kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ksino απόσο έχω δει στο cbr του lukhash οι τιμονοπλακες είναι στο σωστό ύψος, απλά σίγουρα λείπουν κάποιες βάσεις και βίδες από τα φαίρινγκ και το κάτω φαίρινγκ-καρίνα παίζει να είναι πολυεστερικό και να δίνει αυτή την εντύπωση λογω χονδροειδούς τελειώματος. Νομίζω γεωμετρικά δε ότι είναι λίγο σηκωμένο πίσω είτε λόγω του wp αμορτισέρ, είτε πατέντας μοχλικού από τον προηγούμενο, εκτός και αν είναι απλά λογω προφίλ αν μαμα είχε 50αρι και τώρα 55. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2014 από τον kostastsiou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2014 Θα το δώ και θα σου πώ ευχαριστώ για την παρατήρηση, θα ρωτήσω και το παιδί που το έχω πάρει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Θα σου ζητήσω να κάνεις κάτι, σχετικά άμεσα αν μπορείς. Στρίψε το τιμόνι τέρμα δεξιά (και τέρμα αριστερά) και έλεγξε με προσοχή και αρκετό φως, όλη την καρίνα και πλευρικά πλαστικά, στην εσωτερική πλευρά, όχι σε αυτήν που φαίνεται το ®, αλλά εκεί που φωλιάζει το ψυγείο και ο τροχός. Βλέπεις πουθενά σημάδια από το λάστιχο? (μαυρίλες, γρατσουνιές) Αν ναι, έλεγξε οπωσδήποτε αν έχει κατεβάσει τις τιμονόπλακες ο προηγούμενος. Μέτρησε δηλαδή πόσα εκατοστά περισσεύουν στην πάνω τιμονόπλακα οι μπουκάλες. Αν οι τιμονόπλακες έχουν κατέβει, επανέφερέ τις στην «μαμά» κατάσταση ΆΜΕΣΑ. Αν το πιρούνι είναι ΟΚ, τσέκαρε τα πλευρικά πλαστικά αν είναι σωστά τοποθετημένα ή έχουν τζόγους/φουσκώματα/σπασίματα. Όπως και να έχει, προσωπικά, με ανησυχεί ιδιαιτέρως η άμεση γειτνίαση του μπροστινού σου τροχού με την καρίνα. Κάτι που δε θα έπρεπε να ισχύει κρίνοντας από αυτές (πχ) τις φωτό: 1, 2, 3 Και οι παραπάνω έλεγχοι, καλό είναι να γίνουν άμεσα!! Καλησπέρα, μετα απο συζήτηση με τον πατέρα μου χρείαζονται αλλαγές στις τσιμούχες των μπροστινών, λάδια. Επίσης εάν δεν κάνω λάθος όντως έχουνε κατεβεί οι τιμονόπλακες αλλά δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Αυτό το μήνα μαζεύω λεφτά για να κάνω τις αλλαγές που ανέφερα να βάλω τα flash και επίσης να αλλάξω τα λάστιχα. Και επίσης ψάχνω κάπου για κράνος. Εάν έχεις να μου προτήνεις κάτι άλλο θα σου ήμουν ευγνόμων. Ευχαριστώ, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Όχι πως με ρώτησε κανένας, αλλά: 1. Καθρέφτες για να μη σε μαζέψει κανένα ακράνωτο beverly μέσα στην κίνηση. 2. Δε διακρίνω μανιτάρια πλαισίου/κινητήρα. Καλό θα ήταν να βάλεις, αν δεν έχεις. Επίσης του λείπει μία τουρμπίνα. Και ένα φλογοβόλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Καλησπέρα, μετα απο συζήτηση με τον πατέρα μου χρείαζονται αλλαγές στις τσιμούχες των μπροστινών, λάδια. Επίσης εάν δεν κάνω λάθος όντως έχουνε κατεβεί οι τιμονόπλακες αλλά δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Αυτό το μήνα μαζεύω λεφτά για να κάνω τις αλλαγές που ανέφερα να βάλω τα flash και επίσης να αλλάξω τα λάστιχα. Ωραίος! Χαίρομαι που η κουβέντα μας δεν πέρασε στο ντούκου γιατί είναι θέμα ασφαλείας (και όχι μόνο για σένα). :D Πρέπει να κατέβει το πιρούνι, γιατί λόγω USD (UpSideDown) είναι απαραίτητο το κατέβασμα για να λυθεί και συντηρηθεί!Αλλάζετε τσιμούχες και ξύστρες και βάζετε το κατάλληλο λάδι (τόσο ως προς το ιξώδες όσο και ως προς την ποσότητα) για να δουλέψει σωστά.Και μετρήστε και το μήκος των ελατηρίων μήπως έχουν «πέσει» και βρίσκονται εκτός ορίων. Στην συνέχεια, χωρίς δεύτερη κουβέντα, επανέφερε τις τιμονόπλακες/καλάμια στην εργοστασιακή κατάσταση. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Επίσης, ρύθμισε τις αναρτήσεις σου. Γιατί πέρα από το κατέβασμα στο μπροστινό, έχω την αίσθηση πως θα βρείτε και το αμορτισέρ (πίσω) τέρμα προφορτισμένο! Και αυτό, σε συνδυασμό με το «πείραγμα» στις τιμονόπλακες, έχει χαλάσει δραματικά το στρίψιμο της μοτοσυκλέτας. Βρες κάποιον που ξέρει και ξεκινήστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με την ρύθμιση του sag και μετά, σιγά σιγά, των αποσβέσεων! Και επίσης ψάχνω κάπου για κράνος. Εάν έχεις να μου προτήνεις κάτι άλλο θα σου ήμουν ευγνόμων. Φτιάξε ένα νέο θέμα και βάλε τις προδιαγραφές που χρειάζεσαι (χρήματα, χρήση κοκ). Και καλό είναι να κάνεις μια καλή βόλτα στα καταστήματα να προβάρεις κράνη για να δεις ποια σου κάθονται καλά στο κεφάλι! Και μετά από κάθε επίσκεψη σε κατάστημα, σε ένα χαρτάκι θα σημειώνεις μάρκα-μοντέλο-μέγεθος-τιμή-κατάστημα. ΌΧΙ στο τέλος της μέρας. Αλλά 100μ μετά το μαγαζί που έκανες τις δοκιμές. Όταν βρεις 3-4 μοντέλα που σου κάνουν, συνεχίζεις την κουβέντα στο θέμα που θα έχεις ανοίξει για το κράνος και θα βγει άκρη! Ευχαριστώ, Παρακαλώ!! Δεν κάνει τίποτα :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okeanis1234 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2014 Όχι πως με ρώτησε κανένας, αλλά: 1. Καθρέφτες για να μη σε μαζέψει κανένα ακράνωτο beverly μέσα στην κίνηση. 2. Δε διακρίνω μανιτάρια πλαισίου/κινητήρα. Καλό θα ήταν να βάλεις, αν δεν έχεις. Επίσης του λείπει μία τουρμπίνα. Και ένα φλογοβόλο. Απαραίτητη προυπόθεση ειναι να τον φτάσει βέβαια το beverly... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ωραίος! Χαίρομαι που η κουβέντα μας δεν πέρασε στο ντούκου γιατί είναι θέμα ασφαλείας (και όχι μόνο για σένα). :D Πρέπει να κατέβει το πιρούνι, γιατί λόγω USD (UpSideDown) είναι απαραίτητο το κατέβασμα για να λυθεί και συντηρηθεί!Αλλάζετε τσιμούχες και ξύστρες και βάζετε το κατάλληλο λάδι (τόσο ως προς το ιξώδες όσο και ως προς την ποσότητα) για να δουλέψει σωστά.Και μετρήστε και το μήκος των ελατηρίων μήπως έχουν «πέσει» και βρίσκονται εκτός ορίων. Στην συνέχεια, χωρίς δεύτερη κουβέντα, επανέφερε τις τιμονόπλακες/καλάμια στην εργοστασιακή κατάσταση. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Επίσης, ρύθμισε τις αναρτήσεις σου. Γιατί πέρα από το κατέβασμα στο μπροστινό, έχω την αίσθηση πως θα βρείτε και το αμορτισέρ (πίσω) τέρμα προφορτισμένο! Και αυτό, σε συνδυασμό με το «πείραγμα» στις τιμονόπλακες, έχει χαλάσει δραματικά το στρίψιμο της μοτοσυκλέτας. Βρες κάποιον που ξέρει και ξεκινήστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με την ρύθμιση του sag και μετά, σιγά σιγά, των αποσβέσεων! Φτιάξε ένα νέο θέμα και βάλε τις προδιαγραφές που χρειάζεσαι (χρήματα, χρήση κοκ). Και καλό είναι να κάνεις μια καλή βόλτα στα καταστήματα να προβάρεις κράνη για να δεις ποια σου κάθονται καλά στο κεφάλι! Και μετά από κάθε επίσκεψη σε κατάστημα, σε ένα χαρτάκι θα σημειώνεις μάρκα-μοντέλο-μέγεθος-τιμή-κατάστημα. ΌΧΙ στο τέλος της μέρας. Αλλά 100μ μετά το μαγαζί που έκανες τις δοκιμές. Όταν βρεις 3-4 μοντέλα που σου κάνουν, συνεχίζεις την κουβέντα στο θέμα που θα έχεις ανοίξει για το κράνος και θα βγει άκρη! Παρακαλώ!! Δεν κάνει τίποτα :D Καλησπέρα, Λοιπόν σήμερα το πήγε ο πατέρας μου στον Κουτσουμπό για να το δούνε είναι χρόνια πελάτης. Είδανε τη μηχανή και τη δευτέρα θα πάμε να το αφήσουμε να για να φτίαξουνε το μπροστινό και να ρυθμίσουμε και την ανάρτηση για να είναι όλα σωστά και μετρημένα με κατάληλα όργανα. Επίσης λέγαμε να βάλουμε και αυτά τα ελαστικά: METZELER ME7 RR Τέλος μπορείς να μου προτίνεις κάπου γνήσια ανταλλακτικά για Honda? Ευχαριστώ, =] Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2014 από τον Lukhash 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2014 Δεν είμαι από Αθήνα. Οπότε δε θα μπορέσω να βοηθήσω στο θέμα ανταλλακτικών κ καταστημάτων. Για λάστιχα δες κ τα Bridgestone S20. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Επιτέλους μετά απο τόσο καιρό μετά απο τόσο κόπο. Metzeler m7 μου είπε ο πατέρας μου καμια 200 χιλιόμετρα ήρεμα για να στρώσει το λάστιχο καμια 300 θα τα κάνω να είμαι σίγουρος γιατι το αγαπάω όσο τίποτα!!! 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Λαστιχάκι μούρλια. Αλλά για μένα, το επόμενο βήμα είναι σχολείο για να μην είναι το λάστιχο όταν το βγάλεις όπως στην φώτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Το επόμενο βήμα μες την εβδομάδα είναι κρανάκη ότι και να γίνει, σχολείο θέλω να πάω αλλα χωρίς εξοπλισμό δεν μπορώ να κάνω τα μαθήματα οπότε υπομονή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Το επόμενο βήμα μες την εβδομάδα είναι κρανάκη ότι και να γίνει, σχολείο θέλω να πάω αλλα χωρίς εξοπλισμό δεν μπορώ να κάνω τα μαθήματα οπότε υπομονή. Τσίμπα την κρανιά πρώτα και μετά πας σχολείο. Μπορείς να νοικιάσεις εκεί εξοπλισμό! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Για πια σχολή λες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 ΖΝ Ωραιο το θήριο μεγαλε! Μπηκαν και πατούμενα κομπλε.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 είδα τα λάστιχα και ζήλεψα ασχημα! Εγώ εχω τα Μ5 και μου άρεσαν πάρα μα πάρα πολυ. με μειον την σχετικά αργή κορόνα. Θα ήθελα να μάθω πόσο θα αντέξουν αυτα που φοράς τώρα... Τι χρήση κάνεις με τη μηχανή σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Έχω ακούσει καλά λόγια από εδώ για το CSS. Ψάξε τοπικ του ksino!CSS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Πάμε μία οικισμό τάπα να τα στρώσεις ρε μπακαλιάρο. Ξεκράνωτοι Με τα σώβρακα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 είδα τα λάστιχα και ζήλεψα ασχημα! Εγώ εχω τα Μ5 και μου άρεσαν πάρα μα πάρα πολυ. με μειον την σχετικά αργή κορόνα. Θα ήθελα να μάθω πόσο θα αντέξουν αυτα που φοράς τώρα... Τι χρήση κάνεις με τη μηχανή σου; Η χρήση που κάνω ειναι ενα σαββατοκυριακο οπου μπορέσω να πάω η αμα πάω πουθενά μακρία με τους φίλους μου γιατι όλη την εβδομάδα δουλεύω και δεν μπορώ να κάνω 60 χιλίομετρα τη μέρα δεν θα μπορώ να το συντηρίσω μετα. Ο Περιστεράς μας έδωσε και ένα χαρτάκι που έλεγε τα εξής πάνω όμως: Τύπος: METZELER M7 RR Προτεινόμενη πίεση: FR: 36 R: 40.142 KM :31.940 Προτεινόμενη αλλαγή: KM: 42.000 1.5 - 2 ΕΤΗ Έχω ακούσει καλά λόγια από εδώ για το CSS. Ψάξε τοπικ του ksino! CSS Απο ότι είχα διαβάσει όμως δεν μπορείς να πας όποτε θές έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες και αυτό αλλα και το αλλο δεν θυμάμαι πως λέγεται η σχολή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Μη ξεγελαστείς από το χαρτί του Περιστερά. Ουσιαστικά σου λέει πως η αντικατάσταση θα γίνει σε 10.000km από τώρα. Προσωπικά βλέπω να μη ξεπερνάς τα 5 με 6000km. Για το CSS είσαι τυχερός. Έχει στις 14 Ιούνη Το κάθε level CSS κοστίζει 280€ (και συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ). Αν κάνεις early booking, δηλαδή δηλώσεις συμμετοχή και πληρώσεις, ένα μήνα πριν την εκπαίδευση, πληρώνεις 252€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). [έκπτωση 10%] Συνήθως, όταν τελειώνει ένα lvl, αν δηλώσεις επιτόπου συμμετοχή για επόμενο lvl και πληρώσεις εντός 3-4 μέρες, το lvl που θα κλείσεις θα σου στοιχίσει 238€ [έκπτωση 15%] Private είναι μόνο το lvl 4 (το οποίο προφανώς απαιτεί να έχεις κάνει τα προηγούμενα 3) Το κάθε lvl διαρκεί μια μέρα (7 το πρωί μέχρι 5:30+ το απόγευμα, χοντρικά 10 ώρες) Οπότε δε γίνονται 2 lvl ταυτόχρονα. Και αφετέρου, η διαφορετική ύλη απαιτεί εκπαίδευση σε σειρά και όχι παράλληλα. Προσωπικά θα έλεγα πως είναι καλό ανάμεσα στα lvl να υπάρχουν χρονικά διαστήματα ικανά για να προλάβεις να εμπεδώσεις και εφαρμόσεις όσα έμαθες/άκουσες. Θα σου έλεγα να βάλεις ως στόχο να κάνεις ένα lvl ανά έτος. Και σε καμία περίπτωση κάτω από ένα lvl ανά 6μηνο. Τα lvl 1 & 2 είναι απαραίτητα για χρήση δρόμου. Το lvl 3 ταιριάζει περισσότερο σε μοτοσυκλέτες SS, Hypersport (cliponάτα καλύτερα). Το lvl 4 είναι man 2 man για βελτίωση λαθών, διόρθωση αδυναμιών, επανάληψη των προηγούμενων lvl. Υπάρχει πλέον και δυνατότητα ενοικίασης μοτοσυκλέτας. Με 150€ (αν θυμάμαι καλά) νοικιάζεις Fazer 800 για το μάθημα της μέρας (αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη διότι άλλαξαν χορηγό στις μοτοσυκλέτες, έχουν Honda πλέον) Και με 25€ νοικιάζεις ολόσωμη φόρμα. Αν έχεις κορντούρες (μπουφάν-παντελόνι) που δένουν μεταξύ τους με φερμουάρ, μπαίνεις πίστα χωρίς ολόσωμη στολή.Διάβασε και εντυπώσεις μελών εδώ (και δικές μου) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ampalos 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 ψιλο οφφτοπικ Υπάρχει πλέον και δυνατότητα ενοικίασης μοτοσυκλέτας. Με 150€ (αν θυμάμαι καλά) νοικιάζεις Fazer 800 για το μάθημα της μέρας (αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη διότι άλλαξαν χορηγό στις μοτοσυκλέτες, έχουν Honda πλέον) Και με 25€ νοικιάζεις ολόσωμη φόρμα. Αν έχεις κορντούρες (μπουφάν-παντελόνι) που δένουν μεταξύ τους με φερμουάρ, μπαίνεις πίστα χωρίς ολόσωμη στολή. Επειδή το σκεφτόμουνα για L1, με μπότες και γάντια γίνεται τπτ; Θέλει δερμάτινα / αγωνιστικά οπωσδήποτε; Γτ αν είναι πχ να κάνεις μόνο L1-2, είναι αρκετά τα λεφτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Μη ξεγελαστείς από το χαρτί του Περιστερά. Ουσιαστικά σου λέει πως η αντικατάσταση θα γίνει σε 10.000km από τώρα. Προσωπικά βλέπω να μη ξεπερνάς τα 5 με 6000km. Για το CSS είσαι τυχερός. Έχει στις 14 Ιούνη Το κάθε level CSS κοστίζει 280€ (και συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ). Αν κάνεις early booking, δηλαδή δηλώσεις συμμετοχή και πληρώσεις, ένα μήνα πριν την εκπαίδευση, πληρώνεις 252€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). [έκπτωση 10%] Συνήθως, όταν τελειώνει ένα lvl, αν δηλώσεις επιτόπου συμμετοχή για επόμενο lvl και πληρώσεις εντός 3-4 μέρες, το lvl που θα κλείσεις θα σου στοιχίσει 238€ [έκπτωση 15%] Private είναι μόνο το lvl 4 (το οποίο προφανώς απαιτεί να έχεις κάνει τα προηγούμενα 3) Το κάθε lvl διαρκεί μια μέρα (7 το πρωί μέχρι 5:30+ το απόγευμα, χοντρικά 10 ώρες) Οπότε δε γίνονται 2 lvl ταυτόχρονα. Και αφετέρου, η διαφορετική ύλη απαιτεί εκπαίδευση σε σειρά και όχι παράλληλα. Προσωπικά θα έλεγα πως είναι καλό ανάμεσα στα lvl να υπάρχουν χρονικά διαστήματα ικανά για να προλάβεις να εμπεδώσεις και εφαρμόσεις όσα έμαθες/άκουσες. Θα σου έλεγα να βάλεις ως στόχο να κάνεις ένα lvl ανά έτος. Και σε καμία περίπτωση κάτω από ένα lvl ανά 6μηνο. Τα lvl 1 & 2 είναι απαραίτητα για χρήση δρόμου. Το lvl 3 ταιριάζει περισσότερο σε μοτοσυκλέτες SS, Hypersport (cliponάτα καλύτερα). Το lvl 4 είναι man 2 man για βελτίωση λαθών, διόρθωση αδυναμιών, επανάληψη των προηγούμενων lvl. Υπάρχει πλέον και δυνατότητα ενοικίασης μοτοσυκλέτας. Με 150€ (αν θυμάμαι καλά) νοικιάζεις Fazer 800 για το μάθημα της μέρας (αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη διότι άλλαξαν χορηγό στις μοτοσυκλέτες, έχουν Honda πλέον) Και με 25€ νοικιάζεις ολόσωμη φόρμα. Αν έχεις κορντούρες (μπουφάν-παντελόνι) που δένουν μεταξύ τους με φερμουάρ, μπαίνεις πίστα χωρίς ολόσωμη στολή. Διάβασε και εντυπώσεις μελών εδώ (και δικές μου) όπως τα λέει το παλικάρι. Καλό τάξιδι και απο εμένα αν και πλεόν έχεις κλείσει 1 χρόνο σχεδόν. Να την πας πίστα να δείς την γλύκα ,να ακολουθήσεις και σχολείο βοηθάει απίστευτα πολύ ,έχει αρκετά πλεόν σχολεία αλλά λένε φήμες οτι το καλύτερο είναι το CSS αλλά έχει και 280€ ... απο εκεί και πέρα να προσέχεις κράνος πάντα και εξοπλισμό γιατί δεν ξέρεις πόσο μπορεί να σε χρειαστεί (αχρείαστο να είναι). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Μη ξεγελαστείς από το χαρτί του Περιστερά. Ουσιαστικά σου λέει πως η αντικατάσταση θα γίνει σε 10.000km από τώρα. Προσωπικά βλέπω να μη ξεπερνάς τα 5 με 6000km. Για το CSS είσαι τυχερός. Έχει στις 14 Ιούνη Το κάθε level CSS κοστίζει 280€ (και συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ). Αν κάνεις early booking, δηλαδή δηλώσεις συμμετοχή και πληρώσεις, ένα μήνα πριν την εκπαίδευση, πληρώνεις 252€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). [έκπτωση 10%] Συνήθως, όταν τελειώνει ένα lvl, αν δηλώσεις επιτόπου συμμετοχή για επόμενο lvl και πληρώσεις εντός 3-4 μέρες, το lvl που θα κλείσεις θα σου στοιχίσει 238€ [έκπτωση 15%] Private είναι μόνο το lvl 4 (το οποίο προφανώς απαιτεί να έχεις κάνει τα προηγούμενα 3) Το κάθε lvl διαρκεί μια μέρα (7 το πρωί μέχρι 5:30+ το απόγευμα, χοντρικά 10 ώρες) Οπότε δε γίνονται 2 lvl ταυτόχρονα. Και αφετέρου, η διαφορετική ύλη απαιτεί εκπαίδευση σε σειρά και όχι παράλληλα. Προσωπικά θα έλεγα πως είναι καλό ανάμεσα στα lvl να υπάρχουν χρονικά διαστήματα ικανά για να προλάβεις να εμπεδώσεις και εφαρμόσεις όσα έμαθες/άκουσες. Θα σου έλεγα να βάλεις ως στόχο να κάνεις ένα lvl ανά έτος. Και σε καμία περίπτωση κάτω από ένα lvl ανά 6μηνο. Τα lvl 1 & 2 είναι απαραίτητα για χρήση δρόμου. Το lvl 3 ταιριάζει περισσότερο σε μοτοσυκλέτες SS, Hypersport (cliponάτα καλύτερα). Το lvl 4 είναι man 2 man για βελτίωση λαθών, διόρθωση αδυναμιών, επανάληψη των προηγούμενων lvl. Υπάρχει πλέον και δυνατότητα ενοικίασης μοτοσυκλέτας. Με 150€ (αν θυμάμαι καλά) νοικιάζεις Fazer 800 για το μάθημα της μέρας (αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη διότι άλλαξαν χορηγό στις μοτοσυκλέτες, έχουν Honda πλέον) Και με 25€ νοικιάζεις ολόσωμη φόρμα. Αν έχεις κορντούρες (μπουφάν-παντελόνι) που δένουν μεταξύ τους με φερμουάρ, μπαίνεις πίστα χωρίς ολόσωμη στολή. Διάβασε και εντυπώσεις μελών εδώ (και δικές μου) +1 σε όλα. Φέτος νομίζω ότι παίζουν CBR για ενοικίαση. Ελπίζω κι εγώ κάποια στιγμή να πάω στο συγκεκριμένο. Ο Θανάσης ο Χούντρας είναι εγνωσμένης αξίας αλλά οι Αφίδνες έχουν περιορισμούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Να ρωτήσω κι εγώ ένα-δυο πραγματάκια επ ευκαιρία Τα Μέγαρα είναι ανοιχτά ή μόνο για το σχολείο; Στις Σέρρες θα γίνει το σχολείο που βλέπω προγραμματισμένο για τον Ιούνιο ή χλομό; Πόσες μέρες είναι το μίνιμουμ που μπορεί να δηλώσει κάποιος συμμέτοχη; Άλλα σχολεία υπάρχουν που η διδακτέα ύλη να είναι ανάλογη των δυνατοτήτων του αναβάτη; Άλλα σχολεία υπάρχουν εφάμιλλα του ccs που να είναι οικονομικότερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Οκ τώρα είδα ότι υπάρχει ξεχωριστή ενότητα γιαυτά που ρωτάω Τα m7 της megeler έχουν πιο αργή κορώνα απο τα m5; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες