Jump to content
μάθο...

Διλήμματα που μας "ταλαιπωρησαν".."Αναμεσα σε δυο"!!!

Recommended Posts

Πόσες φορες εχεις βρεθει στη θεση να εισαι υποψηφιος αγοραστης και να εχεις ταλαιπωρηθει ευχαριστα απο το διλημμα "αυτη ή αυτη";Ποσες φορες δυσκολευτηκες να παρεις μια τελικη αποφαση εχοντας κατα νου δυο υποψηφιες;Για πες...και ποιες ηταν αυτες;

Περι ευχαριστων διλημματων η συζητηση...αυτη η φοβερη αισθηση που εισαι ενα βημα πριν την αγορα αλλά ενω θα παρεις καποια,σε "ταλαιπωρει" το διλλημα ποια απο τις δυο;...Και εκει που πας να καταληξεις προς τη μια πλευρα λες ρε μπα...λες;και το ξανασκεφτεσαι.και αντε παλι απο την αρχη...Και δωστου και μπηχτου και βαρτου....Και μεχρι να γειρει η αποφαση προς τη μια πλευρα εχεις εξαντλησει ολα τα περιθωρια...

Το εχεις ζησει πιστευω...

Για παμε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

bmw 650 gs ή v-strom

το σκεφτόμουν κανα μήνα. Παίζει να έχω διαβάσει το 80% των forum ελληνικών και μη τα οποία αφορούσαν τη συγκεκριμένη "διαμάχη"

Σημαντικό ρόλο έπαιξε το φανάρι της bmw που δεν μου αρέσει καθόλου. Αν είχε το φανάρι της f800gs ίσως λέω ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Γιατί καλά τα τέστ και οι γνώμες στα φορουμ αλλά αν έχεις καταλήξει σε μια γκόμενα, η ανταγωνίστρια μπορεί να σε χαλάει στη μια τρίχα φρυδιού που ξέχασε να βγάλει..

Με λίγα λόγια, μετά από ένα σημείο μέσα μου είχα καταλήξει αλλά δεν το ήξερα και έβρισκα δικαιολογίες να μην πάρω τη bmw

Τροποποιήθηκε από τον tribit

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσες φορες εχεις βρεθει στη θεση να εισαι υποψηφιος αγοραστης και να εχεις ταλαιπωρηθει ευχαριστα απο το διλημμα "αυτη ή αυτη";

Καμία. Όποτε είχα τα φράγκα στην τσέπη ήξερα ακριβώς τι θέλω. Αναποφάσιστος είμαι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, δηλαδή όταν δεν έχω μία και βλέπω το θέμα υποψήφια-αγορά-εάν-και-εφόσον πιό "φιλοσοφικά".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ηθελα κατι που να μην εχει πολύ γκαζι για πρωτη μηχανη αν και ειχα το απεριόριστο (αλλα οδηγούσα 4 χρονια παπι).

Ειχα σκεφτεί αρχικα νιντζα 250 λόγω της εφηβικης μου αγαπης στα ss (οχι οτι ειναι ss αλλα μοιάζει) και λογω οικονομιας,παντα είχα στο μυαλό μου και τα xt που μου αρεσαν πολυ και η ιπποδύναμη τους αλλα και σα γενικκο συνολο δεν με τρόμαζαν για πρωτη μηχανη,είτε του 600 ειτε του 660.

Αφου διαβασα καποια πραματα και για τα νιντζα 250 και για τα ΧΤ κατέληξα πως η δευτερη λύση ειναι καλύτερη αφου δεν έχουν καποια τρομακτικη διαφορα σε σερβις,καταναλωση και τιμη απόκτησης και το νιντζα δεν δινει κατι τρομερο με το κινητηρα του ΚΛΕ τροποποιημένο και πλαισιο κτλ στη φτήνια τα οποία δεν δικιολογουν το να δωσω 3 χιλιαρικα,ενω παράλληλα τα ΧΤ ειναι αρκετα πιο δυνατα και πιο καταλληλα για κίνηση στη πόλη λόγω περισοτερης σπιρταδας στα χαμηλα αλλα και ταξιδακι πας οπου γουσταρεις αμα αντεχεις.

Μετα το δίλλημα ήταν 500,600 vs 660.παντα είχα μια ιδιεταιρη συμπαθεια στο 600 εμφανησιακα,αλλα το 660 ήξερα πως υπερεχει σε φρενα αναρτησεις και ειναι και υγρόψυχτο,πιο ακριβο ομως σε μεταχειρισμένο,κατι με ετρωγε να παρω το 600 εμενα ομως.ειδα δυο τρια,ηταν χρεπια ολα.σε μια φαση βρισκω ενα μεσω του μηχανικού μου που ηταν χαρτι και ηθελε μονο αναλωσιμα,δηλαδη λαστιχα,τακακια και κατι αλλα ψιλα,αυτο ηταν,σε 2 μερες πηρα τηλ το τυπο και καναμε τη μεταβίβαση.

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά και διάφορα!!!

Africa ή Transalp?

μπρτκασλποτρεγτθυμνσχτερσατζμφδκσ......

εεεε....

Συγνώμη....

Έχασα τα λόγια μου :lol: :tooth:

Να συνεχίσω με τα υπέρτατα διλήμματα!!

SH300 ή Forza 300?

NC700 ή NC700DCT?

Sorry Matho.....

Αλλά δεν κρατήθηκα!!! :tooth:

Υ.Γ.1: Διλήμματα είχα σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν. Δηλαδή αυτές οι φάσεις που όντως γούσταρα 2 διαφορετικά μηχανάκια, όχι με δραματικές διαφορές μεταξύ τους βεβαίως. Απλά με τα χρόνια, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.

Βάζω στο τραπέζι μερικές υποψήφιες και αρχίζω σιγά σιγά να απορρίπτω.

Μέχρι τώρα μου έχει βγει σε καλό!!

Το μόνο δίλημμα που με βασανίζει ακόμα και σήμερα πάντως, είναι εκείνο που είχα πριν από καμιά 13αριά χρόνια!

Ανάμεσα σε αυτή τη κούκλα και αυτή!!

Τελικά επέλεξα την πρώτη. Αλλά ακόμα αναρωτιέμαι πόσο διαφορετική θα ήταν η πορεία αν είχα επιλέξει την δεύτερη......

Υ.Γ.2: Τελικά, Honda ή Honda? :lol: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιάννη αρχίζεις και μου θυμίζεις ενα αλλο περτικαλί μελος :P

περι dct και χόνδα ενοω

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά και διάφορα!!!

Africa ή Transalp?

μπρτκασλποτρεγτθυμνσχτερσατζμφδκσ......

εεεε....

Συγνώμη....

Έχασα τα λόγια μου :lol: :tooth:

έχω πεθάνει στο γέλιο μιλάμεεεεεεεε :worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιάννη αρχίζεις και μου θυμίζεις ενα αλλο περτικαλί μελος :P

περι dct και χόνδα ενοω

Μπαα......

Εκείνος είναι πιο γρήγορος! :D

......κι από DCT εννοώ.......

:tooth: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καπου στο 2002 ημουν μεταξυ του CBR600F3 μεταχειρω κ μιας Αφρικανας κουτα,πεδευτηκα λιγακι αλλα επειδη ηδη ειχα ΟΝ-ΟΦΦ ειπα να αλλαξω κατηγορια κ πηρα το στρεετ.τοτε θεωρησα πως εκανα καλα αλλα η ιστορια δεν με δικαιωσε...καθως μετα απο μερικα χρονια πηρα κατι αναλογο της Αφρικανας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μόνα διλλήματα που'χω, είναι με τα.................σουβλατζίδικα ! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Αυτά που'χουν σως, και αυτά που'χουν κρεμμύδι (μπομπάτο).. :banned: :banned: :banned: :banned: :banned:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KLE 250 vs NINJA 250

Αρχικα ηθελα το νιντζακι επειδη μου αρεσουν πολυ τα σσ .

Το κλε το προτιμησα τελικα λογω του οτι μπορεις να πας οπου θες με αυτο σε αντιθεση με το νιντζακι που σε περιοριζει στην ασφαλτο.

Επισης ρολο επαιξε και η τιμη,αν και δεν ειχα προβλημα να παρω το νι.ντζα η μιση τιμη του κλε δεν με χαλασε.

Η εμφανιση του κλε μου αρεσε περισσοτερο αλλα δεν το εδωσα πολυ σημασια.

Γενικα προτιμησα το κλε το κλε για την γενικη του χρηση για πρωτη μηχανη που ειναι και μικρου κυβισμου.

Απο το νιντζα το θετικο ηταν η καταναλωση αλλα δεν ειχε μεγαλη διαφορα οποτε κλαιν.

Τελευταιο επειδη αγορασα μεταχειρισμενο επαιξε σημαντικο ρολο η κατασταση που βρηκα το κλε,λιγα χλμ και προσεγμενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλήθεια. Οι κάτοχοι Honda από το 2008 και μετά τι δίλημμα είχαν!?

Αφού όλα μοιάζουν και σε εμφάνιση και μηχάνικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανενα ειναι η αληθεια,ειχαν διδαχθει απο τους κατοχους ΧΤ που για 30+χρονια μενει απλα ιδιο... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SH300 ή Forza 300?

:tease:

αυτό δεν είναι καν δίλημμα...

βλέπεις όταν έψαχνα δοκίμασα πολλές... και μηχανές και σκούτερ και παπιά... οι οποίες είτε μου βρωμάγαν είτε μου ξίνιζαν είτε δεν ξέρω τι...

το SH με έπεισε με το καλημέρα... μάλιστα τότε το είχα αγοράσει με σκοπό να το κρατήσω 2-3 χρόνια "να μάθω" και μόλις αναβαθμίσω το Α2-δίπλωμα-μου το πουλάω και παίρνω μεγαλύτερο...

τώρα, ένα χρόνο και κάτι ψιλά μετά, είμαι 99.9% σίγουρος ότι δεν πρόκειται να το πουλήσω... ίσως το χαρίσω στην αδερφή μου όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα, αλλά για να το πουλήσω πλέον δεν το βλέπω...

οπότε για να απαντήσω και στην ερώτηση του Μαθουσάλα... όχι, δεν υπήρξε ποτέ κανένα δίλημμα!!!!

κάνει όλα όσα θέλω να κάνει όπως θέλω να τα κάνει και ένα κάτι-τις παραπάνω... και είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του ούτε και θα βιαστώ να το αλλάξω!!!

Τροποποιήθηκε από τον Derek_

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτος ειναι και ο βασικος λογος που ενα μοντελο ξεπουλησε με συντριπτικο ρεκορ ολων των εποχων...

Crypton R 102

:crazy:

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ GeorgeR

Ωραίος. Πεσ τώρα άλλο ένα μοντέλο που έχει μείνει για 30 χρόνια ίδιο.

Και για την ιστορία, το ΧΤ 500 με 600 δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τουσ

το καθένα κράτησε 15 στην παραγωγή.

Με το 2ο κάπου στα 7 χρόνια να αλλαζει κατά πολυ ρε σχέση με το πρώτο 600.

Και τότε οι μηχανόβιοι της εποχής είχαν ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ με τη δεύτερη γενιά 600.

Αλλά που να τα ξέρετε εσείς αυτα? Αφού την λέξη αλλαγή δεν την ξέρετε..

Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα

τα φιλιά μου. Σταματώ εδώ το πείραγμα. Μπορείτε να σκουπίσετε τισ μυξες σας τώρα.

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μόνο δίλημμα που με βασανίζει ακόμα και σήμερα πάντως, είναι εκείνο που είχα πριν από καμιά 13αριά χρόνια!

Ανάμεσα σε αυτή τη κούκλα και αυτή!!

αααα ωστε απο εκει βγαινει το nick σου εε?τους ειχες λιωσει τους μασπιεδες? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα του 1997 βρισκόμουν ανάμεσα στο κόκκινο-άσπρο YAMAHA YZF1000 ΤΗUNDERACE και στο πρωτοεμφανιζομενο

HONDA CBR 1100XX SUPERBLACBIRD.Αμφιταλαντεβομουν αρκετούς μήνες ανάμεσα σε αυτά τα δυο,ώσπου τον Ιούλιο του 1997 αποφάσισα και πήρα τον κεραυνό.Βεβαια τρία χρόνια μετά πήρα το ΧΧ.

Θα δανειστω την πεμπτη στροφή από τον εθνικό ύμνο η οποία έχει σημαδεψει εδώ και μερικά χρόνια τις ζωές όλων μας και γι ´ αυτό ζούμε με τις αναμνήσεις.

´´Δυστυχης παρηγορία

Μόνη σου έμενε να λες,

Περασμένα μεγαλεία

Και διηγώντας τα να κλαίς´´

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ GeorgeR

Ωραίος. Πεσ τώρα άλλο ένα μοντέλο που έχει μείνει για 30 χρόνια ίδιο.

Και για την ιστορία, το ΧΤ 500 με 600 δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τουσ

το καθένα κράτησε 15 στην παραγωγή.

Με το 2ο κάπου στα 7 χρόνια να αλλαζει κατά πολυ ρε σχέση με το πρώτο 600.

Και τότε οι μηχανόβιοι της εποχής είχαν ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ με τη δεύτερη γενιά 600.

Αλλά που να τα ξέρετε εσείς αυτα? Αφού την λέξη αλλαγή δεν την ξέρετε..

Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα

τα φιλιά μου. Σταματώ εδώ το πείραγμα. Μπορείτε να σκουπίσετε τισ μυξες σας τώρα.

Καλά τα λές Ηλία μου, ούτε ένα αρμόνιο της προκοπής δεν έχουν βγάλει οι χονταίοι :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα του 1997 βρισκόμουν ανάμεσα στο κόκκινο-άσπρο YAMAHA YZF1000 ΤΗUNDERACE και στο πρωτοεμφανιζομενο

HONDA CBR 1100XX SUPERBLACBIRD.Αμφιταλαντεβομουν αρκετούς μήνες ανάμεσα σε αυτά τα δυο,ώσπου τον Ιούλιο του 1997 αποφάσισα και πήρα τον κεραυνό.Βεβαια τρία χρόνια μετά πήρα το ΧΧ.

Θα δανειστω την πεμπτη στροφή από τον εθνικό ύμνο η οποία έχει σημαδεψει εδώ και μερικά χρόνια τις ζωές όλων μας και γι ´ αυτό ζούμε με τις αναμνήσεις.

´´Δυστυχης παρηγορία

Μόνη σου έμενε να λες,

Περασμένα μεγαλεία

Και διηγώντας τα να κλαίς´´

Γραψε ενα review ρε παιδι, λειπει απο εδω μεσα και ιδιοκτητη δεν εχω πετυχει. Αυτα που ακουω ειναι οτι ηθελε να ειναι ss και sport touring με αποτελεσμα να μην κανει τιποτα απο τα δυο καλα. Αλλος μου ελεγε παρε το τελευταιο FZR, καλυτερο ηταν. Αλλος παρε R1. Εχει παρα πολυ καλες τιμες σαν μεταχειρισμενο παντως. Γραψε γραψε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ημουν αναμεσα σε cb-1, cbr400 και vfr400. Και εκει παιχτηκε το τουρλουμπουκι, κρατηθειτε.

Κατεληξα στο δευτερο, θελοντας παθιασμενα το τριτο, ενω με βολευε καλυτερα το πρωτο. Βραχυκυκλωσαν οι νευρωνες μου ναουμε...

Βεβαια ψηνομουν και για cbr 900, αλλα μου λειπουνε μερικα xp, οποτε το αφηκα για πιο μετα, οταν και αν θεραπευτουν οι κραμπες που εχω στον εγκεφαλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα που πηρα το hyper δεν ειχε περασει απο το μυαλο μου για λογους οικονομικους ,ολα παιζαν πιο ακριβα απο εκει που εφτανα και ημουν αναμεσα σε πολλα μηχανακια ,πολλα ομως...

KTM 950 ADV

KTM 950SM-SMR

KTM SUPERDUKE

APRILIA TUONO

BUELL XB12S

BMW R1200S

TRIUMPH SPEED TRIPLE

Τελικα βρεθηκε ενα hyper1100s με λιγα χιλιομετρα στα λεφτα που εψαχνα κ ολες οι αλλες σκεψεις εξαφανιστηκαν... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έγινε μετακινήθηκε το σπάμ και το καλαμπούρι εδώ?

Σπάμ mode on λοιπόν.........

Τι διλήμματα και ιστορίες.........

Τα πράγματα είναι απλά και εμείς τα κάνουμε δύσκολα.

Τι εννοώ?

Το εξής απλό : παίρνεις και Χόνδα και Γιαμάπα και είσαι αρχηγάρα !

Φυσικά πάντα σκούτερ για να πηγαίνεις ανετότατα και οικονομικά παντού και να πειράζεις το φιλαράκι σου τον Μαθούλη που θέλει άδεια πλόων για να πάει οπουδήποτε θεωρημένη από το Λιμεναρχείο..............και τώρα τελευταία έγινε η θεώρηση υποχρεωτική για 6 ή 8 χρόνια δεν καλοθυμάμαι.... :crazy: :crazy: :crazy:

Υ.Γ. Μετά προσθέτεις και ένα NC DCT και είσαι αρχηγάρα............. :tooth: :tooth: :tooth:

Σπάμ mode off....

Υ.Γ.2 : Δεν υπάρχουν για μένα διλήμματα σοβαρά τώρα. Ξέρω τι θέλω, το ψάχνω, το δοκιμάζω και το παίρνω. Ουδέποτε μετάνιωσα με την επιλογή πούκανα. Μετάνιωσα που πούλησα - χάρισα μερικά γιατί θάθελα να τα κρατήσω όλα.

SPAM MODE ON : Πάρτε σκούτερ να σωθείτε !!!!!!!! :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

fz6s vs v-strom πηρα το πρωτο και εγινα στριτας

fz1s fazer vs τιγρη 1000 πηρα το πρωτο γιατι κουμπονα καλυτερα (ποιο χαμηλο)

drz vs wrf πηρα το πρωτο, μιλησε η λογικη και η όχι αγωνιστική συντήρηση

sym hd2 vs yamaha xenter πηρα το πρωτο ως ποιο φτηνο σε αγορα αλλα και χρηση + τη φιλικη σχεση με εξουσιοδοτημένο συνεργείο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό

honda-transalp-700.jpg

ή αυτό

suzuki_dl650a_v-strom_650cc_k9_nbsp_2010_19468750.jpg

Διάλεξα το 1ο γιατί δεν το είχαν πολλοί και είναι πιο ικανό σε χωματόδρομο.

2ο 2-3-4-5-λημα

23410_0_1_2_speed%20triple_Image%20credits%20-%20Triumph.jpg

aprilia_tuono_1000r.jpg

SprintST_2010_overview_510x347%5B1%5D.jpg

fazer1000-rouge.jpg

Οι 2 πρώτες απορρίφθηκαν λόγω μη ABS, αν και μου τρέχουν τα σάλια... :drool:

Απ'τις 2ες.... ε, δε νομίζω να υπάρχει αμφιβολία για το ποιά είναι η πιο όμορφη!!! :banned:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα