andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Ειναι που ναι κουκλι απο μονο του ειδικα οταν ειναι και πλυμενο (1 φορα το 2μηνο) τραβαει τα βλεμματα σαν μαγνητης :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Εμένα τραβάει τα βλέμματα κάτι παππούδων μόνο που μου μιλάνε για την τρανή και αξεπέραστη χόντα και τα "φουράκια" του '80 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Εμένα πάντως πιο πολύ με παρατηρούν σε στυλ "εξωγήινου" όταν ανεβαίνω όλες τις ανηφόρες από Καλλιθέα για Ζωγράφου με το ποδήλατο παρά με το μηχανάκι.. :P Ο παλιοσούζουκας πρέπει να είναι αόρατος στα μάτια των κοινων θνητών.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 ναι,σε σημειο που να νιωθω αβολα κιετσ... ματακι απαραιτητο παντα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 ναι,σε σημειο που να νιωθω αβολα κιετσ... ματακι απαραιτητο παντα! βαλε αν μπορεις 1 φωτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.956 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το δικο μου δεν τραβαει βλεματα οταν ειναι σταματημενο, ολοι το περναν για 250αρι, ξερογκαζωνουν νομιζοντας οτι θα με περασουν αλλα τελικα δεεεεεεεν.. Υ.Γ. Ειμαι και γω καγκουρας. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2013 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 ναι........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 μπα, ούτε ένα βλέμμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Ειναι που ναι κουκλι απο μονο του ειδικα οταν ειναι και πλυμενο (1 φορα το 2μηνο) τραβαει τα βλεμματα σαν μαγνητης :D Και μετά γκρινιάζουμε για λειψυδρία.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Η μοτοσυκλετα σου τραβαει τα βλεμματα? Ε ναι , πρεπει να ειναι κουφος καποιος για να μη γυρισει να δει απο που ερχεται αυτη γλυκια μελωδια της εξατμισης ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithless 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Νομιζω πως τραβαει κατι καγκουροβλεμματα αλλα οχι κατι το τρελο.Πολλοι με σταματανε και μου λενε οτι πρεπει να το κανω motard.Οι αστυνομικοι δε μου δινουν σημασια μιας και φοραω κρανος και δεν εχω εξατμιση.Στα δικα μου τα ματια το μηχανακι μου ειναι πανεμορφο :P. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Νομιζω οτι μεχρι τωρα η σειρα ειναι 1.nuntius 2.Dant3 Αν μιλαμε για α-κρανωσια,τοτε κοιτανε τον Dant3 γιατι ως γνωστον ειναι τεκνακι απο τα λιγα..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 μπα οχι ιδιαιτερα στα φαναρια αλλα αν βγω για καφε η παω σε καμια πλατεια τον γιο χαζεβουν λιγο περαστικοι. οσο για την αστυνομια δεν με εχει σταματησει ποτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 χάντρες να βάλουμε για το κακό το μάτι :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Αν τραβάει τα βλέμματα λέει??? Τραβάει και παρατραβάει! των αρχαιοκάπηλων! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Σε αυτό το thread: Όλοι νομίζουν οτι έχουν το πιό ξεχωριστό μηχανάκι... Εμένα πάλι έχω παρατηρήσει οτι πολύ ενδιαφέρον τραβάει το μονόμπρατσο (είναι ωραίο το άτιμο) και κυρίως ο ιμάντας. Έχετε βαρεθεί να γρασσάρετε αλυσίδες κουφαλίτσες, ε; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Το tdm τραβαει τα βλεμματα και αρκετα μαλιστα. Ειναι γνωστο και ποθητο μοντελο και ειναι και παντα στην πενα.... Η μπεμπα τα τραβαει με τον ηχο της και την αγρια ομορφια (ή ασκημια για πολλους) του μεταλλου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το βλέμμα το δικό μου πάντως θα γυρίσει μόνο βλέποντας ένα μοντέλο που δεν έχω ή εχω ξαναδεί λίγες φορές και με σωστά ντυμένο αναβάτη και γενικά αξιοζήλευτο μοτόρι.. Οτιδήποτε άλλο καγκουρέικο με εξάτμιση ή υπερβολικά νίκελα και γενικώς εξατμίσεις Φ20+ δεν νομίζω να μπω στην διαδικασία.. :puke: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2013 από τον johnjohn2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) ναι........ TDM πρέπι να'χεις και εση φιλε...!1! Μάγκες, τοι να λαίμε, εντάξεοι, μιθλάμε για το καλητερό μηχανάκι έβερ, έτσι ? Και πολύ μ@νοπαγήδα 'μα λάχει, η εποιτωμί του ντιζάϊν, τύφλα να'χει ο Πιέρος Τερμπλάνς kai o Mάξιμος Ταμπουρίνης... Με ξεταποτες Ρέμους με βλέπουν και ακουν ακόμα καλήτερα :_thumbsup: Κατα βαθος ωμος , ο λογος που με παρτειρουν στα φαναρια είιναι επειδη κατα βαθος κσερουν οτι το μηχανακι κανει τα παντα, και δρομο/ασφλατο, και χομα και...Σε κανι αντρα η φαση, πος να το κανουμαι ! :D Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2013 από τον Red1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.733 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Παναθεμα το! Φτιαξε καμμια ορθογραφια, δεν διαβάζονται! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Τι να πουμε και εμεις με την τριχρωμια μας ;) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 πριν πάρω και εγώ το μεγάλο το 600άρι,είχα το μικρό το 125 CBR Repsol και επειδή το είχα πεντακάθαρο πάντα, συνέχεια με ρωτούσαν για τι μηχανάκι είναι πόσο πιάνει κτλ. οπότε είναι ανάλογα στα χρώματα πιστέυω προσωπικά και πως είναι το σχέδιο σου που τραβάει τα βλέμματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 TDM πρέπι να'χεις και εση φιλε...!1! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 Γενικα δεν μπορω να πω οτι ειχα μηχανακια που τα θαυμαζε ο κοσμος στα φαναρια... Μονο το Monster ηταν πολυ μπανιο, και καθοντουσαν και το χαζευαν... Ομως, τωρα με το Multi, εχει πλακα να πλησιαζω προς το φαναρι οπου ειναι ηδη σταματημενα μηχανακια.. Ακουγοντας με να ερχομαι, κατεβαζοντας σχεσεις (με τα απαραιτητα ξερογκαζα, τι καγκουρες ειμαστε?? ) με περνανε για TDM ή κατι αλλο δικυλινδρο ξεταπωτο, οποτε δεν δινουν σημασια... Οταν ομως ερχεται η ωρα και βαζω νεκρα, και αφηνω τον συμπλεκτη, αρχιζει το κλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικ, γυρνανε ολα τα κεφαλια σαν μαγνητισμενα! :lol: :lol: Highlight το περασμενο Σαββατο βραδυ, κατα τις 12, σταματημενα παπακια αριστερα στον δρομο περιμενοντας το φαναρι, και με το που αφηνω συμπλεκτη γυρνανε να δουν, και απο το ενα παπι, γυρισαν 3 κεφαλια!!! Δεν ξερω ποιος ψαρωσε περισσοτερο.. Αυτοι, ή εγω;; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 κλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικ Αμα ειναι να το περιγραψεις,κανε το σωστα κλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικι κανει το ντεφι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες