Jump to content

Recommended Posts

Η μερα αρχισε νωρις.Kατεβαινω στο γκαραζ,ετοιμαζω τη μοτοσυκλετα και παιρνω το κρανος μου να φορεσω...το εντουροκρανος και τα γυαλια...ωπα λεω μαλλον νυσταζω ακομα...το full face ηθελα...χαχαχαχαχα που να'ξερα οτι η Καταρα τού Χωματος(Γιωργη γμμημενε το αρχισες και ριζωσε...ξορκια!!!χαχαχα)ηθελε κατι να μου πει...

uidv.jpg

επρεπε να γραφει ενα βιντεο το αυθορμητο γελιο μεχρι δακρυων μεσα στη ζελατινα του κρανους οταν εκανα playback νοερα το γνωστο βιντεο και τη φατσα του Γιωργη"μ@λακα μαθουσαλα γ@μιεσαι...." ενω διεσχιζα την ιδια ΧΩΜΑΤΙΝΗ διαδρομη...!!!next time διοτι...χαχαχαχα...θα υπαρξει και θα ειμαστε μαζι κουφαλααα!! :mB_kalo_e::crazy:

Στην Παναγια την Προυσιωτισσα καναμε το Σταυρο μας να μας φυλαει απο κακοτοπιες(φημες οτι πηρα κομποσχοινι απο καλογερο με κομπους διαβασμενους με γνωστους υποχθονιους απο παλαι ποτε βιντεο χαχαχαχαχαχ)...και με εικονες μεσα στην Φυση και στη δροσια...

αγναντιο να ανοιγει η ψυχη...

iy9v.jpg

το Patras PRO Club δηλωνει ΠΑΡΟΝ στις βολτες...απο Πατρα για Θερμο-Προυσο-Μικρο Χωριο Καρπενησι για καφεδακι και ολα τα λεφτα η καλη παρεα και τα γαμάτ@ χιλιομετρα στα βουνα...!Το καταευχαριστηθηκα...

μεινετε συντονισμενοι...λιγες ανασες και θα επανελθω :)

Τιμης ενεκεν το Τοπικ στον φιλο μου τον klab...ρωτας γιατι;... :hunter: :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Προσθήκη ετικετών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με το που διάβασα τον τίτλο για κάποιον ανεξήγητο λόγο διάβασα από κάτω

"Ξεκίνησε από μ@@@@@α mAthosalas" :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω ότι δεν ζηλεύω....θα πω ψέματα.

Να πώ ότι δεν μου το είπες...πάλι θα πω ψέματα.

Ελα μου ντε όμως,που δεν πάω χώμα...

Γαμώ,τα κολλήματα μου μέσα...Any way...

Ομως,χαίρομαι ιδιαιτέρως όταν φιλικά μου πρόσωπα εξορμούν με τις μοτοσυκλέτες τους και τις χαίρονται στο έπακρον..

Νάστε καλά και να μας χαρίζετε πάντα τέτοια όμορφα οδοιπορικά..:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαννη, καλησπερες πολλες!

Εγω φταιω που δεν το εμαθες, του το πεταξα ως ιδεα γυρω στις 11 χθες το βραδυ, η αληθεια ειναι οτι μεχρι το πρωι δεν ηξερα καν αν θα παμε. Αλλα βγηκε μια βολτα ομορφη με καλη παρεα. Ειχα και καποιον καιρο να δω τον mAtho και το χαρηκα ιδιαιτερα. Τελικα, ακομη και αν εχεις κατω απο εβδομαδα να κανεις μια διαδρομη, οταν γινεται με μοτο και με παρεα αφηνει τελειως διαφορετικη αισθηση.

Ελπιζω να υπαρξει ευκαιρια να παμε βολτα και παρεα, σε πιο... καθαρα τεραιν καθως το λυπαμαι το Stromα σου. :cheers:

Περιμενω να ξυπνησει ο Κωστας να βαλει φωτο απο τα υπολοιπα μερη.

EDIT : Ξαναδιαβαζοντας το κειμενο σου καταλαβα οτι οντως επεσε προταση. Oops!

Τροποποιήθηκε από τον estebahn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι ειναι οι 2τροχοι.ετοιμαζεσαι το μοτερ γουργουριζει κ ανασαινεις αμμεσα... οπου η ψυχη ποθει...

Κωστα τα σεβη μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλέ μου φίλε,μου το έλεγε όλο το Σ/Κ,αλλά εγώ δεν...γιατί ζούσα άλλες πιο ευχάριστες στιγμές.....:)

Θα τα πούμε λίαν συντόμως...μέχρι τότε...να μου τον προσέχεις γιατί ακόμα έχει υποχρεώσεις...:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα απο την μια πλευρα σ'ευχαριστω για το θρεντ.

Με τον Θωμα λεγαμε εαν ο δρομος για Προυσο απο Θερμο εχει φτιαχτει.Απ ο,τι ειδα οχι.

Απο την αλλη με προλαβες γιατι Παρασκευη ανεβαινω κι εγω στο μοναστηρι κατα πασα πιθανοτητα προφανως απο Δομοκο.

Αναμενουμε υπολοιπες φωτος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος ο Mathos..

Πανεμορφα κομμάτια. τα καταυχαριστήθηκα κι εγώ πριν απο λίγες μέρες!

Το κομμάτι που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση για την ομορφιά του ήταν αυτό..

https://maps.google.gr/maps?saddr=%CE%9A%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF,+%CE%95%CF%85%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1&daddr=%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF+%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%8C+361+00&hl=el&ie=UTF8&ll=38.821789,21.800222&spn=0.024475,0.059223&sll=38.826879,21.742311&sspn=0.024473,0.059223&geocode=FY37TwId0HJNASm1AZCn4OFeEzFkgqXFT66s9Q%3BFX9zUAId58JLASn7Fvax3OZeEzGbj2KSAUjXqw&oq=%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BB&mra=ls&t=m&z=14

Απο Μεγάλο χωριό-Κρίκελλο μέσω Ανιάδας. Αν δεν ε΄χετε περάσει θα πρότεινα εσείς οι ντόπιοι να το βάλετε στο πρόγραμμα!

Άντε και στα επόμενα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό βολταράκι και πλούσιο σε καθαρό οξυγόνο!! Μπράβο!!

Ειδικά οι τελευταίες φωτογραφίες είναι σούπερ!

@Μάθο, πως την πάλεψε ο πισινός πάνω στη σέλα στρινγκ του 800??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τέτοια μηχανάκια και τη χρήση που πρέπει να τους κάνεις πρέπει να είσαι σιδεροκ@λης!Ωραία τοπία,το έκανα άνοιξη και ήταν πάρα πολύ ωραία,είχα πιει καφέ σε ένα παρκάκι πρι το Καρπενήσι κανά 10λεπτο!Επίσης,αν θυμάμαι καλά εγώ αριστερά έστριψα στο 34 και πήγα από αυτόν το δρόμο που πήγες κι εσύ!

Τροποποιήθηκε από τον parachuter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τέτοια μηχανάκια και τη χρήση που πρέπει να τους κάνεις πρέπει να είσαι σιδεροκ@λης!Ωραία τοπία,το έκανα άνοιξη και ήταν πάρα πολύ ωραία,είχα πιει καφέ σε ένα παρκάκι πρι το Καρπενήσι κανά 10λεπτο!

ή να είσαι συνεχώς όρθιος πάνω στη μηχανή... :tooth:

Οι πιο τουριστικές σέλες, στην ίδια μηχανή, δεν βολεύουν για χώμα?

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry για το Off Topic αλλά περισσότερο απ όλα στα χωμάτινα κομμάτια μου την σπάει που γίνεται η αλυσίδα άχρηστη απ το χώμα και όλη η σκόνη που ρουφάει το φίλτρο και θέλει καθάρισμα.Θα μου πεις βάζεις μια καλή X-Ring.

Νομίζω όμως ένας άξονας βοηθάει πολύ.. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Μάθο, πως την πάλεψε ο πισινός πάνω στη σέλα στρινγκ του 800??

Ω,μια χαρα ειναι για τετοιες αποστασεις.Το εχω ξαναγραψει οτι εχει καλο τζελ και αφρωδες οπότε σωζεται στο θεμα ανεση...οκ δεν ειναι σε καμμια περιπτωση πολυθρονα αλλά αρκει.Εξαλλου στο χωμα το πάμε ορθιοι το πιο πολυ οπότε ξεπιανεται και ο οπισθιος καθιστος μυς(εις διπλουν) :crazy: ...σε ασφαλτο μετα τα 350+ αρχιζεις και θες σταση...Και να σου πω την αληθεια τη λυπαμαι αυτη την κοκκινη ραφτη σελα να τη χαλασω για μεταποιηση αλλιως υπαρχουν λυσεις πιο ανετες.και η "μαμα" κοστιζει παρα πολυ για να πεις οτι θα εχω δευτερη...ειδωμεν.Προς το παρον επειδη εχω λατρεψει το GS για χωμα+ασφαλτο δεν με απασχολει τοσο η σελα...καλα να'μαστε να ταξιδευουμε και βλεπουμε :)

Αυτο που θελει πιο γρηγορα αλλαγη παντως ειναι ...ο klab ενα enduroOnOff...θα το σπασει το CB στα βουνα :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα πολυ ωραια η περιγραφη και οι φωτος.

Σ'ευχαριστω πολυ και για την ενημερωση.

Μια σκεψη μου ειναι να παω απο Θερμο και να γυρισω απο Καρπενησι-Δομοκο.Ιδωμεν μεχρι την Παρασκευη!

Αντε και στην επομενη με τετοιες ωραιες φωτος.ο ksino δεν ηρθε;;; :peep::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα υπέροχα τοπία και ακόμη πιο υπέροχες φωτογραφίες! Σχεδόν σου μεταφέρουν μυρωδιές της φύσης απ'την οθόνη και δεν κάνω πλάκα. Επίσης το GS είναι τόσο κ@υλα που έχω αρχίσει να το βλέπω στον ύπνο μου λασπωμένο με τρακτερωτά!

Με υγεία και για τις επόμενες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω ΟΝ ΟΦ ΤΩΡΑ! Βαρέθηκα να κοπανάω το βερσάκι, θα το δώκω στον clab να του βάλει χωματερά και γω θα πάρω πάλι ένα DR800 να γίνω άνθρωπας!!! :crazy: Μπαγάσα Μάθο, φουλ ταύλα η διαδρόμα, μπράβο για τις φωτό!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία πράματα, καλή παρέα, φύση ατελείωτη.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς ?

Ενα κιόσκι ! :shock:

Ξύλινο, μακρύ. :mB_kalo_e:

Υπάρχει ακόμη στην χωμάτινη διαδρομή ?

Δεξιά, είναι.... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κομμάτι που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση για την ομορφιά του ήταν αυτό..

https://maps.google....mra=ls&t=m&z=14

Απο Μεγάλο χωριό-Κρίκελλο μέσω Ανιάδας. Αν δεν ε΄χετε περάσει θα πρότεινα εσείς οι ντόπιοι να το βάλετε στο πρόγραμμα!

Η διαδρομη Θερμο-Πλατανος--Δομνιστα-Κρικελο-Μεγ.Χωριο ειναι απιστευτη!!!Με την πρωτη ευκαιρια θα την παω.Εχεις δικιο!

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα πολυ ωραια η περιγραφη και οι φωτος.

Σ'ευχαριστω πολυ και για την ενημερωση.

Μια σκεψη μου ειναι να παω απο Θερμο και να γυρισω απο Καρπενησι-Δομοκο.Ιδωμεν μεχρι την Παρασκευη!

Μπορεις να επιλεξεις μετα το Καρπενησι μια πανεμορφη διαδρομη...Καρπενησι προς Αγ.Τριαδα-Βράχα-Φουρνά-Ρεντινα-Ροβολιαρι- και να ξαναβγεις στην "εθνικη" προς Μακρακωμη-Καστρι-Λιανοκλαδι-Λαμια...θα "βαρεθεις" να στριβεις :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ενα "τιπ" για να μην ξεχνιομαστε...

Μεσ'την τρελλή χαρα της απιστευτα ομορφης χωματινης διαδρομης,ειχα κατεβασει τις πιεσεις στα ελστικα 1.5/1.6bar ε/π και παω βρουυυυυμ πολυ καλα στο χωμα...βγαινοντας λοιπον στην ασφαλτο αρχιζει να με συνεπαιρνει η χορευτικη διαδοχικοτητα των δεξιων αριστερων και αρχιζω να ανεβαζω ρυθμους "ξεχνοντας" τη χαμηλη πιεση αφου τα λαστιχα βεντουζωναν στην ασφαλτο.Ελα ομως που ειχε κατι φαγωματα "να" κατα διαστηματα και μαζι κατι σπασιματα ο δρομος λογω ορεινου......σε καποια αριστερη στροφη "πιανει" ο εμπρος τροχος σε ενα σπασιμο τού δρομου κ σε συνδιασμο με την 1.5bar πιεση,μού μπαλωναρει και φευγει δεξια γλυστρωντας το εμπρος...και ευτυχως εχει καλη προσφυση και πατημα η μποτα τής gaerne και ηρθαμε στα ισα μας... :mB_kalo_e:

Γιαυτο προσοχη εκει πανω,διοτι ο δρομος παει με χιλια αν θες,αλλά εχει αρκετα σημεια στις στροφες με γαρμπιλι και σκονοχωμα που γλυστραει αρκετα ενω εχει και πολυ λακουβα σπασιμο και χασιματα...να διασκεδαζουμε αλλά με προσοχη και ασφαλεια :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεις να επιλεξεις μετα το Καρπενησι μια πανεμορφη διαδρομη...Καρπενησι προς Αγ.Τριαδα-Βράχα-Φουρνά-Ρεντινα-Ροβολιαρι- και να ξαναβγεις στην "εθνικη" προς Μακρακωμη-Καστρι-Λιανοκλαδι-Λαμια...θα "βαρεθεις" να στριβεις :)

Ενταξει...μη το καρα (μπιιιιπ) κιολας.Παντως ολη αυτη η διαδρομη που τσεκαρα Ναυπακτο-Θερμο-Μοναστηρι-Κρπενησι-Λαμια-Αθηνα ειναι 640 χλμ.Καθολου ασχημα.

Σ'ευχαριστω παντως για την προταση :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα