Jump to content
Sign in to follow this  
mitsdim1

αγορα scooter 150-200cc

Recommended Posts

Παιδια χαιρετω το φορουμ. Πρωτο μου ποστ σε μοτοσυκλετιστικη κοινοτητα. Μου αρεσε η ιδεα μιας μηχανης και ετσι εβαλα το σχεδιο σε δραση. 1ο βημα βγαζω διπλωμα. 2ο βημα μαζευω λευτα (οχι πολλα) 3ο βημα παιρνω μηχανη. Εκει στο τριτο εχω ενδοιασμους και θελω την βοηθεια σας. Σκεφτομαι να παρω ενα sym hd 200i evo του 08. Καλο στα χαρακτηριστικα του αλλα εχει 36000 χλμ. Θεωρουνται πολλα για μια μηχανη η να μην το φοβαμαι; αν εχετε να προτεινετε και καποιο αλλο μοντελο δεκτο. Το μπατζετ ειναι στα 1300 με μικρη αυξηση αν υπαρχει κατι καλο. Ευχαριστω, δημητρης απο θεσσαλονικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απο οτι καταλαβα, δεν εχεις βγαλει ακομα διπλωμα, σωστα;

Θα βγαλεις Α2, η το μεγαλο;

Για μενα θα ηταν καλυτερο να επικεντρωθεις εκει. Επισης να εχεις υποψιν σου οτι πρεπει να εχεις και καποια λεφτα για κρανος, γαντακια και μπουφαν. Τα βασικα δηλαδη.

Τελος, νομιζω οτι τα 36k χλμ δεν ειναι πολλα. Οταν με το καλο πας για μηχανη, να βρεις ενα μηχανικο να σου δει την υποψηφια μηχανη για τυχον προβληματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς τον φίλο. Είχα το συγκεκριμένο μοντέλο. Θεωρώ πως μπορείς να βρεις κάποιο άλλο γύρω στα 1500 ευρώ με τα μισά χιλιόμετρα (στην Αθήνα δυστυχώς...).

Γενικότερα είναι πολύ αξιόπιστο και αξιόλογο σκούτερ. Ήταν το πρώτο μου και εμένα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Μέσα στα χρήματα που θα δώσεις, να υπολογίσεις και το κράνος, για αρχή, και μετά γάντια και μπουφανάκι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διπλωμα εβγαλα το απεριοριστο κατευθειαν μια και καλη. 1300 ειναι μονο για την μηχανη κ 400 για τον εξοπλισμο ανεξαρτητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άποψη μου έχεις ξεχασει το σημαντικότερο βήμα μεταξύ των 2 και 3. Την αγορά εξοπλισμού. Κράνος απαραίτητα. Τώρα αν είσαι θεσσαλονίκη και θέλεις να την χρησιμοποιείς τουλάχιστον αργά φθινόπωρο και νωρίς άνοιξη -ακόμη και αν δεν μας ενδιαφέρει η ασφάλεια- μόνο για να είσαι άνετος με το κρύο θες γαντακι και μπουφάν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος! Μιας και είναι στα μέρη σου αυτό το sym, πήγαινε το σε κάποιον καλό μάστορα να στο τσεκάρει και να σου πει τι έξοδα θέλει με το καλημέρα (σέρβις, λάστιχα κλπ). Για μάστορα εάν θες μπορούν να σου προτείνουν συντοπίτες/συμφορουμίτες....

Από εκεί ξεκίνα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρα οσον αφορα το βασικο μου ερωτημα τα χλμ δεν θεωρουνται πολλα. Οσο για εξοπλισμο θα γινει η αγορα του πριν την μεταβιβαση της οποιαδηποτε μηχανης

Τροποποιήθηκε από τον mitsdim1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο TC-DRIFT έχει κάνει διπλά χιλιόμετρα απ' ότι αυτό της αγγελίας χωρίς πρόβλημα. Δες εδώ

http://www.mybike.gr/topic/21165-sym-hd200-evo-07/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για σκούτερ τα 36.000 δεν είναι και πάρα πολλά αλλά επίσης σε τέτοια μηχανάκια δεν έχουν και πάρα πολύ σημασία τα χιλιόμετρα.

Γενικά σκούτερ/παπιά έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν πολλά χιλιόμετρα στις πολεις και είναι πολύ απλά ώστε να μην βγάλουν κάποιο πρόβλημα.

Σε αυτά τα λεφτά και λίγο παραπάνω βρίσκεις αυτό το μοντέλο σε καλή κατάσταση.

Αν σου αρέσει το συγκεκριμένο πάν το σε έναν μηχανικό και αν σου δώσει το οκ μην το φοβάσαι.!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι οτι injection μονο αθηνα βρισκω κ ενα μονο θεσσαλονικη. Απο ιδιωτη δεν ειναι καλυτερα η αγορα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα