Rezaf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2006 Orea blepw sas idopoiise kai o multi... tha erthw na sas parw apo ton kafe gia na mirisete kai ligo tis eksatmisis mou.... xoris kerazma den leei.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rezaf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2006 Orea blepw sas idopoiise kai o multi... tha erthw na sas parw apo ton kafe gia na mirisete kai ligo tis eksatmisis mou.... xoris kerazma den leei.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2006 Λοιπόοννν!!! Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος!!!1 Όχι αυτό είναι από άλλη ταινία. Εεεεεε εντυπώσεις, ομολογώ πως η παρέα είναι άνετη με όλους . Περίμενα πιο σφυχτόκωλη ατμόσφαιρα αλλά ευτυχώς έπεσα έξω. Μ ε έκανε εντύπωση πως όταν έλεγα το nick μου όλοι αντιδρούσαν ως εξής « ααααα ο Veligekas?” Σαν να έλεγαν « ρε να το σπαστικλάκι!!!! » .Παιδιά είσαστε γ@μ@τοι!!! Άνετοι και τα σχετικά . Δυστυχώς δεν ξέρω πιο να ευχαριστήσω για την παρέα τους! Αλλά επειδή δεν θυμάμαι κανενός τα ψευδώνυμα δεν μπορώ να πω χαχαχαχαχαχ :P . Χίλια συγνώμη που μετά δεν ακολούθησα και συγνώμη στον REZAF που δεν τον είπα ένα χρονιά πολλά από κοντά. Και για αυτό φταίει ο Multi . Ναι ρε φίλε βάλε καμιά εξάτμιση της προκοπής. Μας ζάλισες με τις εξατμισοπουρδοκλανιές σου . Καγκουροεξάτμιση . Βάλε καμιά πιοοο πώς να το πω , πιο «αντρική» μπουαχαχαχαχαχαχαχα. Παιδία πολύ γούσταρα και τώρα που σας γνώρισα το ξανακανονίζουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1730 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2006 Ουαααααααααααααα!!! Υ.Γ.: Παρεπιπτοντως Χρονια σου Πολλα Νικουυυυυλαααααααααααακι(Rezaf)!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2006 Δυστυχως ειχα δουλεια ρε γμτ.... Τα βιντεο τα γραψατε?? Θελω και εγω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2006 Ρε Vito....δεν κανει ετσι ο κοσμος ....θα σου τεντωσω τα νεφρά :( τι έγινε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2006 :( τι έγινε? Ουτε msn , ουτε τηλ , ούτε καφέ , ούτε ποστς , μου ελειψες ρε ρεμαλι . Αυτό εγινε . Απαραδεκτος . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες