Kostas-MotoLover 10025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 πριν 54 λεπτά, το μέλος mike_4 έγραψε: Εγώ πάντως εάν θεωρώ κάτι όμορφο ή άσχημο, δεν μετράω τις γνώμες των άλλων, ούτε με ενδιαφέρουν. Υποκειμενική τελείως η φάση. Αυτό είναι το σωστό κριτήριο. Όχι "τί αρέσει στους άλλους / γκόμενες / καφετέρια / χωριό". 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7507 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 Ωραιο το ψηλοφτερο. Πολυ ωραιο. Χοντρικά 210-215 κιλα. Ιπποδυναμη απλα super Μενει να δουμε και το tenere ποσο θα βγει τελικα σε βαρος. Επισημα @pitapola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3246 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 πριν 15 λεπτά, το μέλος HLIAS έγραψε: Ωραιο το ψηλοφτερο. Πολυ ωραιο. Χοντρικά 210-215 κιλα. Ιπποδυναμη απλα super Μενει να δουμε και το tenere ποσο θα βγει τελικα σε βαρος. Επισημα @pitapola Τα 205 κιλα που ειχα γραψει δεν το κατεβασα απ΄το κεφαλι μου. Υπηρχαν εδω οταν το εγραψα. Για καποιο λογο εκτοτε το κατεβασαν. Δεν εχω screenshot για να σας πεισω (ουτε καιγομαι κιολας). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7507 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Τα 205 κιλα που ειχα γραψει δεν το κατεβασα απ΄το κεφαλι μου. Υπηρχαν εδω οταν το εγραψα. Για καποιο λογο εκτοτε το κατεβασαν. Δεν εχω screenshot για να σας πεισω (ουτε καιγομαι κιολας). Ρε μαζι σου.... Δεν υπονοουσα οτι το έγραψες απο το μυαλό σου. Απλα εψαξα και εγω και δεν βρηκα... Απλα σε ανεφερα για να δεις τα κιλα και να δεις οτι και αυτο εκει παιζει πανω κατω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7401 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 (τροποποιήθηκε) Ήταν όντως γραμμένο το βάρος στο επίσημο site της Yamaha αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο το έβγαλαν. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι μπορεί να έγινε μπέρδεμα του βάρους με ή χωρίς υγρά. Δείτε και εδώ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2018 από τον efkola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7507 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 Παιδια.. Για να μην υπαρχει παρεξήγηση. Εγω δεν αμφισβήτησα κανεναν... Το διαβασα , εψαξα πολυ λιγο και δεν βρηκα την πληροφορία. Αλλα δεν αμφεβαλα γιατι γενικοτετα εγω δεν ψάχνομαι τρελα να βρω τετοιες πληροφορίες σε ελληνικα και ξενα σαιτ. Και, + οτι το διαβσα απο αξιοπιστο μελος, τον pita, οποτε μου αρκουσε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7401 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 Ναι λεβέντη μου, δεν το έγραψα για να υπερασπιστώ τον Πέτρο ούτε για να υπονοήσω κάτι για εσένα!Είναι δυναΜόν;! Όλοι ξέρουμε τι λαμόγιο είσαι Απλά διάβασα τη συζήτηση και μπήκα στο site της Yamha για να δω αν και τι έχει αλλάξει και διαπίστωσα ότι όντως δεν αναφέρουν πια το βάρος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2018 Ευρώπη γίναμε. Μαλλιοτραβηχτειτε λίγο ρε σεις... Τσ τσ τσ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7507 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2018 Τιιιιιιι ειπες μωρηηηη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7401 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2018 Και για να επανέλθουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2018 Την 8/11/2018 at 1:29 ΠΜ, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε: Ευρώπη γίναμε. Μαλλιοτραβηχτειτε λίγο ρε σεις... Τσ τσ τσ... Πώς θα κάνουμε τηλεθέαση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7401 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2018 Πιθανότατα £11.999 η τιμή για το R και £11.099 η τιμή για το απλό στο UK. Εδώ οι τιμές κάποιων αξεσουάρ από βρετανικό κατάστημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7507 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2018 Εχω απορια. Με διαφορα 1000ευρω μονο ποιος θα παρει το απλο Γιατί στάνταρ το r ειναι καλυτερο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7401 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2018 12.399€ η τιμή για το απλό 790 Adv στην Ισπανία. 900€ ακριβότερο το R! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος efkola έγραψε: 12.399€ η τιμή για το απλό 790 Adv στην Ισπανία. 900€ ακριβότερο το R! αρα περιπου 13 απλο και 14 το r. Την 24/11/2018 at 3:26 ΜΜ, το μέλος HLIAS έγραψε: Εχω απορια. Με διαφορα 1000ευρω μονο ποιος θα παρει το απλο Γιατί στάνταρ το r ειναι καλυτερο παντως με ενα ψηλο φτερακι και το απλο ερχεται ομορφα στο ματι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8369 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2018 Στα 14 χιλιάρικα πάντως θα με έψηνε να πάρω δύο 990 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2018 πριν 26 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Στα 14 χιλιάρικα πάντως θα με έψηνε να πάρω δύο 990 ενα super duke για td.. και ενα για καφετερια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2018 Κατι για 14 το απλο και 15 το R πηρε το αυτι μου.... Αν ειναι ετσι το εχασε το παιγνιδι κατα την γνωμη μου η ΚΤΜ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3246 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Gee έγραψε: Κατι για 14 το απλο και 15 το R πηρε το αυτι μου.... Αν ειναι ετσι το εχασε το παιγνιδι κατα την γνωμη μου η ΚΤΜ... Όντως, πάνε οι εκατοντάδες πωλήσεις που θα έκανε στην Ελλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8369 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Gee έγραψε: Κατι για 14 το απλο και 15 το R πηρε το αυτι μου.... Αν ειναι ετσι το εχασε το παιγνιδι κατα την γνωμη μου η ΚΤΜ... Σε λίγο θα πρέπει να βάλω κι από την τσέπη μου σπάσε πλάκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 18 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Όντως, πάνε οι εκατοντάδες πωλήσεις που θα έκανε στην Ελλάδα. Καλα την μικρη αγορα της Ελλαδιτσας ολοι χεσμενη την εχουν, αλλα αμα η χρηματικη διαφορα με το Tenere ειναι αντιστιχη και σε αλλα κρατη θα χασει μπολικες πωλησεις πριν 18 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Σε λίγο θα πρέπει να βάλω κι από την τσέπη μου σπάσε πλάκα Σ' τα εχω πει 50 φορες, παρε κανα Honda να δεις την υγεια σου, και σαν μηχανακι και σαν μεταπωληση, εσυ εκει, δεν ακους... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2018 από τον Gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7401 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2018 12.699€ το απλό και 13.799€ το R οι τιμές στην Ιταλία. Διαθέσιμο από το Μάρτιο. Το R φοράει Metzeler Karoo 3. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος efkola έγραψε: 12.699€ το απλό και 13.799€ το R οι τιμές στην Ιταλία. Διαθέσιμο από το Μάρτιο. Το R φοράει Metzeler Karoo 3. Τιμες για Ελλαδα εννοουσα, οποτε αν αυτες ειναι οι Ιταλιας, πολυ πιθανο σεναριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7401 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2018 Δεν ήταν απάντηση στο δικό σου post, απλά αυτές τις μέρες ανακοινώνονται σιγά σιγά οι τιμές του στην Ευρώπη :) Στην Ελλάδα πιθανότατα θα είναι ακριβότερο(κρίνοντας από το 790 Duke το οποίο στην Ευρώπη κοστίζει κάτω από 10 ενώ εδώ 11.500) και δεν είναι εύκολο να συγκριθεί άμεσα με το Tenere, κατά την άποψή μου. Αν το ένα έρθει με τιμή κοντά στα 10 κ το άλλο κοντά στα 14, τι να συγκρίνεις;! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2018 To πηρε και καπου αλλου το αυτι μου για τις τιμες στην Ελλαδα θα ειναι αυτες που λεει ο Gee παραπανω... Γνωμη μου ειναι πως σε αυτα τα λεφτα μονο πολυ πορωμενοι χωματινοι θα το παρουν.. Δεν μπορεις να πουλας ενα 800ρι μηχανακι τοσο πολυ πανω απο τον ανταγωνισμο... Το 1050 αληθεια ποσο ειχε ξεκινησει να πωλειται; Αν και απο ο,τι καταλαβα το καταργει. Αν το Τενερε μεινει κατω απο 10κ, δεν μπορω να καταλαβω ποιος θα παει να τα σκασει για το KTM. Αν και εδω που τα λεμε, γιατι να μην το τιμολογησει και η Yamaha κανα 1000ρικο παραπανω; Και να βγαλει περισσοτερα, και παλι θα εχει μεγαλη διαφορα απο το ΚΤΜ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες