jutzel 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Θέλω να βάλω καποια μεμβράνη στην ζελατίνα στο κράνος μου,και ψάχνω αν ξερετε καποιο κατάστημα να εχει μεμβρανες. Κυριως θα ηθελα μεμβράνη-καθρεύτη. Ο λόγος που δεν αλλαζω ζελατίνα φυσικά ειναι οικονομικός, αλλα ουτως η αλλως η ζελατινα μου εχει γρατζουνιες και ετσι δεν την κλίνω. Με απλα λογια αποκλίστε καθε αλλη περιπτωση. Moνο αυτοκόλητη μεμβράνη θέλω. :P Ψαχνω και στο ebay αλλα δε βρισκω τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 οτι κ να βρεις δεν θα κολαει σωστα καθως η ζελατινα ειναι πλαστικη κ οχι γυαλι. δυστηχως η πας σε pinlock η΄απλα αγοραζεις κ μια 2η ζελατινα φιμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Γιατι υπαρχουν μεμβρανες για ζελατινες? Μονο για mx μασκες ξερω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Γιατι υπαρχουν μεμβρανες για ζελατινες? Μονο για mx μασκες ξερω.. δεν υπαρχουν.απλα ολοι μας εχουμε σκεφτει οτι αυτες που βαζουν στα παραθυρα ισως κανουν κ στα κρανη, αλλα δεν... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jutzel 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 το pinlock λογικά θα ειναι πιο φθινό αλλα δεν θα διχνει τοσο ωραιο οσο ολοκληρη η ζελατίνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 μια χαρα δειχνει,τραβ σε καποιο μαγαζι κ κανε μια δοκιμη.θα δεις... απο την αλλη παρε μια ζελατινα να την φχαριστηθεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Oι μεμβράβες όντως δεν κολάνε σωστά πάνω σε πλαστικό. Επίσης, η κόλλα τους δημιουργεί κάποιες διαθλάσεις, οι οποίες τόσο κοντά στα μάτια θα είναι ορατές και κουραστικές. Έτοιμε φιμέ ζελατίνα είναι η λύση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Αν τελικά το κάνεις το εγχείρημα, στην αρχή η μεμβράνη θα στρώσει ωραία πάνω στη ζελατίνα. Μετά από κάμποσο καιρό όμως θα αρχίσουν να δημιουργούνται πολύ μικρές φυσαλλίδες εδώ κι εκεί. Δεν είναι κάτι τραγικό,αν δεν σε ενοχλούν άστες. Εγώ έχω βάλει μια λωρίδα μεμβράνη στο πάνω μέρος της ζελατίνας του Lazer, 2-3 εκατοστά,ίσα για να μη με στραβώνει ο πρωινός ήλιος και δουλεύει άψογα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jutzel 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Σε θέμα ποιότητας στην ορατότητα δεν εχω προτιμίσεις γιατι εχει γρατζουνίες οπως ειπα και δε με βολεύει, αρκει να μην τρέχω και ξεκολίσει η μεμβράνη :P Θα το κοιτάξω παντως μια, μηπως παραγγείλω τιποτα απο ebay και αν κάνει θα σας πώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες