soklhtos 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 κάτσε τε παιδιά από μια μεριά τα βλέπεται μόνο;;; Ολα τα καναλια εδω και μια εβδομαδα ασχολουντε με την χρυση αυγη.. Οι κοιμησμενοι πολιτες καθονται και συμφωνουν και ασχολουντε και αυτοι με την χρυση αυγη.. ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) , Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ (ΚΑΝΑΛΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΕΥΡΩΠΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!!..Αλλωστε το ολο θεμα ειναι πολυ υποπτο.. Για πιο λογο ο ''χρυσαυγητης'' δολοφονος να βγει και να πει αυτα ακριβως τα λογια χωρις καν να τον ρωτησουν ''ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ''... Μηπως γιατι αυτο του ειχανε πει να δηλωσει για να μην υπαρξει αμφιβολια?? Για ποιον αλλο λογο να θελει να χαντακωσει ετσι την ομαδα του? ΑΡΑ ηταν ενα καλοσχεδιαζμενο σχεδιο για να βγαλουν εκτος βουλης την χρυση αυγη και να εναντιωθει ολος ο κοσμος μαζι της και ετσι δεν θα υπαρχει περιπτωση καταστροφης σχεδιου των μεγαλων κεφαλιων!! Εαν εχω λαθος απαντηστε μου σε αυτο.. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 19 ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ , ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ? Γιατι μαλλον ειναι στο κολπο και αυτοι.. ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ αλλα τα γεγονοτα δειχνουν αλλα...Τελος , η γνωμη μου ειναι πως αν ο δολοφονος του ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ (θυμα των πολιτικων παιχνιδιων) ηταν οτιδηποτε αλλο εκτος απο ''χρυσαυγητης'' δεν θα ειχε ξεσηκοθει κανενας και ολοι θα το περναγαν στο ντουκου.. ακομα και τωρα που ''ειναι'' χρυσαυγητης , τα 3/4 που πηγαν στην πορεια προχοραγαν με ενα κινητο στο χερι ανεβαζοντας στατους οπως : ''τις πουτανας τα εχουμε κανει! στην τοποθεσια ΠΟΡΕΙΑ ΑΜΦΙΑΛΗ'' , γκομενιζοντας και σπαζοντας πλακα το ενα πουτανακι με το αλλο.. και το 1/4 που εμεινε εκαψε μαγαζια , εσπασε αυτοκινητα και γενικα καταστρεψε ιδιοκτησειες ΑΘΩΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ καταφερνοντας ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!! (και επειδη ξερω οτι θα βρεθει καποιος που θα μου πει οτι ο δολοφονος ηταν χρυσαυγιτης και οτι υπαρχουν φωτογραφειες θα του πω το εξης παραδειγμα: και εγω που ειμαι αεκ , ντυνομαι παναθηναικος και χωνομαι στο συνδεσμο , και μετα αο ενα διαστημα που εχω αποκτησει την εμπιστοσυνη των παναθηναικων , βαζω μια βομβα και τους καιω τον συνδεσμο) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ.. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Ηλία , αναφέρεσαι στο θέμα των αντιφασιστικών πορειών και την συμμετοχή του κόσμου σε αυτές σωστά; Kαι οχι μονο των αντιφασιστικων.... Αλλα ειδικα οι αντιφασιστικες θα επρεπε να εχουν περισσοτερο κοσμο, απο τις ''κομματικες'' Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Ένα ενδιαφέρον άρθρο που μόλις διάβασα που φαίνεται να συντονίζεται με αυτά που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ. " Οι χρυσαυγίτες και οι φίλοι τους Τώρα όλα είναι πιο εύκολα. Μετά την αποτελεσματική παρέμβαση των θεσμών του κράτους, το κόμμα-συμμορία θα επιστρέψει στα σκουπίδια και στους υπονόμους της Ιστορίας. Αρκεί αυτό όμως; Δυστυχώς, η ξέφρενη άνοδος της Χρυσής Αυγής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από το επίπεδο μιας περιθωριακής «λουμπενοπαρέας» σε κόμμα-ρυθμιστή των εξελίξεων αποδεικνύει ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στην καρδιά της ελληνικής κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος. Γιατί λοιπόν τους αφήσαμε; Με την κατατονική θεωρία των «παραπλανημένων ψηφοφόρων». Πόσες φορές δεν ακούσθηκε η άποψη ότι οι οπαδοί της Χ.Α. είναι απλώς άνθρωποι σε απόγνωση από την κρίση και τα Μνημόνια, που επιλέγουν την παρέα του Μιχαλολιάκου για να εκφράσουν πιο γνήσια και δυναμικά τη διαμαρτυρία τους; Κουταμάρες, και μάλιστα επικίνδυνες, από κατ' επάγγελμα «φίλους του λαού» και χρήσιμους συνοδοιπόρους της Χ.Α. Δόξα στη δημοκρατία μας, υπάρχουν πολλές επιλογές για να εκφραστεί η διαμαρτυρία, η αμφισβήτηση, η απόγνωση, η «τρέλα». Η ψήφος στους φασίστες είναι φασιστική ψήφος, χωρίς άλλοθι και ωραιοποιήσεις. Απόδειξη. Οι χρυσαυγίτες δεν έκρυψαν ποτέ το μίσος τους για τη δημοκρατία, τον κοινοβουλευτισμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τι είναι λοιπόν ένας πολίτης που απεχθάνεται τη δημοκρατία, τον κοινοβουλευτισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα; Οι απαντήσεις είναι απλές: ένας «παρασυρμένος», αν φοβόμαστε τις λέξεις, ένας φασίστας, αν θέλουμε να βλέπουμε την αλήθεια διά γυμνού οφθαλμού. Γιατί τους νομιμοποιήσαμε; Εστω και σαν ένα «άκρο» του πολιτικού συστήματος. Ας μην ξεχνάμε ότι ακούστηκαν φωνές, και μάλιστα εντός του «κυβερνητικού τόξου», που υποστήριζαν ότι είναι «απευκταίο, αλλά όχι απίθανο ενδεχόμενο», η ΝΔ να υποχρεωθεί να κυβερνήσει με τη Χ.Α. μετά τις επόμενες εκλογές. Και άλλοι «ομόσταβλοι» που έστειλαν προσκλητήρια στη βάση της Χ.Α. να επιστρέψει στη... ΝΔ γιατί «είναι τσαντισμένοι δεξιοί» και «άνθρωποι της διπλανής πόρτας», λίγο πιο δυναμικοί από τα συνηθισμένα. Αφέλεια ή αμοραλισμός; Διαλέξτε... Γιατί τους χρησιμοποιήσαμε; Υπήρξαν «κομμένες κεφαλές» της Αριστεράς που πίστεψαν ότι η Χ.Α. βολεύει. Γιατί αποσπά ψηφοφόρους (όπως και οι Αν. Ελ.) από τη ΝΔ, άρα διευκολύνει την προοπτική μιας «κυβέρνησης της Αριστεράς». Ας επισκεφτούν σύντομα έναν καλό ψυχίατρο... Συμπέρασμα. Τα ιστορικά γεγονότα που ζούμε μας προσφέρουν μια σπάνια ευκαιρία να ξανακοιταχτούμε στον καθρέφτη. Οσοι είναι πρόθυμοι να κάνουν εκπτώσεις στη δημοκρατική τους συνείδηση ανοίγουν την πόρτα στην κατάλυση της δημοκρατίας. Από τη Συμφωνία του Μονάχου έως τα σκαλάκια της ΓΑΔΑ, δυστυχώς αυτή η αλήθεια πάντοτε επιβεβαιώνεται. Ας το θυμηθούμε την επόμενη φορά..." http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=26444&subid=2&pubid=63895217 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 19 ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ , ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ? Δώσε πηγή ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ όμως. Edit: Δώσε και για τα στάτους "τα κάναμε όλα μπάχαλο" και για το πόση περιουσία αθώων καταστράφηκε στις αντιφασιστικές. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2013 από τον Le Flwr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 - νομίζω - αρκετοί/ες, θα γνωρίζετε τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος σκύλος ΔΑΓΚΩΣΕΙ άνθρωπο σε σπίτι. Ε, αυτά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soklhtos 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δώσε πηγή ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ όμως. Edit: Δώσε και για τα στάτους "τα κάναμε όλα μπάχαλο" και για το πόση περιουσία αθώων καταστράφηκε στις αντιφασιστικές. δεν το συνεχείζω.. την γνώμη μου είπα! αν όμως ψάξεις λίγο θα βρείς..(το είχα πετύχει σε ένα σίτε αλλά τώρα δεν θυμάμαι), καλό απόγευμα.. Edit: Δώσε και για τα στάτους "τα κάναμε όλα μπάχαλο" και για το πόση περιουσία αθώων καταστράφηκε στις αντιφασιστικές. το ότι καταστράφηκε περιουσία ναί συμφωνώ.. και είναι κρίμα για τους ανθρώπους που πεινάνε. όμως δεν πάει να πεί ότι το έκαναν μόνο χρυσαυγήτες!! υπάρχουν και άλλα "καλά παιδιά" Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2013 από τον soklhtos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δήθεν άνθρωποι αποδείχτηκαν σκύλοι και μαζεύτηκαν από τον μπόγια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 δεν το συνεχείζω.. την γνώμη μου είπα! αν όμως ψάξεις λίγο θα βρείς..(το είχα πετύχει σε ένα σίτε αλλά τώρα δεν θυμάμαι, καλό απόγευμα.. Όχι δεν είπες τη γνώμη σου. Είπες πως εμείς οι άσχετοι δεν έχουμε πάρει πρέφα τι τρέχει και πως εσύ ο ενημερωμένος βλέπεις την αλήθεια πίσω από τις μεθοδεύσεις που γίνονται για να μπούνε μέσα αυτά τα βλαστάρια οι "πατριώτες" μας. Ξέρεις ποιά είναι η πηγή σου? Το Κουλούρι. το σατιρικό site με επικεφαλίδες όπως "Με εξαγωγή λευκού καπνού θα ανακοινώνεται πλέον η εκλογή νέου διαχειριστή στις πολυκατοικίες". Δεν είναι καν ψέμματα, είναι ξεκάθαρος χαβαλές. Τα "γεγονότα" στα οποία βασίζεις την κοσμοθεωρία σου είναι ψευδή, αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτό ή μπα? Αυτός είσαι, αυτοί είμαστε. Τόσο σίγουροι για τις απόψεις μας, τόσο "καλά ενημερωμένοι". Να και το άρθρο Το πιστεύω πως δεν είσαι Χρυσαυγίτης. Είσαι από τους αγανακτισμένους που θέλουν να "δώσουν ένα μάθημα" στους κυβερνώντες. Από τα πιτσιρίκια που δεν ξέρουν πως η ΧΑ τραμπουκίζει κόσμο δεκαετίες τώρα. Από αυτούς που έφαγαν το τυράκι και αντί να φύγουν από τη φάκα ζητάνε και κρασί για συνοδευτικό. Ή αλλιώς "ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ". Εάν έτσι είναι ο ξύπνιος, γυρνάω και το άλλο πλευρό και κλείνω ξυπνητήρι. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Σεβασμός στους σκύλους μην τους μπερδευεις με την αηδία άνθρωπος . 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soklhtos 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όχι δεν είπες τη γνώμη σου. Είπες πως εμείς οι άσχετοι δεν έχουμε πάρει πρέφα τι τρέχει και πως εσύ ο ενημερωμένος βλέπεις την αλήθεια πίσω από τις μεθοδεύσεις που γίνονται για να μπούνε μέσα αυτά τα βλαστάρια οι "πατριώτες" μας. Ξέρεις ποιά είναι η πηγή σου? Το Κουλούρι. το σατιρικό site με επικεφαλίδες όπως "Με εξαγωγή λευκού καπνού θα ανακοινώνεται πλέον η εκλογή νέου διαχειριστή στις πολυκατοικίες". Δεν είναι καν ψέμματα, είναι ξεκάθαρος χαβαλές. Τα "γεγονότα" στα οποία βασίζεις την κοσμοθεωρία σου είναι ψευδή, αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτό ή μπα? Αυτός είσαι, αυτοί είμαστε. Τόσο σίγουροι για τις απόψεις μας, τόσο "καλά ενημερωμένοι". Να και το άρθρο Το πιστεύω πως δεν είσαι Χρυσαυγίτης. Είσαι από τους αγανακτισμένους που θέλουν να "δώσουν ένα μάθημα" στους κυβερνώντες. Από τα πιτσιρίκια που δεν ξέρουν πως η ΧΑ τραμπουκίζει κόσμο δεκαετίες τώρα. Από αυτούς που έφαγαν το τυράκι και αντί να φύγουν από τη φάκα ζητάνε και κρασί για συνοδευτικό. Ή αλλιώς "ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ". Εάν έτσι είναι ο ξύπνιος, γυρνάω και το άλλο πλευρό και κλείνω ξυπνητήρι. αναφερα πως μην το βλέπουμε απο την μια μεριά το όλο θέμα. την γνώμη μου είπα! όμως μάλλον με παρεξήγησες, εγώ είπα απλά πως τα βλέπω. αν εσύ το βλέπεις ότι σε πρόσβαλα τότε τι να πω έχει λανθασμένη αντίληψη.το γεγονός το είχαν δείξει στις ειδήσεις αλλά δεν έγινε μεγάλο θέμα λόγο το ότι το κάλυψαν. απλά σου είπα είμαι ένας από τους πολλούς που αγαπάνε την χώρα τους και έχουν αγανακτήσει εκεί που την έχουν φτάσει! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2013 από τον soklhtos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δε διαφωνω οτι η ΧΑ ξεφυγε και το πληρωνει. Για εμένα ήταν αναμενόμενο (αργά ή γρήγορα). Δεν το περίμενα ποτέ όμως ότι θα την πλήρωνε ένας φίλος μου και μάλιστα χωρίς λόγο, για να το παίξουν κάποιοι τσαμπουκάδες. Μόνο και μόνο για αυτό είμαι εξαιρετικά φορτισμένος με το θέμα, προσπαθώ όμως να βλέπω τα πράγματα με νηφαλιότητα: Ομως με ξενιζει η "αμεσοτητα" της δικαιοσυνης στην περιτπωση αυτη, ενω γενικα χρειαζονται πολλαπλασιο χρονο μονο και μονο για τη συσταση μια εξεταστικης επιτροπης. Σε ξαφνιάζει είναι πιο σωστή έκφραση. Έρευνες και στοιχεία για τη Χ.Α. έχει η αστυνομία εδώ και χρόνια, όμως η είσοδός της στη βουλή τα ακύρωσε, ή τα μετέθεσε επ'αόριστον. Εφόσον μπόρεσε να στοιχειοθετηθεί κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και μετά το «ατόπημα» της δολοφονίας του Παύλου, μπορούσε να δοθεί το πράσινο φως. Σχετικά με άλλες φορές, υπήρξε μεγάλη μυστικότητα έτσι ώστε να μην υπάρξουν διαρροές προς τη Χ.Α. και προλάβουν να καλυφθούν. Έπρεπε να γίνει αιφνιδιαστικά και να τους πιάσουν στον ύπνο, όπως και τους υπόλοιπους Έλληνες. Οσοι θεωρειτε νικη της δημοκρατιας τη συλληψη της ΧΑ, με τον τροπο που εγινε και τις προεκτασεις που εχει στο κοινοβουλιο, επιτρεψτε μου να διαφωνω. Η κεφαλή της Χ.Α. συλλαμβάνεται με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης και όχι λόγω της ιδεολογίας της, την οποία όπως φαίνεται εγκρίνει μέρος του Ελληνικού λαού. Απόδειξη: Η Χ.Α. συνεχίζει να υφίσταται ως κόμμα και να συμμετέχει με τους μη συλληφθέντες βουλευτές στης στη βουλή. Μην το παρει κανεις στραβα, αλλα προσωπικα χεστηκα για ολες αυτες τις "ουσιαστικες" πολιτικες εξελιξεις. Διαβαστε λιγο: Εκλεισαν τα Sprider Stores, στο δρόμο 800 άνθρωποι. Φαίνεται ξέμειναν από κόλπα. Αφού έκαψαν τα μαγαζιά τους 5 φορές, τους πήρανε χαμπάρι.. Oσο καποιοι "εξυπνοι" τρωγομαστε για τη ΧΑ και τους υπολοιπους, η χωρα εξακολουθει και κατρακυλα. Οσο χειροκροταμε για τη "νικη της δημοκρατιας", για τη "λαμψη της δικαιοσυνης" και λοιπα χαριτωμενα, συνεχιζουν να γρονθοχτυπανε καθημερινα τον κατοικο της Ελλαδας και να τον εξαθλιωνουν. Άρα διαφωνείς και προτείνεις τι; Να τους αφήσουν ελεύθερους; Να τους δώσουμε και μια αποζημίωση καλή για αυτά που τράβηξαν και να πάμε όλοι να τους ψηφίσουμε next time; Ποιός λέει ότι «σωθήκαμε» (από τι να σωθούμε ρε;;; ) τώρα που έπιασαν τη Χ.Α.; Και τωρα συγνωμη, πρεπει να παω να πανηγυρισω. Εγώ θέλω να τους δω κρεμασμένους ανάποδα απ'τα αρχίδια, να πνίγονται από το αίμα τους. Συγγνώμη αλλά δεν πανηγυρίζω. Αν σκοτώσουν δικό σου φίλο πήγαινε εσύ και σφίξ'τους το χέρι. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2013 από τον kostas954 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 αναφερα πως μην το βλέπουμε απο την μια μεριά το όλο θέμα. την γνώμη μου είπα! όμως μάλλον με παρεξήγησες, εγώ είπα απλά πως τα βλέπω. αν εσύ το βλέπεις ότι σε πρόσβαλα τότε τι να πω έχει λανθασμένη αντίληψη.το γεγονός το είχαν δείξει στις ειδήσεις αλλά δεν έγινε μεγάλο θέμα λόγο το ότι το κάλυψαν. απλά σου είπα είμαι ένας από τους πολλούς που αγαπάνε την χώρα τους και έχουν αγανακτήσει εκεί που την έχουν φτάσει! Αγόρι μου χρυσό καταλαβαίνεις πως η γνώμη σου βασίζεται σε κάτι που δεν ισχύει? Πριν το διάβασες κάπου, τώρα το έπαιξαν οι ειδήσεις. Καλά εντάξει κατάλαβα. Καλό απόγευμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Διάβαζα ενα άρθρο που τα λεει ωραία και στο τελος εχουμε, Ερώτηση του Κώστα Καίσαρη .... ΕΡΩΤΗΣΗ Με δεδομένο ότι τη Χρυσή Αυγή την πάνε και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, το ένα εκατομμύριο του Τσουκάτου από τη Siemens στο ΠΑΣΟΚ το έχει πλύνει το AZAX με αμμωνιαζόλ; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Kαι οχι μονο των αντιφασιστικων.... Αλλα ειδικα οι αντιφασιστικες θα επρεπε να εχουν περισσοτερο κοσμο, απο τις ''κομματικες'' Ωραία, εφόσον αναφέρεσαι στις αντιφασιστικές πορείες επέτρεψε μου να προσπαθήσω να σου εξηγήσω τους λόγους που επιλέγω να μην δίνω το παρόν. 1. Ο φασισμός που όλοι μας ξεστομίζουμε αυτές τις μέρες είναι πολύ βαριά λέξη. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει φασισμός σε βαθμό που να δικαιολογεί πορείες. Σαφώς και υπάρχει ένα μηδαμινό ποσοστό που τον υποστηρίζει αλλά συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη είναι αμελητέο νούμερο. Αρνούμαι κατηγορηματικά πως οι ψηφοφόροι της χα ειναι φασίστες. Δεν μιλάω για τον πυρήνα της οργάνωσης που ζήτημα είναι αν απαριθμεί καμιά δεκαριά χιλιάδες μέλη αλλά για το μισό εκατομμύριο που τους ψήφισε. Μπορεί να είναι βλάκες , μπορεί να είναι αμόρφωτοι , μπορεί να είναι πολιτικά ασυνείδητοι αλλά φασίστες δεν είναι. Αν είχαμε 500.000 φασίστες και όχι " φασίστες " δεν θέλω καν να σκέφτομαι σε τι κατάσταση θα ήταν η χώρα τώρα. Εγώ σου υπογράφω πως στην πορεία για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα υπήρχαν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και ψηφοφόροι της χα. Συγνώμη αλλά αυτό είναι το θέατρο του παραλόγου. 2. Δολοφονήθηκε ένας ελεύθερος άνθρωπος από έναν νεοναζί ψηφοφόρο της χα. Μόνο που η χα είναι το δέντρο και όχι το δάσος. Το κόμμα αυτό ήταν ανέκαθεν ένα λυσσασμένο σκυλί που στα χρόνια της ψεύτικης ευημερίας το είχαμε καλά δεμένο. Όταν έσφιξαν οι κώλοι με τα μνημόνια και τις περικοπές, οι κυβερνήσεις επέλεξαν να ικανοποιήσουν τους δανειστές αδιαφορώντας για τα παρελκόμενα που φέρνει η φτώχια και η πείνα. Κάπου εκεί το λουρί χαλάρωσε , το λυσασσμένο σκυλί ξέφυγε και η κατάληξη είναι γνωστή. Με το να κατέβω σε μια πορεία με κεντρικό σύνθημα " θάνατος στο σκυλί " δυιλίζω τον κώνωπα. Σήμερα λέγεται χα , αύριο θα λέγεται κάπως αλλιώς. Τιμωρία σε αυτούς που το άφησαν ελεύθερο. Αρνούμαι να λάβω μέρος σε πορείες με κεντρικό σύνθημα "τσακίστε τους φασίστες". Αυτό που πρέπει, είναι να τους ταράξουμε στην νομιμότητα όπως έλεγε και ο Φλωράκης. 3. Η πορείες συνήθως γίνονται πάνω στην κορύφωση των γεγονότων. Δυστυχώς στην Ελλάδα , όπου μαζεύεται πολύς κόσμος ακολουθούν και τα πολλά μπάχαλα. Δεν με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση να αναλύσω ποιοι τα δημιουργούν. Ας πούμε πως είναι το παρακράτος. Θα μου πεις , και τι σε νοιάζει εσένα ρε μεγάλε τι κάνουν 100-200 εντεταλμένοι , εμείς κατεβαίνουμε γιατί μας πνίγει το δίκιο. Με νοιάζει και με παρανοιάζει το γεγονός πως ορισμένοι εκμεταλλεύονται την δική μου και την δική σου απόφαση να κατεβούμε σε μια πορεία για να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα κατά το δοκούν. Έχει πεθάνει ένας ελεύθερος άνθρωπος από το μαχαίρι νεοναζιστή και αντί ολόκληρο το σύστημα να ασχολείται με το τι πήγε στραβά, η μισή ώρα από το σύνολο των δελτίων αφιερώνεται στα επισόδεια των α/α. Πρόσεξε , εκεί ως δια μαγείας η Αριστερά σταματάει να έχει συνιστώσες με αποτέλεσμα να επωμίζεται όλο το βάρος των όσων τραγελαφικών συμβαίνουν από τους εντεταλμένους, οι οποίοι φυσικά δεν θα πάνε να σπάσουν την Τράπεζα που - αν και είμαι κατά και αυτής της πράξης - ψιλοχέστηκα αλλά τα μαγαζιά του κόσμακη που την άλλη μέρα θα πει από μέσα του " όλοι τα ίδια σκατά είναι "! Βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης η όλη φάση , να και η θεωρία των δύο άκρων από το πουθενά και αίφνης, από εκεί που το ζητούμενο ήταν να δει ο απλός κόσμος δύο φράγκα στην τσέπη του , τώρα είναι η πολιτική σταθερότητα. Τέλος , αναφέρεσαι στο γεγονός πως πολλοί επιλέγουν την καρέκλα τους αντί να βγουν στον δρόμο. Ηλία μου αυτό δεν στέκει γιατί όπως σου είπα και πριν , πολλοί που έμειναν με το στόμα ανοιχτό από την δολοφονία των νεοναζί και ενδεχομένως να πήραν και τους δρόμους ήταν ψηφοφόροι του κόμματος που αντιμετώπισαν σαν ένα αστείο το εκλογικό τους δικαίωμα. Ας κλειστούμε όλοι στα σπίτια μας και ας αναλογιστούμε το μερίδιο ευθύνης μας για την σημερινή κατάσταση που βιώνει η χώρα. ΥΓ: Εννοείται πως δεν κατακρίνω την απόφασή σου να πας σε μια πορεία επειδή έτσι ένιωσες μέσα σου απλά σου παρουσιάζω και την άλλη όψη του νομίσματος. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 αναφερα πως μην το βλέπουμε απο την μια μεριά το όλο θέμα. την γνώμη μου είπα! όμως μάλλον με παρεξήγησες, εγώ είπα απλά πως τα βλέπω. αν εσύ το βλέπεις ότι σε πρόσβαλα τότε τι να πω έχει λανθασμένη αντίληψη.το γεγονός το είχαν δείξει στις ειδήσεις αλλά δεν έγινε μεγάλο θέμα λόγο το ότι το κάλυψαν. απλά σου είπα είμαι ένας από τους πολλούς που αγαπάνε την χώρα τους και έχουν αγανακτήσει εκεί που την έχουν φτάσει! Να έχεις το θάρρος της γνώμης σου κι ας έγραψες κάτι από βιασύνη το οποίο είναι λανθασμένο. Χθες έκατσα και είδα ΟΛΗ την εκπομπή της ΧΑ με παρουσιαστές την κόρη του Φύρερ και τον άλλο τον γραφικό από τις Σέρρες και αναφέρθηκαν σε ακριβως αυτά τα τρία που γράφεις. Όσο κι αν έψαξα λοιπόν στο ιντερνετ , δεν βρήκα τίποτα που να τεκμηριώνει τα όσα είπαν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Ε, ειπε το παιδι, δεν θυμαται που το ειδε! Παντως αν στα γραφεια του ΚΚΕ παιζουν ακομα ΤΟΝΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ας με κανει καποιος μελος... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Λες να πάμε να την πιούμε μπας και δούμε το gs να σκάβει στα ανοιχτά περάσματα ; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 19 ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ , ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ? Πόσους τόνους βρήκανε ρε φιλε; Και τι ναρκωτικά, σκληρά ή μαλακά; Ααα και το νου σου εε.. Γιατί το έγκυρο site που τα διάβασες αυτά έχει και άλλες ειδήσεις όπως: Νεκρός 32χρονος που δεν έκανε «safely remove» το usb stick Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Διαβάστε μια ωραία συνέντευξη από καθηγητή νομικής, αφού αν αυτά τα πούμε εμείς εδώ αυτά θα βγούνε γνωστοί μυγιάγκιχτοι του forum και θα ξεσηκωθούνε, αφού έχουν σε αποκλειστικότητα τον αντιφασισμό... Ούτε συζήτηση δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον... Συνέντευξη στον Βασίλη Σκουρή «Δεν υπάρχει συνταγματική πρόβλεψη για απαγόρευση πολιτικού κόμματος. Αρμόδιο για να θέσει τη "Χρυσή Αυγή" οριστικά και συνολικά εκτός Βουλής είναι μόνο το εκλογικό σώμα» δηλώνει σε συνέντευξή του στο Real.gr ο καθηγητής Νομικής στο ΑΠΘ Κώστας Χρυσόγονος, ενώ σε ερώτηση πως μια εγκληματική οργάνωση μπορεί να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές απαντά: «Την εγκληματική οργάνωση τη συγκροτούν τα πρόσωπα και όχι το κόμμα καθ’ αυτό». Ο Κ. Χρυσόγονος επιμένει πως έπρεπε να έχει ζητηθεί η άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή: «Δημιουργείται ένα επικίνδυνο νομικό προηγούμενο με τη διαστολή στο άπειρο της έννοιας του "αυτόφωρου". Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι προφανώς η Βουλή θα παρείχε με μεγάλη πλειοψηφία την άδεια για δίωξη της νεοναζιστικής συμμορίας και θα σηματοδοτούσε έτσι και έναν ισχυρό πολιτικό συμβολισμό. Το γεγονός ότι η επιλεγμένη από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επέλεξε να την παρακάμψει ίσως να περιέχει κάποιο μήνυμα». Εμφανίζεται μάλιστα ανήσυχος από το ενδεχόμενο η περίπτωση της Χρυσής Αυγής να αποτελέσει προηγούμενο και για την Αριστερά, όπως σημειώνουν κάποιοι: « H defacto κατάργηση του ακαταδίωκτου του βουλευτή μπορεί να έχει άδηλες συνέπειες στο μέλλον, ενόψει μάλιστα και των γνωστών υποβολιμαίων θεωριών περί «δύο άκρων», «Ζωής Κασιδιάρη» κλπ. Είναι γνωστό άλλωστε στον νομικό κόσμο της χώρας μας ότι οι περισσότερες από τις ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος εδώ και μερικά χρόνια συνοδεύονται από την προσθήκη και κατηγορίας με βάση το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα, πέρα από την κατά περίπτωση εφαρμοστέα άλλη διάταξη του ίδιου Κώδικα. Η ποινικοποίηση είναι όχι μόνο θεμιτή αλλά και επιβεβλημένη, εφόσον πρόκειται για την εγκληματική δράση νεοναζιστικής συμμορίας. Αν όμως επιχειρηθεί σε βάρος των αγώνων δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων, τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια για τους εμπνευστές των παραπάνω θεωριών». Σε ερώτηση, τέλος, γιατί η δικαιοσύνη ασχολήθηκε τώρα με τη Χρυσή Αυγή, απαντά με νόημα: «φαίνεται πως στην Ελλάδα τίποτε ρηξικέλευθο δεν συμβαίνει αν δεν υπάρξει η πολιτική (δηλαδή κυβερνητική) βούληση προς τούτο. Αναδεικνύεται έτσι το πραγματικό έλλειμμα δικαστικής ανεξαρτησίας, που συνιστά μία μόνο από τις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού δημόσιου βίου. Ακριβώς αυτές οι παθογένειες άλλωστε εξέθρεψαν το νεοναζιστικό έρεβος». Η συνέντευξη του Κώστα Χρυσόγονου στο Real.gr έχει ως ακολούθως: Η κυβέρνηση προαναγγέλλει ουσιαστικά μέσω του αντιπροέδρου της Ευάγγελου Βενιζέλου νομική ρύθμιση ώστε να απαγορευτούν οι επαναληπτικές εκλογές, εφόσον παραιτηθούν βουλευτές της Χρυσής Αυγής και μάλιστα χωρίς να απαιτούνται τα 2/3 των βουλευτών. Υπάρχουν οι νομικές δυνατότητες; Φαίνεται πως η κυβέρνηση διακατέχεται από κάποια φοβία απέναντι στο ενδεχόμενο εκλογών, έστω και αναπληρωματικών. Από συνταγματική άποψη, αν και δεν υπάρχουν νομολογιακά δεδομένα αφού το ενδεχόμενο μαζικών παραιτήσεων παρουσιάζεται για πρώτη φορά, η ύπαρξη κενών εδρών στη Βουλή για μεγάλο διάστημα δύσκολα μπορεί να γίνει ανεκτή. Μια κολοβή Βουλή θα θύμιζε το RumpParliament του Cromwell το 1649 (!). Θα μπορούσε πάντως να προβλεφθεί η δυνατότητα προκήρυξης της αναπληρωματικής εκλογής με κάποια χρονική άνεση, ώστε να αποφευχθούν διαρκείς εκλογικές αναμετρήσεις. Επιμένετε ότι ασκήθηκαν και διενεργήθηκαν συλλήψεις χωρίς την άδεια της Βουλής. Γιατί είστε αρνητικός και τι σας φοβίζει; Δημιουργείται ένα επικίνδυνο νομικό προηγούμενο με τη διαστολή στο άπειρο της έννοιας του "αυτόφωρου". Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι προφανώς η Βουλή θα παρείχε με μεγάλη πλειοψηφία την άδεια για δίωξη της νεοναζιστικής συμμορίας και θα σηματοδοτούσε έτσι και έναν ισχυρό πολιτικό συμβολισμό. Το γεγονός ότι η επιλεγμένη από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επέλεξε να την παρακάμψει ίσως να περιέχει κάποιο μήνυμα. Μπορεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο η Χρυσή Αυγή να τεθεί εκτός νόμου; Δεν υπάρχει συνταγματική πρόβλεψη για απαγόρευση πολιτικού κόμματος. Αρμόδιο για να θέσει τη "Χρυσή Αυγή" οριστικά και συνολικά εκτός Βουλής είναι μόνο το εκλογικό σώμα Μια εγκληματική οργάνωση, όμως πώς θα συμμετάσχει στο ευρωκοινοβούλιο ή θα ζητά ψήφο στις ευρωεκλογές; Την εγκληματική οργάνωση τη συγκροτούν τα πρόσωπα και όχι το κόμμα καθ’ αυτό. Η περίπτωση της Χρυσής Αυγής μπορεί να αποτελέσει προηγούμενο και για την Αριστερά; Όπως σημειώνουν κάποιοι; H defacto κατάργηση του ακαταδίωκτου του βουλευτή μπορεί να έχει άδηλες συνέπειες στο μέλλον, ενόψει μάλιστα και των γνωστών υποβολιμαίων θεωριών περί «δύο άκρων», «Ζωής Κασιδιάρη» κλπ. Είναι γνωστό άλλωστε στον νομικό κόσμο της χώρας μας ότι οι περισσότερες από τις ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος εδώ και μερικά χρόνια συνοδεύονται από την προσθήκη και κατηγορίας με βάση το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα, πέρα από την κατά περίπτωση εφαρμοστέα άλλη διάταξη του ίδιου Κώδικα. Η ποινικοποίηση είναι όχι μόνο θεμιτή αλλά και επιβεβλημένη, εφόσον πρόκειται για την εγκληματική δράση νεοναζιστικής συμμορίας. Αν όμως επιχειρηθεί σε βάρος των αγώνων δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων, τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια για τους εμπνευστές των παραπάνω θεωριών. Ένα από τα βασικά ερωτήματα είναι γιατί η δικαιοσύνη ασχολήθηκε τώρα με τη Χρυσή Αυγή. Γιατί κ. καθηγητά; Η εγκληματική οργάνωση και δράση των νεοναζιστών στην Ελλάδα χρονολογείται από αρκετές δεκαετίες, όπως προκύπτει από το πόρισμα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου της 28.9.2013, που οδήγησε στη σύλληψη του Führer και άλλων βουλευτών και στελεχών της «Χρυσής Αυγής» την ίδια ημερομηνία. Ακόμη πιο διαφωτιστικό είναι το προγενέστερο σχετικό πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη, στο οποίο καταγράφονται πολλές εκατοντάδες περιστατικά ναζιστικής βίας στο παρελθόν και έως τον Απρίλιο του 2013. Ωστόσο οι αρμόδιες δικαστικές και εισαγγελικές αρχές αντιμετώπιζαν όλο αυτό το διάστημα το ναζιστικό φαινόμενο με χαρακτηριστική διστακτικότητα. Η αιφνίδια αλλαγή στάσης των εισαγγελικών αρχών και η «ανακάλυψη» του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα (συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση) σχετίζεται προφανώς με την υποβολή στις 19.9.2013 σχετικής μηνυτήριας αναφοράς από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την οποία είχε επιλέξει δύο μήνες νωρίτερα η ίδια αυτή κυβέρνηση. Με άλλες λέξεις, φαίνεται πως στην Ελλάδα τίποτε ρηξικέλευθο δεν συμβαίνει αν δεν υπάρξει η πολιτική (δηλαδή κυβερνητική) βούληση προς τούτο. Αναδεικνύεται έτσι το πραγματικό έλλειμμα δικαστικής ανεξαρτησίας, που συνιστά μία μόνο από τις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού δημόσιου βίου. Ακριβώς αυτές οι παθογένειες άλλωστε εξέθρεψαν το νεοναζιστικό έρεβος. http://www.real.gr/D...=265227&catID=1 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Πόσους τόνους βρήκανε ρε φιλε; Και τι ναρκωτικά, σκληρά ή μαλακά; Ααα και το νου σου εε.. Γιατί το έγκυρο site που τα διάβασες αυτά έχει και άλλες ειδήσεις όπως: Νεκρός 32χρονος που δεν έκανε «safely remove» το usb stick eftaxias δεν πιστεύω να αμφιβάλλεις για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως όχι μόνο βρήκανε υπόγεια χασισοφυτεία (1ο υπόγειο), χωράφια με παπαρούνες (ημιόροφος) και deluxe τεκέ (Γραφείο 12, 4ος όροφος με θέα) αλλά και 100 όπλα (παρείγγηλαν 98 αλλά λέει ο μαν "ε καλά τώρα ας το στρογγυλέψουμε) και ΠΟΛΛΕΣ βόμβες. Το ξέρουν και οι πέτρες πως οι βόμβες είναι σαν το καλό κρασί, θέλουν καμιά 10ετία σε υπόγειο για να ωριμάσουν αλλιώς δεν. Τα βαρελότα που σκάμε την Ανάσταση είναι απλά βόμβες δευτέρας διαλογής που τις δίνουν όσο-όσο αντί να τις ωριμάζουν, διότι θα κατέληγαν χαμηλότερης ποιότητας εκρηκτικά έτσι κι αλλιώς. Ξέρω επειδή ο παππούς μου είχε ANFOνα στο χωριό και κάθε καλοκαίρι κάναμε τη διαλογή. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Ένα ενδιαφέρον άρθρο που μόλις διάβασα που φαίνεται να συντονίζεται με αυτά που ανέφερα σε προηγούμενο ποστ. " Οι χρυσαυγίτες και οι φίλοι τους Τώρα όλα είναι πιο εύκολα. Μετά την αποτελεσματική παρέμβαση των θεσμών του κράτους, το κόμμα-συμμορία θα επιστρέψει στα σκουπίδια και στους υπονόμους της Ιστορίας. Αρκεί αυτό όμως; Δυστυχώς, η ξέφρενη άνοδος της Χρυσής Αυγής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από το επίπεδο μιας περιθωριακής «λουμπενοπαρέας» σε κόμμα-ρυθμιστή των εξελίξεων αποδεικνύει ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στην καρδιά της ελληνικής κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος. Γιατί λοιπόν τους αφήσαμε; Με την κατατονική θεωρία των «παραπλανημένων ψηφοφόρων». Πόσες φορές δεν ακούσθηκε η άποψη ότι οι οπαδοί της Χ.Α. είναι απλώς άνθρωποι σε απόγνωση από την κρίση και τα Μνημόνια, που επιλέγουν την παρέα του Μιχαλολιάκου για να εκφράσουν πιο γνήσια και δυναμικά τη διαμαρτυρία τους; Κουταμάρες, και μάλιστα επικίνδυνες, από κατ' επάγγελμα «φίλους του λαού» και χρήσιμους συνοδοιπόρους της Χ.Α. Δόξα στη δημοκρατία μας, υπάρχουν πολλές επιλογές για να εκφραστεί η διαμαρτυρία, η αμφισβήτηση, η απόγνωση, η «τρέλα». Η ψήφος στους φασίστες είναι φασιστική ψήφος, χωρίς άλλοθι και ωραιοποιήσεις. Απόδειξη. Οι χρυσαυγίτες δεν έκρυψαν ποτέ το μίσος τους για τη δημοκρατία, τον κοινοβουλευτισμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τι είναι λοιπόν ένας πολίτης που απεχθάνεται τη δημοκρατία, τον κοινοβουλευτισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα; Οι απαντήσεις είναι απλές: ένας «παρασυρμένος», αν φοβόμαστε τις λέξεις, ένας φασίστας, αν θέλουμε να βλέπουμε την αλήθεια διά γυμνού οφθαλμού. Γιατί τους νομιμοποιήσαμε; Εστω και σαν ένα «άκρο» του πολιτικού συστήματος. Ας μην ξεχνάμε ότι ακούστηκαν φωνές, και μάλιστα εντός του «κυβερνητικού τόξου», που υποστήριζαν ότι είναι «απευκταίο, αλλά όχι απίθανο ενδεχόμενο», η ΝΔ να υποχρεωθεί να κυβερνήσει με τη Χ.Α. μετά τις επόμενες εκλογές. Και άλλοι «ομόσταβλοι» που έστειλαν προσκλητήρια στη βάση της Χ.Α. να επιστρέψει στη... ΝΔ γιατί «είναι τσαντισμένοι δεξιοί» και «άνθρωποι της διπλανής πόρτας», λίγο πιο δυναμικοί από τα συνηθισμένα. Αφέλεια ή αμοραλισμός; Διαλέξτε... Γιατί τους χρησιμοποιήσαμε; Υπήρξαν «κομμένες κεφαλές» της Αριστεράς που πίστεψαν ότι η Χ.Α. βολεύει. Γιατί αποσπά ψηφοφόρους (όπως και οι Αν. Ελ.) από τη ΝΔ, άρα διευκολύνει την προοπτική μιας «κυβέρνησης της Αριστεράς». Ας επισκεφτούν σύντομα έναν καλό ψυχίατρο... Συμπέρασμα. Τα ιστορικά γεγονότα που ζούμε μας προσφέρουν μια σπάνια ευκαιρία να ξανακοιταχτούμε στον καθρέφτη. Οσοι είναι πρόθυμοι να κάνουν εκπτώσεις στη δημοκρατική τους συνείδηση ανοίγουν την πόρτα στην κατάλυση της δημοκρατίας. Από τη Συμφωνία του Μονάχου έως τα σκαλάκια της ΓΑΔΑ, δυστυχώς αυτή η αλήθεια πάντοτε επιβεβαιώνεται. Ας το θυμηθούμε την επόμενη φορά..." http://www.ethnos.gr...&pubid=63895217 Πολυ ομορφο αρθρο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ε, ειπε το παιδι, δεν θυμαται που το ειδε! Παντως αν στα γραφεια του ΚΚΕ παιζουν ακομα ΤΟΝΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ας με κανει καποιος μελος... Δωσε λινκ... Α! Και το και ναρκωτικα δεν πανε μαζι... εδω και πολλα χρονια Γιαννη, ( Gouky7)ΘΑ διαβαζω αργοτερα την απαντηση σου γιατι τωρα την κανω και δεν θα την προσεξω οπως πρεπει :) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2013 από τον HLIAS Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Αν ενοχλεί παρακαλώ να σβηστεί.Και συγνώμη εκ των προτέρων! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Θέλει ο χ.α να κρυφτεί και το caps lock δεν τον αφήνει... Μια ζωή μπαρούφες, ρίχνουμε άδεια για να πιάσουμε γεμάτα.. Πέταξε τώρα ο soklhtos τη μπαρούφα που είδε χθες στην εκπομπή με τον ουρακοτάγκο άρειο τέκνο του μελαμψού φύρερ πιστεύοντας ότι κανείς δεν θα τον αμφισβητήσει γιατί αφού τα είπε η βουβαλοκέφαλη μάλλον κάτι θα ξέρει.. Αυτή την παραμύθα χάφτει ο soklhtos και ο κάθε soklhtos και μετά στα παρουσιάζουν και σαν γεγονότα.. Κάθεσαι να κάνεις μια προσπάθεια να συζητήσεις και από τις τόσες ανακρίβειες που πετάνε δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blacksmith 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Εγώ θυμάμαι Ελληνες οτάν ακόμα ειχαμε λεφτά να λένε "μου παιρνει τη δουλεια ο πακιστανος", Kαι εγω θυμάμε εσένα όταν απολύθηκες από τήν ΕΡΤ,πού κραύγαζες στού άλλους ''είσαι δουλευταράς,εσύ''? Όταν χάνει ο όποιος άλλος το ψωμί του είναι φασίστας να λέει ότι έχασε το ψωμί του από τον Χ αλλοδαπό.Οταν όμως το έχασς εσύ,..................κραύγαζες. BTW σέ ξαναπροσλάβανε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες