wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είναι κάποιες εμπειρίες που’χεις ζήσει και είναι ορόσημα στη ζωή σου, εικόνες που’χεις μαζέψει από τοπία, ψυχές που’χεις γνωρίσει, σταυροδρόμια που σημάδεψαν την πορεία σου στο χρόνο…τα θυμάσαι και γελάς, τα θυμάσαι και κλαις, δατς λάιφ μάι φρεντ… Πίσω στο 1997 και μια εκδρομή με τα ον-οφ μοτοσακά της εποχής στην Πίνδο, είναι η αφορμή για αυτό το οδοιπορικό…Λίγες μέρες ξεγνοιασιάς , τρελής χωμάτινης οδήγησης σε υπέροχα τοπία παρέα με φίλους που χαράχτηκαν για πάντα στη μνήμη μου… Βασικό μέλος εκείνης της παρέας και ο παιδικός φίλος και κουμπάρος μου, ο Τόνυ…Ο φίλος που μαζί κάναμε τα πρώτα μας βήματα στο μαγικό κόσμο της μοτοσυκλέτας…τσοπεράκι ο Τόνυ, τσοπεράκι όλοι στην παρέα… ο πρώτος διδάξας και στα ον-οφ και πάλι όλοι στην παρέα ονοφάκηδες…αυτός με μύησε και στην αδρεναλίνη του εντούρο, με δαύτον ξεμπαζώναμε τα μονοπάτια για τόσα χρόνια… Με τα χρόνια βέβαια τα πράγματα αλλάζουν… λίγο οι υποχρεώσεις, λίγο η απόσταση, δυστυχώς για πολλά χρόνια δεν καταφέραμε να ξαναταξιδέψουμε παρέα…ώσπου ένα μεσημεράκι, ο Τόνυ στο τηλέφωνο να λέει «ανεβαίνω στου Μιχάλη στα Κάτω πεδινά, στα ζαγόρια, θες να κάνουμε ένα μικρό τουρ παρέα? Θα σε πάω και σε κείνο στο γεφύρι που είχες φάει εκείνη τη μεγαλειώδη σούπα με το DR»…τι λες τώρα, χέζει η αρκούδα στο δάσος? Ταξιδάκι όπως παλιά, ε αδερφέ? ΜΕΣΑΑΑΑΑ!!! Τις επόμενες μέρες και με συνοπτικές διαδικασίες βγήκε το πρόγραμμα…Παρασκευή βράδυ διανυχτέρευση στα Τρίκαλα, να δούμε και τον Βαγγέλη τον Β_Β και την τρελοπαρέα του…Σάββατο, ανάβαση από Ελάτη, Περτούλι, Χαλίκι, Μέτσοβο, Βοβούσα και μέσα από τα ζαγόρια άφιξη στα Κάτω Πεδινά…Κυριακή, ανάβαση στο Βραδέτο και περπάτημα μέχρι το μπαλκόνι στη Μπελόη καθώς και γύρο των ζαγοροχωρίων, αααααχ ανυπομονώ…. Παρασκευή Στη δουλειά τρώγομαι με τα ρούχα μου και σχολώντας φεύγω τρέχοντας για να προλάβω το ραντεβού με τον Τόνυ στο Olympic Plaza…Αφού καταφέραμε να χαθούμε με τις οδηγίες που του έδωσα, ξεκινάμε το ταξιδάκι προς Τρίκαλα από τη βαρετή εθνική…Στη Λαμία κάνουμε στάση για καφεδάκι και συνεχίζουμε…Κάπου πριν την Καρδίτσα καταφέρνουμε να ξαναχαθούμε, πάλι από μακακία μου και με τα πολλά βρισκόμαστε στην καρδιά των Τρικάλων, στο χοτέλ που είχε κλείσει για λογαριασμό μας ο Βαγγέλης… Σε λίγο συναντιόμαστε με τον Βαγγέλη, όπου αφού συστήνονται με τον Τόνυ, συμφωνούν αμέσως για το ποιόν μου… «καλά, αυτόν βρήκες για κουμπάρο? Ψώνισες από σβέρκο» να λέει ο ένας και «έλα άνθρωπε μου, πως με καταλαβαίνεις» να λέει ο άλλος και γώ στη μέση καρπαζοεισπράκτορας, έχετε χάρη που σας αγαπάω ρε παλιοαλήτες… Στο χώρο που ο Βαγγέλης ετοιμάζει, δε θα πω τι, σφάξαμε μερικά σουβλάκια και στραγγίξαμε μερικές μπύρες λέγοντας ιστορίες σαν τους ψαράδες, για κατηφορικά εντουροπεράσματα, ιστορικές στούκες, πολλά γκάζια και πάει λέγοντας… Tα βλέφαρα όμως αρχίσανε τα δικά τους και να που ήρθε η ώρα… χαιρετιόμαστε και υποσχόμαστε γρήγορα να ανταμώσουμε πάλι…στο ποταμάκι πια σλουρπ σλουρπ το παγωτάκι και γρήγορα νάνι, αύριο είναι τα ωραία… Σάββατο Η μέρα ξεκινάει με ένα γερό πρωινό για να διώξουμε τα χθεσινά μπυρόνια από το κρανίο…Ξεκινάμε αργά και μπαίνουμε στα βουνά… Μετά την Πύλη, ο Βαγγέλης μας είπε να μη χάσουμε τον καταρράκτη…εκεί που θα δείτε τις πολλές πινακίδες στρίβετε ρε… Ο καταρράκτης βέβαια τέτοια εποχή είναι στεγνός, οπότε χαζεύουμε για λίγο και συνεχίζουμε… Η Ελάτη είναι πανέμορφη, κρίμα που δε σταματάμε αλλά ο χρόνος πιέζει και το πρόγραμμα είναι λίγο δύσκολο να βγεί… Περνάμε Περτούλι-Νεραϊδοχώρι-Πύρρα και μια λυσσάμε στο στροφιλίκι, μια χαζεύουμε σα χάνοι το τοπίο… Φτάνουμε στο Χαλίκι…μικρή στάση για να θυμηθούμε την εκδρομή του 1997, τότε που ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μας φιλοξένησε στο σπίτι του μιας που έπεφτε η νύχτα και μας λυπήθηκε…εννοείται ότι όλοι οι δρόμοι τότε ήταν χώμα και φοβήθηκε ότι θα μας φάνε οι λύκοι… Προσέξτε τα σύμβολα στον τοίχο της εκκλησιάς… Η ώρα περνάει και ξεκινάμε ξανά… Το εκπληκτικό στροφιλίκι μέσα στο δάσος, μας βγάζει έξω από το Μέτσοβο και το επισκεπτόμαστε για ανεφοδιασμό καυσίμων..εκεί που πάμε δεν έχει βενζινάδικα… Προχωρούμε και φτάνουμε σύντομα στη λίμνη Αώου…το τοπίο σε ηρεμεί και καθόμαστε λίγο να το απολαύσουμε… Ο χρόνος και πάλι πιέζει… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 τι λες ρε βασιλη... θα μας τρελλανεις νυχτιατικα... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 κατι που θελω να κανω εδω και καιρο! περιμενουμε τη συνεχεια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Πολυ ωραια εκδρομουλα..... Φυσικα για εσενα ηταν κατι παραπανω απο μια βολτα με τις μηχανες..... Παντα καλα να ειστε να πηγαινεται σε τετοια ομορφα μερη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Μπράβο ρε συ αγριόμπιλλε, και σε σένα και στην παρέα σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 εχεςι καει στην κοντοβολτα παλιογερε...συνεχεια στην πριζα εισαι...!! ωραιος,παντα ετσι.νιατο ασταματητο!δωσε υλικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
toumpanos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Είσαι .. Είσαι .. Πολυ ωραίος τύπος είσαι!! Μπράβο ρε μάγκες.!! Αναμένω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Εικόνες... Εικόνες... Εικόνες... Να γεμίσει το μυαλό και να ανοίξει ο διακόπτης της φαντασίας για τα δικά μας ταξίδια!!! Νοερά βέβαια. Αναμένουμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Επόμενος προορισμός η Βοβούσα… Το χωριό είναι πολύ ιδιαίτερο, μαγικό όπως λέει και ο Τόνυ, που έχει ξανάρθει πολλές φορές και είναι ερωτευμένος με το μέρος… Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 από τον wildbilly 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Ρε Μπιλ...αν ηξερα οτι δεν ειμαστε σε δημοσιο χωρο θα σου ελεγα "αει μαμησου ρε με καμμια Σερβα"...αλλά δε στο λεω γιατι μας εχεις τρελλανει με κατι βολτες απιστευτες..."Βιαγκρα" και δωσε πονο πορνογερεεεεε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πίνουμε καφεδάκι με γλυκό του κουταλιού και αποφασίζουμε να κόψουμε ένα μέρος από τη προγραμματισμένη διαδρομή γιατί απλά δε βγαίνει…με 40-50 χαω μέση ωριαία, τα 340 χλμ στα βουνά είναι κομμάτι πακέτο…Ο Τόνυ πιάνει κουβέντα με μπαρμπούλη ο οποίος του λέει ότι παίζει χωματόδρομος που θα μας γλυτώσει 30 χλμ στροφιλίκι αλλά είναι 27 χλμ….Χμμμμ ρε κουμπάρε που θα πάω εγώ με το βέρσυς? Όοοοχι δε θα έχεις πρόβλημα ρε μλκ, ο μπαρμπούλης είπε ότι είναι στρωμένος χωματόδρομος που πάνε ακόμα και τα επιβατικά…Ε, λέω τι διάλα εντουράς είμαι, σιγά τα αυγά ρε κουμπάρε, πάμε… Δύο χλμ μετά σταματώ και ξανακάνουμε σύσκεψη… «ρε λες να είναι τόσο χάλια ολ δε γουέι?»…Καταλαβαίνω ότι μάλλον θα χάσουμε περισσότερο χρόνο από ότι θα κερδίσουμε αλλά με τρώει ο τώλος μου για περιπέτεια… Λίγο πιο κάτω τα πράγματα χειροτερεύουν…μεγάλες ανηφόρες με μεγάλες πέτρες και γώ να προσπαθώ να σκαρφαλώσω λες και έχω το εντουράκι κάτω από τα πόδια μου και όχι ένα ψηλό στρητ… Έτσι μου’ρχεται να γυρίσω πίσω στη Βοβούσα και να πιάσω το μπαρμπούλη απ’το λαιμό…α ρε Klab, εδώ θα έπρεπε να σ’έχω σήμερα να κάνεις τα κόλπα σου με το σι μπι… Με τα πολλά και ω του θαύματος αγρατζούνιστοι, βγαίνουμε στην άσφαλτο… Είμαστε πολύ κοντά πια στα Κάτω Πεδινά και το σπίτι του Μιχάλη…Μας υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες και βάζει ντόπιο τσίπουρο και κοψίδια στη σχάρα…Ε ρε γλέντια λέμε στην αυλίτσα με την κληματαριά αλλά αφού βραδιάζει για τα καλά, το κρύο θερίζει… Η συνέχεια λοιπόν δίπλα στο τζάκι με γέλια και κουβέντα…η νύχτα κλείνει εδώ και πέφτουμε για ύπνο με κουβέρτες…αύριο θα είναι επίσης μια ωραία μέρα.. Κυριακή Μια λαμπρή μέρα ξημερώνει και με το πάσο μας ξεκινάμε…σήμερα τα χλμ δεν είναι πολλά, συνολικά καμιά 140αριά και ανυπομονώ να βρεθώ στο δρόμο… Σύντομη στάση για να θαυμάσουμε δύο από τα εκατοντάδες γεφύρια της Πίνδου… Στο Βραδέτο, ο Τόνυ μου δείχνει τη γνωστή «σκάλα»…αν έχεις κουράγιο αξίζει να την ανέβεις… E???? Φτάνουμε στο πάρκινγκ από όπου ξεκινάει το μονοπάτι για τη Μπελόη… Η διαδρομή είναι εύκολη, η θέα στα βουνά υπέροχη, άγρια φρούτα και παρθένα βλάστηση… Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 από τον wildbilly 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ένα μισάωρο μετά φτάνουμε στο μπαλκόνι και πραγματικά η θέα κόβει την ανάσα… Παίρνουμε μια ανάσα και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής… Τα στροφιλίκια είναι σκέτη ταύλα και σε κάποιο σημείο λυσσάμε πραγματικά…ο Τόνυ βράζει τα υγρά του πίσω φρένου και αναγκαζόμαστε να κόψουμε ρυθμό… Στο Ηλιοχώρι, στη μέση του πουθενά, βλέπουμε πινακίδα για καταρράκτη και κατεβαίνουμε το καλντερίμι μέχρι τον πλάτανο…ο ήλιος βαράει στο κεφάλι και συμφωνούμε να μην κάνουμε το 1 χλμ περπάτημα αφού μάλλον δε θα΄χει νερό τέτοια εποχή… Φτάνουμε στη γέφυρα όπου πίσω στο 1997 είχα προσφέρει θέαμα και τρελό γέλιο, μπαίνοντας μαλλιοκούβαρα και πέφτοντας σε έναν λασπόλακκο…δε θέλω να θυμάμαι..αουτς… Αρχίζουμε την κάθοδο για Κόνιτσα…η θέα από ψηλά υπέροχη… Από την Κλειδωνιά μπαίνουμε στο ανηφόρι για Αρίστη…Η Γκαμήλα μας συντροφεύει… Φτάνουμε στο χωριό και κάνουμε μικρή στάση στον καφενέ στην πλατεία… Ξεκινάμε σιγά σιγά για το σπίτι αφού ο Μιχάλης μας περιμένει… Ο δρόμος για Πάπιγγο, αυτή τη φορά δε θα τον ανεβούμε… Πίσω στο σπίτι και στην αυλίτσα, ο Μιχάλης ψήνει πίττες και μπιφτέκια και κερνάει τσιπουράκια… Παρέα μας και το βατραχάκι της αυλής που εδώ φαίνεται σα να είναι δεμένο με το σπάγγο…χαχαχα… Η βραδιά κλείνει κι απόψε δίπλα στο τζάκι…αύριο φεύγω και είμαι λίγο κάπως…έτσι μου΄ρχεται να πάρω άλλες δυο μέρες άδεια από τη δουλειά και να κάτσω παρέα με τους φίλους μου, να κάνουμε ψιλοδουλειές στο σπίτι και τα βράδια παρέα με τα τσίπουρα και τα κοψίδια αλλά δατς λάιφ… Δευτέρα Ξυπνάω ξημερώματα και βρέχει πολύ…ωχ, ξαναπέφτω για ύπνο και ελπίζω… Το πρωί πια χαιρετώ τους φίλους μου και ξεκινώ…Μέχρι το Αντίρριο τρώω κατά διαστήματα πολύ βροχή και πολύ αέρα, έτσι για να ταιριάξει με την ψυχολογία μου που γυρίζω πίσω…ήταν ένα ταξιδάκι που με γύρισε πίσω στο χρόνο, πραγματικά ξεχάστηκα για λίγες μέρες, παρέα με αγαπημένους φίλους… Βγάζω τα αδιάβροχα και ξεκουράζομαι για λίγο στη στάση με θέα τη γέφυρα…ο αέρας λυσσομανάει πάνω της και οι ριπές του με σπρώχνουν πιο κοντά στο σπίτι μου… Άλλο ένα ταξιδάκι τελειώνει…1.200 υπέροχα χιλιόμετρα…ελπίζω σύντομα στα επόμενα!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 από τον wildbilly 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 πςςςς πολυ ωραιες εικονες, πανεμορφη η Πινδος, πολυ ωραια η εκδρομη σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Είναι κάποιες εμπειρίες ..... Προχωρούμε και φτάνουμε σύντομα στη λίμνη Αώου…το τοπίο σε ηρεμεί και καθόμαστε λίγο να το απολαύσουμε… ....Κάτι μου θυμίζει η φωτό ρε Μπίλ. Για δες δίπλα στο άβαταρ μου. Είναι ίδια ? :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.921 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Φλαμπουράρι, μπήκατε ? Α,ρε άτιμε Μπίλιζα φωτιές που'μου'χεις βάλει.... Ανεβα ρε Γαλαξίδι, εχουμε να μοιραστούμε πολλά. όχι το φαί, πάντως ! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Μωρή μουχρίτσα πάλι έγραψες λέμε ! ΕΥΓΕ φίλε μου αυτή ήτανε βόλτα με RX: και όχι το αντίστροφο ! Και σε άλλα με υγεία ! :vv: :vv: :vv: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 ρε λαμογιο μπας κ σε χωρισε η κυρα κ εισαι ολο βολτες... αλλιος πες πως πατας ποδι να παρουμε κ εμεις καμια αδεια... μπιλακο πολυ σπεσιαλ βολτα! ναστε καλα αγορινες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 ρε λαμογιο μπας κ σε χωρισε η κυρα κ εισαι ολο βολτες... αλλιος πες πως πατας ποδι να παρουμε κ εμεις καμια αδεια... μπιλακο πολυ σπεσιαλ βολτα! ναστε καλα αγορινες! Ναι βρε κακομαθημένε, όλο στην πίεση σ' έχει το κορίτσι, πές ότι είσαι τεμπελχανείο Καβάλας και Γιαμαχάκιας Αττικάρχης και άσε τις αστήρικτες δικαιολογίες! :crazy: Ο Μπίλιζας είναι σιδηρόκωλος μπρέ ! :grin: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Μπράβο Billy πολύ καλή βόλτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ω ρε φίλε, ω ρε φίλε, τι βόλτα, τι μέρη είναι αυτά Πω πω πω έχω πάθει πλάκα, μπράβο, ωραίος. ΥΓ 1 Στον χωματόδρομο που είδα ότι πέρασες, είχα κάνει μεταβολή σε χρόνο dt ΥΓ 2 Είδα ότι έφτιαξαν πέτρινο γεφύρι για τον ksino1100 :D τον αρκούδο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 από τον klab Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Μπραβο ρε παιδες!!!Αυτα ειναι βολτακια!!!Αγριοβασιλα να'σαι καλα..μου θυμισες πως εχω πολυ καιρο να παω κατα κειθε...Αντε και στα επομενα παιδες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 πανεμορφες εικονες! παντα τετοια και καλυτερα παιδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Ναι βρε κακομαθημένε, όλο στην πίεση σ' έχει το κορίτσι, πές ότι είσαι τεμπελχανείο Καβάλας και Γιαμαχάκιας Αττικάρχης και άσε τις αστήρικτες δικαιολογίες! :crazy: Ο Μπίλιζας είναι σιδηρόκωλος μπρέ ! :grin: Λοιπόν το μυστικό σας το'χω ξαναπεί...πρώτα λίγο κλαις, δεν μπορώ άλλο και τέτοια, μετά μανουριάζεις, θα κάνω ότι γουστάρω εγώ και τέτοια και μετά αφού γυρνάς, ρίχνεις ένα κούρεμα στο γκαζόν, πας σούπερ μάρκετ, αλλάζεις καμιά λάμπα, κάνεις κάνα μερεμέτι στο σπίτι και εξιλεώνεσαι μέχρι την επόμενη βόλτα... Μπραβο ρε παιδες!!!Αυτα ειναι βολτακια!!!Αγριοβασιλα να'σαι καλα..μου θυμισες πως εχω πολυ καιρο να παω κατα κειθε...Αντε και στα επομενα παιδες!! Εσένα είπαμε ότι σε περιμένω...άντε ξεκούνα λοιπόν και ΠΑΜΕ στα επόμενα!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Ω ρε φίλε, ω ρε φίλε, τι βόλτα, τι μέρη είναι αυτά Πω πω πω έχω πάθει πλάκα, μπράβο, ωραίος. ΥΓ 1 Στον χωματόδρομο που είδα ότι πέρασες, είχα κάνει μεταβολή σε χρόνο dt ΥΓ 2 Είδα ότι έφτιαξαν πέτρινο γεφύρι για τον ksino1100 :D τον αρκούδο. Περνάει και επιβατικό λέει ο παππούκας μη μαμήκω Εσένα σκεφτόμουν εκείνη την ώρα...λέω, α ρε Klab, έλα να μας δείξεις πως περνάνε τις κοτρώνες με τα sportsmart... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Λοιπόν το μυστικό σας το'χω ξαναπεί...πρώτα λίγο κλαις, δεν μπορώ άλλο και τέτοια, μετά μανουριάζεις, θα κάνω ότι γουστάρω εγώ και τέτοια και μετά αφού γυρνάς, ρίχνεις ένα κούρεμα στο γκαζόν, πας σούπερ μάρκετ, αλλάζεις καμιά λάμπα, κάνεις κάνα μερεμέτι στο σπίτι και εξιλεώνεσαι μέχρι την επόμενη βόλτα... Εσένα είπαμε ότι σε περιμένω...άντε ξεκούνα λοιπόν και ΠΑΜΕ στα επόμενα!!! Πώς νομίζεις εξασφαλίστηκε 3ημεράκι κόλαση οσονούπω ? Αυτά είναι για τους παλιούς ρε Μπίλιζα, ο Λιάκος είναι νέοπας ακόμα έχει καιρό να μάθει ! :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες