andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Λυπηθηκα το καλοριφέρ και του έριξα μία κουβέρτα... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Kάποτε κάποιος έβαλε τόνο στη ''γη'' . Και μετά αναρωτιόταν γιατί καλέ γη τονισα... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Kάποτε κάποιος έβαλε τόνο στη ''γη'' . Και μετά αναρωτιόταν γιατί καλέ γη τονισα... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Για επανασταση ειμαστε λιγοι και για παρτουζα πολλοι... Για σινεμα μας κοβω... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Τι κοινό έχουν τα σπερματοζωάρια με τους δημόσιους υπαλλήλους; Χιλιάδες τρέχουν αλλά μόνο ένα κάνει τη δουλειά! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 -τι ειναι το πισεσι??? -πουλι http://youtu.be/_U7ELDQaCVw?t=2m11s 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 -τι ειναι το πισεσι??? -πουλι http://youtu.be/_U7ELDQaCVw?t=2m11s 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 :rotfl: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Χθες,στην Κίνα εισέβαλαν και λήστεψαν μια τράπεζα. Δόθηκε το σκίτσο των ληστών στην αστυνομία και έχουν ήδη συλληφθεί 1.173.852 ύποπτοι... 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2013 Bond, James Bond. . . . . . . -Nτιριντάχτα, Ντίρι Ντιριντάχτα. 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Μπαινει μια κατα λαθος στην τουαλετα,κλεινει την πορτα αποτομα: "Συγνωμη,δεν ειδα τιποτα". Τι τιποτα μωρη!! Ξαναμπες και κοιτα καλυτερα!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Μας έχει καταστρέψει η Σφίκκα... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Δύο μαύροι κατουράνε από μία γέφυρα σε ένα ποτάμι και λέει ο ένας: - Πολύ κρύο το νερό!! Και απαντά ο άλλος: - Και πολύ βαθύ! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Tα φίδια λέει, κάνουν σεξ για 36 ώρες συνεχόμενα! Ε, πως να μην σέρνονται μετά...!!! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 Ένας εργάτης που δουλεύει σε ένα μεγάλο εργοστάσιο μπύρας, πέφτει σε ένα μεγάλο βαρέλι μπύρας και πνίγεται. Στην κηδεία του η γυναίκα του κλαίει και οδύρεται. Σε κάποια στιγμή ακούγεται να λέει: - Κώστα, αχ, Κώστα μου. Δεν είχες ούτε μία ευκαιρία. Ο προϊστάμενος του νεκρού την ακούει και της λέει: - Μα τι εννοείτε ότι δεν είχε ούτε μία ευκαιρία; Δυο φορές βγήκε από το βαρέλι για κατούρημα. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Μπαμπά γιατί δε στέλνουμε email στον Άη Βασίλη; -Εε δεν έχει λάπτοπ -Και πως θα μου φέρει εμένα; -Λάπτοπ ζήτησες; -Ναι. -Δεν υπάρχει Άη Βασίλης. 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Μπαμπά γιατί δε στέλνουμε email στον Άη Βασίλη; -Εε δεν έχει λάπτοπ -Και πως θα μου φέρει εμένα; -Λάπτοπ ζήτησες; -Ναι. -Δεν υπάρχει Άη Βασίλης. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Λέει ο Λιάπης "είμαι συνταξιούχος". Ο πατέρας μου αύριο παραγγέλνει την Ferrari FF, ως ένδειξη συμπαράστασης. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 Πέθανε ο ιδιοκτήτης των village cinemas.. Η κηδεία θα γίνει αύριο στις: 16:20 , 18:45 , 20:15 και σε 3D 22:30.... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 -100 εκεί? -όχι κοπέλα μου! -μα 100 εχω πάρει! -πουτ@νακιι!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Η γυναίκα μου μιλάει τόσο χάλια Αγγλικά που καμιά φορά στο κρεβάτι... αντί για μπέιμπι με φωνάζει Μπάμπη! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Ένα φτωχό παιδάκι στέλνει γράμμα στον Αγ. Βασίλη. Στα ΕΛΤΑ όμως ανοίγουν το γράμμα και διαβάζουν: - Είμαστε πολύ φτωχοί. Δεν έχουμε να φάμε και τα ρούχα μας είναι παλιά. Σε παρακαλώ στείλε μας 1.000 € να περάσουμε καλά Χριστούγεννα. Συγκινημένοι οι υπάλληλοι κάνουν έρανο, μαζεύουν 500 € και τις στέλνουν στη διεύθυνση του φτωχού παιδιού. Την επόμενη χρονιά ξανά το παιδί γράφει γράμμα, το ανοίγουν ξανά και διαβάζουν: - Αγ. Βασίλη για τα χρήματα που έστειλες πέρυσι. Αν μου στείλεις και φέτος, σε παρακαλώ να μου τα στείλεις σε τραπεζική επιταγή γιατί οι μ@λ@κες στα ΕΛΤΑ μου έφαγαν 500 € 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 μην δεις καγκελο αμεσως να ανεβεις! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες