Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Νάτα νάτα... και άλλο οπαδός του Σάββα και των σκουτεροκατασκευασμάτων... και τώρα που θα του βάλω την καγκούρικη την κοντή τη ζελατίνα να δεις τι έχει να γίνει!!!! πάντως σοβαρά όσο καλή επιλογή και αν είναι το varadero είναι λίγα και δυσεύρετα και απ'αυτό και μόνο δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή επιλογή... νομίζω το CBF που του έχει γυαλίσει κιόλας θα ήταν καλύτερο καθώς από αυτή την άποψη τουλάχιστον υπάρχουν περισσότερα (και πιο καινούργια) να διαλέξει και σε καλύτερες τιμές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 και τώρα που θα του βάλω την καγκούρικη την κοντή τη ζελατίνα να δεις τι έχει να γίνει!!!! πάντως σοβαρά όσο καλή επιλογή και αν είναι το varadero είναι λίγα και δυσεύρετα και απ'αυτό και μόνο δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή επιλογή... νομίζω το CBF που του έχει γυαλίσει κιόλας θα ήταν καλύτερο καθώς από αυτή την άποψη τουλάχιστον υπάρχουν περισσότερα (και πιο καινούργια) να διαλέξει και σε καλύτερες τιμές... 5000 ευρώ είχε καινούργιο... γι'αυτό είναι τόσο δυσεύρετο. Είναι άσπαστο όμως. Το είχα και το ξέρω. Το cbf είναι πολύ υποδεέστερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 556 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2013 Και εγω θα προτινα κατι σε 250 με καρυφαιο το wolf αλλα για αυτο που το θελεις θα σου κατσει τελεια το cbf.Ειναι οικονομικοτατο και για μεσα στην πολη ειναι πολυ καλο και στο δικαβαλο δεν εχει θεμα. Εγω εδωσα διπλωμα με αυτο και μου αρεσε πολυ σαν μηχανακι θκαι με τον δασκαλο πανω 80 κιλα και αλλα 70 εγω πηγαινε μια χαρα. Μη το φοβασαι και παρτο,βαλε και ενα βαλιτσακι πισω και μεσα στηνπολη θα εισαι ανετος και θα σου βγει τζαμπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evilnanouk 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2013 πολυ ωραια. Με βοηθησατε αρκετα και σας ευχαριστω :) Να ρωτησω κατι αλλο...επειδη εχω διαβασει διαφορα. Υπαρχει περιπτωση με καποια αλλαγη στο "γραναζι" ( ετσι το διαβασα ετσι το μεταφερω ) η καποια αλλαγη εξατμισης να επιτυχω ενδεχομενως εστω και λιγο μεγαλυτερη τελικη στο συγκεκριμενο μηχανακι ? ( cbf 125 ) Αν και εφοσον κατι τετοιο ειναι εφικτο..τι μειονεκτηματα κρυβει ? Μεγαλυτερη καταναλωση ισως ? Επιβαρυνση της μηχανης ? Κατι αλλο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 556 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2013 Με εξατμιση δεν νομιζω να δεις καποια διαφορα γιατι ειναι μονο 125 οπως και η διαφορα στην καταναλωση θα ειναι αμελητεα π.χ.2,7αντι για 2,5.Οποτε νομιζω πως ειναι τζαμπα λεφτα. Επισης αν αλλαξεις γραναζομα για περισσοτερη τελικη θα χασεις απο ροπη και επειδη γενικα οι διαφορες θα ειναι μικρες στην τελικη η ροπη μετραει περισσοτερο στα μικρα κυβικα και μετα μπορει να χρειαστει να ξαναβαλεις καποιο μεγαλυτερο. Καποιος με περισσοτερες γνωσεις θα στα πει καλυτερα αλλα δεν πιστευω πως θα κερδισεις ταχυτητα με αλλο γραναζωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evilnanouk 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2013 ομορφα...και κατι τελευταιο:...απο την εμπειρια σας ως αναβατης με υψος 1.80 θα εχω προβλημα με το cbf λογω του οτι απο οτι διαβαζω ειναι λιγο χαμηλο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyrkyp 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 Κανενα απολυτως φιλε.... Ο αδερφος μου που ειναι 1.85 & εγω 1.83 δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα. Ειναι παρα πολυ κςκη η θεση οδηγησης του και για εμας τους αψηλους :-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 Να ρωτησω κατι αλλο...επειδη εχω διαβασει διαφορα. Υπαρχει περιπτωση με καποια αλλαγη στο "γραναζι" ( ετσι το διαβασα ετσι το μεταφερω ) η καποια αλλαγη εξατμισης να επιτυχω ενδεχομενως εστω και λιγο μεγαλυτερη τελικη στο συγκεκριμενο μηχανακι ? ( cbf 125 ) τέτοιες βελτιώσεις είναι πεταμένα λεφτά σε αυτά τα cc... δεν βρίσκω τον λόγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αμα ειχα 2000 και ειχα τα δικα σου δεδομενα (υψος χρηματα κτλ κτλ) θα επελεγα ΧΤ600 και οχι ενα 125 Δεν καει πολυ,δεν εχει το τρελο γκαζι να σε φοβησει και κανει τα παντα ολα.Παρε κατι που θα το ευχαριστηθεις σε ολους τους τομεις και το μηχανακι που εδεσε στην ελλαδα τοσες δεκαετιες ειναι το ΧΤ διοτι ειναι το ΑΠΛΟ μοτο που κανει τα παντα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2013 από τον ger_zoym 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 Αμα ειχα 2000 και ειχα τα δικα σου δεδομενα (υψος χρηματα κτλ κτλ) θα επελεγα ΧΤ600 και οχι ενα 125 Δεν καει πολυ,δεν εχει το τρελο γκαζι να σε φοβησει και κανει τα παντα ολα.Παρε κατι που θα το ευχαριστηθεις σε ολους τους τομεις και το μηχανακι που εδεσε στην ελλαδα τοσες δεκαετιες ειναι το ΧΤ διοτι ειναι το ΑΠΛΟ μοτο που κανει τα παντα Πολυ σωστο. Δε βλεπω νοημα στο να παρεις καποιο 125 με τοσες πολλες λυσεις στα μεγαλυτερα κυβικα που εχουν ασημαντες(εκτος αν δε σου περισσευει ουτε ευρω) διαφορες στο κοστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 556 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 Πολυ σωστο. Δε βλεπω νοημα στο να παρεις καποιο 125 με τοσες πολλες λυσεις στα μεγαλυτερα κυβικα που εχουν ασημαντες(εκτος αν δε σου περισσευει ουτε ευρω) διαφορες στο κοστος. Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη.Δέν είναι μόνο το κόστος αγοράς αλλα και όλα τα ανταλλακτικά και περιφερειακά του χτ και των μεγαλύτερων μηχανών που βγαίνουν αρκετά πιο ακριβά.Η κατανάλωση μονο στο χτ μεσα στην πολη είναι γυρω στα 6 ενω στο σβφ στα 3.Επίσης το χτ είναι μηχανάκι 10ετίας και βάλε και όπως και να το κάνεις και στην καλύτερη κατάσταση να είναι κάτι θα ζητήσει ενω το χοντάκι θέλει μονο βενζίνη. Επίσης η χρήση που το θελει είναι μικρες μετακινήσεις μεσα στην πολη οπότε το μικρό βαρος και διαστάσεις του χοντα θα τον βολέψουν κλύτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger_zoym 372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 Ε ας παρει σκουτερ τοτε αμα ειναι για κοστος μετακινησεις και μετακινηση μεσα στην πολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη.Δέν είναι μόνο το κόστος αγοράς αλλα και όλα τα ανταλλακτικά και περιφερειακά του χτ και των μεγαλύτερων μηχανών που βγαίνουν αρκετά πιο ακριβά.Η κατανάλωση μονο στο χτ μεσα στην πολη είναι γυρω στα 6 ενω στο σβφ στα 3.Επίσης το χτ είναι μηχανάκι 10ετίας και βάλε και όπως και να το κάνεις και στην καλύτερη κατάσταση να είναι κάτι θα ζητήσει ενω το χοντάκι θέλει μονο βενζίνη. Επίσης η χρήση που το θελει είναι μικρες μετακινήσεις μεσα στην πολη οπότε το μικρό βαρος και διαστάσεις του χοντα θα τον βολέψουν κλύτερα. Ας παρει καποιο 250 τοτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis44 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι ειμαι σε απιστευτα μπερδεμενη κατασταση.... !!! ( και γνωριζω οτι σας εχω κουρασει με τις ερωτησεις μου, αλλα πιθανολογω πως ολοι βρεθηκατε σε παρομοια θεση με τη δικη μου ) Για να σας θυμισω καπως το ιστορικο μου: - ειμαι 33 ετων και αναζητω την πρωτη μου μηχανη για να την χρησιμποιησω εντος πολης / στη κινηση κ.λ.π - εχω 1.80 υψος και 67 κιλα - μπορω να διαθεσω μεχρι 2000 ευρω - δεν θελω παπι - ουτε scooter - θελω χαμηλη καταναλωση - και αντε και κανενα δικαβαλο σε κοντινες αποστασεις ( η κοπελα μου ειναι 50 κιλα ) εχτες εφαγα τρελη ηττα δοκιμαζοντας ενα ninja 250 / μου φανηκε too much.... πολυ περισσοτερο απο αυτο που θα ηθελα και σε μια βολτα που το πηρα λιγο αρκετα ασταθες για την απειρια μου + το οτι αυτη η ντεποζιταρα φανταζε τεραστια !! Μα καλα δεν θα μπορουσαν να βγαλουν ενα 250αρι ποιο μαζεμενοο ?????? Διαβαζω λοιπον γνωμες για 125αρια που "βολεψαν" πολυ κοσμο... κυριως για το cfb 125 η ακομα και το cbr 125... και εχω την εξης απορια: Αυτες οι "μηχανες" φτιαχτηκαν μονο για ανθρωπους ηλικιας 16 - 20 ετων ? Και ερωτω διοτι εχω διαβασει αρκετα σχολια του τυπου... " ρε φιλε ξερεις πως θα φενεσαι επανω σε αυτο " .. κλπ Φυσικα σκεφτομαι ακομα και τη λυση ενος 250 οπως το cbf250 η ακομα και το ybr 250...αλλα ειμαι υπο σκεψη... Θα ηθελα ομως την πολυτιμη συμβουλη σας Σας ευχαριστω τελικα τι εγινε πηρες τιποτα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niapo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) cbf, ybr, to r125 που ήθελα εγώ γιατί δεν το προτείνει κανείς? χαχα . Κι εμένα μου έλεγαν ότι τα 125 είναι για κάτω των 20, αλλά και τι έγινε αλλά τα παιδιά εδώ είπαν ότι θα τα βαρεθείς σχετικά εύκολα... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 από τον niapo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stach 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 εγώ έχω το cbf125 κανα 8μηνο, έχω τα χρονάκια μου, το έχω βαρεθεί ήδη, αλλά το χρησιμοποιώ πρωτίστως για τις δουλειές στη πόλη και όχι για διασκέδαση, οπότε στα λεφτά που έδωσα πάλι αυτό θα έπαιρνα... δε καίει τίποτα (max 2.5lt), δε ζητάει τίποτα, χωράει παντού, στρίβει και φρενάρει αξιοπρεπώς, έχει 110 για κανα κηφισό ή κηφισίας, καλή και η θεσούλα, πήγα ήρθα Κόρινθο με μια στάση και ήμουν άνετος να ξαναφύγω... αν βρέξει τίποτα λεφτά βλέπουμε και τη διασκέδαση χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες