Maggellanos 1.548 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βασικα για να ειμαι ειλικρινης,δεν ξερω εαν εχουν κλεισει και ποτε..Τουλαχιστον στο μυαλο μου,με το που τελειωνει το ενα ταξιδι,εχει ηδη ξεκινησει να σχεδιαζεται το αλλο..Ετσι και περυσι,επιστρεφοντας απο 18 καταπληκτικες ημερες στα Βαλκανια και στην Ανατολικη Ευρωπη,ειχα ηδη ''σχεδιασει'' στο μυαλο μου,τι ηθελα για του χρονου..Ελεγα λοιπον τοτε..Του χρονου θελω κατι διαφορετικο...δεν θελω αλλη Κεντρικη Ευρωπη,σιγουρα οχι παλι Βαλκανια και πανω,οποτε τι μενει..?Νοτος και Βορρας...Στην προκειμενη προτιμησα τον Νοτο...τον δικο μου ομως Νοτο...Ετσι οπως τον θελω εγω..Ξεκινησα να δουλευω λοιπον ενα προχειρο πλανο το οποιο ελεγε ολη την Νοτια Γαλλια με τα πανεμορφα χωριουδακια της,Πυρηναια ορη τουλαχιστον ενα πανω-κατω για να τα μαθουμε καλα, :lol: και σιγουρα μετα στην Χωρα των Βασκων..San Sebastian,λιγο Ατλαντικο,κιετσ... Στο ανεβασμα οπωσδηποτε Κεντρικη Γαλλια στην περιοχη του Λιγηρα,και αμεσως μετα στον δρομο για το καραβι απο την Βενετια,μια σταση στο Colmar στην Αλσατια,αλλη μια στις ΑυστροΙταλικες Αλπεις και παπαλα...Δεκαοχτω ημερες σε καποια απο τα ομορφοτερα μερη της Ευρωπης θα ηταν αυτες ρε φιλε..Τι αλλο να ζητησει κανεις..?Ναι,οκ..αυτο θα ηταν το λογικο... Χαρες πανηγυρια που λες,και ζητω μου και ουαου μου,ξεκιναω διαβασμα,βγαζω διαδρομες,αξιοθεατα που θελω να δω,η γυναικα μου μπραβο/πανεμορφα,τι τελειο ταξιδι και τα σχετικα,βρισκω διαμονες σε καλες τιμες,κανω κρατησεις στα παντα,(τα εισιτηρια για Βενετια τα ειχα κρατησει απο Ιανουαριο λογω early booking)και ετσι εχω ετοιμη την σουπερ ουαου ταξιδαρα,και το μονο που μενει ειναι να περασει κανα τριμηνο να φυγω..και περιμενα...και περιμενα..Και οσο περιμενα εβλεπα διαφορα παιδια,να ρωτανε και αλλου αλλα και εδω στο φορουμ,πληροφοριες για το δικο τους ταξιδι που ετοιμαζαν,σε πολλες απο τις οποιες απαντουσα φυσικα και εγω,και εβλεπα μεσα απο τα γραφομενα τους,οτι ειχαν τοσο παθος και τοση ανυπομονησια...Και τοτε,ξερεις τι καταλαβα...???Οτι το σουπερ παουερ ταξιδι που ετοιμαζα επι μηνες,δεν μου τα 'ελεγε΄΄...καθολου ομως..Οχι οτι οοοολα τα παραπανω μερη που διαβασες δεν ειναι πραγματικα πανεμορφα,και πολλα απο αυτα απλα καταπληκτικα,απλα εμενα την δεδομενη χρονικη στιγμη,δεν με εφτιαχνε ρε παιδι μου...Ξερεις..οταν περιμενεις κατι που το θες πολυ...που δεν σε πιανει υπνος,που το περιμενεις πραγματικα...ε,εγω αυτο δεν το ειχα..και πιστεψε με,μετα απο τοσα ταξιδια που εχω σχεδιασει/ετοιμασει ξερω καλα πως πρεπει να ειναι αυτο το συναισθημα..Αν δεν ειναι ετσι..δεν ειναι αυτο που πραγματικα θες..τουλαχιστον την στιγμη εκεινη..Και η προετοιμασια θα μου πεις τωρα..?Τοσος κοπος,τοσο διαβασμα...??ολα αυτα?Ολα αυτα λοιπον την επομενη κιολας ημερα ταξινομηθηκαν σε εναν πολυ ωραιο φακελλο στο γραφειο μου,και θα περιμενουν εκει μεχρι να μπω στο μουντ να το παω ΕΓΩ αυτο το ταξιδι,και οχι να με παει αυτο..Προς το παρον ειχα αλλη δουλεια..Επρεπε να διαβασω...να διαβασω πολυ απο την αρχη,να μελετησω χαρτες,να βγαλω διαδρομες,απο το μερος που πραγματικα ηθελα να παω... Σκωτια.. Η αληθεια ειναι οτι η Σκωτια ειναι ενας προορισμος που τον κυνηγαω χρονια,αλλα δεν μου καθοταν..Καποιες φορες εφταιγαν τα χρηματα που δυστυχως παντα ειναι λιγα,καποιες αλλες φορες δεν εβγαιναν οι ημερες,καποτε κατι αλλο,παντα κατι προεκυπτε και αυτον τον προορισμο ολο τον ανεβαλλα..Φετος ομως ηταν αυτο που πραγματικα ηθελα..Ηταν το κατι παραπανω που θα δωριζα στον εαυτο μου...ετσι,χωρις λογο...Φετος ηθελα γκαιντες και κιλτ,ηθελα Higlands & Lowlands,ηθελα διαδρομες σαν αυτη που βλεπεις παραπανω...Ναι,αυτο ηθελα!! Και ετσι,ανοιξαν παλι οι χαρτες... Δεν εχω ουτε λιγες ημερες που τελειωσα τον σχεδιασμο αυτου του ταξιδιου..Για να μην σας κουραζω παραπανω λοιπον,εχουμε και λεμε.. 2 Αυγουστου στις 23.59 απο το λιμανι της Πατρας ξεκινανε, 2 ζευγαρια με 2 Yamaha FJR1300 για 21 ημερες και 7-7.500 χιλιομετρα.. Το πλανο λεει.. Πολυ Σκωτια πασπαλισμενη με λιγο Βελγιο/Λουξεμβουργο,μερικη Γαλλια,και κανα δυο τζουρες Μελανα Δρυμο,και Ελβετια... Στο τερας αλλαχτηκαν λαστιχα (Pirelli Angel GT) την προηγουμενη εβδομαδα,για τα οποια θα γραψω εντυπωσεις οταν επιστρεψω,μιας και ειναι πολυ καινουριο λαστιχακι...Την Τριτη μπαινει για λαδια/ξυδια και κανα φιλτρακι,και μετα το μονο που μενει ειναι να περιμενω,ετσι οπως πρεπει πλεον,να περασει ο καιρος να φυγω!!!!! Για αλλη μια φορα υποσχομαι,(και αυτη την φορα θα κρατησω τον λογο μου),πληρες ταξιδιωτικο με πολλες φωτογραφιες για να εχουμε να γουσταρουμε τις κρυες νυχτες του χειμωνα... Καλους δρομους σε ολους,και καλες επιστροφες να εχουμε... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Καλά χιλιόμετρα να έχεις,καλούς δρόμους! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Γαμώτ', γαμώτ', γαμώτ' δεν κρατιέμαι, θα στο πω χωρίς φόβο και πάθος: "Είσαι κωλόφαρδος!" Με το καλό να αναχωρήσετε, γεμίστε χρώματα/εμπειρίες/μυρωδιές, και να έχετε μια ασφαλή επιστροφή! Αναμένω μπόλικο φωτο-ρομάντζο από Σκωτία ε! Καλούς δρόμους και πάλι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Γουάου! Ταξιδάρα ξεκινάς πάλι αδερφέ...καλά χλμ να'χετε και καλά να περάσετε...και που'σαι, να δούμε τις φωτό όταν γυρίσεις, μην τεμπελιάζεις.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 καλους δρομους να χετε!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Ταξιδαρα!!!Ολα καλα να σας πανε κ εμεις τι αλλο;Ως συνηθως θα περιμενουμε να δουμε μια μικρη γευση να γουσταρουμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Καλό ταξίδι παιδιά!!!! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Ολα αυτα λοιπον την επομενη κιολας ημερα ταξινομηθηκαν σε εναν πολυ ωραιο φακελλο στο γραφειο μου,και θα περιμενουν εκει μεχρι να μπω στο μουντ να το παω ΕΓΩ αυτο το ταξιδι,και οχι να με παει αυτο..Προς το παρον ειχα αλλη δουλεια..Επρεπε να διαβασω...να διαβασω πολυ απο την αρχη,να μελετησω χαρτες,να βγαλω διαδρομες,απο το μερος που πραγματικα ηθελα να παω... Εσύ ταξιδεύεις δεν παίζεις!Καλό δρόμο σε σενα και τους συνοδοιπόρους σου εύχομαι.Α και όταν φτάσεις,μην αρχίσεις να σφάζεις τους ντόπιους όπως ο συνονόματος σου :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Θά 'χουμε θέματα να διαβάζουμε από φθινόπωρο....... Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή να έχετε όλοι. Υ.Γ. 1) Στη Σκωτία το φαγητό δεν έχει καμμία σχέση με της Αγγλίας πιο κάτω. Είναι έτη φωτός καλύτερο. 2) ΠΡΟΣΟΧΗ σε κάτι που αμφιβάλλω να γράφει οποιοσδήποτε ταξιδιωτικός οδηγός. ΜΗΝ ακουμπήσετε Σκωτσέζα σε ώμους-χέρια κλπ για κανέναν λόγο, όσο φιλικοί κι αν είστε. Παίζει να σας τρέχουνε για "σεξουαλική παρενόχληση" χωρίς λόγο και να μην πιστεύετε στα μάτια και αυτιά σας........ Πριν μερικά χρόνια, ένας μεσήλικας απ' το γκρουπ μας, έπιασε μια σερβιτόρα απ' το μπράτσο θέλοντας να της πει να πληρώσει για το φαγητό (δεν ήξερε γρι Αγγλικά), κι εκείνη χώθηκε στην κουζίνα κλαίγοντας με αναφιλητά για ώρα, ενώ ο γκόμενός της που επίσης δούλευε εκεί κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει τον δικό μας για σεξουαλική παρενόχληση στη δικιά του. Το συμβάν έληξε μετά από παρέμβαση του μαγαζάτορα, ο οποίος ήταν ενημερωμένος για το πώς λειτουργούν οι Έλληνες και ότι αυτή η κίνηση δεν είναι κάτι το μεμπτό εδώ και γλιτώσαμε τα χειρότερα. Χάσαμε πάντως ένα 2ωρο περίπου με μλκίες 2 βλαμμένων. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 πέρασε τον περισσότερο σου χρόνο στην επαρχία της σκοτίας, είναι μαγευτικά θα ξεφύγετε εντελώς απο την πραγματικότητα... απο τις περιηγήσεις στα τόσα κάστρα και την epic κατάσταση όπου βιώνεις, νιώθεις σα να σου βγεί μπροστά σου o william wallace οπωσδήποτε την Α84-85-82 για mallaig και στην συνέχεια το isle of sky στο οποίο μείναμε στο dunvegan μας φιλοξένησαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έναντι 30ευρώ μαζί με ένα καταπληκτικό british breakfast! κίνηση και μποτιλιαρίσματα δεν θα συναντήσετε, θα συναντήσετε όμως πολλές τουριστικές (κυρίως) μοτοσυκλέτες σαν και εσάς από όλη την Ευρώπη..πολλοι βρετανοί τουρίστες μοτοσυκλετιστές συνηθίζουν να έχουν τρειλορ ή side car στην μοτοσυκλέτες τους χωρις να τους λείπει τίποτα... τα καμπινκ ειναι μαγευτικά είσαι κυριολεκτικά εσύ και η φύση! οι ιδιοκτήτες αυτών αλλά και η πολιτεία δεν κατασκεύασαν τίποτα παραπάνω εκτός απο βασικά θέματα υδρεύσεις-αποχέτευσης για να αρμονίζονται και οχι να καταπατούν την φύση.. δεν έχω λόγια να σου περιγράψω.... η απόλυτη γαλήνη σε συνδυασμό με την απόλυτη ομορφιά ξεδιπλώνεται στα μάτια σου...και όλα αυτά συνδυάζονται με την απαλή και υπέροχη βρετανική βροχούλα που θα την συνηθίσετε πολύ γρήγορα και να είσαι σίγουρος πως θα την αγαπήσετε..! θα περάσετε πανέμορφα φροντίστε να ζήσετε το κάθε δευτερόλεπτο χωρίς αναστολές!! υ.σ.δεν μπήκα ούτε μια φορά στο τριπάκι να τρέξω, νομίζω στην ευρύτερη περιοχή η μέγιστη ταχύτητα που ανέπτυξα ήταν μέχρι 100km/h 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.548 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Καλά χιλιόμετρα να έχεις,καλούς δρόμους! Ευχαριστω πολυ Γαμώτ', γαμώτ', γαμώτ' δεν κρατιέμαι, θα στο πω χωρίς φόβο και πάθος: "Είσαι κωλόφαρδος!" Με το καλό να αναχωρήσετε, γεμίστε χρώματα/εμπειρίες/μυρωδιές, και να έχετε μια ασφαλή επιστροφή! Αναμένω μπόλικο φωτο-ρομάντζο από Σκωτία ε! Καλούς δρόμους και πάλι! Ευχαριστω πολυ!Να εισαι καλα! Γουάου! Ταξιδάρα ξεκινάς πάλι αδερφέ...καλά χλμ να'χετε και καλά να περάσετε...και που'σαι, να δούμε τις φωτό όταν γυρίσεις, μην τεμπελιάζεις.... Ευχαριστω Μπιλαρα!!!Αφου το υποσχεθηκα..τελος.. Τις μπυρες να δουμε ποτε θα πιουμε.. :lol: καλους δρομους να χετε!!! Ευχαριστω Δημητρη! Ταξιδαρα!!!Ολα καλα να σας πανε κ εμεις τι αλλο;Ως συνηθως θα περιμενουμε να δουμε μια μικρη γευση να γουσταρουμε... Να εισαι καλα Κωστη! Καλό ταξίδι παιδιά!!!! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!!! Θενκς!Για να δουμε τι θα δουμε.. Εσύ ταξιδεύεις δεν παίζεις!Καλό δρόμο σε σενα και τους συνοδοιπόρους σου εύχομαι.Α και όταν φτάσεις,μην αρχίσεις να σφάζεις τους ντόπιους όπως ο συνονόματος σου :D Ετσι ειμαστε εμεις στο Μαγγελλανεικο..!! Ευχαριστω πολυ! Θά 'χουμε θέματα να διαβάζουμε από φθινόπωρο....... Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή να έχετε όλοι. Υ.Γ. 1) Στη Σκωτία το φαγητό δεν έχει καμμία σχέση με της Αγγλίας πιο κάτω. Είναι έτη φωτός καλύτερο. 2) ΠΡΟΣΟΧΗ σε κάτι που αμφιβάλλω να γράφει οποιοσδήποτε ταξιδιωτικός οδηγός. ΜΗΝ ακουμπήσετε Σκωτσέζα σε ώμους-χέρια κλπ για κανέναν λόγο, όσο φιλικοί κι αν είστε. Παίζει να σας τρέχουνε για "σεξουαλική παρενόχληση" χωρίς λόγο και να μην πιστεύετε στα μάτια και αυτιά σας........ Πριν μερικά χρόνια, ένας μεσήλικας απ' το γκρουπ μας, έπιασε μια σερβιτόρα απ' το μπράτσο θέλοντας να της πει να πληρώσει για το φαγητό (δεν ήξερε γρι Αγγλικά), κι εκείνη χώθηκε στην κουζίνα κλαίγοντας με αναφιλητά για ώρα, ενώ ο γκόμενός της που επίσης δούλευε εκεί κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει τον δικό μας για σεξουαλική παρενόχληση στη δικιά του. Το συμβάν έληξε μετά από παρέμβαση του μαγαζάτορα, ο οποίος ήταν ενημερωμένος για το πώς λειτουργούν οι Έλληνες και ότι αυτή η κίνηση δεν είναι κάτι το μεμπτό εδώ και γλιτώσαμε τα χειρότερα. Χάσαμε πάντως ένα 2ωρο περίπου με μλκίες 2 βλαμμένων. Σε ευχαριστω πολυ Κωστα...Τωρα βεβαια εαν κοιταξεις και τον τιτλο μελους που εχω,θα καταλαβεις οτι ενα κωλ@ρακι ολο και θα το πιασουμε.. πέρασε τον περισσότερο σου χρόνο στην επαρχία της σκοτίας, είναι μαγευτικά θα ξεφύγετε εντελώς απο την πραγματικότητα... απο τις περιηγήσεις στα τόσα κάστρα και την epic κατάσταση όπου βιώνεις, νιώθεις σα να σου βγεί μπροστά σου o william wallace οπωσδήποτε την Α84-85-82 για mallaig και στην συνέχεια το isle of sky στο οποίο μείναμε στο dunvegan μας φιλοξένησαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έναντι 30ευρώ μαζί με ένα καταπληκτικό british breakfast! κίνηση και μποτιλιαρίσματα δεν θα συναντήσετε, θα συναντήσετε όμως πολλές τουριστικές (κυρίως) μοτοσυκλέτες σαν και εσάς από όλη την Ευρώπη..πολλοι βρετανοί τουρίστες μοτοσυκλετιστές συνηθίζουν να έχουν τρειλορ ή side car στην μοτοσυκλέτες τους χωρις να τους λείπει τίποτα... τα καμπινκ ειναι μαγευτικά είσαι κυριολεκτικά εσύ και η φύση! οι ιδιοκτήτες αυτών αλλά και η πολιτεία δεν κατασκεύασαν τίποτα παραπάνω εκτός απο βασικά θέματα υδρεύσεις-αποχέτευσης για να αρμονίζονται και οχι να καταπατούν την φύση.. δεν έχω λόγια να σου περιγράψω.... η απόλυτη γαλήνη σε συνδυασμό με την απόλυτη ομορφιά ξεδιπλώνεται στα μάτια σου...και όλα αυτά συνδυάζονται με την απαλή και υπέροχη βρετανική βροχούλα που θα την συνηθίσετε πολύ γρήγορα και να είσαι σίγουρος πως θα την αγαπήσετε..! θα περάσετε πανέμορφα φροντίστε να ζήσετε το κάθε δευτερόλεπτο χωρίς αναστολές!! υ.σ.δεν μπήκα ούτε μια φορά στο τριπάκι να τρέξω, νομίζω στην ευρύτερη περιοχή η μέγιστη ταχύτητα που ανέπτυξα ήταν μέχρι 100km/h Οι περισσοτερες ημερες επι Σκωτσεζικου εδαφους θα ειναι στην επαρχια..Ενα διημερο στο Εδιμβουργο,και μετα θα κυκλωσουμε την υπολοιπη χωρα..Εχω κανονισει και ενα διημερο ακομα στο Portree,στο Isle of Skye..Πιστευω θα ειναι πολυ ωραια..Η διαδρομη που μου δειχνεις ειναι απο τα πρωτα πραγματα που εμαθα οταν αρχισα να μαζευω πληροφοριες.. Οπως και αν εχει σε ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Σε ευχαριστω πολυ Κωστα...Τωρα βεβαια εαν κοιταξεις και τον τιτλο μελους που εχω,θα καταλαβεις οτι ενα κωλ@ρακι ολο και θα το πιασουμε.. Αν το ξέρει και συμφωνεί, πιάστε το και ζουπήξτε το κιόλας. Κι ένα κ^λοσκάμπιλο από μένα δώρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.548 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Αν το ξέρει και συμφωνεί, πιάστε το και ζουπήξτε το κιόλας. Κι ένα κ^λοσκάμπιλο από μένα δώρο. :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_b 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Καλο ταξιδι!! (βολτα για καφεδακι μωρε.... :P) Καλα και ασφαλη χιλιομετρα και περιμενω της εντυπωσεις απο αυτο το ομορφο ταξιδιωτικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 ονειρεμενος προορισμος Δημητρη! καλα εκανες κ τ'αλλαξες! τα ταξιδια ειναι απολυτα,το ιδιο κ οι εκαστοτε προορισμοι!πρεπει να βγαζουν κατι δυνατο κ εθιστικο πριν ξεκινησεις.αν δεν σου δινουν τετοια συναισθηματα πας αλλου! ευχομαι καλους δρομους κ οπως ολοι θα περιμενω το ρεπορτο σας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 ...πιάστε το και ζουπήξτε το κιόλας. Κι ένα κ^λοσκάμπιλο από μένα δώρο. Στη Σκωτια να σε δω με φουστα καρο κ γκλίτσα και τι στον κοσμο ρε πορνογερε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Στη Σκωτια να σε δω με φουστα καρο κ γκλίτσα και τι στον κοσμο ρε πορνογερε... :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Και μόνο η φωτό που έβαλες απο Σκωτία, αρκεί για να συμφωνήσω οτι καλώς άλλαξες τα πλάνα. Καλά να περάσετε φίλε Δημήτρη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Σας χαίρομαι πολύ ρε παίδες! Και σας ζηλεύω (με την καλή έννοια)! Εύχομαι από καρδιάς να αντικρίσετε αξέχαστες εικόνες και να γυρίσετε πίσω πλουσιότεροι! Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον το ταξιδιωτικό!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.548 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2013 Και μόνο η φωτό που έβαλες απο Σκωτία, αρκεί για να συμφωνήσω οτι καλώς άλλαξες τα πλάνα. Καλά να περάσετε φίλε Δημήτρη! Σε ευχαριστω,να εισαι καλα!! Σας χαίρομαι πολύ ρε παίδες! Και σας ζηλεύω (με την καλή έννοια)! Εύχομαι από καρδιάς να αντικρίσετε αξέχαστες εικόνες και να γυρίσετε πίσω πλουσιότεροι! Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον το ταξιδιωτικό!! Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.548 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Σημερα αλλαχτηκαν λαδακια/φιλτρα και τακακια μπροστα,και το τερας ειναι πλεον ετοιμο να καταπιει χιλιομετρα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Άντε και στα δικά μας (του χρόνου δυστυχώς). Μην ξεχάσεις αδιάβροχα σώβρακα οπωσδήποτε :crazy: εκεί στο πάντα-βρέχει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 αυτα ειναι φιλε μου!...βλεπεις τη φωτο που εριξες στο αρχικο ποστ .... και χαζευεις εντελως! 21 μερες ε?...αυτο μαλιστα .... ειναι ταξιδι! Καλοκαιρία να χεις συντροχε και ολα να σου πανε οπως τα υπολογιζεις!... θα περιμενουμε τις εντυπωσεις σου και τις σκεψεις που θα περασουν απ το μυαλο σου τοσες μερες ! .... :cheers: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 ΩΩΩΩ αυτο ειναι ταξιδαρα και οντως βλεπεις κατι διαφορετικο. Καλα χιλιομετρα φιλε και μακαρι ολα να πανε κατ'ευχην. Αναμενουμε εντυπωσεις φωτο εμπειριες τα παντα ολα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.548 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2013 Άντε και στα δικά μας (του χρόνου δυστυχώς). Μην ξεχάσεις αδιάβροχα σώβρακα οπωσδήποτε εκεί στο πάντα-βρέχει. Σε ευχαριστω πολυ!Λες να φαμε νερακι...?? :lol: αυτα ειναι φιλε μου!...βλεπεις τη φωτο που εριξες στο αρχικο ποστ .... και χαζευεις εντελως! 21 μερες ε?...αυτο μαλιστα .... ειναι ταξιδι! Καλοκαιρία να χεις συντροχε και ολα να σου πανε οπως τα υπολογιζεις!... θα περιμενουμε τις εντυπωσεις σου και τις σκεψεις που θα περασουν απ το μυαλο σου τοσες μερες ! .... :cheers: Ευχαριστω Γιαννη!!Καλο δρομο και σε εσενα! ΩΩΩΩ αυτο ειναι ταξιδαρα και οντως βλεπεις κατι διαφορετικο. Καλα χιλιομετρα φιλε και μακαρι ολα να πανε κατ'ευχην. Αναμενουμε εντυπωσεις φωτο εμπειριες τα παντα ολα!!! Σε ευχαριστω πολυ!Να εισαι καλα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες