Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ο μακελάρης ήταν μια περίπτωση, διαταραγμένου ανθρώπου. Δεν οργανώνει το συγκεκριμένο κόμμα, παραστρατιωτικά τμήματα, δεν κάνει εθνικιστικές,ρατσιστικές επιθέσεις και δεν εμπλέκεται σε κάθε λογής εγκληματικές δραστηριότητες. Ακροδεξιό ήταν και το ΛΑΟΣ. Εσύ ξενοφοβική θα την έλεγες την χα? Από την ξενοφοβία μέχρι τις επίσημες ρατσιστικές επιθέσεις υπάρχουν πολλά στάδια. Nα περιμενουμε πρωτα να αποδειχθουν ολα αυτα ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 LoL Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Nα περιμενουμε πρωτα να αποδειχθουν ολα αυτα ? Είμαστε όλοι μάρτυρες του τι έχει γίνει. Κράτα εσύ μάτια, αυτιά και μυαλό κλειστά, μέχρι να ανακοινωθεί η ετυμηγορία. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ελεύθεροι μήπως οι βουλευτές ;Με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος. Προφυλακιστέος κρίθηκε μόνο ο Γιάννη Λαγός. Στον Ηλία Κασιδιάρη επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγύησης 50.000 ευρώ. Στους Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος έφυγαν ήδη από την Ευελπίδων. Στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Γ.Λαγός. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Προφυλακίστηκε ο Λαγός.. Κλασσική περίπτωση. Αυτός, ο Πατέλης και ο Ρουπακιάς θα φάνε το αγγούρι για όλους.. Και σε 1-2 μήνες θα λες τα ονόματά τους και οι χ.α θα σου λένε τα χειρότερα.. Τα είδαμε με τους 2 κρητικούς (βλαμάκη, καρεφυλάκη) όταν ο δεύτερος διώχθηκε από την χ.α και ο μέχρι τότε φίλος και συναγωνιστής βλαμάκης έλεγε ότι είναι έμπορος ναρκωτικών.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 θεωρίες λαϊκισμού !!!! αυτό κατάλαβες !!! ωραία λοιπόν δεν είναι δικά μου λόγια φίλε μου , αλλά η καχυποψία σου και "το πνέυμα των ημερών" δε σε αφήνει χωρο να πας παρακάτω ας συνδέσω λοιπόν τα προηγούμενα Στις 27 Ιανουαρίου 1973 ο Οδυσσέας Ελύτης έδωσε συνέντευξη στα ΝΕΑ, στον Γιώργο Πηλιχό. - Ποιο θέμα σας απασχολεί περισσότερο αυτό τον καιρό; - "Τι θα γίνει η Ελλάδα! Σαν φορέας ενός ειδικού πολιτισμού και μιας ένδοξης γλώσσας. Έκλεισα τα εξήντα μου χρόνια κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μόνο καταστροφές έχουνε δει τα μάτια μου. Και θαυμαστές αντιδράσεις, που όλες τους πήγαν χαμένες από τα ίδια μας τα χέρια. Δεν ξέρω... Θα 'θελα να κοιμηθώ μια μέρα και να ξυπνήσω σ' έναν αιώνα όπου και τα πουλιά να κελαηδούν ελληνικά και νικητήρια". ... λοιπόν όπως βλέπεις δεν απάντησες σε μένα αλλά στον Οδυσσέα Ελύτη , ο οποίος αν κατάλαβα καλά είναι συνωμότης και λαϊκιστής Τι σχέση έχει τώρα αυτό με την θεωρία για τους μικρούς λαούς που θα υποδουλωθούν που ανέφερες προηγούμενα? Ειδικούς πολιτισμούς και ένδοξες γλώσσες έχουν και άλλοι λαοί. Υπήρχαν πολιτισμοί και πριν και μετά τον ΑρχαιοΕλληνικό. Τα πάντα ρει έλεγαν οι πρόγονοι. Συμφορές επίσης δεν περάσαμε μόνο εμείς αλλά και οι περισσότεροι λαοί.Στους Βαλκανικούς και στους Παγκόσμιους πολέμους δεν συμμετείχε μόνο η Ελλάδα. Εσύ δεν μου απαντάς σε αυτά που σου απάντησα σε αυτό που είπες ""Παλεύουμε για ένα τίποτε, που ωστόσο είναι το παν. Είναι οι δημοκρατικοί θεσμοί, που όλα δείχνουν ότι δεν θ' αντέξουν για πολύ. Είναι η ποιότητα, που γι' αυτή δεν δίνει κανείς πεντάρα. Είναι η οντότητα του ατόμου, που βαίνει προς την ολική της έκλειψη. Είναι η ανεξαρτησία των μικρών λαών που έχει καταντήσει ήδη ένα γράμμα νεκρό"." Αν ζούσε ο Οδυσσέας Ελύτης, θα σου έλεγε ότι έχει ζήσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις από την σημερινή. Αλλά μάλλον γίναμε μαλθακοί μετά την μεταπολίτευση που τόσο κατηγορούμε και το μόνο που κάνουμε είναι να κατηγορούμε και να κλεγόμαστε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Προφυλακίστηκε ο Λαγός.. Κλασσική περίπτωση. Αυτός, ο Πατέλης και ο Ρουπακιάς θα φάνε το αγγούρι για όλους.. Και σε 1-2 μήνες θα λες τα ονόματά τους και οι χ.α θα σου λένε τα χειρότερα.. Αν οντως ειναι αυτοι που ευθυνονται , γιατι θα πρεπει να λενε τα καλυτερα ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Άφησαν ελεύθερο τον αρχηγό κασιδιαρη ;;; Αφού τον είχαν δέσει με ενα κατηγορητήριο απο το ηρακλειο μέχρι την Ορεστιάδα ! Τσάμπα έβλεπα mega τόσες μερες ; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Μάιστα, αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι. Θα καθαρίσει η χα από τους και καλά "βρώμικους" και οι υπόλοιποι "καθαροί", εξιλεωμένοι πλέον θα μπορούν να συνασπιστούν με την κυβέρνηση. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crime-Buster 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Η ιστορία ξανα-επαναλαμβάνεται αλλα αυτή την φορά ίσως οι βασικοί ρόλοι να είναι άλλοι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ελεύθεροι :crazy: http://seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=112970:tora-eleutheroi-kasidiarhs-mixos-panagiotaros&catid=1:latest-news&Itemid=54 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Τελικά νίκησε η δημοκρατία ή ο φασισμός-ναζί ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ελεύθεροι :crazy: http://seleo.gr/inde...-news&Itemid=54 Καλώς επέστρεψες. Σύμπτωση? :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ξεφτιλίστηκε η "Δικαιοσύνη" για άλλη μία φορά! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Η δικαιοσύνη ξεφτιλιστηκε ή η κυβέρνηση ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Χαλαρώστε ρεσεις. Οπως έλεγε και ο Τράγκας χθές που άκουγα ραδιόφωνο, τους έμπασε μέσα γιατι έτσι είχε η συμφωνία με αυτους που συνάντησε στην Αμερική (πρέπει να εξαρθρωθούν).. ε... πήγε ενώ τους είχε φυλακή.. γύρισε και βγήκαν. ΧΘΕΣ τα έλεγε αυτά ΧΘΕΣ χαχαχαχαχα, μετά απο αυτό πάντως ένα 25% θα το φτάσουν τα Ναζίδια και καλά να πάθουμε όλοι γιατι το παίζαμε ξερόλες, δικασταί και δικηγόροι. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2013 από τον giannour 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Αυτό θα πει δεμένες κατηγορίες... Μιλάμε για τρανταχτά στοιχεία... Αδιάσειστες αποδείξεις... Δεμένη υπόθεση... Δώσανε όλοι ωραίο σοου, δεν μπορείτε να πείτε ε; και οι κυβερνώντες και οι φασίστες... Καλά, για τα κανάλια... Δεν το συζητάμε....Αλήθεια ποιος νίκησε; Κι εγώ την έχω την απορία... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Η δικαιοσύνη ξεφτιλιστηκε ή η κυβέρνηση ; Ο ξεφτιλισμένος τί να φοβηθεί? Άλλη μία ξεφτίλα? Από τις κυβερνήσεις-αντιπολιτεύσεις τόσα χρόνια έχουμε δει τί είναι. Όλοι τους. Εδώ τώρα, και λόγω των περιστάσεων οικονομικής και όχι μόνο κατοχής της χώρας, η Δικαιοσύνη έπρεπε να βάλει πλάτη και να σώσει το καράβι. Μόνο αυτή μπορούσε........ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Πιστευω οτι η αξιοπιστια (εδω γελαμε) και ανεξαρτησια των δημοσιογραφων και ΜΜΕ , αξιολογηθηκε δεοντως απο τον ελληνικο λαο με αφορμη αυτη την ιστορια. Που ειναι η δικαιοσυνη να επεμβει ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Αυτό είναι το μεγαλείο του δημοκρατικού πολιτεύματος. Δίκες που δεν βασίζονται στο λαϊκό αίσθημα και είναι δίκαιες ακόμα κι αν απέναντι δικάζονται οι μεγαλύτεροι εχθροί της δημοκρατίας. Η Δημοκρατία δεν πρέπει να φοβάται τους φασίστες. Κάπου μέσα μου δεν θέλω να φυλακιστούν άλλοι πλην του δολοφόνου. Δεν θέλω να ξεκουμπιστούν από την πολιτική σκηνή έτσι. Θέλω ο ίδιος ο Ελληνικός λαός να τους διαολοστείλει. Είδαν και οι τυφλοί. Δεν ξέρω/δεν γνωρίζω δεν μπορεί να το ξεστομίσει πλεον ούτε παιδί δημοτικού. Αν θέλετε να ψηφίσετε τους νεοναζί και τις μεθόδους τους για να κάνετε χουνέρι στον Σαμαρά και στον Βενιζέλο θα είστε για λύπηση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ξεφτιλίστηκε η "Δικαιοσύνη" για άλλη μία φορά! Θυμασε ποτε , κατα την διαρκεια του βιου σου, να λειτουργησε η δικαιοσυνη σε αυτο τον τοπο? Κάπου μέσα μου δεν θέλω να φυλακιστούν άλλοι πλην του δολοφόνου. Αυτο δεν ειναι το αυτονοητο ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 τωρα μπορουν να σκοτωνουν ελευθερα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannour 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Κάπου μέσα μου δεν θέλω να φυλακιστούν άλλοι πλην του δολοφόνου. Ο δολοφόνος και οι ηθικοί αυτουργοί. όπως ζητάμε να φυλακιστούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοι αυτουργοί της Μαρφίν. Μην έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά ανάλογα με το κόμμα που γουστάρουμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) και τώρα ετοιμαστείτε στις εκλογές που θα σκάσουν μέχρι το τέλος του 2014 για συνασπισμό Χ.Α με Ν.Δ αφού η χ.α θα "έχει διώξει το απόστημα και θα έχει πλέον καθαρό πρόσωπο".. Εεεεε ρε π***σα που έρχεται... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2013 από τον tribit 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ο ξεφτιλισμένος τί να φοβηθεί? Άλλη μία ξεφτίλα? Από τις κυβερνήσεις-αντιπολιτεύσεις τόσα χρόνια έχουμε δει τί είναι. Όλοι τους. Εδώ τώρα, και λόγω των περιστάσεων οικονομικής και όχι μόνο κατοχής της χώρας, η Δικαιοσύνη έπρεπε να βάλει πλάτη και να σώσει το καράβι. Μόνο αυτή μπορούσε........ Έλα μην κάνεις έτσι, για να το δεις καλύτερα, όπου καράβι, βάλε κυβέρνηση, ή σαμαράς, ή βενιζέλος... και θα δεις ότι το έσωσε το καράβι... Με τέτοιο τρόπο όντως μόνο αυτή μπορούσε... Ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη... αδέκαστη.... Δεν έχω λόγια, στέρεψαν... φεύγω, πάω να πηδηχτώ από το παράθυρο... Και να θυμάστε ένα είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει: Ο ΗΛΙΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες