@martin@ 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2016 χαλαρη βολτα και απο εμενα.Εβαλα και μουσικη γιατι εχει γραψει αρκετο αερα,ακομα δεν εχω βρει την καταλληλη θεση ωστε να εχω και καλο ηχο απο μοτερ,ειχα και το ανοιχτο καπακι αν θυμαμαι καλα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2016 Άμα δεν αγοράσεις mic να το βάλεις στο κράνος μέσα δεν γλυτώνεις με τίποτα από τον αέρα ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
@martin@ 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2016 Άμα δεν αγοράσεις mic να το βάλεις στο κράνος μέσα δεν γλυτώνεις με τίποτα από τον αέρα !μπηκε κιολας στο wish list!μαζι κα αυτο https://www.youtube.com/watch?v=GcUMT8zcXqE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
@martin@ 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2016 Άμα δεν αγοράσεις mic να το βάλεις στο κράνος μέσα δεν γλυτώνεις με τίποτα από τον αέρα !μπηκε κιολας στο wish list!μαζι κα αυτο https://www.youtube.com/watch?v=GcUMT8zcXqE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2016 Σήμερα το μεσημέρι έκανα δοκιμή το RAM mount για την Session. Πολύ σταθερό και παρέχει μεγάλη ευελιξία... πολύ ικανοποιημένος... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2016 Και ένα βίντεο με το εργαλείο.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimigiou 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Παιδια καλημερα. Μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει παρακαλω.Γιατι στην gopro οταν γραφω 30 ας πουμε λεπτα βιντεο οταν το περναω σε υπολογιστη μου σπαει το βιντεο σε 10λεπτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Γιατί το file system που διαμορφώνει η GoPro την κάρτα μνήμης είναι το FAT32 το οποίο δεν επιτρέπει μεταφορά αρχείων μεγαλύτερων των 4GB. Επομένως όταν εσύ γράφεις με την κάμερα, με το που γίνει το αρχείο μεγαλύτερο των 4GB το σπάει αυτόματα και συνεχίζει σε άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Είπα να παίξω με το hyperlapse 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Φουλ off-topic αλλά @stamatisx παίζεις LoL? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2016 Φουλ off-topic αλλά @stamatisx παίζεις LoL? χαχαχα Όχι γιατί άμα το αρχίσω θα καώ κ δε λέει.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2016 Νέο Βιντεάκιιιιιιιιιιι..επιστροφη με ss στη πίστα μετα απο 3 χρόνια !!!! 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Νέο Βιντεάκι απο Πήλιοοοοο!!!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
headbanger 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Να και το δικο μου βιντεακι με ενα απροοπτο!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2016 Να και το δικο μου βιντεακι με ενα απροοπτο!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτα τα πουλια οτι να ναι, την εχει παθει και φιλος μου. Πηγαινε με καμια 50αρια/60αρια αυτος με το παπι και του σκασε η δεκαοχτουρα στο τζαμακι απ'το κρανος! Μετωπικη λεμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
llabros 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2016 (τροποποιήθηκε) RoadTrip in Greece | 750km | by Labros La Αραχωβα-δελφοι-ορεινη ναυπακτια-ναυπακτος-γαλαξιδιΒροχή, Ήλιος, στροφές, ζέστη, κρύο, λίμνες, θάλασσα, βουνάhttps://www.youtube.com/watch?v=fY4gKOJZ6uY Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2016 από τον llabros Ενσωμάτωση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2016 ενα πολυ μικρο κομματι απο τη σημερινη βολτα (Drift HD 720p) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2016 (τροποποιήθηκε) Να και το δικο μου βιντεακι με ενα απροοπτο!!!πρεπει να πονεσε αυτο φιλος τη βρηκε στη μεση του δρομου και την πηρε μεσα στο αυτοκινητο. ετσι και του εφευγε απο τα χερια, αντε πιαστη μετα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2016 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2016 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Τι έγινε ρε παιδιά; Κοντεύει μια ώρα από όταν ποσταρίστηκε το βιντ και ακόμα δεν εμφανίστηκαν οι Judge Dredd του mybike; Αρρώστησαν; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Τι έγινε ρε παιδιά; Κοντεύει μια ώρα από όταν ποσταρίστηκε το βιντ και ακόμα δεν εμφανίστηκαν οι Judge Dredd του mybike; Αρρώστησαν; Νομιζω Κυριακη βραδυ κανουν επαναλειψη τον ΚΟΚ επειδη καθε Δευτερα εχει τεστ. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2016 Νομιζω Κυριακη βραδυ κανουν επαναλειψη τον ΚΟΚ επειδη καθε Δευτερα εχει τεστ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Θεός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 βλέπω τα videάκια σου @ghostkon και σας χαίρομαι απίστευτα! Μακάρι να πηγαίναμε καμία βόλτα όλοι μαζί! Το μόνο που θα σου συνέστηνα αν είχες όρεξη βέβαια και εσύ, είναι να κόβεις/ράβεις τα videάκια σου στα καλά σημεία για να γίνονται λίγο πιο "εύπεπτα"! Δηλαδή videάκι 10λεπτο μπορεί χαλαρά με λίγο trimming σε κάποια βαρετά/απλά/χαλαρά σημεία να γίνει 6λεπτο!!!Πάντως μου κάνει εντύπωση που σε άλλα thread πέφτουνε οι "γνωστοί άγνωστοι" χαρούμενοι μοτοσυκλετιστές να "φάνε" λάχανο οποιονδήποτε πάει πάνω από το όριο σε δρόμο! Έχω σκεφτεί κατά καιρούς να ανεβάσω εδώ, αλλά ξέρω ότι θα ανοίξει πάλι μεγάλο θέμα και δεν το πολύ-γουστάρω! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες