K2LINOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Καταρχην καλως σας βρηκα!!Σκεφτομαι να παρω μια μηχανη,αλλα θα ηθελα την γνωμη των πιο εμπειρων ωστε να κανω την καλυτερη επιλογη.Εχω διπλωμα πολλα χρονια αλλα οδηγαω μονο παπακια.Τωρα σκεφτομαι να παρω μια μηχανη που να με εξυπηρετει μεσα σε πολη(Βολο-Θεσ/κη).Να μπορω να κανω ταξιδια με αυτη(σε ολη την Ελλαδα και γιατι οχι να παω και εξωτερικο!).Σκεφτομουν καποια μηχανη σαν την VStrom,αλλα αυτες τις μερες που το εψαξα λιγακι ειδα τις Honda NC700X & CB500X οι οποιες μου αρεσαν υπερβολικα!!Σαν νεος οδηγος θα ηθελα να μπορω να την κουμανταρω/ελεγχω οσο το δυνατον ευκολοτερα (γενικα δεν θελω μηχανη "σκοτωστρα" οπως λεει η μανα μου!!) να ειναι αξιοπιστη και ευκολοσυντηρητη/οικονομικη.Ποια η γνωμη σας?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Τα Honda που αναφέρεις ΙΣΩΣ σου φανούν "λίγα". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bLaStXT 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 κανα tdm , africa ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Και μονο που εχεις πει το Στρομα απο μονος σου, και μιας και το βρισκω ιδανικο για την χρηση που το θες, ενω ταυτοχρονα ειναι πολυ οικονομικο σε συνδιασμο με σωστο γκαζι και απιστευτο (για μενα) κινητηρα (οσον αφορα οτι θεωρω τα V καλυτερη επιλογη, ειτε ν2 ειτε ν4), νομιζω οτι πας για αυτο :) Ενα Budget, υψος, βαρος θα βοηθουσε βεβαια! Και αν εχεις ξαναοδηγησει μηχανη πανω απο 150 κιλα. Διοτι οσο να'ναι, ενα βαρος το εχει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Και μονο που εχεις πει το Στρομα απο μονος σου, και μιας και το βρισκω ιδανικο για την χρηση που το θες, ενω ταυτοχρονα ειναι πολυ οικονομικο σε συνδιασμο με σωστο γκαζι και απιστευτο (για μενα) κινητηρα (οσον αφορα οτι θεωρω τα V καλυτερη επιλογη, ειτε ν2 ειτε ν4), νομιζω οτι πας για αυτο :) Ενα Budget, υψος, βαρος θα βοηθουσε βεβαια! Και αν εχεις ξαναοδηγησει μηχανη πανω απο 150 κιλα. Διοτι οσο να'ναι, ενα βαρος το εχει! +618.. Κοίτα και για Versys (αν μπορεις να αποδεχθεις το φαναρι του) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K2LINOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 ειμαι 1,80 υψος και 90 κιλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 για το στρομα εισαι σχετικα ενταξει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 ειμαι 1,80 υψος και 90 κιλα Και για versys και για στρομα μια χαρα είσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K2LINOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Για το θέμα των χρημάτων,θα έλεγα ταβάνι τα 8000€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 κατσε.. 2ο χερι η για καινουριο μιλας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Για το θέμα των χρημάτων,θα έλεγα ταβάνι τα 8000€ Εφόσον θα ναι η πρώτη μηχανή πάρε κάτι μέχρι 4κ και τα υπόλοιπα κάντα χιλιόμετρα. Αν πάλι υπάρχει οικονομική άνεση και θες να ανέβεις μέχρι τόσο ψηλά έχεις άπειρες επιλογές. Μερικές που μπορείς να τσεκάρεις εκτός απ αυτά που αναφέρθηκαν είναι.. Gs 800 tiger 800xc .... ΥΓ Βασικά με τέτοιο μπάτζετ αγοράζεις ότι τραβάει η όρεξη σου ΥΓ2 καιρό είχα να ακούσω τέτοιο μπάτζετ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 από τον Rafos 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Με τα χρήματα αυτά παίρνεις σε άριστη κατάσταση Tiger 800 XC / BMW F800GS που νομίζω μπορούν να καλύψουν άριστα ό,τι κι αν θελήσεις να κάνεις μαζί τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 και εγω ειχα καιρο να το ακουσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Ναι μεν μπορει να τα παρει αυτα που του λετε, αλλα προτων, αν δεν μπει χωμα θα πανε απατα, μιας και τα 2 ειναι πολυ καλα για αυτο το σκοπο, ειδικα το Triumph, ομως το παλικαρι εχει οδηγησει μονο παπια, και ποσο μαλλον η δυναμη του Triumph, ειναι αρκετα αντρικη! Ενταξει, ναι μεν, αμα εχεις την οικονομικη δυνατοτητα πας για καινουριο ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, αλλα δεν νομιζω με την αγορα ενος V-Strom μεταχειρισμενου να εχεις καποιο θεμα. Αντι να το παρεις με 3.000, δωσε κατι παραπανω για να ειναι σαν καινουριο οποτε και το κεφαλι σου ησυχο θα εχεις, και ενα μεγαλο ποσο στην ακρη για οτι αλλο θες οπως εξοπλισμο, αξεσουαρ, βενζινη, λαμπατερ για το σαλονι κτλπ.. Επισης, δεν νομιζω να χρειαζεσαι κατι παραπανω απο το Στρομα για αυτο που θες να κανεις, το στρομα υπερκαλυπτει κατα την αποψη μου. Τα αλλα που προτεινανε τα παιδια ισως ειναι πλεονασμος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 BMWδάκι ή TIger και από εμένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Επισης, μπορεις να κοιταξεις και σε καποια μοντελα που εχουν βγει προσφορα καινουρια ή εχουν μεινει στοκ. Οπως αυτο πχ. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3082160/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1999843/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 Ναι μεν μπορει να τα παρει αυτα που του λετε, αλλα προτων, αν δεν μπει χωμα θα πανε απατα, μιας και τα 2 ειναι πολυ καλα για αυτο το σκοπο, ειδικα το Triumph, ομως το παλικαρι εχει οδηγησει μονο παπια, και ποσο μαλλον η δυναμη του Triumph, ειναι αρκετα αντρικη! Ενταξει, ναι μεν, αμα εχεις την οικονομικη δυνατοτητα πας για καινουριο ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, αλλα δεν νομιζω με την αγορα ενος V-Strom μεταχειρισμενου να εχεις καποιο θεμα. Αντι να το παρεις με 3.000, δωσε κατι παραπανω για να ειναι σαν καινουριο οποτε και το κεφαλι σου ησυχο θα εχεις, και ενα μεγαλο ποσο στην ακρη για οτι αλλο θες οπως εξοπλισμο, αξεσουαρ, βενζινη, λαμπατερ για το σαλονι κτλπ.. Επισης, δεν νομιζω να χρειαζεσαι κατι παραπανω απο το Στρομα για αυτο που θες να κανεις, το στρομα υπερκαλυπτει κατα την αποψη μου. Τα αλλα που προτεινανε τα παιδια ισως ειναι πλεονασμος.. Δεν διαφωνώ στο γενικό νόημα των όσων λες. Σίγουρα το Στρομα θα καλύψει τις ανάγκες του. Από την στιγμή όμως που παίζει σε αυτά τα λεφτά θεωρώ πως είναι αμαρτία να τα δώσει για καινούριο μηχανάκι αντί να κοιτάξει αυτά τα δύο. Δεν έχω οδηγήσει το Tiger αλλά το γκάζι του 800gs σε καμία των περιπτώσεων δεν τρομάζει. Επίσης σαν νέο οδηγό θα τον βοηθήσει πάρα πολύ τόσο το telelever όσο και τα άριστα φρένα της μηχανής και πάνω απ όλα το εξαιρετικό ζύγισμα που θεωρώ πως έχει. Αυτός έχει το καρπούζι , αυτός και το μαχαίρι. Όλα πάντως είναι εξαιρετικά μηχανάκια και σίγουρα όποιο και να πάρει θα μείνει απολύτως ικανοποιημένος. Με αυτά τα λεφτά πάντως , το μόνο σίγουρο είναι πως θα έπαιρνα σβάρνα τα τεστ ραιντ για να δω τι μου κάθεται καλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες