Jump to content
Πανος VFR

Η μοτοσυκλετα σου τραβαει τα βλεμματα?

Recommended Posts

Ειναι που ναι κουκλι απο μονο του ειδικα οταν ειναι και πλυμενο (1 φορα το 2μηνο) τραβαει τα βλεμματα σαν μαγνητης :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εμένα τραβάει τα βλέμματα κάτι παππούδων μόνο που μου μιλάνε για την τρανή και αξεπέραστη χόντα και τα "φουράκια" του '80 :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως πιο πολύ με παρατηρούν σε στυλ "εξωγήινου" όταν ανεβαίνω όλες τις ανηφόρες από Καλλιθέα για Ζωγράφου με το ποδήλατο παρά με το μηχανάκι.. :P

Ο παλιοσούζουκας πρέπει να είναι αόρατος στα μάτια των κοινων θνητών..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι,σε σημειο που να νιωθω αβολα κιετσ...

ματακι απαραιτητο παντα!

:afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι,σε σημειο που να νιωθω αβολα κιετσ...

ματακι απαραιτητο παντα!

:afro:

βαλε αν μπορεις 1 φωτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικο μου δεν τραβαει βλεματα οταν ειναι σταματημενο, ολοι το περναν για 250αρι, ξερογκαζωνουν νομιζοντας οτι θα με περασουν αλλα τελικα δεεεεεεεν..

Υ.Γ. Ειμαι και γω καγκουρας.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι που ναι κουκλι απο μονο του ειδικα οταν ειναι και πλυμενο (1 φορα το 2μηνο) τραβαει τα βλεμματα σαν μαγνητης :D

Και μετά γκρινιάζουμε για λειψυδρία..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μοτοσυκλετα σου τραβαει τα βλεμματα?

Ε ναι , πρεπει να ειναι κουφος καποιος για να μη γυρισει να δει απο που ερχεται αυτη γλυκια μελωδια της εξατμισης !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω πως τραβαει κατι καγκουροβλεμματα αλλα οχι κατι το τρελο.Πολλοι με σταματανε και μου λενε οτι πρεπει να το κανω motard.Οι αστυνομικοι δε μου δινουν σημασια μιας και φοραω κρανος και δεν εχω εξατμιση.Στα δικα μου τα ματια το μηχανακι μου ειναι πανεμορφο :P.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω οτι μεχρι τωρα η σειρα ειναι

1.nuntius

2.Dant3

Αν μιλαμε για α-κρανωσια,τοτε κοιτανε τον Dant3 γιατι ως γνωστον ειναι τεκνακι απο τα λιγα..... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπα οχι ιδιαιτερα στα φαναρια αλλα αν βγω για καφε η παω σε καμια πλατεια τον γιο χαζεβουν λιγο περαστικοι. οσο για την αστυνομια δεν με εχει σταματησει ποτε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αυτό το thread: Όλοι νομίζουν οτι έχουν το πιό ξεχωριστό μηχανάκι... :tooth:

Εμένα πάλι έχω παρατηρήσει οτι πολύ ενδιαφέρον τραβάει το μονόμπρατσο (είναι ωραίο το άτιμο) και κυρίως ο ιμάντας. Έχετε βαρεθεί να γρασσάρετε αλυσίδες κουφαλίτσες, ε; :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το tdm τραβαει τα βλεμματα και αρκετα μαλιστα. Ειναι γνωστο και ποθητο μοντελο και ειναι και παντα στην πενα....

Η μπεμπα τα τραβαει με τον ηχο της και την αγρια ομορφια (ή ασκημια για πολλους) του μεταλλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βλέμμα το δικό μου πάντως θα γυρίσει μόνο βλέποντας ένα μοντέλο που δεν έχω ή εχω ξαναδεί λίγες φορές και με σωστά ντυμένο αναβάτη και γενικά αξιοζήλευτο μοτόρι.. Οτιδήποτε άλλο καγκουρέικο με εξάτμιση ή υπερβολικά νίκελα και γενικώς εξατμίσεις Φ20+ δεν νομίζω να μπω στην διαδικασία.. :puke: :puke:

Τροποποιήθηκε από τον johnjohn2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι........

TDM πρέπι να'χεις και εση φιλε...!1!

yamahatdm900021.jpg

Μάγκες, τοι να λαίμε, εντάξεοι, μιθλάμε για το καλητερό μηχανάκι έβερ, έτσι ? Και πολύ μ@νοπαγήδα 'μα λάχει, η εποιτωμί του ντιζάϊν, τύφλα να'χει ο Πιέρος Τερμπλάνς kai o Mάξιμος Ταμπουρίνης...

Με ξεταποτες Ρέμους με βλέπουν και ακουν ακόμα καλήτερα :_thumbsup: :_thumbsup:

Κατα βαθος ωμος , ο λογος που με παρτειρουν στα φαναρια είιναι επειδη κατα βαθος κσερουν οτι το μηχανακι κανει τα παντα, και δρομο/ασφλατο, και χομα και...Σε κανι αντρα η φαση, πος να το κανουμαι ! :D

Τροποποιήθηκε από τον Red1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν πάρω και εγώ το μεγάλο το 600άρι,είχα το μικρό το 125 CBR Repsol και επειδή το είχα πεντακάθαρο πάντα, συνέχεια με ρωτούσαν για τι μηχανάκι είναι πόσο πιάνει κτλ. οπότε είναι ανάλογα στα χρώματα πιστέυω προσωπικά και πως είναι το σχέδιο σου που τραβάει τα βλέμματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα δεν μπορω να πω οτι ειχα μηχανακια που τα θαυμαζε ο κοσμος στα φαναρια... Μονο το Monster ηταν πολυ μπανιο, και καθοντουσαν και το χαζευαν...

Ομως, τωρα με το Multi, εχει πλακα να πλησιαζω προς το φαναρι οπου ειναι ηδη σταματημενα μηχανακια.. Ακουγοντας με να ερχομαι, κατεβαζοντας σχεσεις (με τα απαραιτητα ξερογκαζα, τι καγκουρες ειμαστε?? ) με περνανε για TDM ή κατι αλλο δικυλινδρο ξεταπωτο, οποτε δεν δινουν σημασια...

Οταν ομως ερχεται η ωρα και βαζω νεκρα, και αφηνω τον συμπλεκτη, αρχιζει το κλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικ, γυρνανε ολα τα κεφαλια σαν μαγνητισμενα! :lol: :lol:

Highlight το περασμενο Σαββατο βραδυ, κατα τις 12, σταματημενα παπακια αριστερα στον δρομο περιμενοντας το φαναρι, και με το που αφηνω συμπλεκτη γυρνανε να δουν, και απο το ενα παπι, γυρισαν 3 κεφαλια!!! :online2long: Δεν ξερω ποιος ψαρωσε περισσοτερο.. Αυτοι, ή εγω;; :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικλικ

Αμα ειναι να το περιγραψεις,κανε το σωστα

κλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικικλικι κανει το ντεφι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα