MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Νέο Βιντεάκι απο Ρίμπαςhttps://www.youtube.com/watch?v=Dn64vmBlBp0 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Ωραιο show οι Δουκες.Αυτες τις συναντησεις που τις κανονιζετε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Νέο Βιντεάκι απο Ρίμπαςhttps://www.youtube.com/watch?v=Dn64vmBlBp0@MrTzinius λατρεύω τα videάκια σου, αλλά αυτό πολύ motard ρε παιδάκι μου... πολύ τρακτέρ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Ετσι πρεπει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 @MrTzinius λατρεύω τα videάκια σου, αλλά αυτό πολύ motard ρε παιδάκι μου... πολύ τρακτέρ!Τα motard δεν θα ξαναπιασεις στο στόμα σου......ΤΑ MOTARD!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Τα motard δεν θα ξαναπιασεις στο στόμα σου......ΤΑ MOTARD!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 πάμε και μια πρόσφατη: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 ο τυπος με το 600 ειναι επικινδυνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Stalker 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2016 Οι τελευταίοι έξι μήνες μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2016 Δοκιμάζοντας το Qstarz BT-818XT 10Hz GPS σε συνδυασμό με το RaceChrono Pro και συγκρίνεται με την ακρίβεια του κοντέρΤο κοντέρ όλως περιεργως είναι ακριβέστατο... Το GPS απ' την άλλη είναι πολύ ευαίσθητο, με το που περάσεις ακόμα και κάτω από γέφυρα χάνει σε ακρίβεια του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2016 Εννοείται βρε συ, αφού μιλά με δορυφόρους, κάτω απο γέφυρα χάνει την επικοινωνία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μιλάμε τώρα να πιάνει τουλάχιστον 6 δορυφόρους από διαφορετικές γωνίες και να είναι κλάσματα του δευτερολεπτου ο χρόνος που περνάει κάτω από γέφυρα ... μου έκανε εντύπωση να είναι τόσο ευαίσθητο... μάλλον έχει να κάνει με το ρυθμό ανανέωσης που είναι 10 φορές μεγαλύτερος σε σχέση με τα συμβατικά GPS που δε προλαβαίνει να φανεί κάτι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2016 από τον stamatisx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2016 Contour Roam 3 VideoΤιποτα το σπουδαίο. Enjoyhttps://www.youtube.com/watch?v=jUgcgzdQ3Jg 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2016 ο τυπος με το 600 ειναι επικινδυνος όχι μωρέ! Πιλοτάρα είναι, απλά σε εκείνη την φάση δεν είχε πάρει χαμπάρι :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2016 new one:Gixxerz only! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2017 Γεια σας παιδιά , δεν είναι δικό μου βίντεο προφανώς αλλά είναι βίντεο φίλου από την Ιταλία που κάνει ερασιτεχνικό Enduro και έχει πολύ ωραία βιντεάκια Όποιος θέλει ας κάνει και εγγραφή αν του αρέσουν τα βίντεο γιατί το παιδί πραγματικά περνάει πολλές ώρες κάνοντας edit και έχει μόνο 500 subscribers https://www.youtube.com/watch?v=INgvjnbxyq0 PS Αν ενοχλεί που δεν είναι δικό μου το video να κατέβει 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Ρύσιο ε? Πότε πήγες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.496 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Ρύσιο ε? Πότε πήγες?Ναι Ρυσιο ειναι, απο παλιοτερη επισκεψη η συγκεκριμενη. Απλα χθες αδειαζα την καρτα μνημης και ειδα τι ειχα τραβηξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 ενα μεγαλο κομματι της διαδρομης Λεωνιδιο-Κοσμας 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2017 (τροποποιήθηκε) Extreme Track Days, 18/3, Session 5, πρώτος και δεύτερος γύρος μόνο... intermediate group Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2017 από τον stamatisx 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2017 Και δυστυχώς μια άτυχη στιγμή για το παλικάρι μπροστά μου με το Honda... Ελπίζω να είναι καλά και αυτός και η μηχανή του... Λίγο πιο κοντά να ήμουν παίζει να έπεφτα πάνω του... αλλά ευτυχώς γλυτώσαμε τα χειρότερα...Κάτι ξέρουν και μας λένε στο CSS 2μ περιμετρική απόσταση... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shazam 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2017 Έπρεπε να το ανεβάσω YouTube για να το μοιραστώ και είναι η πρώτη φορά #misousvisi #SymvaineiKaiStisKaluteresOikogeneies #lag #error404 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σεκ Σαπίλ 171 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) Με έπιασαν οι καλλιτεχνικές μου ανησυχίες.... Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2017 από τον Σεκ Σαπίλ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σεκ Σαπίλ 171 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2017 Θεματάκια με τον ήχο στα "πολλά" αλλά οκ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες