microulis 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 το παιδι δεν την βγαζει.Το κρανος ανοιξε σαν πεπονι πισω απο το κοπανημα στο τσιμεντο Φταιμε ολοι που ανεχομαστε και χρησιμοποιουμε τα σταφιδοχωραφα για πιστες ,λες και ειμαστε τριτης κατηγοριας αθλητες ερασιτεχνες η επαγγελματιες .Ανυπαρκτες προδιαγραφες με νομιμες αδεις λειτουργιας να χαροκαινε οικογενειες.Τα τσεπωνουν με ενα << δεν βαριεσαι >> στ,α@χιδια μας η ζωη του μοτοσυκλετιστη και μας βαζουν να υπογραψουμε αποποιουμενοι ευθυνες και εμεις μεσα στην καυλα ,υπογραφουμε.Ετσι υπογραψε και το παιδακι που χαροπαλευει.Και στην θεση της αμμοπαγιδας η ενος παλιου λαστιχου ,το κεφαλι του χτυπησε το τσιμεντο .Τζαμπα ζωη .. ειναι πολλα αυτα που πρεπει να απαντηθουν, κυριως οι ανακριβειες, και οταν ερθει η ωρα θα μιλησει εκ μερους της ομαδας μας ο αδερφος του...ενα θα πω σκετικα με αυτο...το "παιδακι", οπως με βαση τους χαρακτηρισμους σου και την τοποθετηση σου μου δινεις το δικαιωμα ηταν απο αυτους που σας βαζουν να υπογραψετε καθοτι ιδρυτικο και βασικο στελεχος της ομαδας μας και υπερμαχος της ενημερωσης των οποιων κινδυνων προς τους συμμετεχοντες.... δεν επιθυμω αντιπαραθεση αλλα δειξτε λιγο σεβασμο στο γεγονος οτι ο φιλος μου χαροπαλευει και θα μπορουσα να ειμαι ανετα εγω στη θεση του και σε καμια περιπτωση δε θα ηθελα να απολογειται ο Δημητρης για αυτο που θα μου ειχε συμβει... στησαμε ολο αυτο εχοντας την ψευδαισθηση -που απομυθοποιηθηκε- οτι εκει ειμαστε πιο ασφαλεις και με αυτο το πνευμα και διαθεση να φερουμε κι αλλους φιλους εκει για να μην τσακιζονται στο δρομο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
microulis 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Τί να τις κάνεις τις υπογραφές? Άνετα οι δικοί του άνθρωποι (που έχουν και τον πρώτο λόγο ως παθόντες και μπορούν ν' αποδείξουν ότι δεν το κάνουν από εμπάθεια ή άλλο λόγο), μπορούν να κάνουν ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ κατά των διαχειριστών της πίστας, ζητώντας να κλείσει με το αιτιολογικό ότι δεν πληροί τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας και να ζητήσουν και βαρβάτη αποζημίωση από τους υπευθύνους που το αποκαλούνε πίστα. Η αποζημίωση γίνεται μεγαλύτερη σε περίπτωση που προκύψει (φτου-φτου) ψυχική οδύνη των συγγενών. Ρε Billy84, εσύ που είσαι κοντά στο περιβάλλον του παιδιού, πες το να το ξέρουν οι άνθρωποι. Ναι μεν τώρα έχουν την αγωνία τους και σίγουρα δεν μπορούν ν' ασχοληθούν με κάτι τέτοιο, αλλά μόλις μπορέσουν πρέπει να το κάνουν. Για λογαριασμό του. Έλεος ρε πο^στη μου. Τί μας ψεκάζουν τέλος πάντων και είναι τόσο ισχυρό? Τί στο λύκο έχει μέσα αυτό το πράγμα και μας έχουν κάνει τόσο ανεκτικούς και μαλθακούς? Αυτοί δεν ψεκάζονται ήθελα νά 'ξερα? Ή μήπως έχουν το αντίδοτο? Έχω νευριάσει πολύ μιλάμε με τους τύπους εκεί πέρα. Απ' τη μέρα που έπεσε ο Γιώργης εξ' αιτίας χαλασμένου οδοστρώματος, και του επιστρέψανε και 20 ευρώ!!!!!!!, έχω νεύρα λέμε, πολλά νεύρα. :angry: Υ.Γ. Έχω την αίσθηση ότι εμένα δε με πιάνουν οι ψεκασμοί τους. Επειδή αυτό πιάνει κι εμένα Γιώργη (και ξέρεις ότι σού 'χω αδυναμία) που δεν έχω πάει ποτέ και δεν έχω δει τις κακοτεχνίες, το ότι αυτές υπάρχουν και πιστοποιούνται απ' όλους, δε σημαίνει ότι εμείς που δεν τις έχουμε ζήσει οδηγώντας δεν πρέπει να τις στηλιτεύουμε. Τόση πολύ ανεκτικότητα πια? Μήπως να τους ζητήσουμε και συγνώμη για τα ατυχήματα? Τόση ηττοπάθεια πια? Γιατί? Και εν πάσει περιπτώσει, το ότι νοιαζόμαστε για φίλους, γνωστούς και μη που απλά είναι μοτοσυκλετιστές, από πότε είναι κακό και πρέπει να βγάλουμε το σκασμό? Να γίνουμε παρτάκηδες δηλαδή και επειδή δεν ακούμπησε τη δική μας πόρτα να αδιαφορήσουμε? Αυτό θα ήταν κλασικό Ελληναράδικο, το να πούμε αφού η φωτιά είναι "στου γείτονα", εχεσθήκαμεν. Sorry, αλλά εγώ δε θα το βουλώσω και σ' όποιον αρέσει. Έπεσε και φίλος μου εκεί μέσα και είμαι έξαλλος. ο μικρος αδερφος του (που δυστυχως ειναι και ο μονος κοντινος συγγενης) αδιαφοροι παντελως για οικονομικες αποζημιωσεις... απο την αλλη σιγουρα καποια πραγματα με αφορμη το συμβαν θα αλλαξουν στα Μεγαρα -εστω κι αν, κατα τη δικη μου κριση, ειναι "πασαλειματα"...εχουν μπει ηδη λαστιχα στο σημειο αλλα φυσικα και δεν φτανει αυτο... ο διαχειριστης λειπει τωρα εκτος Αθηνας και εγω ειμαι 20 ωρες/24ωρο στο Αττικο... εχουμε ομως κανονισει τη Δευτερα να κανουμε μιαν επισκοπηση αυτων που επειγουν να βελτιωθουν και ειναι και σχετικα ευκολο να γινουν αμεσα(κι οταν λεω αμεσα εννοω αμεσα με τα δικα μου κριτηρια-οχι των πολιτικων...) κι ο διαχειριστης συναινεσε και δεσμευθηκε οτι θα καταβαλει καθε δυνατη προσπαθεια προς αυτη την κατευθυνση, κυριως απο θεμα κοστους καθως το προβλημα ειναι ο ιδιοκτητης.... οπως και να εχει και μονος θα το προσπαθησω, αφου κι εγω οπως κι εσεις κι ο φιλος μου που τωρα ειναι στο κρεβατι, μπαινουμε εκει μεσα και δε θελω να συμβει κατι αναλογο ποτε, σε κανενα (οπως σιγουρα κανεις δε φανταζοταν οτι θα μπορουσε να γινει κατι τετοιας σφοδροτητας) και η οργη μας πνιγει ολους, εμενα πρωτο, που κι εγω εβαλα την υπογραφη μου στο ημερησιο μισθωτηριο (ενω θα μπορουσε καλλιστα να το εχει βαλει ο ιδιος ο Δημητρης...) και σιγουρα δε θα περασει ασκοπα ολο αυτο... @Gee..αυτοι που κραζουν τα Μεγαρα ειναι διοτι δεν θα επρεπενα εχει καμμια σχεση η πιστα σε προδιαγραφες ασφαλειας,με τον Ελληνικο ή οποιον δημοσιο δρομο.Θα επρεπε οταν μιλαμε για πιστα αγωνων και μαθηματων ασφαλειας να λεμε για ΑΣΦΑΛΕΙΑ και σχεδον μηδενικες πιθαοντητες ατυχηματων με επακολουθα στον αναβατη(ακομα και στα motoGP γινονται στραβες...).... Και για μενα, καλα κανουν και κραζουν,εσυ δεν θα επρεπε να τους κραζεις γιατι εχουν δικιο...οπως δικιο εχουν ολοι οταν γινεται καποιο ατυχημα σε δημοσιο δρομο λογω ανασφαλειας που προσφερουν οι γαμωδρομοι... Αντι να κραζεις εσυ,να κραζουν οι αλλοι για την πιστα,να κραζω εγω εσενα που κραζεις οσους κραζουν (πολυ κρα επεσε ρε πστη μου) θα επρεπε να πανε 100000000 μοτοσυκλετιστες σε ενα track day στα Μεγαρα και να γινει πανικος να κλεισουν την πιστα μεχρι να παρεχει οσα πρεπει στον μοτοσυκλετιστη που δεν κανει μαλακιες στο δρομο αλλά παιζει μονος του σε ενα ασφαλες περιβαλλον... Αλλά θα μου πεις,εδω Ελλαδα ειναι και Ελλαδα θελουμε να συνεχισει να ειναι.Με κινησεις και λογια εντυπωσιασμου και καμμια ουσια και καλυτερη συνεχεια...δεν θα επρεπε ομως να ειναι ετσι αν θελαμε εστω και μεσα απο ενα θλιβερο ατυχημα να βγαλουμε το καλυτερο για τη συνεχεια... αυτο ειναι που πρεπει να μεινει και θα καταβαλουμε καθε δυνατη προσπαθεια να γινει πραξη αμεσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
microulis 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δεν εχεις δικιο.Δεν ειναι υποχρεωτικο να γνωριζει ο οποιοσδηποτε χρηστης τις προδιαγραφες ασφαλειας που πρεπει να διαθετει κατα νομο η πιστα. Αντιθετα αυτες τις προδιαγραφες θα πρεπει να πληρει το συγκεκριμενο αυτοκινητοδρομιο για να διαθετει αδεια λειτουργιας Και φυσικα θα εχει δωθει η αδεια αυτη ,κατοπιν ελεγχου απο την αρμοδια αρχη. καλα τα λες....αλλα οταν κι εγω διαβασα την αδεια, ειδα οτι -θεωρητικα- πληρει τις προδιαγραφες... ποιες ομως; Αυτες του...1970 που ξεκινησε!!! που τοτε τα αυτοκινητα ηταν ως 200 αλογα και τα μηχανακια ως...90. Οσο για την ...αρμοδια αρχη...ασε δε θελω να σχολιασω... αλλη μια περιπτωση Ελλας το μεγαλειο σου....και φυσικα αφου δεν υπαρχει κατι να το απαγορευει η να απαιτειται ανανεωση προδιαγραφων με βαση τις επιδοσεις των οχηματων, δεν συντρεχει λογος ανανεωσης...τοσο καλα !!! --Αν βαριεστε τα μεγαλα posts προσπεραστε-- Eχω καιρο να γραψω μιας που σε πολλα θεματα δεν βρισκω λογο να σχολιασω, αλλα διαβαζοντας αυτο το πολυ σοβαρο θεμα ηθελα να πω και εγω δυο λογια. Καταρχας ευχομαι ολοψυχα στο παλικαρι να βγει απο αυτη τη περιπετεια σωος και να γινει ολο αυτο μια κακη αναμνηση για τον ιδιο και τους δικους του... Περαστικα ευχομαι και κουραγιο και δυναμη τοσο στον ιδιο και τους δικους του για να περασουν αυτη τη συμφορα. Ομως περα απο αυτο εδω ανοιγει μια πολυ ενδιαφερουσα συζητηση περι της πιστας των Μεγαρων. Επειδη τυχαινει να εχω εμπειρια εδω και πολλα χρονια στη συγκεκριμενη πιστα (εχω τρεξει με διαφορες μοτο εκει απο το 2000 περιπου) θελω να πω μερικα πραγματα που μπορει να ειναι ενδιαφεροντα για τη συζητηση. -- ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θελω να δικαιολογησω κανεναν, απλα θα πω καποια πραγματα οπως τα εχω ζησει. Το να πω οτι η πιστα αυτη ειναι κοτετσι, επικινδυνη κλπ ειναι μια γενικευση που δεν δινει ακριβη εικονα του τι παιζει εκει. Οπως γνωριζω απο εγκυρες πηγες αυτη η πιστα φτιαχτηκε πριν αρκετα χρονια απο εναν επιχειρηματια που δεν εχει καμια σχεση με το μηχανοκινητο αθλητισμο. Απλα ειχε προσβαση σε αυτη την εκταση γης στα Μεγαρα και λογω γνωριμιας με τους τοπικους αρχοντες τους επεισε να δωσουν αδεια να γινει αυτο το χωραφι πιστα (η αλλιως "πιστα" για πολλους) ΚΥΡΙΩΣ για ενα και μονο λογο: οι 4 Τροχοι του Καββαθα εψαχναν ενα χωρο για να λειτουργησουν τη σχολη ασφαλους οδηγησης αυτοκινητων που ξεκινουσαν τοτε. Ετσι δημιουργηθηκε η πιστα των Μεγαρων, εκχωρηθηκε με μακροχρονια συμβαση στους 4Τ και η λειτουργια, κτηρια, πιστα, υποδομες ανατεθηκε στην σχολη ασφαλους οδηγησης του περιοδικου (Safetrack αν δεν κανω λαθος). Απο τοτε ο επιχειρηματιας δεν ξανασχοληθηκε με το θεμα -ειναι μια επενδυση που του αποφερει καποια χρηματα μεσω συμβασεων εκχωρησης. Στις αρχες η πιστα ειχε μια πολυ καλη ασφαλτο και οι Τεχνικες εκδοσεις εκαναν πολλα πραγματα για το μερος, συντηρωντας το και βελτιωνοντας ελλειψεις και προβληματα. Στη συνεχεια και αλλα περιοδικα αυτοκινητου χρησιμοποιησαν την πιστα για αγωνες/εκπαιδευσεις/παρουσιασεις κλπ, υπενοικιαζοντας την απο την Safetrack που ειχε τη γενικη ευθυνη και την αρχικη συμβαση. (κοινως ΔΕΝ της ανηκε η πιστα αλλα ηταν ο πρωτος ενοικιαστης ουστιαστικα) Παρενθεση εδω: Κρατηστε στο μυαλο σας οτι οι αρχικες προδιαγραφες της πιστας δεν ηταν για αγωνες διεθνους επιπεδου αλλα ουσιαστικα ειχε σχεδιαστει ως τεχνικη/κλειστη πιστα για σχολη ασφαλους οδηγησης. Οσοι εχουν μπει στη πιστα θα εχουν παρατηρησει οτι ειναι εξαιρετικα τεχνικη πιστα με μικρο συνολικο μηκος αλλα πολλες στροφες (13), με τις περισσοτερες να ειναι αρκετα τεχνικες/κλειστες. Δεν ειναι πιστα με αυτο που λεμε ροη οπως πχ ειναι οι Σερρες που επιτρεπουν να μαζεψεις πολλα χιλιομετρα (οσοι εχουν μπει στην Κ13 εκει πανω με 180+ χλμ ξερουν), αλλα ειναι πιστα οπου οι περισσοτερες στροφες χρειαζονται αυτοσυγκρατηση στο γκαζι πολυ απλα γιατι δεν μπορεις να εχεις καλες γραμμες αλλιως και καταληγεις να "στραμπουλας" τη μηχανη και να πηγαινεις "stop/go". Οσα χρονια η Safetrack λειτουργουσε την πιστα η κατασταση ηταν σε αρκετα καλα επιπεδα. Απο αυτην υπενοικιαζαν ολοι οι αλλοι την πιστα -μαζι και τα περιοδικα μοτο/εταιριες track days για μηχανες. ΑΝ δεν με απατα η μνημη μου, οταν μετα απο καιρο τα αυτοκινητα λογω βαρους/drift κλπ που εκαναν εφθειραν την ασφαλτο, το Safetrack εκανε σχετικες διορθωσεις και εκλεισαν την πιστα για ενα μικρο διαστημα για να ριξουν νεο ασφαλτοταπητα. Ομως αυτα δεν ηταν αρκετα. Οι ελλειψεις ηταν μεγαλες και χρειαζοταν επενδυσεις για να γινει κατι ολοκληρωμενο αλλα εδω υπηρχε μια σχιζοφρενεια που ειχε να κανει με το καθεστως ιδιοκτησιας της πιστας. Ποιος να βαλει τα λεφτα του; Αφου ολοι ηταν ενοικιαστες της πιστας και ανηκε σε καποιον που δεν ειχε καμια σχεση με το χωρο ουτε ενδιαφεροταν περαιτερω. Συνεπως αν εισαι επιχειρηματιας αλλα αναγκαζεσαι να νοικιαζεις, πως θα ριξεις χρηματα για κατι που δεν σου ανηκει καν; Θυμαστε ομως πριν χρονια ενα καλοκαιρι που ξαφνικα η πιστα εβαλε λουκετο χωρις καμια περαιτερω ανακοινωση; Κανεις δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει τη πιστα. Περιοδικα, track days, ακομα και το ΠΠ ταχυτητας αναγκαζονταν να πηγαινουν αλλου. Ο λογος οπως μαθαμε ηταν ο εξης: ο επιχειρηματιας στον οποιο ανηκει η πιστα αποφασισε να μην ανανεωσει τη συμβαση του Safetrack και απλα αποφασισε να βαλει λουκετο για αοριστο χρονικο διαστημα. Η Safetrack φυσικα αποσυρθηκε και η πιστα παρεμεινε κλειδωμενη για αρκετο καιρο (ηταν νομιζω κατι λιγοτερο απο χρονο κλειστη). Στο διαστημα αυτο κανενας δεν φροντιζε τη πιστα. Τα χορτα μεγαλωσαν τοσο που εμπαινες στις στροφες και δεν εβλεπες την εξοδο, χωματα, σπασιματα στην ασφαλτο κλπ. Τελικα η πιστα ξανανοιξε με τη παρεμβαση καποιων ανθρωπων που ειχαν επαφη με το αθλημα και απο το τοτε τραγικο χαλι μεχρι σημερα ΕΧΟΥΝ γινει πολλα για να βελτιωθει η κατασταση. Ομως υποπτευομαι οτι οσο το καθεστως ιδιοκτησιας παραμενει, οι οποιες επενδυσεις/βελτιωσεις δεν μπορουν να προχωρησουν οπως θα επρεπε. Ομως περα απο την δυσκολια βελτιωσης των ελλειψεων υπαρχει και ενα ακομα θεμα που εχει να κανει με την πιστα καθεαυτη. Η πιστα ειναι εσκεμμενα πολυ κλειστη/τεχνικη λογω του αρχικου σχεδιασμου της ως πιστα εκπαιδευσης (και δη για αυτοκινητα). Δεν επιτρεπει να μαζεψεις παρα πολλα χιλιομετρα και αν το κανεις, ο κινδυνος καραδοκει ποσο μαλλον σε μια μηχανη που η προσφυση ειναι πολυ μικροτερη απο ενα αυτοκινητο. Παραδειγμα: Η περιφημη/κακοφημη Κ9 στα Μεγαρα (η Κ-pits η Κ-πλατεια) ειναι η πολυ κλειστη δεξια ακριβως μπροστα στα πιτς και πριν την παρατεταμενη δεξια Κ10 που ανοιγει σταδιακα και οδηγει στην φουρκετα αριστερη Κ1. Η Κ9 ακομα και γραφοντας χρονους ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο να την παρεις με πανω απο 100 χλμ, ακριβως γιατι ειναι πολυ κλειστη μπαινοντας και ανοιγει μετα. Αν προσπαθησεις να μπεις με πολλα θα βγεις στα χωματα. Η Κ10 ομως ειναι ενα αλλο θεμα και εκει ειναι που γινονται οι περισσοτερες πτωσεις. Η Κ10 ανοιγει σταδιακα και ειναι πολυ παρατεταμενη και επιτρεπει σε καποιον να ανοιξει το γκαζι απο αρκετα εως πολυ εως υπερβολικα πολυ. Εδω υπαρχει ενα διπλο θεμα. Βγαινοντας απο την Κ9 εισαι πρωτον ηδη πολυ πλαγιασμενος (οι περισσοτεροι στο γρηγορο γκρουπ την παιρνουν ολη ξυνοντας γονατο) και δευτερον καρυδωνουν το γκαζι για την παρατεταμενη Κ10 μαζευοντας ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα. Σκεφτειτε λιγο εδω ΤΙ περιθωρια προσφυσης εχει η ιδια η μηχανη σε αυτη τη φαση. Αφηστε λιγο την ασφαλτο και σκεφτειτε το αναποδα. Kαι τη καλυτερη ασφαλτο του πλανητη να βαλεις σε αυτο το σημειο, οταν το λαστιχο της μηχανης εχει ενα ελαχιστο σημειο επαφης με το δρομο οντας πλαγιασμενη στο οριο ΚΑΙ καρυδωνεις το γκαζι σε μια μηχανη 600, 800, 1000 κυβικων και 150+ αλογων τοτε οι νομοι της Φυσικης ειναι αμηλικτοι. Εχω δει απειρες φορες μηχανες στην Κ10 τερμα κατω με το πισω να "ψαρευει" συνεχως στο οριο της προσφυσης. Ποσες φορες θα το κανεις αυτο και θα τη γλυτωσεις; Ναι, θα επρεπε να εχουν βαλει ΠΟΛΥ καλυτερη ασφαλτο ειδικα εκει η και να βελτιωσουν την κλιση. Ομως νομοτελειακα καποιος/καποιοι θα πιεζαν και παλι τοσο τη μηχανη/προσφυση τους που τελικα θα γινοταν το κακο. Εχω 2 προσωπικους φιλους που εχουν φυγει με highside στην Κ10 και πολλους γνωστους που την εχουν πατησει εκει ακριβως με τον ιδιο τροπο: υπερβολικο ανοιγμα του γκαζιου με πολυ μεγαλη κλιση στη συγκεκριμενη στροφη. Το λαστιχο χανει στιγμιαια προσφυση, την ξαναβρισκει, η αναρτησει συμπιεζεται/εκτονωνεται αποτομα και ο αναβατης κανει τον σουπερμαν. Και αυτο δεν ηταν κατι που συνεβαινε στους αρχαριους μονο. Εχω δει αγωνιζομενο να μπαινει με αγωνιστικο RSV4 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μεσα και να βγαινει με τη μηχανη σε τευχη λογω highside στην 10. Και προσωπικο παραδειγμα: εχω παρει την Κ10 με τη μηχανη να ντριφταρει σε ΟΛΗ τη στροφη το πισω λαστιχο (επι εποχης Ντουκατι) με τη ψυχη στους αστραγαλους προσπαθωντας να ΜΗΝ κλεισω το γκαζι και γινω ηχος και φως. Και αυτο σκεφτειτε οτι πολλοι το κανουν σε καθε ενα γυρο συστηματικα. Ποσες φορες θα εισαι τυχερος; Αυτο που θελω να καταληξω ειναι το εξης: η πιστα των Μεγαρων ΔΕΝ ειναι χωραφι ουτε κοτετσι ντε και καλα. Εχει μεγαλες ελλειψεις που δυστυχως δεν βελτιωνονται λογω του ιδιοτυπου ιδιοκτησιακου καθεστωτος που καθιστα ολους τους διοργανωτες απλους ενοικιαστες της πιστας αλλα απο την αλλη η ασφαλτος δεν ειναι για πεταμα ουτε θα τσακιστεις ντε και καλα αν μπεις μεσα. Δυστυχως η πικρη αληθεια ειναι οτι οι πολυ δυνατες χιλιαρες ΔΕΝ βολευονται μεσα στη κλειστη αυτη πιστα και αν εχεις αρκουδογκαζο θελει σεβασμο και προσοχη. Οταν μπαινεις σε μια οποιαδηποτε πιστα με μηχανη με σκοπο να πιεσεις στο οριο τη μηχανη και εσενα, τοτε το ρισκο ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ και οχι απλα μια μακρυνη πιθανοτητα. Το μεγαλο θεμα με τα Μεγαρα ειναι η ασφαλεια ΟΤΑΝ πεσεις αλλα και εκει το προβλημα ειναι οτι ο κινδυνος να παθεις μεγαλο κακο σε μια πτωση ειναι απροβλεπτος και μπορει να συμβει στη μεση του δρομου (πχ Simoncelli) η επειδη η μηχανη σερνοταν απο κοντα και σε πλακωσε κλπ κλπ. Το στοιχημα ειναι να βελτιωθει η ασφαλεια εκει μεσα αλλα για να γινει αυτο θελει να πιασει καποιος το θεμα απο μηδενικη βαση: αλλη χαραξη πιστας, νεο ταπητα, νεες διαφυγες κλπ. Ποιος θα το κανει ομως κυριολεκτικα σε ξενο περιβολι και με την ελλειψη χρηματων για επενδυσεις σημερα; Εχεις δικιο αδερφε. Αν θελουν οι mods ας μεταφερουν το θεμα αναλογως... Αυτη κατα την ταπεινη γνωμη μου ειναι η πιο αντικειμενικη και ολοκληρωμενη αποψη επι του -οπως θελετε πειτε το- των Μεγαρων... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Μακάρι ο μικρός να τα καταφέρει.....Οι ευχές και προσ-ευχές όλων μας είναι κοντά του.... :) . Πίστα Μεγάρων.....σχολείο CSS...το τι χαλίκια έσκαγαν πάνω στο κράνος μου σε μια συγκεκριμένη στροφη (δεν ξέρω τον αριθμό της ούτε και με ενδιαφέρει να τον μάθω!)....Βγήκα έξω, το ανέφερα στον εκπαιδευτή, και......κλαϊν!!!Πληρώστε κατά τα άλλα τα άπιαστα νούμερα!!Όλα για το χρήμα σε αυτή τη ζωή, ρε γαμώτο μου!!! Όλα!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
microulis 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) τα υπολοιπα -δυσαρεστα- τα γνωριζετε πλεον... η κατασταση ειναι ως εχει περιγραφει στις προσφατες προηγουμενες αναφορες σε αλλα φορουμ για το Δημητρη... απο εκει και περα οποιος θελει να ερθει να δωσει ενεργεια η χρηματα για τον αδερφο του, η οτι αλλο τελοσπαντων, ευπροσδεκτος... θα με βρειτε παρεα με τα υπολοιπα παιδια στο προαυλιο η παρεα με τον αδερφο του... ζητω συγνωμη αν φανηκα εριστικος η επιθετικος... υφισταμαι κι εγω μεγαλη ψυχολογικη πιεση κι ευχομαι κανεις ποτε ξανα στη θεση του αδερφου του ασχετα με το περιβαλλον του ατυχηματος... παντως οσο ο Δημητρης μας ανασαινει, εμεις ακομα ελπιζουμε !! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 από τον microulis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Λυπάμαι πολύ για το συμβάν. Ελπίζω να καταφέρει να το ξεπεράσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Στην πιστα (σε οποιαδηποτε) η πτωση ειναι δεδομενη δεν ειναι θεμα πιθανοτητων.Εδω πεφτουν οι θεοι του motogp. Συνεπως το ζητουμενο ειναι να εχει τον καταλληλο χωρο και κατασκευη (μεγαλες αμμοπαγίδες)σε καθε σημειο της, ωστε σε περιπτωση πτωσης να μην εχουμε σοβαρο τραυματισμο.Τα λαστιχα και καθε ειδους πατεντα ειναι μονο για να ξεγελασουν το φοβο χωρις καμια πρακτικη αξια. Απο αυτην την αποψη η πιστα των Μεγαρων ειναι ακαταλληλη για αγωνες μοτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buffalo 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Έχω συγκλονιστεί και με ειλικρίνεια κοντεύω να δακρύσω και ας μην το ξέρω το παλικάρι. Θα μπορούσε να είναι ο κάθε ένας από εμάς. Στιγμές σαν και αυτές με κάνουν να σκέπτομαι να κρεμάσω το κράνος μου οριστικά. Προσωπικά η ύπαρξη των Μεγάρων, το σχολείο και τα TD που έχω κάνει θεωρώ ότι με έχουν φέρει χρόνια μπροστά στο θέμα της ασφαλούς οδήγησης της μηχανής. Σε κάθε περίπτωση όμως η μηχανή και η ταχύτητα είναι εξορισμού επικίνδυνες, ότι και να κάνεις, όποιος και να είσαι. Άφθονα παραδείγματα. Η μηχανή είναι άπιστη και ας το βάλουμε καλά στο κεφάλι μας ότι μπορεί το οτιδήποτε να συμβεί στον κάθε έναν από εμάς. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις δυστυχώς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 --Αν βαριεστε τα μεγαλα posts προσπεραστε-- Eχω καιρο να γραψω μιας που σε πολλα θεματα δεν βρισκω λογο να σχολιασω, αλλα διαβαζοντας αυτο το πολυ σοβαρο θεμα ηθελα να πω και εγω δυο λογια. Καταρχας ευχομαι ολοψυχα στο παλικαρι να βγει απο αυτη τη περιπετεια σωος και να γινει ολο αυτο μια κακη αναμνηση για τον ιδιο και τους δικους του... Περαστικα ευχομαι και κουραγιο και δυναμη τοσο στον ιδιο και τους δικους του για να περασουν αυτη τη συμφορα. Ομως περα απο αυτο εδω ανοιγει μια πολυ ενδιαφερουσα συζητηση περι της πιστας των Μεγαρων. Επειδη τυχαινει να εχω εμπειρια εδω και πολλα χρονια στη συγκεκριμενη πιστα (εχω τρεξει με διαφορες μοτο εκει απο το 2000 περιπου) θελω να πω μερικα πραγματα που μπορει να ειναι ενδιαφεροντα για τη συζητηση. -- ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θελω να δικαιολογησω κανεναν, απλα θα πω καποια πραγματα οπως τα εχω ζησει. Το να πω οτι η πιστα αυτη ειναι κοτετσι, επικινδυνη κλπ ειναι μια γενικευση που δεν δινει ακριβη εικονα του τι παιζει εκει. Οπως γνωριζω απο εγκυρες πηγες αυτη η πιστα φτιαχτηκε πριν αρκετα χρονια απο εναν επιχειρηματια που δεν εχει καμια σχεση με το μηχανοκινητο αθλητισμο. Απλα ειχε προσβαση σε αυτη την εκταση γης στα Μεγαρα και λογω γνωριμιας με τους τοπικους αρχοντες τους επεισε να δωσουν αδεια να γινει αυτο το χωραφι πιστα (η αλλιως "πιστα" για πολλους) ΚΥΡΙΩΣ για ενα και μονο λογο: οι 4 Τροχοι του Καββαθα εψαχναν ενα χωρο για να λειτουργησουν τη σχολη ασφαλους οδηγησης αυτοκινητων που ξεκινουσαν τοτε. Ετσι δημιουργηθηκε η πιστα των Μεγαρων, εκχωρηθηκε με μακροχρονια συμβαση στους 4Τ και η λειτουργια, κτηρια, πιστα, υποδομες ανατεθηκε στην σχολη ασφαλους οδηγησης του περιοδικου (Safetrack αν δεν κανω λαθος). Απο τοτε ο επιχειρηματιας δεν ξανασχοληθηκε με το θεμα -ειναι μια επενδυση που του αποφερει καποια χρηματα μεσω συμβασεων εκχωρησης. Στις αρχες η πιστα ειχε μια πολυ καλη ασφαλτο και οι Τεχνικες εκδοσεις εκαναν πολλα πραγματα για το μερος, συντηρωντας το και βελτιωνοντας ελλειψεις και προβληματα. Στη συνεχεια και αλλα περιοδικα αυτοκινητου χρησιμοποιησαν την πιστα για αγωνες/εκπαιδευσεις/παρουσιασεις κλπ, υπενοικιαζοντας την απο την Safetrack που ειχε τη γενικη ευθυνη και την αρχικη συμβαση. (κοινως ΔΕΝ της ανηκε η πιστα αλλα ηταν ο πρωτος ενοικιαστης ουστιαστικα) Παρενθεση εδω: Κρατηστε στο μυαλο σας οτι οι αρχικες προδιαγραφες της πιστας δεν ηταν για αγωνες διεθνους επιπεδου αλλα ουσιαστικα ειχε σχεδιαστει ως τεχνικη/κλειστη πιστα για σχολη ασφαλους οδηγησης. Οσοι εχουν μπει στη πιστα θα εχουν παρατηρησει οτι ειναι εξαιρετικα τεχνικη πιστα με μικρο συνολικο μηκος αλλα πολλες στροφες (13), με τις περισσοτερες να ειναι αρκετα τεχνικες/κλειστες. Δεν ειναι πιστα με αυτο που λεμε ροη οπως πχ ειναι οι Σερρες που επιτρεπουν να μαζεψεις πολλα χιλιομετρα (οσοι εχουν μπει στην Κ13 εκει πανω με 180+ χλμ ξερουν), αλλα ειναι πιστα οπου οι περισσοτερες στροφες χρειαζονται αυτοσυγκρατηση στο γκαζι πολυ απλα γιατι δεν μπορεις να εχεις καλες γραμμες αλλιως και καταληγεις να "στραμπουλας" τη μηχανη και να πηγαινεις "stop/go". Οσα χρονια η Safetrack λειτουργουσε την πιστα η κατασταση ηταν σε αρκετα καλα επιπεδα. Απο αυτην υπενοικιαζαν ολοι οι αλλοι την πιστα -μαζι και τα περιοδικα μοτο/εταιριες track days για μηχανες. ΑΝ δεν με απατα η μνημη μου, οταν μετα απο καιρο τα αυτοκινητα λογω βαρους/drift κλπ που εκαναν εφθειραν την ασφαλτο, το Safetrack εκανε σχετικες διορθωσεις και εκλεισαν την πιστα για ενα μικρο διαστημα για να ριξουν νεο ασφαλτοταπητα. Ομως αυτα δεν ηταν αρκετα. Οι ελλειψεις ηταν μεγαλες και χρειαζοταν επενδυσεις για να γινει κατι ολοκληρωμενο αλλα εδω υπηρχε μια σχιζοφρενεια που ειχε να κανει με το καθεστως ιδιοκτησιας της πιστας. Ποιος να βαλει τα λεφτα του; Αφου ολοι ηταν ενοικιαστες της πιστας και ανηκε σε καποιον που δεν ειχε καμια σχεση με το χωρο ουτε ενδιαφεροταν περαιτερω. Συνεπως αν εισαι επιχειρηματιας αλλα αναγκαζεσαι να νοικιαζεις, πως θα ριξεις χρηματα για κατι που δεν σου ανηκει καν; Θυμαστε ομως πριν χρονια ενα καλοκαιρι που ξαφνικα η πιστα εβαλε λουκετο χωρις καμια περαιτερω ανακοινωση; Κανεις δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει τη πιστα. Περιοδικα, track days, ακομα και το ΠΠ ταχυτητας αναγκαζονταν να πηγαινουν αλλου. Ο λογος οπως μαθαμε ηταν ο εξης: ο επιχειρηματιας στον οποιο ανηκει η πιστα αποφασισε να μην ανανεωσει τη συμβαση του Safetrack και απλα αποφασισε να βαλει λουκετο για αοριστο χρονικο διαστημα. Η Safetrack φυσικα αποσυρθηκε και η πιστα παρεμεινε κλειδωμενη για αρκετο καιρο (ηταν νομιζω κατι λιγοτερο απο χρονο κλειστη). Στο διαστημα αυτο κανενας δεν φροντιζε τη πιστα. Τα χορτα μεγαλωσαν τοσο που εμπαινες στις στροφες και δεν εβλεπες την εξοδο, χωματα, σπασιματα στην ασφαλτο κλπ. Τελικα η πιστα ξανανοιξε με τη παρεμβαση καποιων ανθρωπων που ειχαν επαφη με το αθλημα και απο το τοτε τραγικο χαλι μεχρι σημερα ΕΧΟΥΝ γινει πολλα για να βελτιωθει η κατασταση. Ομως υποπτευομαι οτι οσο το καθεστως ιδιοκτησιας παραμενει, οι οποιες επενδυσεις/βελτιωσεις δεν μπορουν να προχωρησουν οπως θα επρεπε. Ομως περα απο την δυσκολια βελτιωσης των ελλειψεων υπαρχει και ενα ακομα θεμα που εχει να κανει με την πιστα καθεαυτη. Η πιστα ειναι εσκεμμενα πολυ κλειστη/τεχνικη λογω του αρχικου σχεδιασμου της ως πιστα εκπαιδευσης (και δη για αυτοκινητα). Δεν επιτρεπει να μαζεψεις παρα πολλα χιλιομετρα και αν το κανεις, ο κινδυνος καραδοκει ποσο μαλλον σε μια μηχανη που η προσφυση ειναι πολυ μικροτερη απο ενα αυτοκινητο. Παραδειγμα: Η περιφημη/κακοφημη Κ9 στα Μεγαρα (η Κ-pits η Κ-πλατεια) ειναι η πολυ κλειστη δεξια ακριβως μπροστα στα πιτς και πριν την παρατεταμενη δεξια Κ10 που ανοιγει σταδιακα και οδηγει στην φουρκετα αριστερη Κ1. Η Κ9 ακομα και γραφοντας χρονους ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο να την παρεις με πανω απο 100 χλμ, ακριβως γιατι ειναι πολυ κλειστη μπαινοντας και ανοιγει μετα. Αν προσπαθησεις να μπεις με πολλα θα βγεις στα χωματα. Η Κ10 ομως ειναι ενα αλλο θεμα και εκει ειναι που γινονται οι περισσοτερες πτωσεις. Η Κ10 ανοιγει σταδιακα και ειναι πολυ παρατεταμενη και επιτρεπει σε καποιον να ανοιξει το γκαζι απο αρκετα εως πολυ εως υπερβολικα πολυ. Εδω υπαρχει ενα διπλο θεμα. Βγαινοντας απο την Κ9 εισαι πρωτον ηδη πολυ πλαγιασμενος (οι περισσοτεροι στο γρηγορο γκρουπ την παιρνουν ολη ξυνοντας γονατο) και δευτερον καρυδωνουν το γκαζι για την παρατεταμενη Κ10 μαζευοντας ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα. Σκεφτειτε λιγο εδω ΤΙ περιθωρια προσφυσης εχει η ιδια η μηχανη σε αυτη τη φαση. Αφηστε λιγο την ασφαλτο και σκεφτειτε το αναποδα. Kαι τη καλυτερη ασφαλτο του πλανητη να βαλεις σε αυτο το σημειο, οταν το λαστιχο της μηχανης εχει ενα ελαχιστο σημειο επαφης με το δρομο οντας πλαγιασμενη στο οριο ΚΑΙ καρυδωνεις το γκαζι σε μια μηχανη 600, 800, 1000 κυβικων και 150+ αλογων τοτε οι νομοι της Φυσικης ειναι αμηλικτοι. Εχω δει απειρες φορες μηχανες στην Κ10 τερμα κατω με το πισω να "ψαρευει" συνεχως στο οριο της προσφυσης. Ποσες φορες θα το κανεις αυτο και θα τη γλυτωσεις; Ναι, θα επρεπε να εχουν βαλει ΠΟΛΥ καλυτερη ασφαλτο ειδικα εκει η και να βελτιωσουν την κλιση. Ομως νομοτελειακα καποιος/καποιοι θα πιεζαν και παλι τοσο τη μηχανη/προσφυση τους που τελικα θα γινοταν το κακο. Εχω 2 προσωπικους φιλους που εχουν φυγει με highside στην Κ10 και πολλους γνωστους που την εχουν πατησει εκει ακριβως με τον ιδιο τροπο: υπερβολικο ανοιγμα του γκαζιου με πολυ μεγαλη κλιση στη συγκεκριμενη στροφη. Το λαστιχο χανει στιγμιαια προσφυση, την ξαναβρισκει, η αναρτησει συμπιεζεται/εκτονωνεται αποτομα και ο αναβατης κανει τον σουπερμαν. Και αυτο δεν ηταν κατι που συνεβαινε στους αρχαριους μονο. Εχω δει αγωνιζομενο να μπαινει με αγωνιστικο RSV4 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μεσα και να βγαινει με τη μηχανη σε τευχη λογω highside στην 10. Και προσωπικο παραδειγμα: εχω παρει την Κ10 με τη μηχανη να ντριφταρει σε ΟΛΗ τη στροφη το πισω λαστιχο (επι εποχης Ντουκατι) με τη ψυχη στους αστραγαλους προσπαθωντας να ΜΗΝ κλεισω το γκαζι και γινω ηχος και φως. Και αυτο σκεφτειτε οτι πολλοι το κανουν σε καθε ενα γυρο συστηματικα. Ποσες φορες θα εισαι τυχερος; Αυτο που θελω να καταληξω ειναι το εξης: η πιστα των Μεγαρων ΔΕΝ ειναι χωραφι ουτε κοτετσι ντε και καλα. Εχει μεγαλες ελλειψεις που δυστυχως δεν βελτιωνονται λογω του ιδιοτυπου ιδιοκτησιακου καθεστωτος που καθιστα ολους τους διοργανωτες απλους ενοικιαστες της πιστας αλλα απο την αλλη η ασφαλτος δεν ειναι για πεταμα ουτε θα τσακιστεις ντε και καλα αν μπεις μεσα. Δυστυχως η πικρη αληθεια ειναι οτι οι πολυ δυνατες χιλιαρες ΔΕΝ βολευονται μεσα στη κλειστη αυτη πιστα και αν εχεις αρκουδογκαζο θελει σεβασμο και προσοχη. Οταν μπαινεις σε μια οποιαδηποτε πιστα με μηχανη με σκοπο να πιεσεις στο οριο τη μηχανη και εσενα, τοτε το ρισκο ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ και οχι απλα μια μακρυνη πιθανοτητα. Το μεγαλο θεμα με τα Μεγαρα ειναι η ασφαλεια ΟΤΑΝ πεσεις αλλα και εκει το προβλημα ειναι οτι ο κινδυνος να παθεις μεγαλο κακο σε μια πτωση ειναι απροβλεπτος και μπορει να συμβει στη μεση του δρομου (πχ Simoncelli) η επειδη η μηχανη σερνοταν απο κοντα και σε πλακωσε κλπ κλπ. Το στοιχημα ειναι να βελτιωθει η ασφαλεια εκει μεσα αλλα για να γινει αυτο θελει να πιασει καποιος το θεμα απο μηδενικη βαση: αλλη χαραξη πιστας, νεο ταπητα, νεες διαφυγες κλπ. Ποιος θα το κανει ομως κυριολεκτικα σε ξενο περιβολι και με την ελλειψη χρηματων για επενδυσεις σημερα; Εχεις δικιο αδερφε. Αν θελουν οι mods ας μεταφερουν το θεμα αναλογως... Θα πρότεινα να ανοιχτεί ένα σχετικό με την πίστα των Μεγάρων θέμα ώστε να μπορεί να μας μιλήσει κάποιος υπεύθυνος - υπεύθυνα για το τι συμβαίνει επιτέλους στα Μέγαρα και δεν μπορούν εδώ και τόσα χρόνια να γίνουν πίστα της προκοπής.. Σε όλα τα άνωθεν γραφόμενα θα ήθελα να σας θέσω έναν προβληματισμό - απάντηση στο γιατί η πίστα κάποια στιγμή αιφνιδίως το 2008 έκλεισε και ξανά άνοιξε το 2011 .. Η απάντηση βρίσκετε στον παρακάτω σύνδεσμο και όποιος καταλάβει κατάλαβε .. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF_%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%82_%CE%92%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF%CF%85 Μακάρι ο μικρός να τα καταφέρει.....Οι ευχές και προσ-ευχές όλων μας είναι κοντά του.... :) . Πίστα Μεγάρων.....σχολείο CSS...το τι χαλίκια έσκαγαν πάνω στο κράνος μου σε μια συγκεκριμένη στροφη (δεν ξέρω τον αριθμό της ούτε και με ενδιαφέρει να τον μάθω!)....Βγήκα έξω, το ανέφερα στον εκπαιδευτή, και......κλαϊν!!!Πληρώστε κατά τα άλλα τα άπιαστα νούμερα!!Όλα για το χρήμα σε αυτή τη ζωή, ρε γαμώτο μου!!! Όλα!!!! Το από πάνω σχόλιο πιστεύω είναι αντιπροσωπευτικό όλων όσων χρησιμοποιούν την πίστα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamb 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) τι γίνετε σχετικά με το παιδί ? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 από τον lamb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
microulis 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 η κατασταση του ειναι οπως τη γνωριζετε ηδη αυτη τη στιγμη, που το οιδημα ειναι στην κορυφωση του... αν περασει το επομενο κρισιμο 24ωρο, ο Δημητρης μας εχει μεγαλες πιθανοτητες να ζησει...η ζημια που εχει γινει εγκεφαλικα ειναι μη αναστρεψιμη ομως και οι γιατροι επιμενουν να διαγραφουν οποιαδηποτε ελπιδα περαν του να αναπνεει με τραχειοτομη, να τρεφεται με λαπαροτομη και να εκκενωνεται με κυστεκτομη...η ψυχολογικη πιεση και τα διλημματα ειναι μεγαλα και δυσκολα για ολους εμας που ειμαστε κοντα του και φυσικα πρωτιστως για τον αδερφο του... πολλα μπορουν να ειπωθουν σχετικα με το τι θα επρεπε να συμβει αλλα εμεις επιμενουμε να κρατιομαστε απο μιαν ελπιδα καθως ετσι κι αλλιως ολες οι προβλεψεις τους ηταν τοσο δυσοιωνες που ο Δημητρης θα επρεπε να εχει φυγει απο την Τριτη... επειδη λοιπον εχει βγαλει ολους τους γιατρους μ@λ@κες μεχρι στιγμης και συνεχιζει να αναπνεει και να παλευει για τη ζωη του, εμεις θελουμε να πιστευουμε σε ενα θαυμα...οποιος αντεχει να περασει απο το Αττικο και θελει να τον επισκεφθει η να του συμπαρασταθει με την παρουσια του, επισκεπτηριο 18.00-18.30 και 12.00-12.30 το πρωι...οι περισσοτεροι απο τους φιλους του μας επισκεπτονται το απογευμα και γινομαστε μια μεγαλη παρεα στον προαυλιο χωρο μεχρι αργα το βραδυ... ειμαι σιγουρος οτι με καποιον ανεξηγητο τροπο ο Δημητρης λαμβανει τη θετικη ενεργεια της παρουσιας σας... επισης να ευχαριστησω εκ μερους ολων την οικονομικη ενισχυση στην οποια αυθορμητα ανταποκρινεστε για το μικρο αδερφο, δειγμα οτι βαθια μεσα μας παραμενουμε ανθρωπινοι... να ειστε καλα, γνωστοι και αγνωστοι, συνοδοιποροι της προσπαθειας του Δημητρη!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Μακάρι το παλικάρι να σηκωθεί, ν'αναπνεύσει, να φάει, να τις χέσει όλες τις διαγνώσεις και να φύγει καβαλώντας. Τίποτα άλλο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Ευχομαι οτι καλυτερο για τον Δημητρη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Μακάρι το παιδι να γίνει καλα ρε πουστη του αξίζει να ζήσει και ας μην το ξέρω τίποτα εύχομαι να γίνει καλά ολα τα άλλα ειναι περιτα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Μακάρι το παλληκάρι να το ξεπεράσει και να είναι πάντα καλά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Ακόμα ελπίζουμε για το παλικάρι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Μακάρι να γίνει καλά και να γυρίσει γρήγορα κοντά στους δικούς του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Κουραγιο Νικολα. Μακαρι να πανε ολα καλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buffalo 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Μακάρι να γίνει το θαύμα και να πάνε όλα καλά. Ο θεός είναι μεγάλος. Προτείνω στην οικογένεια να ανοίξει ένα τραπεζικό λογαριασμό για να βοηθήσει κάθε ένας μας όσο μπορεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V_for_Versys 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Προτείνω στην οικογένεια να ανοίξει ένα τραπεζικό λογαριασμό για να βοηθήσει κάθε ένας μας όσο μπορεί. Για όσους θέλουν να βοηθήσουν στο λογαριασμό του Νίκου παιδιά. εθνικη τραπεζα 17055529238 δικαιουχος Μικρουλης Νικολαος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Για όσους θέλουν να βοηθήσουν στο λογαριασμό του Νίκου παιδιά. εθνικη τραπεζα 17055529238 δικαιουχος Μικρουλης Νικολαος από ebanking μου βγάζει ότι "Το μήκος του πεδίου Λογαριασμός Δικαιούχου δεν είναι αποδεκτό" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V_for_Versys 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 από ebanking μου βγάζει ότι "Το μήκος του πεδίου Λογαριασμός Δικαιούχου δεν είναι αποδεκτό" αν προσπαθείς με IBAN δυστυχώς δε γίνεται. Χρησιμοποιείστε την απλή κατάθεση γιατί στο IBAN υπάρχει προμήθεια και είναι κρίμα να χαθεί έστω και 1ευρώ από την κατάθεση όποιου θελήσει να βοηθήσει. Ειδάλλως τα δίνετε στο Νίκο από κοντά αν περάσετε μια βόλτα από το προαύλιο του Αττικού Νοσοκομείου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 δεν μπορώ να πάω στην τράπεζα πρωινά λόγω δουλειάς...είδομεν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Από γειτονικό φόρουμ: IBAN: GR4401101700000017055529238 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Oποιος μπορει και εχει χρονο ας ερθει σε επαφη με τον Νικο ( microulis) προκειμενου να μην υπαρχει καμια καθυστερηση στον τροπο καταβολης των χρηματων. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 από τον Gouky7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες