costikos 1.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος CptAngel έγραψε: Έκανα ένα μικρό montage από διάφορα σκηνικά που είχα ως καλοκαιρινό βίντεο. Μερικά έχουν ξανά παίξει. Αλλά όποιος θέλει το τσεκαρει. Υ.Γ. Νομίζω εφτιαξα το θέμα της ποιότητας! Ειδικά για όποιον μπορεί να το τρέξει σε 4k. Καλά το πας, ωραία εικόνα. Βλέπω τσίμπησες και κομενάκι (homo). Τώρα, πώς μπορείς χωρίς καθρέφτες στην Αθήνα, εσύ κι ο Κύριος το ξέρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Να πούμε την αλήθεια, τους θερινούς μήνες οι Αθηνέζοι βιντεογράφοι έχουν μεγάλη αβάντα. Στήνεις την κάμερα να πιάνει λίγο θάλασσα, πού να μη βγάλεις ωραία πλάνα; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Ε ναι πανω κατω την παραλιακη κανω στην ουσια ολο το βιντεο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2020 ενα παλιο βιντεο με το 600 ποσο μου λειπει το ατιμο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2020 1o βιντεάκι, δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με τον ήχο, αλλά πιστεύω αντέχεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2020 Αφήνοντας τις Πηγές Αωού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος DIAMAPA έγραψε: Αφήνοντας τις Πηγές Αωού. φτου φτου μου! Κούκλος βγήκα 1:45 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2020 Την 28/6/2020 at 4:53 ΜΜ, το μέλος BlackDiamond έγραψε: φτου φτου μου! Κούκλος βγήκα 1:45 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2021 Hello guys ειχα προσπαθησει να αρχισω motovlog το καλοκαιρι αλλα επειδη δεν ημουν ικανοποιημενος απο τον ηχο μετα απο πολλες προσπαθειες το αφησα. Ομως επειδη βλεπω οτι υπαρχει ενδιαφερον θα αρχισω να ποσταρω τα διαφορα που τραβηξα, ακομα και αν εχουν θεματακια σε σημεια. Νομιζω εχουν καποια αξια. Σε μερικες ωρες θα ποσταρω καινουργιο αλλα εδω ειναι αυτο που ανεβασα πριν 3 μερες. Οποιος γουσταρει ας κανει μια εγγραφη. Thanks! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vespower 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 Απο GoPro δεν ειναι,αλλα με την βεσπα μου ειναι. Στα υπέροχα Μετεωρα https://youtu.be/mG3KNkR3MKc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες