Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Απο τη φωτό φαίνεται σταματημένο Δεν ειναι. Ειχε ξαναγινει κουβεντα για αυτη την φωτο και πεσανε και αλλες αν θυμαμαι καλα απο την ιδια στροφη :) Ετυχε απλα να παγωσει την ζαντα αν αυτο εννοεις :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Δεν ειναι. Ειχε ξαναγινει κουβεντα για αυτη την φωτο και πεσανε και αλλες αν θυμαμαι καλα απο την ιδια στροφη :) Ετυχε απλα να παγωσει την ζαντα αν αυτο εννοεις :) Απο άλλα σημεία στη φωτό μου φάνηκε αλλά οκ, αφού έχει αναλυθεί μη το χέσω το θέμα :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagelis7 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Μηπως το BMW εβγαλε το σταντ λογο ανακλισης και εχει τις βαλιτσες για να το στηριζει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οχι ρε πρωι πρωι ακόμα δεν ήπια τον καφέ μου.. ...Τώρα θα την σκέφτομαι όλη μέρα. ....η δικιά μου θα αρχίσει τα "Τι έχεις" όλη μέρα ....εγώ τα "Τιποτα"..αυτή τα "Σκέφτεσαι άλλη"..εγώ τα "εεε....οχχχιιι"...αυτή τα 'Με απατάς..'..εγώ τα "ΤΙΙΙΙ??"...αυτή τα "Είσαι γουρούνι"..εγώ θα της δείξω την φωτογραφία της θεάς ,την ομορφιά και τις καμπύλες τις και τι αισθάνομαι όταν την βλέπω...μετά αυτή θα πεί "Άντε χάσου βλάκα με τρόμαξες!" ενώ σκέφτομαι με τι καθαριστικό θα την καθάριζα μετα απο βόλτα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2014 από τον Kostas_dev 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Βρεχει......παω να φαω τα μουτρα μου 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Χάλασες. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Ε άμα είναι να βάλεις καφασάκι ρε συ Μανωλάκη, βάλε κάνα σωστό τουλάχιστον :P 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Ε άμα είναι να βάλεις καφασάκι ρε συ Μανωλάκη, βάλε κάνα σωστό τουλάχιστον :P Ξέρεις κάνα καβασάκι που να είναι σωστό ; Πέρα απο την πλάκα,για άλλο λόγο έβαλα το συγκεκριμένο καβασάκι. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Χάλασες. :P :nono: Ξέρεις κάνα καβασάκι που να είναι σωστό ; Πέρα απο την πλάκα,για άλλο λόγο έβαλα το συγκεκριμένο καβασάκι. Ναι ομως καθε φορα εμεις οι καφασακιδες ψαχνουμε εσας με τα σωστα μηχανακια στους καθρευτες :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2014 Μια Κυριακή όνειρο.... 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 Στο σωστό χρώμα... 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 13 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 ΓΚΛΟΡΙΧΟΛ !!!!!11! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) λαθος δουλεια διαλεξε... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2014 από τον Μανώλης93 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 Εμφανισιακά για μένα ο πιο χάλιας δούκας. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 Εμφανισιακά για μένα ο πιο χάλιας δούκας. για τα δικα μου ματια επιτελους έδιωξε η ΚΤΜ τον λουτσιοτη με σπατανικες ριζες σχεδιαστη της Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 για τα δικα μου ματια επιτελους έδιωξε η ΚΤΜ τον λουτσιοτη με σπατανικες ριζες σχεδιαστη της Είχα συνηθίσει στην εικόνα του δούκα καγκουρέ,αυτό μου άρεσε εξάλλου . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 Είχα συνηθίσει στην εικόνα του δούκα καγκουρέ,αυτό μου άρεσε εξάλλου . χεχε ναι! το ειχε χρονια σε αυτο το στυλ! ισως και για αυτο το αλλαξε! απο την αλλη ειναι ωραιο να αγοραζεις και το παλιο (γενικα) οχι γιατι ειναι καλυτερο απο το καινουργιο, συνηθως ειναι χειροτερο (ας πουμε) αλλα γιατι ειναι ομορφοτερο!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 Ο παλιός ο δούκας ήταν απλά ένα εντουράκι με περίεργη μάσκα ρε παιδιά, σιγά την τρομερή σχεδίαση. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 εντουρακι; 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2014 Αν μιλάτε γι'αυτό άκυρο. Εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες