα θα μπορούσαν να σου πουν ξέρεις κατι δεν τα έχουμε τωρα μήπως θέλετε να τα κάνουμε παραγγελία οσο για τις τιμες πολλά μαγαζιά εχουν φθηνότερα κάποια πράγματα και κάποια ακριβότερα από άλλα και το αντίθετο σκοπός όμως ειναι να γίνετε σωστά η εξυπηρέτηση Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον jpn_sakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis7 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 τα μεταλλικα ηξερε οτι τρωνε τους δισκους η τιμη ομως η ιδια με τα μεταλλικα να φανταστω ε?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Για στείλε σε πμ το μαγαζί να το αποφεύγουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Το κακό δεν είναι ότι είναι κουτοπόνηροι. Το κακό είναι ότι δεν βάζουνε μυαλό. Και όταν κλείνουνε, την πληρώνουν και οι όποιοι αθώοι υπάλληλοι που έχουν να ζήσουν οικογένειες πίσω τους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristina_07 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Χαχα! Ότι να 'ναι! Τελικά όλοι έχουν μια ιστορία για τακάκια. Εμένα όταν ήρθε η ώρα τους για πρώτη αλλαγή μου τα άλλαξε μάστορας. Θεώρησα περιττό να του επισημάνω να βάλει ίδια τακάκια με αυτά που είχα. Στην πρώτη βόλτα προς το σπίτι κατάλαβα ότι δεν είναι τα τακάκια που είχα πριν. Την επόμενη μέρα πήγα πίσω, του είπα ότι αυτά δεν είναι τα τακάκια που είχα πριν, μου είπε τα γνωστά περί φαγώματος του δίσκου, του είπα ΘΕΛΩ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΤΕΛΟΣ, γιατί έτσι γουστάρω ρε αδερφέ! Και μου τα άλλαξε εννοείται και χωρίς να πληρώσω καν τη διαφορά (που απ' ότι είδα μετά πρέπει να ήταν κανά 20άρι). Σωστός μέσα στη βλακεία του πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Νταξει , και που να δεις τι γινεται αν κοιτας τα eshops τους για εξοπλισμο , μπουφαν κ τετοια..πας εκει και εκτος οτι δε τα εχουν να τα δεις καν (λογικο , δε μπορει ο αλλος να εχει 1.000.000 πραγματα μεσα στο μαγαζι) δε μπορουν ουτε να τα φερουν και εχουν και διαφορετικες τιμες.. Απειρες φορες εχω μεινει με το πουλι στο χερι οταν παω να ψαξω για κατι συγκεκριμενο που εχω δει στο site τους , και ολο προσπαθουν να μου σπρωξουν κατι πανακριβα που εχουν στοκαρει η κατι noname σαπιλες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 τα μεταλλικα ηξερε οτι τρωνε τους δισκους η τιμη ομως η ιδια με τα μεταλλικα να φανταστω ε?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Προκειμενου να παρει τα χρηματα σου ηταν ικανος να βαφτισει οτιδηποτε για τα συγκεκριμενα τακακια που εψαχνες. ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ειμαστε σε ολους τους τομεις με ελαχιστες αλλα λαμπρες εξαιρεσεις. κριμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Δεν λες παλι καλα που είχες το μυαλο σου εκει και δεν το είδες σπίτι ! Η αντιμετώπιση που θα είχες και οι διάλογοι θα ηταν ολα τα € !! :-)) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bebis 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Σε παρακαλώ πες μας το κατάστημα για να το αποφύγουμε. Έστω και με ΠΜ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί επαγγελματίες στην Ελλάδα δουλεύουν με τέτοιες κουτοπόνηρες τεχνικές... Όπως το φαντάστηκες. Δεν βασίζονται σε πελάτες σαν εσένα αλλά σε πελάτες πρόβατα οι οποίοι ευτυχώς γι' αυτούς και δυστυχώς για το κοινωνικό σύνολο, αποτελούν την συντριπτική πλειονότητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες