Jump to content
μάθο...

Κομπρεσερ αερα 12V

Recommended Posts

Ωραία με ένα πολύμετρο και αφού συνδέσω το κομπρεσεάράκι στο αυτοκίνητο πώς μπορώ να μετρήσω πόση ενέργεια χρειάζεται για να δουλέψει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το βάζεις να μετράει amperes συνδεδεμένο σε σειρά, αλλά μπορεί να μην αντέξει και να το κάψεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέτρο εγώ που είχα στο cbf των ίδιο αντάπτορα με εσένα όπως και αυτό που έχω τώρα δεν είχα κανένα θέμα όσο και αν τα φόρτωνα θυμήσου στο πρώτο ψήσιμο που σήκωσε την τρόμπα χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα. Εγώ το κομπρεσέρ το χρησιμοποιώ με σβηστεί την μηχανή πριν ξεκινήσω και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα θέμα, είναι τόσο λίγος ο χρόνος λειτουργίας του που δεν έχει θέμα η μπαταριά ούτε τίποτα άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά μια ερώτηση έχω και εγώ αυτο το μπλέ Einhell απο το e-shop εδώ και μερικά χρόνια! τον χρησιμοποιούσα στο αμάξι και όλα καλα! το θέμα είναι ότι πλέον έβαλα αντάπτορα και στην μηχανή με 10άρα ασφάλεια (άντε πές μεγαλώνω την ασφάλεια γιατί νομίζω ότι ο αντάπτορας σηκώνει μέχρι 20Α. το θέμα είναι ότι το κομπρεσεράκι δεν γράφει πουθανά πάνω του πόσα Α τραβάει για να ξέρω και πόσα Watt.

η γεννήτρια του πήγασου είναι σχετικά μικρή 290W και δεν θα ήθελα να την ζορίζω. το θέλω κυρίως για 2-3 psi σε κάθε λάστιχο μικροδιορθώσεις δηλαδή στις πιέσεις σε εβδομαδιαία βάση!

Εψαξα στο γούγλη αλλά πουθενά μάνιουαλ ή σχετική αναφορα!

Έχω ένα παρεμφερές, εμφανώς πιό δυνατό, μάρκας carpoint, το οποίο λέει max. ρεύμα 8Α. Δηλαδή γύρω στα 100W. Δεν υπάρχει θέμα με τη γεννήτρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στις βολτες-ταξιδια κουβαλαω αυτο, διπιστονη τρομπα ποδιου, αφου οι κομπρεσορες ειναι απαιτητηκοι σε ρευμα και δε κανουν για μηχανες. Επισης παντα εχω και ενα κιτ κορδονια εργαλεια για μπαλομα. Ειναι δοκιμασμενα και δουλευουν.

45591-1-68567.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπομονη θελει οχι δυναμη, το μονοπιστονο δε ξερω ποσο θα ηθελε, πηρα διπιστονο για καλυτερα. Παντως αυτο ειναι για να φουσκωσεις και να πας βενζιναδικο. Δε πρεπει να περιμενεις να φτασεις τα 35psi με το ποδι. Εγω την βαζω στην μπαγκαζιερα 46lt και πιανει την μιση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επαναφερω το θεμα μιας που ψαχνω οικονομικο κομπρεσερακι για να τσεκαρω τα λαστηχα της μηχανης και αυτοκινητου.θα με ενδιεφερε κατι σαν  αυτο.

να παιρνει ρευμα απο 12/220V.Για το συγκεκριμενο δεν λενε και τα καλυτερα οποτε αν εχετε κατα νου κατι ποιο αξιοπιστο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Καλημερα. Θελεις μονο να τσεκαρεις πιεσεις ή και να διορθωνεις;

καλημερα,για να διορθωνω,για να τσεκαρω εχω το vigil:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωραιος. Εγω εχω το κομπρεσσερακι απο michelin. Δεν ειναι το οικονομικοτερο αλλα δειχνει να δουλευει ρολοϊ. Ο,τι του βαζεις το ιδιο δειχνει μετα και το vigil

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Σωραιος. Εγω εχω το κομπρεσσερακι απο michelin. Δεν ειναι το οικονομικοτερο αλλα δειχνει να δουλευει ρολοϊ. Ο,τι του βαζεις το ιδιο δειχνει μετα και το vigil

το ακριβο ή το φθηνο εχεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα