Jump to content
Nick the Greek

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ

Recommended Posts

Ο δολοφόνος και οι ηθικοί αυτουργοί.

όπως ζητάμε να φυλακιστούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοι αυτουργοί της Μαρφίν.

Μην έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά ανάλογα με το κόμμα που γουστάρουμε.

Καθημερινά τις τελευταίες μέρες μιλάνε άκυροι για το θέμα της Μαρφίν; Καταρχάς έχεις ιδέα τι έγινε τότε και μιλάς;

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο δολοφόνος και οι ηθικοί αυτουργοί.

όπως ζητάμε να φυλακιστούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοι αυτουργοί της Μαρφίν.

Μην έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά ανάλογα με το κόμμα που γουστάρουμε.

Έχεις δίκιο για την παράθεση αλλά το "βαθιά μέσα μου " ήταν κυριολεκτικό. Σαφώς και θέλω να την πληρώσουν ΚΑΙ οι ηθικοί αυτουργοί όμως δεν θα με χαλούσε και τόσο αν τελικά αποδειχθεί πως δεν υπάρχουν , βγουν με το κεφάλι ψηλά και στο τέλος ο Λαός τους στείλει πάλι εκεί που ανήκουν. Παιδιά,είδαμε πόσοι πιστεύουν πραγματικά στην χα. Φυλάκισαν τους πάντες και έξω από την ΓΑΔΑ μαζεύτηκαν ύστερα από παρακάλια της κόρης του Φύρερ και του αγαπητικού της 300 άτομα. Ελπίζω και προσεύχομαι , η φάρσα του ναζισμού να τελειώσει άμεσα στην Ελλάδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθημερινά τις τελευταίες μέρες μιλάνε άκυροι για το θέμα της Μαρφίν; Καταρχάς έχεις ιδέα τι έγινε τότε και μιλάς;

Nαι, θές να μας πείς όμως καλύτερα εσύ που ήσουνα εκεί? :crazy: :crazy:

και τώρα ετοιμαστείτε στις εκλογές που θα σκάσουν μέχρι το τέλος του 2014 για συνασπισμό Χ.Α με Ν.Δ αφού η χ.α θα "έχει διώξει το απόστημα και θα έχει πλέον καθαρό πρόσωπο"..

Εεεεε ρε π***σα που έρχεται...

Αν δεν συναργαστούν (που δεν πρόκειται) θα είσαι εδώ να μας πείς οτι έκανες λάθος και ότι ήτανε φήμες? :afro:

Τροποποιήθηκε από τον giannour

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγγνωμη.........μεσα σε ολον τον συρφετο, ειχε προδικασει κανεις,ή ειχε εγγυηθεί κανεις, οτι θα κριθουν προφυλακιστεοι ???

Απλα συνεληφθησαν,απαγγελθηκε κατηγορητηριο,και κριθηκαν αναλογως,οπως γινεται σε ολες τις υποθεσεις.

Μην τραβαμε τις κωλοτριχες μας τωρα,και λεμε οτι δεν καταλαβαμε...... :)

Διωξεις για κακουργηματικες πραξεις,εχουν ασκηθει κανονικα,και θα εκδικαστουν.

''Οι δικαστικοί έκριναν ότι τα στοιχεία είναι επιβαρυντικά για τους τρεις βουλευτές, αλλά όχι τόσο επιβαρυντικά ώστε να οδηγούν στην προσωρινή τους κράτηση. ''

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μεγάλε τι είναι αυτά που γράφεις είσαι σοβαρός; :na_mB: Βλέπεις ότι δεν μπορείς να κάνεις διάλογο όπως πρέπει; :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι αλλα εμείς ώς αριστεροί θέλουμε αίμα..

Θέλουμε άμεσα φυλακιση τους , να τους δέρνουν για την ιδεολογία τους και εμείς να χορεύουμε στους τάφους τους.

:wallbash::crazy:

Ρε μεγάλε τι είναι αυτά που γράφεις είσαι σοβαρός; :na_mB: Βλέπεις ότι δεν μπορείς να κάνεις διάλογο όπως πρέπει; :uglystupid2:

Σου απάντησα στην σοβαρότατη ερώτηση σου "Καταρχάς έχεις ιδέα τι έγινε τότε και μιλάς;" , με ανάλογο ύφος.

Δλδ εσύ μπορείς να κάνεις διάλογο όπως πρέπει με τέτοιες ερωτήσεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ότι δεν προφυλακίστηκαν δεν σημαίνει πως είναι αθώοι. Απλά δεν κρίθηκε απαραίτητη η προσωρινή τους κράτηση (κακώς για μένα, διότι σαν μέλη τρομοκρατικής/εγκληματικής οργάνωσης, με την προσωρινή απελευθέρωση τους μπορούν να προβούν πάλι στα εγκλήματα για τα οποία κατηγορούνται!)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θυμασε ποτε , κατα την διαρκεια του βιου σου, να λειτουργησε η δικαιοσυνη σε αυτο τον τοπο?

Αυτο δεν ειναι το αυτονοητο ?

Παναγιώτη υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί. Όσο για το αυτονόητο, στην Ελλάδα έχει χαθεί προ πολλού. Αν υπήρχε δεν θα συζητούσαμε τώρα για ναζιστικές οργανώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλουμε άμεσα φυλακιση τους , να τους δέρνουν για την ιδεολογία τους και εμείς να χορεύουμε στους τάφους τους.

Χτύπα το κεφάλι στον τοίχο έτσι έτσι! Ίσως αυτό οφείλεται για αυτές τις προτάσεις που γράφεις; Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτός μιλάει για αριστερούς και δεξιούς, ε ρε νεοέλληνα πότε θα πάει αυτός ο τόπος μπροστά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ξέρεις για την Μαρφιν μπούστερ ; Θα ήθελες να το μοιραστεις μαζι μας ;

Να πας στον "πυρήνα" να σου πούνε! Πως λυσάξανε; αχαχααχαχαχχχααχαχ Διαβάστε και κανά βιβλίο ή εφημερίδα κάνει καλό!

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=28078

Τροποποιήθηκε από τον Crime-Buster

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τους φυλακίζουν για τα ποινικά τους εγκλήματα θέλουμε, όσο και αν σκοτώνονται μερικοί "ανεξάρτητοι" να το σπρώξουν ντε και καλά πως αυτή είναι δίωξη πολιτικών φρονημάτων.

Και η πιπίλα της ΜΑΡΦΙΝ πέρα από κουρασμένη είναι και χυδαία, δεν είναι λάβαρα τα πτώματα 3 αθώων να τα παρελαύνετε κάθε τρεις και λίγο σε άσχετες κουβέντες. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες από την αστυνομία για την ΜΑΡΦΙΝ και ξέρετε ποιοί το έκαναν να επικοινωνήσετε με την Άμεση Δράση.

Πάντως αυτή η ΧΑ ρε παιδί μου... Από τα κεφάλια κανείς δεν ξέρει κανείς δεν είδε τίποτα περί δολοφονιών, ξεπλύματος κλπ. Τους δράστες δεν τους ξέρει κανείς, ήταν τρελοί, δεν ήταν στο κόμα. Το κόμα δεν το ψήφισε κανείς, κανένας δεν είναι ΧΑ, είναι απλά πατριώτες που "αναρωτιούνται" και "προβληματίζονται".

Θερμοκοιτίδα ηγετών με κότσια δηλαδή...

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που να πάω ;Πυρήνα ; Τι εννοείς ;

Αααααα καλάαααα, άστο μεγάλε ας ασχοληθούμε όλοι μαζί με κάποιο άλλο θέμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο ακριβώς σκέφτομαι και εγω πως γίνεται κανεις να μην θελει την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και πάλι αυτοί να κυβερνούν ;

Κανεις δεν τους ψηφίζει αλλα εκει ειναι !

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τους φυλακίζουν για τα ποινικά τους εγκλήματα θέλουμε, όσο και αν σκοτώνονται μερικοί "ανεξάρτητοι" να το σπρώξουν ντε και καλά πως αυτή είναι δίωξη πολιτικών φρονημάτων.

Και η πιπίλα της ΜΑΡΦΙΝ πέρα από κουρασμένη είναι και χυδαία, δεν είναι λάβαρα τα πτώματα 3 αθώων να τα παρελαύνετε κάθε τρεις και λίγο σε άσχετες κουβέντες. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες από την αστυνομία για την ΜΑΡΦΙΝ και ξέρετε ποιοί το έκαναν να επικοινωνήσετε με την Άμεση Δράση.

Πάντως αυτή η ΧΑ ρε παιδί μου... Από τα κεφάλια κανείς δεν ξέρει κανείς δεν είδε τίποτα περί δολοφονιών, ξεπλύματος κλπ. Τους δράστες δεν τους ξέρει κανείς, ήταν τρελοί, δεν ήταν στο κόμα. Το κόμα δεν το ψήφισε κανείς, κανένας δεν είναι ΧΑ, είναι απλά πατριώτες που "αναρωτιούνται" και "προβληματίζονται".

Θερμοκοιτίδα ηγετών με κότσια δηλαδή...

Το λένε απλά να το πούνε ως δικαιολογία, διαβάσανε κάτι σε κανά μπλογκ ή κάποιο άσχετο σαιτ και το αναπαράγουνε αλλά αυτοί είναι οι ίδιοι που λένε ότι οι κουκουλοφόροι είναι του συστήματος κλπ. Όποτε τους συμφέρει γράφουνε και ένα κειμενάκι χωρίς να ξέρουνε απλά το διαβάσανε και το αναπαράγουνε, έλεος πια με όλα αυτά τα ίδια και τα ίδια και έχουμε μείνει στο επίπεδο του νεοέλληνα.

Αυτο ακριβώς σκέφτομαι και εγω πως γίνεται κανεις να μην θελει την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και πάλι αυτοί να κυβερνούν ;

Κανεις δεν τους ψηφίζει αλλα εκει ειναι !

Εσύ δηλαδή πως το ξέρεις κανείς δεν θέλει; Είσαι εσύ τόσο σίγουρος; Ρε θα με τρελάνετε πρωινιάτικα με αυτά που γράφετε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αααααα καλάαααα, άστο μεγάλε ας ασχοληθούμε όλοι μαζί με κάποιο άλλο θέμα!

Να ασχοληθούμε σίγουρα αλλα ετσι όπως έκανες το ποστ σου νωρίτερα αφήσεις υπόνοιες οτι κατι ξέρεις παραπάνω ! Αν ξέρεις και δεν το είπες ετσι για να το πεις καλο ειναι να απευθυνθείς στην αστυνομία !

Αν θέλεις πεσμου και γίαυτο που είπες για να πάω στον ´´πυρηνά´´ ! Θα ήθελα να ξέρω τι εννοείς για εμένα .

Κατι για τους διαχειριστές ....

Νομιζω οτι υπαρχει δυνατότητα ενεργοποίησης εμφάνισης της ip του κάθε μέλους εδω, δε θα ηταν κακό να την ενεργοποιήσετε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ασχοληθούμε σίγουρα αλλα ετσι όπως έκανες το ποστ σου νωρίτερα αφήσεις υπόνοιες οτι κατι ξέρεις παραπάνω ! Αν ξέρεις και δεν το είπες ετσι για να το πεις καλο ειναι να απευθυνθείς στην αστυνομία !

Αν θέλεις πεσμου και γίαυτο που είπες για να πάω στον ´´πυρηνά´´ ! Θα ήθελα να ξέρω τι εννοείς για εμένα .

Κατι για τους διαχειριστές ....

Νομιζω οτι υπαρχει δυνατότητα ενεργοποίησης εμφάνισης της ip του κάθε μέλους εδω, δε θα ηταν κακό να την ενεργοποιήσετε!

Μεγάλε, επειδή γίνεσαι προκλητικός και συκοφάντης δημοσίως έκανα ερώτηση στον giannour και απάντησε αυτό

Απάντησα με ένα λινκ και παρακάτω έβαλα μια άλλη απάντηση, το θέμα σου έχει αποθηκευτεί και θα κινηθεί νομικά σήμερα επειδή εσύ είσαι χαζός και δεν καταλαβαίνεις γράφεις ότι θες και συκοφαντείς έτσι δημοσίως; Τι είναι αυτά που λες; Αν δεν μπορείς να κάνεις ένα διάλογο και από την χαζομάρα σου ή τον θυμό σου εκσφενδονίζεις βλακείες και μάλιστα δημοσίως μην τον κάνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λολ

Το ακούσαμε και αυτό..

Πάρε και αυτό για την νομική σου κάλυψη.

Γειά σας με λένε giannour και είμαι ο Πυρηνάρχης του Πυρήνα της Γής.

χαχα

οταν λές κάτι τέτοια ρε φιλε , αυτον μου θυμίζεις

super-goofy+2+.jpg

Τροποποιήθηκε από τον giannour

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προκλητικός και συκοφάντης εγω ; Μάλιστα

Ποια ποστ μου προκλητικά και συκοφαντικά ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λολ

Το ακούσαμε και αυτό..

Πάρε και αυτό για την νομική σου κάλυψη.

Γειά σας με λένε giannour και είμαι ο Πυρηνάρχης του Πυρήνα της Γής.

χαχα

Μπα περισσότερο για νεοέλληνας μου κάνεις! αχαχααχαχαχαχα

Όσο για τα άλλα πήρε τον δρόμο του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε πάς να κάνεις ότι θέλεις!

Και σταμάτα να με εκβιάζεις με εκφράσεις "Το πα στο δικηγόρο μου" "Πήρε το δρομο του" κλπ κλπ που μεταφράζονται σε "Θα δείς τι θα πάθεις"

Πέραν των εκβιασμών, συκοφαντιών (πάνε στον Πυρήνα σου) κλπ , περι του θέματος έχεις να πείς κάτι? Γράφτηκες τώρα, εχεις 22ποστς τα μισά ειναι εκβιασμοί συκοφαντίες και ειρωνίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

FYI: Οι περιοριστικοί όροι απαγορεύσεως εξόδου από την χώρα είναι υπερ-light.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...