Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) αμεση ενημερωση μεσα απο τα εργοστασια του iwata .... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2013 από τον PanosDenzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Η Ακραπα ειναι ονειρο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Κ@υλιαρα μου εσυ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Θελω να δω ποιος θα το παρει χωρις το μασκακι. Βασικα πιο πολυ θελω να δω αυτον που θα το παρει χωρις το μασκακι να καθαριζει τα ζουζουνια μετα απο μια καλοκαιρινη βολτα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Πουτ#να Γιαμάχα, τα κατάφερες πάλι! Το βρίσκω πολύ καλοσχεδιασμένο και με ιδιαίτερο και ισχυρό χαρακτήρα. Είναι ένα αισθητικά καινοτόμο μηχανάκι στο οποίο η αισθητική καινοτομία προκύπτει κυρίως από την μηχανολογική του σχεδίαση και δη το πλαίσιο κόσμημα. Προσεγμένες λεπτομέρειες και αυτό το "κάτι" που το κάνει άμεσα αναγνωρίσιμο ως Γιαμάχα και ξεχωριστό. Μηχανολογικά επίσης πολύ ενδιαφέρον, φέρει αρκετή τεχνολογία ώστε να μην είναι παρωχημένο, όχι τόση όμως ώστε να είναι απλησίαστο σε τιμή. Βέβαια όπως γράφτηκε και παραπάνω είναι μάλλον κράχτης οπότε η τιμή του κανονικά θα έπρεπε να είναι υψηλότερη. Ως πακέτο θεωρώ ότι μοιάζει ολοκληρωμένο και δελεαστικό για τον αγοραστή. MT-09 Street Rally Όταν το πρωτοείδα σκέφτηκα ότι χρειάζεται απεγνωσμένα πλευρικά καπάκια αλα ΜΧ στην ουρά. Ε λοιπόν δίκιο είχα, σε αυτή την μορφή το μηχανάκι μου αρέσει πολύ περισσότερο! Υποκειμενικά, ...... Αντικειμενικά, ...... Ρισπέκτ κύριος! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) και εμενα με τρελεναι το ασπρο -κοοκκινο street rally. τι διαφορα θα εχει απο το κανονικο σε τιμη ομως? πιστευω πως θα ειχε αξια ενα συγκριτικο μεταξυ yamaha mt09 street rally vs husqvarna nuda r Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2013 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 "H τιμή στην βασική έκδοση είναι 7.990,00 και 8.550,00 με ABS" Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 γιαμαχακια , εχουμε πληροφοριες για την τιμη του SR? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.364 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 "H τιμή στην βασική έκδοση είναι 7.990,00 και 8.550,00 με ABS" Καλά ακούγεται, αν είναι έτσι. Πολύ καλά θα έλεγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Eδώ οι τιμές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Το Σαββατο σιγουρα θα ειμαι στον Πιερρακο για το τεστ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Σκεφτήκαμε το ίδιο πράγμα,την ίδια στιγμή :) Μόνο που εγώ δεν προλαβαίνω αυτό το Σάββατο...ελπίζω κάποια άλλη στιγμή να μπορέσω! Ωραίο εργαλείο και από κοντά ακόμα ομορφοτερο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Για τις 30 λεω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Να δούμε στην Θεσσαλονίκη θα το φέρει κανένας για τεστ ράιντ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Εννοειται οτι θα το φερουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα το φέρουν σύντομα και πάνω γιατί με αυτή την τιμή και αυτές τις δυνατότητες,λογικά θα απασχολήσει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές. Εδώ η δοκιμή επί ελληνικού εδάφους. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2013 από τον efkola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Παιδια να ρωτησω κατι; Ενα παιδι στις προηγουμενες σελιδες ανεβασε δυο ωραιες φωτογραφιες, αν θυμαμαι καλα απο μηχανες της αμερικανικης αγορας (FZ09). Εκει ειχε ενα Mt 09 σε χρωμα κοκκινο και οχι πορτοκαλι. Αυτο θα ερθει στην Ελλαδα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έσκασε πριν λίγο μήνυμα από Πιερράκο, πάρτυ εγκαινίων και παρουσίαση του νέου MT09 στο μαγαζί του, Σάββατο 30, 7ΜΜ, Λεωφόρος Ποσειδώνος 24 Άλιμος. Θα πάει κανείς; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2013 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Θα παίξει την ίδια μέρα και test ride; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Και σε εμενα ηρθε μυνημα πριν 1ωρα. Το σαββατο θα παω μαζι με τον φιλο μου αν δεν δουλευει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 μαλλον θα παω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dio3 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) το χει δει κανείς το εργαλείο στους δρόμους της ελλάδας? Πολύ με λυπεί που ΑΥΤΟ ακριβώς το χρώμα, κατάμαυρο με χρυσό fork είναι μόνο αμερική (FZ-09). Εδώ στας ευρώπας κυκλοφορεί ΑΥΤΟ το χρώμα αλλα νομίζω της αμερικής είναι κανόνι Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2014 από τον dio3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις χρυσό αν κολλάς εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dio3 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 νομίζω έχει αλλαγές και στο πλαίσιο κ στα χρώματα του κινητήρα. της αμερικής είναι κατάμαυρο. το ευρωπαικό έχει πολύ ασημί ρε παιδί μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 το εχω δει κανα 2 φορες σε κατι καφετεριες στον Κορυδαλλο. Το μονο που ξερω ειναι οτι εχει ωραιο ηχο, και οτι ειναι πολυ πιο ομορφο απο κοντα.. Μιλωντας με εναν πωλητη της μοτοδυναμικης, ακουσα και πολυ καλα λογια, αλλα δεν ξερω αν πρεπει να τα πιστεψω ολα.. Παντως, την μεγαλυτερη εντυπωση μου την εκανε η τιμη της! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες