fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 κάτσε τε παιδιά από μια μεριά τα βλέπεται μόνο;;; Ολα τα καναλια εδω και μια εβδομαδα ασχολουντε με την χρυση αυγη.. Οι κοιμησμενοι πολιτες καθονται και συμφωνουν και ασχολουντε και αυτοι με την χρυση αυγη.. ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) , Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ (ΚΑΝΑΛΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΕΥΡΩΠΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!!..Αλλωστε το ολο θεμα ειναι πολυ υποπτο.. Για πιο λογο ο ''χρυσαυγητης'' δολοφονος να βγει και να πει αυτα ακριβως τα λογια χωρις καν να τον ρωτησουν ''ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ''... Μηπως γιατι αυτο του ειχανε πει να δηλωσει για να μην υπαρξει αμφιβολια?? Για ποιον αλλο λογο να θελει να χαντακωσει ετσι την ομαδα του? ΑΡΑ ηταν ενα καλοσχεδιαζμενο σχεδιο για να βγαλουν εκτος βουλης την χρυση αυγη και να εναντιωθει ολος ο κοσμος μαζι της και ετσι δεν θα υπαρχει περιπτωση καταστροφης σχεδιου των μεγαλων κεφαλιων!! Εαν εχω λαθος απαντηστε μου σε αυτο.. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 19 ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ , ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ? Γιατι μαλλον ειναι στο κολπο και αυτοι.. ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ αλλα τα γεγονοτα δειχνουν αλλα...Τελος , η γνωμη μου ειναι πως αν ο δολοφονος του ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ (θυμα των πολιτικων παιχνιδιων) ηταν οτιδηποτε αλλο εκτος απο ''χρυσαυγητης'' δεν θα ειχε ξεσηκοθει κανενας και ολοι θα το περναγαν στο ντουκου.. ακομα και τωρα που ''ειναι'' χρυσαυγητης , τα 3/4 που πηγαν στην πορεια προχοραγαν με ενα κινητο στο χερι ανεβαζοντας στατους οπως : ''τις πουτανας τα εχουμε κανει! στην τοποθεσια ΠΟΡΕΙΑ ΑΜΦΙΑΛΗ'' , γκομενιζοντας και σπαζοντας πλακα το ενα πουτανακι με το αλλο.. και το 1/4 που εμεινε εκαψε μαγαζια , εσπασε αυτοκινητα και γενικα καταστρεψε ιδιοκτησειες ΑΘΩΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ καταφερνοντας ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!! (και επειδη ξερω οτι θα βρεθει καποιος που θα μου πει οτι ο δολοφονος ηταν χρυσαυγιτης και οτι υπαρχουν φωτογραφειες θα του πω το εξης παραδειγμα: και εγω που ειμαι αεκ , ντυνομαι παναθηναικος και χωνομαι στο συνδεσμο , και μετα αο ενα διαστημα που εχω αποκτησει την εμπιστοσυνη των παναθηναικων , βαζω μια βομβα και τους καιω τον συνδεσμο) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ.. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! στην αμφιαλη εγιναν αυτα?τα ειδες εσυ προσωπικα με τα ματια σου? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Kαι εγω θυμάμε εσένα όταν απολύθηκες από τήν ΕΡΤ,πού κραύγαζες στού άλλους ''είσαι δουλευταράς,εσύ''? Όταν χάνει ο όποιος άλλος το ψωμί του είναι φασίστας να λέει ότι έχασε το ψωμί του από τον Χ αλλοδαπό.Οταν όμως το έχασς εσύ,..................κραύγαζες. BTW σέ ξαναπροσλάβανε? btw, ποιος ειναι ο αλλος σου λογαριασμος? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soklhtos 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) παιδιά απλά ανάφερα μερικά και ειπα την γνωμη μου!! συνεχειστε την συζητηση...! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2013 από τον soklhtos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δεν ανέφερες τη γνώμη σου μόνο. Ανέφερες πράγματα ψευδή σαν γεγονότα.. Είναι σα να λέω εγώ "Ναι οκ συλλάβανε τον Κασσιδιάρη αλλά τον Σαμαρά που έχει αποκαλυφθεί ότι βίαζε παιδάκια δεν τον αγγίζουν" και μετά αν με ρωτήσει κανείς που το βρήκα αυτό να λέω "εγώ απλά είπα την άποψή μου"... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
J.T.R 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Προς όλους τους υποστηρικτές της Χρυσής αυγής. Δεν παλεύεστε με τίποτα...δυστυχώς. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 τι να πω ρε παιδιά , αριστεροί , δεξιοί , φασίστες ,αναρχικοί, λες και δεν υπάρχει κανένας άλλος , Θα 'θελα να κοιμηθώ μια μέρα και να ξυπνήσω σ΄ έναν αιώνα όπου και τα πουλιά ακόμη να κελαηδούν ελληνικά και νικητήρια.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Kαι εγω θυμάμε εσένα όταν απολύθηκες από τήν ΕΡΤ,πού κραύγαζες στού άλλους ''είσαι δουλευταράς,εσύ''? Όταν χάνει ο όποιος άλλος το ψωμί του είναι φασίστας να λέει ότι έχασε το ψωμί του από τον Χ αλλοδαπό.Οταν όμως το έχασς εσύ,..................κραύγαζες. BTW σέ ξαναπροσλάβανε? Ναι, παρουσιάζω το δελτιο των 12.00 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 τι να πω ρε παιδιά , αριστεροί , δεξιοί , φασίστες ,αναρχικοί, λες και δεν υπάρχει κανένας άλλος , Θα 'θελα να κοιμηθώ μια μέρα και να ξυπνήσω σ΄ έναν αιώνα όπου και τα πουλιά ακόμη να κελαηδούν ελληνικά και νικητήρια.... Την τελευταία χιλιετία δεν έχει συμβεί, οπότε για το καλό σου μάλλον θα πρέπει να σκέφτεσαι την περίπτωση του να μη συμβεί και ποτέ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Αυτο το κουλουρι εχει κανει μεγαλο σουξε μιλαμε..! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Την τελευταία χιλιετία δεν έχει συμβεί, οπότε για το καλό σου μάλλον θα πρέπει να σκέφτεσαι την περίπτωση του να μη συμβεί και ποτέ... Μάλιστα ... μ' αυτό το παρακάτω συμφωνείς ; "Βλέπω τη βαρβαρότητα να 'ρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. Δεν θα πρόκειται για τους φούρνους του Χίτλερ, αλλά για μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου. Για τον πλήρη εξευτελισμό του. Για την ατίμωσή του... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Μάλιστα ... μ' αυτό το παρακάτω συμφωνείς ; "Βλέπω τη βαρβαρότητα να 'ρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. Δεν θα πρόκειται για τους φούρνους του Χίτλερ, αλλά για μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου. Για τον πλήρη εξευτελισμό του. Για την ατίμωσή του... Αμάν ρε παίδες με την συνωμοσιολογία. Κάποια έθνη είναι ανταγωνιστικά και είναι μια χαρά. Κάποια άλλα λειτουργούσαν βάση μη αξιοκρατικών και ρεαλιστικών μοντέλων και έχουν πρόβλημα. Από το 2008 έχουν περάσει 5 χρόνια. Προχωρήστε λίγο την σκέψη σας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Αμάν ρε παίδες με την συνωμοσιολογία. Κάποια έθνη είναι ανταγωνιστικά και είναι μια χαρά. Κάποια άλλα λειτουργούσαν βάση μη αξιοκρατικών και ρεαλιστικών μοντέλων και έχουν πρόβλημα. Από το 2008 έχουν περάσει 5 χρόνια. Προχωρήστε λίγο την σκέψη σας. ώπα!! ευχαριστώ για τις πάσες Κόρα και Ζιλ έφτασε η στιγμή που θα πρέπει να φοβόμαστε να μιλήσουμε για τα αυτονόητα αλλά δε πειραζει πάμε παρακάτω γιατί έτσι πρέπει , "Παλεύουμε για ένα τίποτε, που ωστόσο είναι το παν. Είναι οι δημοκρατικοί θεσμοί, που όλα δείχνουν ότι δεν θ' αντέξουν για πολύ. Είναι η ποιότητα, που γι' αυτή δεν δίνει κανείς πεντάρα. Είναι η οντότητα του ατόμου, που βαίνει προς την ολική της έκλειψη. Είναι η ανεξαρτησία των μικρών λαών που έχει καταντήσει ήδη ένα γράμμα νεκρό". Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 ώπα!! ευχαριστώ για τις πάσες Κόρα και Ζιλ έφτασε η στιγμή που θα πρέπει να φοβόμαστε να μιλήσουμε για τα αυτονόητα αλλά δε πειραζει πάμε παρακάτω γιατί έτσι πρέπει , "Παλεύουμε για ένα τίποτε, που ωστόσο είναι το παν. Είναι οι δημοκρατικοί θεσμοί, που όλα δείχνουν ότι δεν θ' αντέξουν για πολύ. Είναι η ποιότητα, που γι' αυτή δεν δίνει κανείς πεντάρα. Είναι η οντότητα του ατόμου, που βαίνει προς την ολική της έκλειψη. Είναι η ανεξαρτησία των μικρών λαών που έχει καταντήσει ήδη ένα γράμμα νεκρό". Ανέκαθεν στην Ιστορία του ανθρώπου έτσι ήταν Οινοχόε...κάνω λάθος? 300 χρόνια πΧ, και άντε πες άλλα 100 μΧ κουτσά στραβά ρωμαϊκά... τα υπόλοιπα χρόνια διαλυμένοι, εμφύλιο και υπο κατοχή ήμασταν. Άλλωστε δεν έχουν μείνει και άλλα στοιχεία που να μας σχετίζουν με αυτές τις περιόδους που αναπολείς εκτός από μερικά στοιχεία της γλώσσας και της γραφής . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Η Ιταλία δηλαδή είναι μικρός λαός? Η Γαλλία δεν είναι σε ύφεση? Οι ΗΠΑ έχουν ανάπτυξη? Η μόνη Δυτική χώρα ουσιαστικά που κρατεί, είναι η Γερμανία και για αυτό βέβαια υπάρχουν αξιοκρατικοί λόγοι. Τι σχέση έχει το μικρός λαός? Ποιο πολύ σχέση έχει το μεγάλο φαγοπότι. Τα 350 Δις που χρωστάμε φαγώθηκαν. Πολλά δεν είναι για μικρό λαό? Έχει και μικρούς Δυτικοευρωπαικούς λαούς που είναι μια χαρά. Το καλύτερο Βιοτικό Επίπεδο μικροί λαοί το έχουν. Κοίτα Σκανδιναβικές χώρες. Ψηφίστε λοιπόν υποψήφιους της χα, που υπόσχονται να μας κάνουν μεγάλο λαό «Ο Νίκος ο κοντός οργάνωσε το Κερατσίνι» «Ηταν από πίσω από τους μπάτσους κάποιοι με τα δοκάρια...» Ο Ν.Α. μιλάει με την Π.Κ. Ο πρώτος λέει ότι δεν τον συμφέρει να βγουν στοιχεία γιατί θέλει να βάλει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές και «δίνει» αυτόν που κανόνισε να βρίσκονται χρυσαυγίτες δίπλα στα ΜΑΤ, στα επεισόδια που ξέσπασαν στο Κερατσίνι. Π.Κ.: Και η οικογένειά μου και η οικογένειά σου πιστεύουμε ότι θα έρθουμε να σε βρούμε σε κάποιο τμήμα. Ν.Α.: Τέλος πάντων. Δεν είναι τι θα τραβήξω για αυτά... Ακόμα τουλάχιστον... Το θέμα είναι να βγουν ονόματα και στοιχεία... Τα πάντα πάλι. Π.Κ.: Είναι το μόνο σίγουρο αυτό... Ν.Α.: Κατάλαβες; Εμένα δεν με συμφέρει να βγουν τα τέτοια, γιατί αν γίνουν εκλογές εγώ θέλω να βάλω για υποψήφιος. Π.Κ.: Θα πάρεις τα αρχ.... μου. Ν.Α.: Γιατί; Π.Κ.: Σιγά μην ξαναψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή. Ν.Α.: Πας καλά, ρε; Εχουν εκτοξευθεί τώρα με όλα αυτά που γίνονται... Εχει φτάσει στο 40% κι εσύ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι...Κυβέρνηση θα 'μαστε εμείς τώρα, να το θυμάσαι... Π.Κ.: Είναι πολύ μουρόχαβλος ο κόσμος για να ψηφίσει φονιάδες. Ν.Α.: Εεεε άκουσέ με... Στο Κερατσίνι τα είδες τα επεισόδια; Π.Κ.: Τα είδα... Ν.Α.: Οι κάτοικοι και καλά που λέγαν ότι βγήκανε, ξέρεις ποιοι ήταν; Δεν είδες στην άκρη κάποιους που πετάγανε πέτρες και τέτοια; Π.Κ.: Ηταν από πίσω από τους μπάτσους κάποιοι με τα δοκάρια... Ν.Α.: Ναι... Ποιος το κανόνισε; Π.Κ.: Δεν ξέρω... Ν.Α.: Ο κοντός το κανόνισε. Π.Κ.: Δεν ξέρω. Ν.Α.: Ο κοντός. Π.Κ.: Ποιος είναι ο κοντός; Ν.Α.: Ο Νίκος. Π.Κ.: Δεν ξέρω ποιος είναι ο Νίκος... Ν.Α.: Αντε πάλι... Εντάξει γαμ... το, άστο δεν πειράζει. Π.Κ.: Μα δεν ξέρω ποιος είναι. Ν.Α.: Τέλος πάντων, άστο δεν πειράζει. Κανένα άλλο, τίποτα; Π.Κ.: Ποιος είναι ο 27χρονος που έφαγε 2,5 χρόνια με αναστολή και 2.500 χιλιάρικα πρόστιμο; Ν.Α.: Δεν ξέρω. Π.Κ.: Και ήταν οδηγός του Μιχαλολιάκου; Ν.Α.: Καλά ,τώρα αυτά τα λένε. Μην ψάχνεις να βρεις οδηγό του Μιχαλολιάκου. Δεν υπάρχει περίπτωση. http://www.enet.gr/?i=news-room.el.home&id=389321 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΕΡΩΤΗΣΗ Με δεδομένο ότι τη Χρυσή Αυγή την πάνε και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, το ένα εκατομμύριο του Τσουκάτου από τη Siemens στο ΠΑΣΟΚ το έχει πλύνει το AZAX με αμμωνιαζόλ; Μιχαλη και λοιποι... Σταματηστε αυτο το ακυρο πραγμα.. Οταν συζηταμε για ενα συγκεκριμμενο θεμα, μην βαζετε στην κουβεντα ενα καρο αλλα πραγματα. Δεν σημαινει οτι επειδη ενα θεμα αργει ,εσκεμμενα ή οχι, πρεπει να γινεται ετσι με ολα τα θεμματα. Δεν σημαινει οτι επειδη μια μεριδα ανθρωπων δεν πληρωνει διοδια, οτι δεν πληρωνει κανεις.,,. .. Συμφωνω στο οτι υπαρχουν τοσες και τοσες υποθεσεις που εχουν χαθει-εξαφανηστει-παγωσει, αλλα δεν μπορουμε για ο,τι γινεται να λεμε αυτα τα πραγματα. Αυτη η κολοκυθια δεν βγαζει καπου.. Ετσι κανουν τα παιδακια του δημοτικου.. Τέλος , αναφέρεσαι στο γεγονός πως πολλοί επιλέγουν την καρέκλα τους αντί να βγουν στον δρόμο. Ηλία μου αυτό δεν στέκει γιατί όπως σου είπα και πριν , πολλοί που έμειναν με το στόμα ανοιχτό από την δολοφονία των νεοναζί και ενδεχομένως να πήραν και τους δρόμους ήταν ψηφοφόροι του κόμματος που αντιμετώπισαν σαν ένα αστείο το εκλογικό τους δικαίωμα. Ας κλειστούμε όλοι στα σπίτια μας και ας αναλογιστούμε το μερίδιο ευθύνης μας για την σημερινή κατάσταση που βιώνει η χώρα. ΥΓ: Εννοείται πως δεν κατακρίνω την απόφασή σου να πας σε μια πορεία επειδή έτσι ένιωσες μέσα σου απλά σου παρουσιάζω και την άλλη όψη του νομίσματος. Ρε Γιαννη μου, λες και δεν καταλαβαινεις... Η πλειοψηφια αυτων πχ που γραφουν εδω μεσα και μας δειχνουν τα πιστευω τους(και φυσικα οχι μονο εδω μεσα), κραζουν για ολα αλλα παω στοιχημα οτι σε καθε διαδηλωση που εχει γινει στα τοσα χρονια, αυτοι σιγουρα επιναν καφεδια, φροντιζαν να καθυστερισουν στην δουλεια, για να μην τους πιασει η κινηση, και αμα τους ελεγες τιποτα σου ελεγαν... ''Τα βλεπεις? αλλα δεν κανεις τιποτα''.. Και οταν τον ρωτας..'' Ο γιος σου, πηγε ρε επαναστατη?'' σου απαντα.. ''Μπα οχι, κοιμοταν'' Σε αυτους αναφερομαι Γιαννο :) Νιωθουνε θιγμενοι και αδικημενοι, λες και μονο αυτοι ζοριζονται... Μερικοι αλλοι που φωναζουν και τρωνε και τσαμπα -αδικο- ξυλο, ειναι βολεμενοι και φωναζουν για πλακα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2013 από τον HLIAS 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Ανέκαθεν στην Ιστορία του ανθρώπου έτσι ήταν Οινοχόε...κάνω λάθος? 300 χρόνια πΧ, και άντε πες άλλα 100 μΧ κουτσά στραβά ρωμαϊκά... τα υπόλοιπα χρόνια διαλυμένοι, εμφύλιο και υπο κατοχή ήμασταν. Άλλωστε δεν έχουν μείνει και άλλα στοιχεία που να μας σχετίζουν με αυτές τις περιόδους που αναπολείς εκτός από μερικά στοιχεία της γλώσσας και της γραφής . ...δυστυχώς κάνεις λάθος , τα χρόνια που ήμασταν ενωμένοι σαν λαός είναι πολύ λίγα , συγκεκριμένα η πρώτη είναι με το Φίλιππο Β` και φτάνει εως το θάνατο του Μ Αλεξάνδρου δεύτερη είναι στα 1821 και για δύο μόνο χρόνια στα 1824 έχουμε τον πρώτο εμφύλιο στη νεότερη ιστορία , η τρίτη το 1917 και τέλος το 1940 οι δυο τελευταίες για πολύ λίγο και απο ανάγκη όπως βλέπεις δεν είναι αυτό που θα μπορούσε να με κάνει περήφανο για το τι είμαι , αλλά πάντα .. "Υπάρχουν δύο Ελλάδες. Αυτή που εξαναγκάζεται και τους ίδιους τους υπηκόους της να καταπονεί και σ' έναν διεθνή χορό μεταμφιεσμένων να μετέχει με το φόρεμα της Ευρωπαίας (διάβαζε: Αμερικάνας). Και υπάρχει η άλλη, που εξακολουθεί να υπακούει στον Ηράκλειτο και στον Μακρυγιάννη. Η πρώτη μπορεί να καταλυθεί μια μέρα. Η δεύτερη, ακόμη και αν μείνει χωρίς υπόσταση, ποτέ. Τουλάχιστον εγώ, γι' αυτήν υπάρχω". Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://www.antinews....3/10/02/229134/ Νορβηγία: Η Aκροδεξιά συμμετέχει στον νέο κυβερνητικό συνασπισμό Από factorx στις 02/10/2013 Share Κυβέρνηση μειοψηφίας σχημάτισαν στη Νορβηγία η Κεντροδεξιά και το ξενοφοβικό ακροδεξιό Κόμμα της Προόδου, με την ανοχή των δύο μικρότερων δεξιών κομμάτων, Χριστιανοδημοκρατών και Φιλελευθέρων. H πρωθυπουργός της Nορβηγίας Έρνα Σόλμπεργκ, που θα γίνει η δεύτερη γυναίκα πρωθυπουργός της Νορβηγίας και η πρώτη Συντηρητική πρωθυπουργός από το 1990, συμφώνησε να σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας με το ξενοφοβικό κόμμα Πρόοδος, του οποίου ηγείται η Σιβ Γιένσεν. Η Σόλμπεργκ θα επιδιώξει να μειώσει τη φορολογία, να προχωρήσει σε μαζικές ιδιωτικοποιήσεις, προκειμένου να τονωθεί η ανταγωνιστικότητα των νορβηγικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό και σε μειώσεις των δαπανών για το κοινωνικό κράτος. Αναλυτές επισημαίνουν όμως ότι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κυβερνήσει, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον συνασπισμό ως τον «χειρότερο δυνατό». Τονίζουν επίσης ότι πρόκειται να ασκήσει πιέσεις για μια πιο σκληρή πολιτική στο μεταναστευτικό, σε μια χώρα παραδοσιακά ανεκτική και φιλελεύθερη. Είναι η πρώτη φορά που το ακροδεξιό κόμμα συμμετέχει σε κυβέρνηση στη Νορβηγία, στην 40χρονη ιστορία του. Πρόκειται για το κόμμα στο οποίο ανήκε κάποτε ο μακελάρης της Νορβηγίας Άντερς Μπρέιβικ. Πολλά μέλη του, επίσης, έχουν μιλήσει για «κρυφή προσπάθεια ισλαμοποίησης της νορβηγικής κοινωνίας», μια θέση από την οποία το επίσημο κόμμα έχει προσπαθήσει να αποστασιοποιηθεί για να μην χαρακτηρίζεται εξτρεμιστικό. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2013 από τον Panag Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Η Ιταλία δηλαδή είναι μικρός λαός? Η Γαλλία δεν είναι σε ύφεση? Οι ΗΠΑ έχουν ανάπτυξη? Η μόνη Δυτική χώρα ουσιαστικά που κρατεί, είναι η Γερμανία και για αυτό βέβαια υπάρχουν αξιοκρατικοί λόγοι. Τι σχέση έχει το μικρός λαός? Ποιο πολύ σχέση έχει το μεγάλο φαγοπότι. Τα 350 Δις που χρωστάμε φαγώθηκαν. Πολλά δεν είναι για μικρό λαό? Έχει και μικρούς Δυτικοευρωπαικούς λαούς που είναι μια χαρά. Το καλύτερο Βιοτικό Επίπεδο μικροί λαοί το έχουν. Κοίτα Σκανδιναβικές χώρες. Ψηφίστε λοιπόν υποψήφιους της χα, που υπόσχονται να μας κάνουν μεγάλο λαό «Ο Νίκος ο κοντός οργάνωσε το Κερατσίνι» «Ηταν από πίσω από τους μπάτσους κάποιοι με τα δοκάρια...» Ο Ν.Α. μιλάει με την Π.Κ. Ο πρώτος λέει ότι δεν τον συμφέρει να βγουν στοιχεία γιατί θέλει να βάλει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές και «δίνει» αυτόν που κανόνισε να βρίσκονται χρυσαυγίτες δίπλα στα ΜΑΤ, στα επεισόδια που ξέσπασαν στο Κερατσίνι. Π.Κ.: Και η οικογένειά μου και η οικογένειά σου πιστεύουμε ότι θα έρθουμε να σε βρούμε σε κάποιο τμήμα. Ν.Α.: Τέλος πάντων. Δεν είναι τι θα τραβήξω για αυτά... Ακόμα τουλάχιστον... Το θέμα είναι να βγουν ονόματα και στοιχεία... Τα πάντα πάλι. Π.Κ.: Είναι το μόνο σίγουρο αυτό... Ν.Α.: Κατάλαβες; Εμένα δεν με συμφέρει να βγουν τα τέτοια, γιατί αν γίνουν εκλογές εγώ θέλω να βάλω για υποψήφιος. Π.Κ.: Θα πάρεις τα αρχ.... μου. Ν.Α.: Γιατί; Π.Κ.: Σιγά μην ξαναψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή. Ν.Α.: Πας καλά, ρε; Εχουν εκτοξευθεί τώρα με όλα αυτά που γίνονται... Εχει φτάσει στο 40% κι εσύ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι...Κυβέρνηση θα 'μαστε εμείς τώρα, να το θυμάσαι... Π.Κ.: Είναι πολύ μουρόχαβλος ο κόσμος για να ψηφίσει φονιάδες. Ν.Α.: Εεεε άκουσέ με... Στο Κερατσίνι τα είδες τα επεισόδια; Π.Κ.: Τα είδα... Ν.Α.: Οι κάτοικοι και καλά που λέγαν ότι βγήκανε, ξέρεις ποιοι ήταν; Δεν είδες στην άκρη κάποιους που πετάγανε πέτρες και τέτοια; Π.Κ.: Ηταν από πίσω από τους μπάτσους κάποιοι με τα δοκάρια... Ν.Α.: Ναι... Ποιος το κανόνισε; Π.Κ.: Δεν ξέρω... Ν.Α.: Ο κοντός το κανόνισε. Π.Κ.: Δεν ξέρω. Ν.Α.: Ο κοντός. Π.Κ.: Ποιος είναι ο κοντός; Ν.Α.: Ο Νίκος. Π.Κ.: Δεν ξέρω ποιος είναι ο Νίκος... Ν.Α.: Αντε πάλι... Εντάξει γαμ... το, άστο δεν πειράζει. Π.Κ.: Μα δεν ξέρω ποιος είναι. Ν.Α.: Τέλος πάντων, άστο δεν πειράζει. Κανένα άλλο, τίποτα; Π.Κ.: Ποιος είναι ο 27χρονος που έφαγε 2,5 χρόνια με αναστολή και 2.500 χιλιάρικα πρόστιμο; Ν.Α.: Δεν ξέρω. Π.Κ.: Και ήταν οδηγός του Μιχαλολιάκου; Ν.Α.: Καλά ,τώρα αυτά τα λένε. Μην ψάχνεις να βρεις οδηγό του Μιχαλολιάκου. Δεν υπάρχει περίπτωση. http://www.enet.gr/?i=news-room.el.home&id=389321 φίλε μου αν απευθύνεσαι σε μένα , σου λέω οτι κάνεις μεγάλο λάθος, σου δείχνω το δάσος και βλέπεις το δάχτυλο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Μιχαλη και λοιποι... Σταματηστε αυτο το ακυρο πραγμα.. Οταν συζηταμε για ενα συγκεκριμμενο θεμα, μην βαζετε στην κουβεντα ενα καρο αλλα πραγματα. Δεν σημαινει οτι επειδη ενα θεμα αργει ,εσκεμμενα ή οχι, πρεπει να γινεται ετσι με ολα τα θεμματα. Δεν σημαινει οτι επειδη μια μεριδα ανθρωπων δεν πληρωνει διοδια, οτι δεν πληρωνει κανεις.,,. .. Συμφωνω στο οτι υπαρχουν τοσες και τοσες υποθεσεις που εχουν χαθει-εξαφανηστει-παγωσει, αλλα δεν μπορουμε για ο,τι γινεται να λεμε αυτα τα πραγματα. Αυτη η κολοκυθια δεν βγαζει καπου.. Ετσι κανουν τα παιδακια του δημοτικου.. Συγνώμη για το ποστ μου Ηλία , που τα δικά σου ποστ ειναι επιπέδου πανεπιστήμιου. Κανε μου την χάρη να διαβάσεις κανενα ποστ μου πριν ,να δεις οτι δεν εχω κανενα θέμα με την διαδικασία και το πόσο γρήγορα την εφαρμόζουν ! Ίσα ίσα ελπίζω να το κανουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και να δικαστούν το συντομότερο! Μην γίνει σαν τον Μπέο ...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Είναι τυχαίο ότι στην Ευρώπη αρχίζουν και ανεβαίνουν τα ποσοστά των ακροδεξιών κομμάτων ενώ ταυτόχρονα πολώνεται η κοινωνία και έχουμε βίαιες εξεγέρσεις ταυτόχρονα με μειωμένη παρουσία κόσμου σε σχέση με άλλα έτη? Ποιος παίζει το ρόλο βαλβίδας αποσυμπίεσης? Λέω εγώ κάτι συμπτώσεις που συμβαίνουν στην ιστορία σε περιόδους οικονομικών κρίσεων... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 φίλε μου αν απευθύνεσαι σε μένα , σου λέω οτι κάνεις μεγάλο λάθος, σου δείχνω το δάσος και βλέπεις το δάχτυλο Αναφέρεις μια υπόθεση συνωμοσιολογίας, εναντίον των μικρών λαών και σου κάνω κάποιον αντίλογο. Απάντησε μου και εσύ σε αυτά που σου λέω με τα επιχειρήματα σου. Η θεωρίες συνωμοσίας είναι η κορύφωση του λαικισμού, που με την σειρά του τρέφει τα άκρα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μιχαλη και λοιποι... Σταματηστε αυτο το ακυρο πραγμα.. Οταν συζηταμε για ενα συγκεκριμμενο θεμα, μην βαζετε στην κουβεντα ενα καρο αλλα πραγματα. Δεν σημαινει οτι επειδη ενα θεμα αργει ,εσκεμμενα ή οχι, πρεπει να γινεται ετσι με ολα τα θεμματα. Δεν σημαινει οτι επειδη μια μεριδα ανθρωπων δεν πληρωνει διοδια, οτι δεν πληρωνει κανεις.,,. .. Συμφωνω στο οτι υπαρχουν τοσες και τοσες υποθεσεις που εχουν χαθει-εξαφανηστει-παγωσει, αλλα δεν μπορουμε για ο,τι γινεται να λεμε αυτα τα πραγματα. Αυτη η κολοκυθια δεν βγαζει καπου.. Ετσι κανουν τα παιδακια του δημοτικου.. Η απάντηση στην παραπάνω διαφωνία σας βρίσκεται στα bold του άρθρου παρακάτω. Η προκλητικά επιλεκτική εφαρμογή των Νόμων ΠΑΝΤΟΥ οδήγησε στην εμφάνιση τέτοιων φαινομένων και είναι αυτό που φωνάζω τόσα χρόνια περί σάπιας και ανύπαρκτης δικαιοσύνης. Το ζητούμενο για μένα είναι αν αυτό ήθελαν ή τους προέκυψε από λάθος. ........................ Συνέντευξη στον Βασίλη Σκουρή ................................ Η αιφνίδια αλλαγή στάσης των εισαγγελικών αρχών και η «ανακάλυψη» του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα (συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση) σχετίζεται προφανώς με την υποβολή στις 19.9.2013 σχετικής μηνυτήριας αναφοράς από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την οποία είχε επιλέξει δύο μήνες νωρίτερα η ίδια αυτή κυβέρνηση. Με άλλες λέξεις, φαίνεται πως στην Ελλάδα τίποτε ρηξικέλευθο δεν συμβαίνει αν δεν υπάρξει η πολιτική (δηλαδή κυβερνητική) βούληση προς τούτο. Αναδεικνύεται έτσι το πραγματικό έλλειμμα δικαστικής ανεξαρτησίας, που συνιστά μία μόνο από τις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού δημόσιου βίου. Ακριβώς αυτές οι παθογένειες άλλωστε εξέθρεψαν το νεοναζιστικό έρεβος. http://www.real.gr/D...=265227&catID=1 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 http://www.antinews....3/10/02/229134/ Ο μακελάρης ήταν μια περίπτωση, διαταραγμένου ανθρώπου. Δεν οργανώνει το συγκεκριμένο κόμμα, παραστρατιωτικά τμήματα, δεν κάνει εθνικιστικές,ρατσιστικές επιθέσεις και δεν εμπλέκεται σε κάθε λογής εγκληματικές δραστηριότητες. Ακροδεξιό ήταν και το ΛΑΟΣ. Εσύ ξενοφοβική θα την έλεγες την χα? Από την ξενοφοβία μέχρι τις επίσημες ρατσιστικές επιθέσεις υπάρχουν πολλά στάδια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αναφέρεις μια υπόθεση συνωμοσιολογίας, εναντίον των μικρών λαών και σου κάνω κάποιον αντίλογο. Απάντησε μου και εσύ σε αυτά που σου λέω με τα επιχειρήματα σου. Η θεωρίες συνωμοσίας είναι η κορύφωση του λαικισμού, που με την σειρά του τρέφει τα άκρα. θεωρίες λαϊκισμού !!!! αυτό κατάλαβες !!! ωραία λοιπόν δεν είναι δικά μου λόγια φίλε μου , αλλά η καχυποψία σου και "το πνέυμα των ημερών" δε σε αφήνει χωρο να πας παρακάτω ας συνδέσω λοιπόν τα προηγούμενα Στις 27 Ιανουαρίου 1973 ο Οδυσσέας Ελύτης έδωσε συνέντευξη στα ΝΕΑ, στον Γιώργο Πηλιχό. - Ποιο θέμα σας απασχολεί περισσότερο αυτό τον καιρό; - "Τι θα γίνει η Ελλάδα! Σαν φορέας ενός ειδικού πολιτισμού και μιας ένδοξης γλώσσας. Έκλεισα τα εξήντα μου χρόνια κι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μόνο καταστροφές έχουνε δει τα μάτια μου. Και θαυμαστές αντιδράσεις, που όλες τους πήγαν χαμένες από τα ίδια μας τα χέρια. Δεν ξέρω... Θα 'θελα να κοιμηθώ μια μέρα και να ξυπνήσω σ' έναν αιώνα όπου και τα πουλιά να κελαηδούν ελληνικά και νικητήρια". ... λοιπόν όπως βλέπεις δεν απάντησες σε μένα αλλά στον Οδυσσέα Ελύτη , ο οποίος αν κατάλαβα καλά είναι συνωμότης και λαϊκιστής Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2013 από τον οινοχόος 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες