Jump to content

Recommended Posts

Συμφορουμίτες την καλησπέρα μου! Έχω πρόβλημα με τον πάπιο μου (modenas kristar), πρόσφατα άλλαξα λαδάκια και μπουζάκι γιατί δυσκολευόταν πολλή ώρα να πάρει.

Με το που μου το άλλαξε το μάστορας μου όλα καλά! το θέμα είναι ότι μετά απο 2 εβδομάδες πάλι δυσκολεύεται να πάρει μπρος, τι άλλο μπορεί να φταίει;;;

Τροποποιήθηκε από τον George3000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το μπουζί πιθανότατα λαδώνει.

Η αλλαγή των λαδιών δεν παίζει κανένα ρόλο αλλά έλεγξέ τα προσεκτικά μήπως λιγόστεψαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λύσε το μπουζάκι και κοίτα αν έχει λαδίλες στην ακίδα και ψάξε στο google ένα πίνακα με φωτογραφίες διαφορετικών καύσεων μπουζί.

ΥΓ άσε στο βρήκα εγώ https://www.google.g...l%3B1600%3B1458

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να'σαι καλά για τη βοήθεια!!!!!

μόλις πετάχτηκα στο μαγαζί από το οποίο αγοράζω λάδια κλπ ανταλλακτικά και μου είπε ότι λόγω στεγανοποίησης το μπουζί δεν πρέπει να μπαινοβγαίνει, ισχύει; ή μου το ΄πε για να με ξεφορτωθεί;;; :P

και μου ΄πε λογικά φταίει η βενζίνη που έβαλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια σε κρυπτον χ βλεπω μερικα εχουν μαυρη μηχανη ενω αλλα ασημι (οχι νικελ) γιατι οι χρονολογιες παιζουν ρολο ???????????

Ασημί μοτέρ έχουν τα πρώτα που έβγαιναν με τις ακτινωτές ζάντες ενώ μαύρο όλα τα special και αυτά με τις ακτινωτές από το 2009 (ή 2010 δεν ξέρω) και μετά. Πάντως είναι ακριβώς το ίδιο μοτέρ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[...]

πάντως δεν υπάρχει τίποτα άλλο που θα έπρεπε να με ανησυχεί έτσι;

Βαλβίδες έχεις ρυθμίσει; Πόσα χλμ έχει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλβίδες έχεις ρυθμίσει; Πόσα χλμ έχει;

Βαλβίδες η αλήθεια είναι έχω καμια 10αριά 15αριά χιλ χλμ να ρυθμίσω..τώρα έχω γύρω στα 35 χιλ...

Τροποποιήθηκε από τον George3000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρει κανείς αν η leo vince έχει αντιπροσωπεία στην ελλάδα; στο σαιτ τους ολες οι εξατμίσεις για το νιντζάκι είναι μη available για την ευρωπαική αγορά λέει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράψε καμιά γνώμη γι' αυτά Γιάννη. Ζεσταίνονται ποτέ στην πόλη;

Γιώργο έχουν την κατάρα/μ@λ@κία του δείκτη ταχύτητας W σε διαστάσεις ελαστικών που δε τον δικαιολογούν.

Είναι παράλογο να βγαίνει 205/55R16 που παίζουν σε οχήματα με τελική που έχει ταβάνι τα 220km/h κ ο δείκτης ταχύτητας να είναι W αντί για H ή V.

Όμως η χρήση που κάνω στο αυτοκίνητο δεν είναι εντός πόλης, οπότε είμαι ΟΚ.

Αργούν να ζεσταθούν, όχι δραματικά.

Αλλά κλασικά είναι πάντα προοδευτικά, με γλυκές αντιδράσεις στο όριο κ βοηθούν αν το αυτοκίνητο έχει παιχνιδιάρικη ουρά.

Έχουν λίγο πιο μαλακά πλαϊνά (πχ σε σχέση με τα ER300) κ αποζητούν αναρτήσεις με σχετικά σκληρό σετάρισμα.

Ακόμα και χωρίς πλήρες ζέσταμα κρατούν πολύ καλά, βοηθά και η σχεδόν ημισλίκ χάραξή τους.

Σε βρεγμένο δε τα έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα, τα λίγα δείγματα είναι θετικά.

Το φρενάρισμα είναι πολύ καλό, τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο.

Κ κλασικά για bridgestone, εμφανίζεται ένα κλικ υποστροφή στο αρχικό turn in που όμως δεν εξελίσσεται, μπορείς να στηριχθείς μπροστά και με ελαφρύ παίξιμο με το γκάζι (αν το αυτοκίνητο έχει παιχνιδιάρικη ουρά όπως προείπα) να μπεις απολύτως ουδέτερα.

Θεωρώ πως δε θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής, θα δείξει.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που έχει κακή βαθμολογία στους δείκτες κατανάλωσης.

Δε γουστάρω καθόλου τα "οικολογικά" λάστιχα.

Και κάτι τελευταίο.

Έχω αυξήσει περίπου 2psi τις πιέσεις γύρω γύρω.

Δε χάνω σε άνεση, βοηθούν τα λίγο πιο μαλακά πλαϊνά, σταθεροποιώ όμως το turn in.

Αυτά.

Θα δώσω παραπάνω στοιχεία σε βάθος χρόνου κ δοκιμών Γιώργο :D

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρει κανείς αν η leo vince έχει αντιπροσωπεία στην ελλάδα; στο σαιτ τους ολες οι εξατμίσεις για το νιντζάκι είναι μη available για την ευρωπαική αγορά λέει!

Αντιπροσωπια 99.9% δεν παιζει Ελλαδα.

Τωρα αν τις φερνει καποιο μαγαζι δεν το ξερω αλλα θα σου ελεγα παντος να ασχοληθεις με εξωτερικο.

Εγω την τσιμπησα απο ιταλια (ebay) σε σουπερ τιμη, αν και ειχα βρει απο γερμανια ακομα πιο κατω αλλα δεν την προλαβα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο έχουν την κατάρα/μ@λ@κία του δείκτη ταχύτητας W σε διαστάσεις ελαστικών που δε τον δικαιολογούν.

Είναι παράλογο να βγαίνει 205/55R16 που παίζουν σε οχήματα με τελική που έχει ταβάνι τα 220km/h κ ο δείκτης ταχύτητας να είναι W αντί για H ή V.

Όμως η χρήση που κάνω στο αυτοκίνητο δεν είναι εντός πόλης, οπότε είμαι ΟΚ.

Αργούν να ζεσταθούν, όχι δραματικά.

Αλλά κλασικά είναι πάντα προοδευτικά, με γλυκές αντιδράσεις στο όριο κ βοηθούν αν το αυτοκίνητο έχει παιχνιδιάρικη ουρά.

Έχουν λίγο πιο μαλακά πλαϊνά (πχ σε σχέση με τα ER300) κ αποζητούν αναρτήσεις με σχετικά σκληρό σετάρισμα.

Ακόμα και χωρίς πλήρες ζέσταμα κρατούν πολύ καλά, βοηθά και η σχεδόν ημισλίκ χάραξή τους.

Σε βρεγμένο δε τα έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα, τα λίγα δείγματα είναι θετικά.

Το φρενάρισμα είναι πολύ καλό, τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο.

Κ κλασικά για bridgestone, εμφανίζεται ένα κλικ υποστροφή στο αρχικό turn in που όμως δεν εξελίσσεται, μπορείς να στηριχθείς μπροστά και με ελαφρύ παίξιμο με το γκάζι (αν το αυτοκίνητο έχει παιχνιδιάρικη ουρά όπως προείπα) να μπεις απολύτως ουδέτερα.

Θεωρώ πως δε θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής, θα δείξει.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που έχει κακή βαθμολογία στους δείκτες κατανάλωσης.

Δε γουστάρω καθόλου τα "οικολογικά" λάστιχα.

Και κάτι τελευταίο.

Έχω αυξήσει περίπου 2psi τις πιέσεις γύρω γύρω.

Δε χάνω σε άνεση, βοηθούν τα λίγο πιο μαλακά πλαϊνά, σταθεροποιώ όμως το turn in.

Αυτά.

Θα δώσω παραπάνω στοιχεία σε βάθος χρόνου κ δοκιμών Γιώργο :D

Γι' αυτο δεν ξαναβαζω bridgestone. Για να μην χρειαζεται να γραφω τετοια σεντονια....

Με τα δικα μου δεν ανησυχω ουτε για το ποιες πιεσεις θα βαλω, καθως τα τοιχωματα ειναι απο πετρα :tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασημί μοτέρ έχουν τα πρώτα που έβγαιναν με τις ακτινωτές ζάντες ενώ μαύρο όλα τα special και αυτά με τις ακτινωτές από το 2009 (ή 2010 δεν ξέρω) και μετά. Πάντως είναι ακριβώς το ίδιο μοτέρ.

Σημερα ειδα ενα crypton X με ακρινες και ασημι μοτερ. Ισως να ειχα δει κι αλλα στο παρελθον και να μην το ειχα προσεξει. Παρατηρησα οτι ηταν παλιο και ταλαιπωρημενο μηχανακι, με σκουριες στην εξατμιση και ασημι τα μεταλλα που ακουμπουν οι πισω μαρσπιεδες. Δεν ειδα καποια αλλη διαφορα γιατι ηρθε και το πηρε ο ιδιοκτητης του οσο το κοιτουσα. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι' αυτο δεν ξαναβαζω bridgestone. Για να μην χρειαζεται να γραφω τετοια σεντονια....

Με τα δικα μου δεν ανησυχω ουτε για το ποιες πιεσεις θα βαλω, καθως τα τοιχωματα ειναι απο πετρα :tooth:

Είσαι μεγάλος αλήτης, μηχανόβιος και...

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αναρτήσεις με μεγαλύτερη διαδρομή ο κατασκευαστής μπορεί να δώσει πιο μαλακό χαρακτήρα και συνεπώς μεγαλύτερη άνεση αλλά και ικανότητα στο να αντέχει η μοτοσυκλέτα περισσότερο ζόρισμα από δρόμους με περισσότερα προβλήματα (όπως και η μέση των αναβατών).

Επιπλέον ο χαρακτήρας γίνεται πιο ήπιος και εύκολος (στις ενδοεταιρικές συγκρίσεις).

Τέλος μεγαλύτερες διαδρομές συνήθως σημαίνει και μεγαλύτερο ύψος μοτοσυκλέτας (άρα εντυπωσιακότερη στα μάτια τουλάχιστον των λιγότερο έμπειρων βλεμμάτων)

Πάνω στο πλαϊνό των ελαστικών, υπάρχει η ένδειξη DOT συνοδευόμενη από έναν 4ψήφιο αριθμό.

Μπορείς να μας αναφέρεις τα 4 αυτά ψηφία με την σειρά που αναφέρονται στο ελαστικό?

Το ΒΤ-021 είναι καθαρά τουριστικό ελαστικό.

Αρκετά σκληρό κ πιθανότατα με μεγάλο δείκτη ταχύτητας.

Δίπλα στους αριθμούς που δηλώνουν τη διάσταση, πχ 160/70ZR17.

Το Ζ υποδηλώνει 240+km/h.

Τι γράφει στο δικό σου?

en3y 3/3/14 και ναι γραφει zr το μηχανακι κηνειται επαρχεια καλοκαιρι μονο και για αποστασεις 30 χιλ πηγαινε ελα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κλειδαριά κράνους που ταιριάζει σε kymco jetix??Ξέρει κανείς κάποια να μου προτείνει??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

leo vince για το ninja μπορεις να βρεις απο την αντιπροσωπεια της kawasaki! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως βγαινουν οι κολλες απο αυτοκολλητα?με πιστολακι για τα μαλλια τα εβγαλα αλλα κ παλι εμειναν! ασετον με βαμβακι θα χαλασει τιποτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως βγαινουν οι κολλες απο αυτοκολλητα?με πιστολακι για τα μαλλια τα εβγαλα αλλα κ παλι εμειναν! ασετον με βαμβακι θα χαλασει τιποτα?

Με πιστολακι μονο βγαινουν μια χαρα αν το βαλεις στο ζεστο αερα ! Αν δεν εφυγαν να επιμεινεις στο πιστολακι και να τριβεις με πανακι και νερο, τι ασετον? Μακρια απο ασετον, οινοπνευματα και αλλα τετοια...
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ααααχμμμ...

...

Πάντα σε εργασίες με λάδια και άλλα τέτοια ωραία, φοράμε γάντια εργασίας!

Ολα αυτά τα σκατά περνάνε στο αίμα...

Ωραία τα λέω αλλά πότε δεν έχω βάλει τόσα χρόνια... :secret:

γκουχου...

So, επειδή ακόμα έτσι κάνω τις εργασίες στα μεκανάκια και θέλω να το σταματήσω, όσοι είχατε ή έχετε γαντάκια για τέτοιες δουλειές

για προτείνετε κανένα που να έχει καλή εφαρμογή και αίσθηση έτσι να παίρνουμε ιδέες

όχι λατεξ, δεν βολεύουν, για κάτι τέτοιο λέω

2vvkv3b.jpg

μην μου πει κανένας τίποτα του τύπου ότι "δεν χρειάζονται όπως δεν χρειάζεται και το ροπόκλειδο" γιατί θα τον δαγκώσω! :tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...