Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2013 Καλημέρα σε όλους, Το αμαξάκι μου χρειάζεται καινούρια 4αδα λάστιχα. Οι διαστάσεις : 235/35/19 Ο προυπολογισμός : 700 ευρώ (κομπλέ) Η χρήση : Χειμώνας Καλοκαίρι, 100 χιλιόμετρα ανά ημέρα. Τι θέλω : Κάτι καλό που δεν θα διαλυθεί σε 1 χρόνο. Τι δεν θέλω : Κινέζικη π@π@ριά να σκοτωθώ στη στροφή. Τι με ευχαριστεί πραγματικά : Μια Ρουμάνα να κάθεται στα γόνατα μου και να πίνει σαμπάνια. Τι με στεναχωρεί : Να κάθομαι σε ένα γραφειάκι και να να ακούω τους γύρω μου να μιλάνε. Λοιπόν ακούω προτάσεις, τιμές, προσφορές κτλ κτλ. Λόγω έκτακτης περίπτωσης πρέπει να αλλαχτούν τα λάστιχα εντός Αυγούστου ή και αύριο το πρωί αν βρω κάτι καλό. Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Καλησπέρα και πάλι, Τελικά αγόρασα τα Bridgestone Potenza S001 στα 850 ευρώ τετράδας. Μέχρι τώρα βλέπω έχουν πολύ καλό πάτημα αλλά κάνουν αρκετό θόρυβο....σίγουρα καλύτερα από τα κινέζικα των 60 ευρώ.... Τώρα πάμε και για ζάντες.....2 βδομάδες ψάχνω και κανείς δεν έχει 19άρες ίδιας διάστασης μπρος πίσω (παλιοκατάσταση) Πως τα βλέπετε αξίζουν τα φράγκα τους ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.501 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 γιατι βιαστηκες? τοσες πολλες μαρκες μπορουσες να βρεις...και επισης σε πιο καλη τιμη και οχι κινεζιες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagelis7 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 τα bridgestone και σε μενα και σε φιλους μου παντα κανανε θορυβο ανεπαισθητο βεβαια αλλα τα καταλαβαινες... εγω τα κρατησα ενα 6μηνο με μολις 15κ χλμ,μετα εβαλα τα pzero nero δυσκολο λαστιχο αργουσε να ζεσταθει μεχρι 3ες εγραφε κατω,πολλες φορες και 4ες τελικα κατεληξα στα continental contisportcontact 3 και βρηκα την υγεια μου παντως το ποτενζα ειναι καλο λαστιχακι που πιστευω οτι θα σου κρατησει αρκετα αν δεν σε ενοχλει ο θορυβος... υγ.οι διαστασεις του δικου μου ειναι 225/45/17 με 260 τροχο τι αμαξι εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 διεθεσες πολλα χρηματα και στη θεση σου δε θα επελεγα bridgestone... (γνωμη μου παντα μην παρεξηγηθω) καθε ποτε αλλαζεις λαστιχα? εγω ανα 2 χρονια τα διωχνω και για αυτο πλεον φοραω dunlop. παλιοτερα michelin και continental. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.501 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 παιδια αν θελετε φθηνη και ποιοτικη λυση μπορειται να δειτε και τα hankook..τελος παντων εγω τωρα φοραω τα dunlop sportmaxx. αλλα σε κανα χρονο που θα τα αλλαξω μαλλον σε hankook θα παω.εχω ηδη ξεκινησει και κανω ερευνα αγορας σσε διαφορα λαστιχαδικα. 480 βρηκα τα hankook. διαστασεις που φοραω ειναι 215/40/17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagelis7 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 εγω τα conti στη διασταση που αναφερω τα πηρα απο φιλο λαστιχα 450 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 φιλε σπυρο μην πας για hankook μιλαω εκ πειρας το οικονεγειακο αυτοκινητο μας ειχε απο το εργοστασιο.τα λαστιχακια ηταν για να πας απο αντιπροσωπια σε λαστιχά και να τα αλλαξεις για τιποτα αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 διεθεσες πολλα χρηματα και στη θεση σου δε θα επελεγα bridgestone... (γνωμη μου παντα μην παρεξηγηθω) καθε ποτε αλλαζεις λαστιχα? εγω ανα 2 χρονια τα διωχνω και για αυτο πλεον φοραω dunlop. παλιοτερα michelin και continental. Αλλάζω λάστιχα περίπου κάθε 2 χρόνια. Ναι και εγώ πιστεύω ότι ξόδεψα πολλά. Οι εναλλακτικές λύσεις όμως ήταν στα μισά χρήματα με πιο κάτω από τη μισή ποιότητα. Μετά από μια μικρή έρευνα στο net είδα ότι αυτά τα κινέζικα λάστιχα είναι για ντο μπ0ύτσο, το αμάξι δεν τραβάει, δεν φρενάρει δεν κλ@νει....ε τι να τα κάνω αν διαλυθούν σε 6 μήνες και δεν είναι αξιόπιστα ? τα bridgestone και σε μενα και σε φιλους μου παντα κανανε θορυβο ανεπαισθητο βεβαια αλλα τα καταλαβαινες... εγω τα κρατησα ενα 6μηνο με μολις 15κ χλμ,μετα εβαλα τα pzero nero δυσκολο λαστιχο αργουσε να ζεσταθει μεχρι 3ες εγραφε κατω,πολλες φορες και 4ες τελικα κατεληξα στα continental contisportcontact 3 και βρηκα την υγεια μου παντως το ποτενζα ειναι καλο λαστιχακι που πιστευω οτι θα σου κρατησει αρκετα αν δεν σε ενοχλει ο θορυβος... υγ.οι διαστασεις του δικου μου ειναι 225/45/17 με 260 τροχο τι αμαξι εχεις? Έχω ένα παλαιό Ε46. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 γιατι βιαστηκες? τοσες πολλες μαρκες μπορουσες να βρεις...και επισης σε πιο καλη τιμη και οχι κινεζιες... Ασχολήθηκα αρκετά, πήρα τηλέφωνο όλους τους λαστιχάδες σε απόσταση 10 χλμ και όλοι δίνανε τις ίδιες μάρκες στις ίδιες τιμές (πάνω κάτω). Τσεκάρισα και στα forums για τα κινέζικα και κανείς δεν γράφει κάτι θετικό. Τα Continental Sport Contact 5 βρήκα λίγο πιο φθηνά αλλά ο λαστιχάς μου πρότεινε τα Bridgestone για τη χρήση που θα κάνω σε χώμα και κακό οδόστρωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλημέρα σε όλους, ............................... Ευχαριστώ. Αν και το θέμα σου το πλασσάρισες πολύ όμορφα και με αυξημένο ενδιαφέρον απ' την αρχή, είδα ότι πήρες ήδη λαστιχάκια και δε θά 'χουμε τη χαρά να ξαναδούμε το μωρό εδώ ...... εεεεεε..... να σε βοηθήσουμε ήθελα να πω. (Μλκία. Κι εγώ στο θέμα μου για τα καυσόξυλα το ίδιο έπρεπε να κάνω να δεις μετά τηλεθέαση....) :lol: Γιατί ψάχνεις και ζάντες? Trial κάνεις με το τούμπανο? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 Μια χαρά είναι τα potenza. Έχω αλλάξει αρκετές τετράδες. Σκληρός σκελετός, ζεσταίνονται γρήγορα σχετικά, στρίβουν καλά, φρενάρουν καλά. Όλα αυτά σε αυτοκίνητο άνω του 1,5 τόνου. Μόνο στο νερό δεν μου άρεσαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.501 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 επειδη τα hankook τα φοραγα και εγω σε εργοστασιακο αμαξι που ειχα golf tsi v 140 τα αλλαξα στις 70000 χλμ ειτε το πιστευεις ειτε οχι τα οποια σε αυτα τα χλμ ειχαν λιωσει σχεδον τελειως και παρολα αυτα σε ταξιδια που εκανα ειχαν πολυ καλη ανταποκριση σε αυτα που εκανα. για να μην σου πω οτι εβρεχε κιολας και κατεβαινα απο διδυμοτειχο προς πελοποννησο.το μονο ισως αρνητικο ηταν οτι εκαναν θορυβο αλλα απο οτι διαβαζω η hankook εχει βελτιωσει αρκετα το τελευταιο διαστημα τα ελαστικα της. στο αμαξι που εχω τωρα σιγουρα δεν θα ξαναβαλω dunlop. αν δεν παω σε kumho pirreli michelin θα παω σιγουρα σε hankook Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2013 επειδη τα hankook τα φοραγα και εγω σε εργοστασιακο αμαξι που ειχα golf tsi v 140 τα αλλαξα στις 70000 χλμ ειτε το πιστευεις ειτε οχι τα οποια σε αυτα τα χλμ ειχαν λιωσει σχεδον τελειως και παρολα αυτα σε ταξιδια που εκανα ειχαν πολυ καλη ανταποκριση σε αυτα που εκανα. για να μην σου πω οτι εβρεχε κιολας και κατεβαινα απο διδυμοτειχο προς πελοποννησο.το μονο ισως αρνητικο ηταν οτι εκαναν θορυβο αλλα απο οτι διαβαζω η hankook εχει βελτιωσει αρκετα το τελευταιο διαστημα τα ελαστικα της. στο αμαξι που εχω τωρα σιγουρα δεν θα ξαναβαλω dunlop. αν δεν παω σε kumho pirreli michelin θα παω σιγουρα σε hankook οκ :) εγω οφειλω να σου πω οτι μου δουλευαν το esp υπερωριες οπως και το abs σε φρεναρισματα εντος πολεως. δεν ειχα καμια σιγουρια ως προς το κρατημα ειδικα για τους ελληνικους δρομους και σε κλειστα κομματια ετρεμε η ψυχη μου.σε βρεγμενο η προσοχη μου ηταν οξυμενη και πηγαινα σαν Κιουρία (επειδη ακριβως δεν τα εμπιστευομουν) οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη για βρεγμενο οδοστρωμα.οχι απλα εκαναν θορυβο αλλα αντιθετως μιλαμε για τα πιο θορυβωβη λαστιχα που εχω δοκιμασει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Πάλι μεγάλη λαστιχάρα αγόρασα....σε στεγνό δρόμο 1ο στη κατηγορία του, τελευταίο στο βρεγμένο. Είναι των άκρων.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Με τα 19 αρια που λες....μηπως εχεις κανα τετοιο? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 τα bridgestone και σε μενα και σε φιλους μου παντα κανανε θορυβο ανεπαισθητο βεβαια αλλα τα καταλαβαινες... εγω τα κρατησα ενα 6μηνο με μολις 15κ χλμ,μετα εβαλα τα pzero nero δυσκολο λαστιχο αργουσε να ζεσταθει μεχρι 3ες εγραφε κατω,πολλες φορες και 4ες τελικα κατεληξα στα continental contisportcontact 3 και βρηκα την υγεια μου παντως το ποτενζα ειναι καλο λαστιχακι που πιστευω οτι θα σου κρατησει αρκετα αν δεν σε ενοχλει ο θορυβος... υγ.οι διαστασεις του δικου μου ειναι 225/45/17 με 260 τροχο τι αμαξι εχεις? Έγραφε 4ες;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Με τα 19 αρια που λες....μηπως εχεις κανα τετοιο? Αυτό αλλά δεν είναι Μ3 Με αυτές τις απαίσιες ζάντες... Και ψάχνω για 19αρες περίπου σε αυτά τα σχέδια : Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2013 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 τις ζαντες που ψαχνεις θα τις βρεις στο αναλογο χρημα. οι ac schnitzer θα ειναι ομως πιο ελαφριες σημαντικο για τα μπαντιλικια :P oι φωτο δεν ειναι δικες σου ετσι? γιατι βλεπω κ δαγκανες brembo αγκυρες μπροστα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Όχι δεν είναι δικές μου οι φωτο, ac schnitzer made in pakistan είναι αυτές που έχει πάνω τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωραιος ο φρουκου.... Να και το δικο μου.....2000 μοντελο,318ci με 81000 χιλιομετρα....λιωμενο σου λεω Θελει μια ζαντουλα για να δειξει παντως ειναι η αληθεια.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2013 από τον GeorStrat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagelis7 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Έγραφε 4ες;;; βαλε στην εξισωση μπροστοκινητο τουρμπο με 260 γαιδουρια,σε δρομο γυαλι με κρυα λαστιχα και θα σου βγουν τα νουμερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.501 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) ψανχοντας για λαστιχα και επειδη που ακουω απο λαστιχαδες ειναι αρκετα τσιμπημενες.. ειπα να κανω μια ερευνα αγορα στο νετ. το λοιπον βρηκα ενα site εγραψα την διασταση μου και τσουπ http://www.elastika-...d&sort_by=preis το site και τα ελαστικα βαση τιμης..και θελω να ρωτησω εχει κανενας σας βαλει λαστιχα goodrideη γενικα κινεζικα? ξερω θα αρχισει πολεμος τωρα εδω μεσα αλλα δεν ρωταω για να συγκρινουμε με michelin bridgestone pirelli κλπ οποτε μην μπειτε στο κοπο να γραψετε για συγκρισεις γιατι δεν με ενδιαφερει (το ξερω οτι ειναι καλυτερα). απλα αν καποιος εχει βαλει να μου πει εντυπωσεις και ενα βιντεο απο το εργοστασιο που κατασκευαζονται τα goodride και αλλες 2 κινεζικες μαρκες (υπαρχει και επισημος εισαγωγεας στην Ελλαδα Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες