Jump to content
MrTzinius

Gopro Videos - Photos

Recommended Posts

χαλαρη βολτα και απο εμενα.Εβαλα και μουσικη γιατι εχει γραψει αρκετο αερα,ακομα δεν εχω βρει την καταλληλη θεση ωστε να εχω και καλο ηχο απο μοτερ,ειχα και το ανοιχτο καπακι αν θυμαμαι καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άμα δεν αγοράσεις mic να το βάλεις στο κράνος μέσα δεν γλυτώνεις με τίποτα από τον αέρα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα δεν αγοράσεις mic να το βάλεις στο κράνος μέσα δεν γλυτώνεις με τίποτα από τον αέρα !

μπηκε κιολας στο wish list!μαζι κα αυτο https://www.youtube.com/watch?v=GcUMT8zcXqE

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπηκε κιολας στο wish list!μαζι κα αυτο https://www.youtube.com/watch?v=GcUMT8zcXqE

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα το μεσημέρι έκανα δοκιμή το RAM mount για την Session. Πολύ σταθερό και παρέχει μεγάλη ευελιξία... πολύ ικανοποιημένος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια καλημερα. Μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει παρακαλω.Γιατι στην gopro οταν γραφω 30 ας πουμε λεπτα βιντεο οταν το περναω σε υπολογιστη μου σπαει το βιντεο σε 10λεπτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί το file system που διαμορφώνει η GoPro την κάρτα μνήμης είναι το FAT32 το οποίο δεν επιτρέπει μεταφορά αρχείων μεγαλύτερων των 4GB. Επομένως όταν εσύ γράφεις με την κάμερα, με το που γίνει το αρχείο μεγαλύτερο των 4GB το σπάει αυτόματα και συνεχίζει σε άλλο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φουλ off-topic αλλά @stamatisx παίζεις LoL?

χαχαχα Όχι γιατί άμα το αρχίσω θα καώ κ δε λέει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να και το δικο μου βιντεακι με ενα απροοπτο!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτα τα πουλια οτι να ναι, την εχει παθει και φιλος μου. Πηγαινε με καμια 50αρια/60αρια αυτος με το παπι και του σκασε η δεκαοχτουρα στο τζαμακι απ'το κρανος! Μετωπικη λεμε! :2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

RoadTrip in Greece | 750km | by Labros La 
Αραχωβα-δελφοι-ορεινη ναυπακτια-ναυπακτος-γαλαξιδι
Βροχή, Ήλιος, στροφές, ζέστη, κρύο, λίμνες, θάλασσα, βουνά
https://www.youtube.com/watch?v=fY4gKOJZ6uY

Τροποποιήθηκε από τον llabros
Ενσωμάτωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να και το δικο μου βιντεακι με ενα απροοπτο!!!

πρεπει να πονεσε αυτο:pinch::pinch::pinch:

φιλος τη βρηκε στη μεση του δρομου και την πηρε μεσα στο αυτοκινητο. ετσι και του εφευγε απο τα χερια, αντε πιαστη μετα:tongue:

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έγινε ρε παιδιά; Κοντεύει μια ώρα από όταν ποσταρίστηκε το βιντ και ακόμα δεν εμφανίστηκαν οι Judge Dredd του mybike; Αρρώστησαν; :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έγινε ρε παιδιά; Κοντεύει μια ώρα από όταν ποσταρίστηκε το βιντ και ακόμα δεν εμφανίστηκαν οι Judge Dredd του mybike; Αρρώστησαν; :tooth:

Νομιζω Κυριακη βραδυ κανουν επαναλειψη τον ΚΟΚ επειδη καθε Δευτερα εχει τεστ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω Κυριακη βραδυ κανουν επαναλειψη τον ΚΟΚ επειδη καθε Δευτερα εχει τεστ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Θεός!:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βλέπω τα videάκια σου @ghostkon και σας χαίρομαι απίστευτα! Μακάρι να πηγαίναμε καμία βόλτα όλοι μαζί! Το μόνο που θα σου συνέστηνα αν είχες όρεξη βέβαια και εσύ, είναι να κόβεις/ράβεις τα videάκια σου στα καλά σημεία για να γίνονται λίγο πιο "εύπεπτα"! Δηλαδή videάκι 10λεπτο μπορεί χαλαρά με λίγο trimming σε κάποια βαρετά/απλά/χαλαρά σημεία να γίνει 6λεπτο!!!

Πάντως μου κάνει εντύπωση που σε άλλα thread πέφτουνε οι "γνωστοί άγνωστοι" χαρούμενοι μοτοσυκλετιστές να "φάνε" λάχανο οποιονδήποτε πάει πάνω από το όριο σε δρόμο! Έχω σκεφτεί κατά καιρούς να ανεβάσω εδώ, αλλά ξέρω ότι θα ανοίξει πάλι μεγάλο θέμα και δεν το πολύ-γουστάρω! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα