tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Η τραγική ειρωνία του ποιος συλαμβάνει ποιον: http://news247.gr/eidiseis/politiki/kranidiwths_to_skyloloi_toy_syriza_twn_anteksoysiastwn_me_misei_giati_apeythunomai_sthn_vash_ths_xa.2434637.html Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Καλημέρα και καλο μήνα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.938 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Παίδες να ακούω 18χρονα να πέφτουν από τα σύννεφα με αυτό που έγινε, το κατανοώ. Τώρα 35ρηδες και 45ρηδες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή να απογοητεύονται με την ψήφο τους το θεωρώ αδικαιολόγητο. Η ΧΑ υπάρχει από το 1987 και η δράση της ήταν γνωστή. Ο εθνικοσοσιαλισμός υπάρχει από το 1930 και η ιδεολογία του καθώς και οι πρακτικές του και ειδικά με την μορφή του ναζισμού, έχουν αναγνωρισιμότητα ακόμα και από τις πέτρες. Παραθέτοντας την απάντηση μου ανωθεν, ελπιζω να μην νομισεις οτι εβγαλες κανα λαβράκι, με την παραδοχή σου περι απογοητευσης... Ψηφίζουμε το κόμμα που μας εκφράζει καλύτερα. Αυτό που πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνει το καλύτερο για την χώρα. Όλοι απογοητευμένοι είμαστε. Η κατάλυση της Δημοκρατίας όμως, δεν είναι η λύση. Ασκείστε το δικαίωμα σας, με τον τρόπο που χρειάζεται η Δημοκρατία για να λειτουργήσει. Ψηφίστε συνειδητοποιημένα και αξιοκρατικά. Εν θυμό δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα πόσο μάλλον να ψηφίζουμε. Γρήγορες λύσεις δεν υπάρχουν, ο δρόμος είναι μακρύς. Αυτοκριτική, ειλικρίνεια, υπομονή και πολύ δουλειά είναι αυτά που μπορούν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο. Ωραίο το κείμενο. Νομιζω θα εχει απήχηση, σε όλες τις ηλικίες. Επίσης, είναι κοινος τόπος σαν κείμενο σε όλα τα κόμματα. Απο το αείμνηστο ''σε 10 χρόνια δεν θα θυμάται κανεις τίποτα'' μεχρι το ''η χωρα χρειάζεται βαθιες τομές'' και κατι σε ''σεμνά + ταπεινά'' και άλλα πολλά. Και όμως. Υπάρχει ακομη πρόθυμος κόσμος, που τα ακούει και κουνάει την κεφαλή συγκαταβατικά. Διότι η δεξαμενη με το πετρέλαιο, ειναι φουλαρισμένη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 ........... Τα σεβη μου :) οσο για αυτο που λες, με την ιστορια της χ.α. , το θεωρω αδιανοητο να μην ξερει ο κοσμος την ιστορια του κουβα αυτου. Μερικοι νομιζουν οτι η χ.α. εμφανηστηκε πριν 3-4χρονια. Και αυτο ειναι τραγικο Δεν ξερουν οτι πριν τους Πακιστανους ,κυνηγουσαν τους Αλβανους? Εγω το θυμαμαι απο παιδι που πηγαινα δημοτικο! Τοτε Αλβανοι πριν λιγο καιρο Πακιστανοι τον τελευταιο καιρο τους Ελληνες.. ε! για αυτο τους ''μαζεψαν'', επαιξαν και το τελευταιο level και τερματησαν το παιχνιδι :Ρ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Eπειδη εχω καποια οικογενειακα προβληματα δεν εχω χρονο να γραψω Μια συμβουλη θα δωσω μονο ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΤΑ ΒΡΩΜΟSITES 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Ο άριος έλληνας Roberto Chaidi το δεξί χέρι του Μπαρμπαρούση στην Χ.Α τι κάνει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Τα σεβη μου :) οσο για αυτο που λες, με την ιστορια της χ.α. , το θεωρω αδιανοητο να μην ξερει ο κοσμος την ιστορια του κουβα αυτου. Μερικοι νομιζουν οτι η χ.α. εμφανηστηκε πριν 3-4χρονια. Και αυτο ειναι τραγικο Δεν ξερουν οτι πριν τους Πακιστανους ,κυνηγουσαν τους Αλβανους? Εγω το θυμαμαι απο παιδι που πηγαινα δημοτικο! Τοτε Αλβανοι πριν λιγο καιρο Πακιστανοι τον τελευταιο καιρο τους Ελληνες.. ε! για αυτο τους ''μαζεψαν'', επαιξαν και το τελευταιο level και τερματησαν το παιχνιδι :Ρ Ηλια θες τη γνώμη μου; Μια χαρά ξεραν οι Ελληνες που ψήφισαν Χρύση αυγή και για τα μαχαιρώματα, και για τα κυνηγητά και για ολά.. Γιατί μεγαλο κομματι των ελλήνων ηταν είναι και θα είναι Βάθεια ρατσιστές.. Όπως ανεφερες και εσυ, θυμάμαι και γω όταν ήρθαν οι αλβανοί στα σχολειά μας, πως τους αντιμετώπισε ο μέσος γονιός/μαθητής... Τοτε βεβαια αυτός ο γονιός/μαθητής ηταν στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ γιατί είχε φαι εκεί.. Τώρα που η μαρμιτα άδειασε, τη βρήκαν με τη Χρύση αυγή.. Εγώ θυμάμαι Ελληνες οτάν ακόμα ειχαμε λεφτά να λένε "μου παιρνει τη δουλεια ο πακιστανος", λες και εβλεπες πολλους Ελληνες παλιά να πλένουν τζαμιά στα φανάρια ή να πουλάνε λειζερακια στους δρόμους.... Απλα ο Ελληνας παντα είχε τον πατριωτισμό/εθνικισμό/ρατσισμό του πανω απ ολά, και ναι, ξέρω οτι είναι 3 διαφορετικές λέξεις, διαλεξτε οποία σας αρέσει... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ηλια θες τη γνώμη μου; Μια χαρά ξεραν οι Ελληνες που ψήφισαν Χρύση αυγή και για τα μαχαιρώματα, και για τα κυνηγητά και για ολά.. Γιατί μεγαλο κομματι των ελλήνων ηταν είναι και θα είναι Βάθεια ρατσιστές.. Όπως ανεφερες και εσυ, θυμάμαι και γω όταν ήρθαν οι αλβανοί στα σχολειά μας, πως τους αντιμετώπισε ο μέσος γονιός/μαθητής... Τοτε βεβαια αυτός ο γονιός/μαθητής ηταν στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ γιατί είχε φαι εκεί.. Τώρα που η μαρμιτα άδειασε, τη βρήκαν με τη Χρύση αυγή.. Εγώ θυμάμαι Ελληνες οτάν ακόμα ειχαμε λεφτά να λένε "μου παιρνει τη δουλεια ο πακιστανος", λες και εβλεπες πολλους Ελληνες παλιά να πλένουν τζαμιά στα φανάρια ή να πουλάνε λειζερακια στους δρόμους.... Απλα ο Ελληνας παντα είχε τον πατριωτισμό/εθνικισμό/ρατσισμό του πανω απ ολά, και ναι, ξέρω οτι είναι 3 διαφορετικές λέξεις, διαλεξτε οποία σας αρέσει... Μάλλον δεν έχεις ζήσει καθόλου έξω για να διαπιστώσεις πόσο φιλόξενος λαός είμαστε και πως φέρονται όλοι οι άλλοι στους "ξένους"... Όσο για τους εργάτες πιστεύω πως έκαναν δουλειές που ο μέσος Έλληνας δεν "καταδεχόταν" να κάνει οπότε δουλειές δεν πήραν. Βγάλαν όμως έξω συνάλλαγμα... πολύ συνάλλαγμα... Αυτό όμως είναι δουλειά την πολιτείας. Ρατσιστές σαν λαός δεν πιστεύω πως είμαστε. Πάρε παράδειγμα το πως φερόμαστε σε μαύρους ή κινέζους; έχεις ακούσει κανέναν να μιλάει αρνητικά για αυτούς; δεν ενοχλούν αυτοί οι άνθρωποι. Οι ρωσσομπλιέτ, οι αλβανοί και πακιστανοί έχουν δώσει λαβές από τον τρόπο με τον οποίο έχουν μεγαλώσει και τις αξίες που έχουν. Γι'αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει μεγάλη αξία και δημιουργούν γενικότερα πολλά προβλήματα. Ο ρατσιστής είναι ρατσιστής με όλους τους "ξένους"... δεν γίνεται να είσαι ρατσιστής αλα κάρτ... Άρα λοιπόν, δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά ρεαλισμού. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2013 από τον Viper4 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία είναι σύνθετα ζητήματα. Για έναν ξενόφοβο δεν είναι όλοι οι ξένοι το ίδιο. Για έναν ρατσιστή είναι όλοι το ίδιο. Ο ξενόφοβος επηρεάζεται εκτός από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του μετανάστη που είναι διαφορετικά, από τις πολιτιστικές διαφορές και αν έρχονται αυτές σε αντίθεση με κάποιους άτυπους κανόνες του άλλου κλπ. Επίσης έρχεται και από τα κατάλοιπα της κοινωνίας του που φέρει ο μετανάστης. Οι βαλκάνιοι είναι συνήθως πιο αντρίλα,βίαιοι και αρπάζονται πιο εύκολα. Σε αντίθεση με τους αφρικανούς οι οποίοι είναι πιο φιλήσυχοι. Επίσης οι αφρικανοί είναι στην ελλάδα από το '90. Οι αλβανοί ήρθαν την εποχή που έπαιζε αρκετά το μακεδονικό ('95-'96) οπότε έπαιξε και αυτό ένα ρόλο. Συν το γεγονός ότι σαν λαός έχουν αρκετά πατριαρχικά κατάλοιπα και αυτοί οπότε μια σύγκρουση ήταν αναμενόμενη ίσως.. Οι πακιστανοί παρόλα αυτά δεν έχουν πειράξει κανένα σε γενικές γραμμές (εξαιρώ το περιστατικό στην Πάρο καθώς δεν είναι μαζικό φαινόμενο η εγκληματικότητα των πακιστανών) αλλά άρχισαν να έρχονται την περίοδο που αυξανόταν η ξενοφοβία στην ελλάδα.. Παρόμοιος λαός είναι οι ιρακινοί οι οποίοι επίσης έχουν έρθει από το '90 και δεν έχουν προβλήματα.. Φυσικά όταν έρχεται μια οργάνωση που θεωρεί πως όλοι οι ξένοι είναι εχθροί βάζει ένα μεγάλο λιθαράκι στον έλληνα εναντίον των μεταναστών. Επίσης ας μην ξεχνάμε την ξενοφοβική προς αλλόθρησκους κυρίως εκκλησία η οποία καθοδηγεί και το ποίμνιο της... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Ωραίο το κείμενο. Νομιζω θα εχει απήχηση, σε όλες τις ηλικίες. Επίσης, είναι κοινος τόπος σαν κείμενο σε όλα τα κόμματα. Απο το αείμνηστο ''σε 10 χρόνια δεν θα θυμάται κανεις τίποτα'' μεχρι το ''η χωρα χρειάζεται βαθιες τομές'' και κατι σε ''σεμνά + ταπεινά'' και άλλα πολλά. Και όμως. Υπάρχει ακομη πρόθυμος κόσμος, που τα ακούει και κουνάει την κεφαλή συγκαταβατικά. Διότι η δεξαμενη με το πετρέλαιο, ειναι φουλαρισμένη. Ε όχι και λαυράκι, άντε κανά κολιό. Ο καθένας είναι ελεύθερος να βγάζει τα συμπεράσματα του. Τίποτα από αυτά που έγραψα εγώ δεν φωτογραφίζει συγκεκριμένα κόμματα. Στις τελευταίες εκλογές ο κόσμος είχε να επιλέξει ανάμεσα σε 21 συνδιασμούς Συμμετοχή στις εκλογές 29 εκλογικοί σχηματισμοί υπέβαλαν προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δηλώσεις συμμετοχής στις εκλογές[20]. Ο Άρειος Πάγος απέρριψε τη συμμετοχή οκτώ εξ αυτών. Συνολικά στις εκλογές, εκτός από τους 21 εκλογικούς σχηματισμούς, συμμετείχαν και 58 ανεξάρτητοι - μεμονωμένοι υποψήφιοι, ενώ οι υποψήφιοι βουλευτές ανέρχονταν σε 4.873. Όλοι οι αριθμοί παρουσίασαν μείωση σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου, όπου συμμετείχαν 31 εκλογικοί σχηματισμοί, 52 ανεξάρτητοι υποψήφιοι και 6.500 υποψήφιοι βουλευτές.[21] Τα κόμματα που έλαβαν μέρος στις εκλογές, κατά τη σειρά ανακήρυξής τους, είναι τα ακόλουθα:Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) (Α. Σαμαράς)ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο (Α. Τσίπρας)Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑ.ΣΟ.Κ) (Ε. Βενιζέλος)Ανεξάρτητοι Έλληνες - Πάνος Καμμένος (Π. Καμμένος)Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Α. Παπαρήγα)Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος)Δημοκρατική Αριστερά (Φ. Κουβέλης)Παναθηναϊκό Κίνημα (ΠΑΝ.ΚΙ) (Γ. Μπέτσικας)Ανεξάρτητη ανανεωτική αριστερά, ανανεωτική δεξιά, ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, όχι στον πόλεμο κόμμα επιχείρηση χαρίζω οικόπεδα χαρίζω χρέη σώζω ζωές Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος ΠΑ.Ε.Κ.Ε. (Μ. Τζαλαζίδης)Κοινωνία Πολιτική Παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια (Μ. Ηλιάδης)Κίνημα Δεν Πληρώνω (Β. Παπαδόπουλος)Κόμμα Φιλελευθέρων (Ε. Καλλιγιάννης)Εθνική Ελπίδα (Γ. Παπαδόπουλος)Κ.Ε.ΑΝ. Κίνημα Εθνικής Αντίστασης (Ι. Σαββούρας)Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (Διοικ. Επιτρ., πρ. Ρ.-Α. Παππάς)Ένωση Κεντρώων (Β. Λεβέντης)Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός Γ. Καρατζαφέρης (ΛΑ.Ο.Σ.) (Γ. Καρατζαφέρης)Οικολόγοι Πράσινοι (6μελής εκτελεστική επιτροπή)Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή - ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - Μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας (21μελής κεντρική συντονιστική επιτροπή)ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ Εκλογική Συνεργασία (4μελής διευθύνουσα επιτροπή)δημιουργία, ξανά! (δημιουργία, ξανά! - Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία) (Γ.-Α. Τζήμερος - Σ. Μάνος - Γ. Βαλλιανάτος) http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82_%CE%99%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85_2012 Σε αυτά αναφέρονταν αυτά που είπα και ήταν νομίζω σαφές. Μιλάω αναλυτικά και συγκεκριμένα και αναλύω την σκέψη μου. Εσύ αντιθέτως συνήθως μιλάς λακωνικά και αληγορικά και σπανίως βγάζει κανείς συγκεκριμένο νόημα. Και να βγάλει κάποιο νόημα, βγαίνεις μετά και το διαψεύδεις. Συζητάμε για να εκφράζουμε τις απόψεις μας και να κάνουμε διάλογο γύρω από αυτές ή για να δημιουργούμε ομιχλώδες εντυπώσεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parlapipas25 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Eυτυχως που εβρεξε "για να ξεβρομισει ο τοπος." Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 "Δεν είμαστε Ναζί" δεν έλεγαν? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Σε αυτά αναφέρονταν αυτά που είπα και ήταν νομίζω σαφές. Μιλάω αναλυτικά και συγκεκριμένα και αναλύω την σκέψη μου. Εσύ αντιθέτως συνήθως μιλάς λακωνικά και αληγορικά και σπανίως βγάζει κανείς συγκεκριμένο νόημα. Και να βγάλει κάποιο νόημα, βγαίνεις μετά και το διαψεύδεις. Συζητάμε για να εκφράζουμε τις απόψεις μας και να κάνουμε διάλογο γύρω από αυτές ή για να δημιουργούμε ομιχλώδες εντυπώσεις? Σε φόρουμ είσαι, προφανώς και συμμετέχεις σε κουβέντες που είναι για να περνάει η ώρα. Κάθεσαι και αναλύεις περι κομμάτων και πολιτικών τις σκέψεις σου σε ανθρώπους που δεν ψηφίζουν... Από εκεί και μόνο, τι αποτελέσματα βλέπεις να έχει ο διάλογος? Ουσιώδη ή απλώς των εντυπώσεων? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δε διαφωνω οτι η ΧΑ ξεφυγε και το πληρωνει. Ομως με ξενιζει η "αμεσοτητα" της δικαιοσυνης στην περιτπωση αυτη, ενω γενικα χρειαζονται πολλαπλασιο χρονο μονο και μονο για τη συσταση μια εξεταστικης επιτροπης. Οσοι θεωρειτε νικη της δημοκρατιας τη συλληψη της ΧΑ, με τον τροπο που εγινε και τις προεκτασεις που εχει στο κοινοβουλιο, επιτρεψτε μου να διαφωνω. Μην το παρει κανεις στραβα, αλλα προσωπικα χεστηκα για ολες αυτες τις "ουσιαστικες" πολιτικες εξελιξεις. Διαβαστε λιγο: Εκλεισαν τα Sprider Stores, στο δρόμο 800 άνθρωποι. Oσο καποιοι "εξυπνοι" τρωγομαστε για τη ΧΑ και τους υπολοιπους, η χωρα εξακολουθει και κατρακυλα. Οσο χειροκροταμε για τη "νικη της δημοκρατιας", για τη "λαμψη της δικαιοσυνης" και λοιπα χαριτωμενα, συνεχιζουν να γρονθοχτυπανε καθημερινα τον κατοικο της Ελλαδας και να τον εξαθλιωνουν. Και τωρα συγνωμη, πρεπει να παω να πανηγυρισω. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Oσο καποιοι "εξυπνοι" τρωγομαστε για τη ΧΑ και τους υπολοιπους, η χωρα εξακολουθει και κατρακυλα. Σιγουρα ετσι ειναι.. Φυσικα και οι εξελιξεις τρεχουν και περνανε σημαντικα πραγματα στο ντουκου. Αλλα σε αυτο φταινε καθαρα τα καναλια και οι εντολες που δεχονται..... Και δυστυχως οι εργαζομενοι δεν ειναι μονο 800.. 800 ειναι τωρα. Στο συνολο των εργαζομενων ειναι γυρω στα 1400 ατομα αυτοι που εχασαν την δουλεια τους. Βαλε και περιπου επι δυο (Χ2) .... σχεδον 2500 ατομα χωρις εναν μισθο (λογικα 600€) στο σπιτι.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Μ'αρέσει που κάποιοι θυμηθήκαν τις αυτοκτονίες,τις απολύσεις και την κρίση τώρα που μπήκε "στη μπουζού με την πρεζού" η Χ.Α Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις.... (Δεν το λέω προσωπικά για σένα hayabusas) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cora 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δε διαφωνω οτι η ΧΑ ξεφυγε και το πληρωνει. Ομως με ξενιζει η "αμεσοτητα" της δικαιοσυνης στην περιτπωση αυτη, ενω γενικα χρειαζονται πολλαπλασιο χρονο μονο και μονο για τη συσταση μια εξεταστικης επιτροπης. Οσοι θεωρειτε νικη της δημοκρατιας τη συλληψη της ΧΑ, με τον τροπο που εγινε και τις προεκτασεις που εχει στο κοινοβουλιο, επιτρεψτε μου να διαφωνω. Μην το παρει κανεις στραβα, αλλα προσωπικα χεστηκα για ολες αυτες τις "ουσιαστικες" πολιτικες εξελιξεις. Διαβαστε λιγο: Εκλεισαν τα Sprider Stores, στο δρόμο 800 άνθρωποι. Oσο καποιοι "εξυπνοι" τρωγομαστε για τη ΧΑ και τους υπολοιπους, η χωρα εξακολουθει και κατρακυλα. Οσο χειροκροταμε για τη "νικη της δημοκρατιας", για τη "λαμψη της δικαιοσυνης" και λοιπα χαριτωμενα, συνεχιζουν να γρονθοχτυπανε καθημερινα τον κατοικο της Ελλαδας και να τον εξαθλιωνουν. Και τωρα συγνωμη, πρεπει να παω να πανηγυρισω. Ο μόνος λόγος που τρωγόμαστε για την χα, είναι επειδή κάποιοι ενάντια σε κάθε λογική και αξία επέλεγαν να υποστηρίζουν για τους λόγους τους μια εγκληματική οργάνωση. Για να φτάσουν κάποιοι στην παραδοχή ότι η χα "ξέφυγε" είναι σαφές ότι ήταν απαραίτητο να γίνει όλο αυτό. Είμαι σίγουρος πάραυτα, ότι πολλοί έχουν ακόμα τις αμφιβολίες τους. Η παραδοχή δε ότι "ξέφυγε", δεν βλέπω να συνοδεύεται από κάποια συνειδητοποίηση για τις συνέπειες αυτού και για τις ευθύνες που πιθανόν έχουν οι υποστηρικτές τους. ΣΥνεχίζεις να μπερδεύεις την πάταξη μιας εγκληματικής οργάνωσης που είχε ισχωρήσει στο κοινοβούλιο με την επίλυση όλων των προβλημάτων και ειδικά των οικονομικών αυτού του τόπου. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Μ'αρέσει που κάποιοι θυμηθήκαν τις αυτοκτονίες,τις απολύσεις και την κρίση τώρα που μπήκε "στη μπουζού με την πρεζού" η Χ.Α Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις.... (Δεν το λέω προσωπικά για σένα hayabusas) Εγω πάλι δεν νομιζω οτι το θυμήθηκε κανεις τωρα , αλλα ειναι καθημερινό φαινόμενο ,εκτός και αν ζεις κάπου αλλού... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγω πάλι δεν νομιζω οτι το θυμήθηκε κανεις τωρα , αλλα ειναι καθημερινό φαινόμενο , ναι, ναι, ξερουμε, και εχουν αποψη για ολα και κατηγορουν τον κοσμο οτι δεν κανει τιποτα... Ενω αυτοι.... Μετα απο καθε διαδηλωση-πορεια-παρτυ αναμασανε ο,τι τους ειπανε στο καναλι της ΤιΒι. Υ.γ. Free Lektikos Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2013 από τον HLIAS Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλα δεν νομιζω να διαφωνείς οτι ειναι καθημερινό φαινόμενο οι απολύσεις και οι αυτοκτονίες ! Δύσκολη εποχη σίγουρα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλα δεν νομιζω να διαφωνείς οτι ειναι καθημερινό φαινόμενο οι απολύσεις και οι αυτοκτονίες ! Δύσκολη εποχη σίγουρα ! Φυσικα και δεν διαφωνω... φυσικα και προσπαθω να κανω ο,τι μπορω να αλλαξει αυτο.. Απλα μερικοι εχουν απαιτηση απο τους αλλους να αλλαξουν τα πραγματα, κι αυτοι να καθονται σε μια καρεκλα και να δινουν εντολες και αρνητικα σχολια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Ηλία , αναφέρεσαι στο θέμα των αντιφασιστικών πορειών και την συμμετοχή του κόσμου σε αυτές σωστά; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalhsCr 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Πιστεύω πως είμαστε κακός λαός ! Δεν αγαπάει ο ενας τον αλλο πραγματικά και φυσικα δεν θελει το καλο ο ενας για τον αλλο ! Αυτός θεωρώ οτι ειναι ο βασικός λογος που είμαστε ετσι σημερα ! Όπως είπα και σε αλλο θέμα ,πάντα θα υπαρχει η ελπίδα για κατι καλυτερο , για να δούμε . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μάλλον δεν έχεις ζήσει καθόλου έξω για να διαπιστώσεις πόσο φιλόξενος λαός είμαστε και πως φέρονται όλοι οι άλλοι στους "ξένους"... Όσο για τους εργάτες πιστεύω πως έκαναν δουλειές που ο μέσος Έλληνας δεν "καταδεχόταν" να κάνει οπότε δουλειές δεν πήραν. Βγάλαν όμως έξω συνάλλαγμα... πολύ συνάλλαγμα... Αυτό όμως είναι δουλειά την πολιτείας. Ρατσιστές σαν λαός δεν πιστεύω πως είμαστε. Πάρε παράδειγμα το πως φερόμαστε σε μαύρους ή κινέζους; έχεις ακούσει κανέναν να μιλάει αρνητικά για αυτούς; δεν ενοχλούν αυτοί οι άνθρωποι. Οι ρωσσομπλιέτ, οι αλβανοί και πακιστανοί έχουν δώσει λαβές από τον τρόπο με τον οποίο έχουν μεγαλώσει και τις αξίες που έχουν. Γι'αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει μεγάλη αξία και δημιουργούν γενικότερα πολλά προβλήματα. Ο ρατσιστής είναι ρατσιστής με όλους τους "ξένους"... δεν γίνεται να είσαι ρατσιστής αλα κάρτ... Άρα λοιπόν, δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά ρεαλισμού. Ρε συ viper ..οποτε διαβαζω μηνυμα σου μου καιγεται ο εγκεφαλος !! θα αρχισω να μπερδευω τις σβαστικες με τους μαιανδρους Α: Χρυσούλα Ρουπακιά Β: Καλούσα - χρήστης Β: Εδειξε τον (δεν ακούγεται καθαρά) και έλεγα μήπως ήταν το χέρι σου. Α: Ναι τον Alpha βλέπω κι εγώ. Τι βλέπεις; Β: (Λέει κάτι που δεν ακούγεται καθαρά. Σαν να μιλάει και με αυτήν που είναι δίπλα της). Α: Μμμμ; Β: Εδειξε ένα γυμνό μπράτσο. Α: Ε το δικό μου θα 'ταν. Αμα ήταν πολύ μεγάλο. Β: Ε τον μαίανδρο είχε. Α: Δεν έχω μαίανδρο, έχω σβάστικες. Β: Ε τις σβάστικες και λέω το μαίανδρο. Ε τα μπερδεύω εγώ αυτά τα δύο. Δεν τα ξέρω. Εχει πάει κάτω ο μικρός και παίζει μπάλα. Στη Μυρώνια. Αλλά την ψιλοπήρε πρέφα η μικρή και λέμε ότι τον έχουμε αφήσει στον παππού τον Γιάννη. Η γιαγιά γιορτάζει αύριο και η αδελφή σου. Α: Αααα. Β: Λοιπόν, άλλη μια φόρμα που του πήρε η θεία η Ολυμπία που κάτι γράφει πίσω στον κώλο. Εχει πάει κάτω και παίζει μπάλα. Μα μου λες για χρυσαφικό και είναι μπροστά η μάνα σου. Τι θες να σου πω, ρε Νίκο; Πήγαινε και σήκωσε το κοσμηματοπωλείο; κλαμα οι διαλογοι των ναζι Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2013 από τον sorips Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Μάλλον δεν έχεις ζήσει καθόλου έξω για να διαπιστώσεις πόσο φιλόξενος λαός είμαστε και πως φέρονται όλοι οι άλλοι στους "ξένους"... Όσο για τους εργάτες πιστεύω πως έκαναν δουλειές που ο μέσος Έλληνας δεν "καταδεχόταν" να κάνει οπότε δουλειές δεν πήραν. Βγάλαν όμως έξω συνάλλαγμα... πολύ συνάλλαγμα... Αυτό όμως είναι δουλειά την πολιτείας. Ρατσιστές σαν λαός δεν πιστεύω πως είμαστε. Πάρε παράδειγμα το πως φερόμαστε σε μαύρους ή κινέζους; έχεις ακούσει κανέναν να μιλάει αρνητικά για αυτούς; δεν ενοχλούν αυτοί οι άνθρωποι. Οι ρωσσομπλιέτ, οι αλβανοί και πακιστανοί έχουν δώσει λαβές από τον τρόπο με τον οποίο έχουν μεγαλώσει και τις αξίες που έχουν. Γι'αυτούς η ανθρώπινη ζωή δεν έχει μεγάλη αξία και δημιουργούν γενικότερα πολλά προβλήματα. Ο ρατσιστής είναι ρατσιστής με όλους τους "ξένους"... δεν γίνεται να είσαι ρατσιστής αλα κάρτ... Άρα λοιπόν, δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά ρεαλισμού. Εγώ γουστάρω που μερικά μυαλά συμβιβάζουν τα εξής: "Πνιγόμαστε στους Πακιστανούς""Οι Πακιστανοί είναι εγκληματίες και δεν αξίζει γι'αυτούς η ανθρώπινη ζωή"Δεν υπάρχουν 1000δες δολοφονίες κάθε μέρα από αυτή τη λαοθάλασσα εγκληματιών. Άλλος επικός συνδιασμός: "Α καλά έπιασαν την ΧΑ αλλά τους κυβερνώντες που ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ δολοφονούν και είναι υπολογοι για τις αυτοκτονίες και μας περνάνε όλο νέα μέτρα και μας εξαθλιώνουν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ?!""Οι Πακιστανοί δεν υπολογίζουν την αξία της ανθρώπινης ζωής". Φίλτατε αυτοί που ψήφιζες οι Ελληνότατοι δηλαδή, την υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή δεδομένων όσων τους καταλογίζεις? Όταν ψήφιζες ΝΔ την υπολόγιζαν? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες