Jump to content
StevenGalan

Yamaha MT-09 (2014)

Recommended Posts

r6 ακούω...ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑ!!

Edit:

- Ποιό r6 έχεις φίλε μου?

- Το παλιό, το 4κύλινδρο. :P

Τροποποιήθηκε από τον GuRu

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

r6 ακούω...ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑ!!

Edit:

- Ποιό r6 έχεις φίλε μου?

- Το παλιό, το 4κύλινδρο. :P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

" Φημες που εικαζουν οτι το μερος της μασκας που λειπει πανω απο το φαναρι,και μπροστα απο τα οργανα , το εκλεψε φανατικος φιλος της Honda και μελος του MyBike.gr- Διαψευδονται ως κακοηθεις και αναληθεις"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο δεν το ξερω! Οι περισσοτερες πληροφοριες παντως μιλανε για αντι-Tiger και για R6

Εκει που ξενερωσα θα με κανεις να περιμενω παλι??????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβάζοντας το άρθρο όμως συνειδητοποιώ για πρώτη φορά από χτες ότι ......δεν έχει ABS! Είναι δυνατόν? Αλουμινένιο πλαίσιο, USD, ψαλιδάρα, ride-by-wire, κλπ,κλπ και ...δεν έχει ABS? Εκεί βρήκαν να κάνουν οικονομία? Και θα μας το χρεώσουν έξτρα ή δεν θα βάλουν καθόλου? Τι να πώ, σε μηχανή του 2014....πραγματικά δηλαδή ας μη βάζανε ride-by-wire με 3 χαρτογραφήσεις (ή ακόμα και ανεστραμμένο στο φινάλε) κι ας βάζανε ABS.... :banned:

Στο Αμερικα δεν αναφερουν ABS γιατι ειναι standart, εχουν νομο, ολα μα ολα τα διτροχα πρεπει να εχουν απαραιτητα ABS, ακομα και τα παπακια/σκουτερακια που τα πουλανε εκει εχουν ABS.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Αμερικα δεν αναφερουν ABS γιατι ειναι standart, εχουν νομο, ολα μα ολα τα διτροχα πρεπει να εχουν απαραιτητα ABS, ακομα και τα παπακια/σκουτερακια που τα πουλανε εκει εχουν ABS.

Είσαι σίγουρος γι αυτό που λες? ...Γιατί στο άρθρο αναφέρεται σαφώς..." Another prevalent electronic nanny, ABS, is also absent."...

Επίσης, ξέρω για το NC700 ας πούμε ότι στην Αμερική κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις, μια με DCT και ABS και μια με χειροκίνητο κιβώτιο και ΧΩΡΙΣ ABS, πράγμα για το οποίο διαμαρτύρονται σε όλα τα φόρουμ και δίκαια, γιατί σου λέει ότι για να έχει κανείς ABS πρέπει να πάρει σώνει και καλά το DCT.

Εγώ πιστεύω ότι, όπως είπε κι ο Γιαμαχάκιας, το ΜΤ-09 θα βγαίνει σε 2 εκδόσεις (+/- ABS) και θα το πληρώνεις επιπλέον...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, σε σχέση με τα ξενέρωτα τετρακύλινδρα ένα πολιτισμένο τρικύλινδρο γενικής ασφάλτινης χρήσης μου αρέσει σαν ιδέα. Η μηδαμινή μου εμπειρία είναι πως τα τετρακύλινδρα σε σειρά ή θα διχρονίζουν κουρδισμένα για γκάζια οπότε βάλσιμο μπρίζα χωρίς λόγο ή θα είναι άχρωμα σαν ραπτομηχανές αν είναι κουρδισμένα για ομαλή πολιτισμένη ροπή και το αποτέλεσμα είναι μηχανάκια καλά μεν άχρωμα στο στενό δίκτυο δε σε πολιτισμένους ρυθμούς πάντα.

Αλλά αυτά τα όργανα θυμίζουν NC700 ... στη φτήνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως θέλω να δω 2 πράγματα πριν το αγοράσω. Παιδικές ασθένειες και κατανάλωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως θέλω να δω 2 πράγματα πριν το αγοράσω. Παιδικές ασθένειες και κατανάλωση!

τα γιαπωνέζικα συνήθως έχουν ανοσία B)

αναλυτικότερη περιγραφη των τεχνολογιων του ΜΤ-09

http://boxscorenews....d-p57058-68.htm

και η αναφορα στην καταναλωση

Another significant aspect of the fuel system is the use of a compact and lightweight fuel pump,

which allows the use of a slim 14-litre fuel tank. With its efficient fuel injection system and YCC-T,

the MT-09 offers a potential range from the 14-litre tank of 240km or more depending on the conditions.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γιαμαχα μιλαει για 5.8λιτρα και αυτονομια στα 240+ χιλιομετρα με 14 λιτρα

Χμ. Για καθημερινό-τα-κάνω-όλα μηχανάκι πολλά είναι καθώς τα βλέπω στα 6.5 σε πραγματικές συνθήκες δηλαδή τετρακύλινδρου. Θα έπρεπε να έχει χάρτη "δε καίω" και ας βγάζει 70 άλογα σε αυτό το χάρτη.

Σε DCT θα βγει?

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα έπρεπε να έχει χάρτη "δε καίω" και ας βγάζει 70 άλογα σε αυτό το χάρτη.

Γι αυτο το αγοραστικο κοινο υπαρχει το Τζαζ/2

Τροποποιήθηκε από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί? Δεν θα ήταν μαγκιά διαφορετικός χάρτης με μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων με διακόπτη "αργά βαδίζω λεφτά κερδιζω" και "γοργά τρεχαλατζίζω γκοστ ράιντερ μη λένε"?

Στο τρικύλινδρο θα ήταν πολύ πιο εφικτό από το δικύλινδρο.

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί? Δεν θα ήταν μαγκιά διαφορετικός χάρτης με μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων με διακόπτη "αργά βαδίζω λεφτά κερδιζω" και "γοργά τρεχαλατζίζω γκοστ ράιντερ μη λένε"?

Στο τρικύλινδρο θα ήταν πολύ πιο εφικτό από το δικύλινδρο.

Ναι αλλά δε θα ανέβαινε και η τιμή αισθητά?

Σύμφωνα με την εταιρεία, στόχος τους είναι και η ανταγωνιστική τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω - οι Γιαμαχαίοι ξέρουν από τέτοια κόλπα με την ανάπτυξη αυτοκινητιστικών μοτέρ οπότε πόσο παραπάνω να τους έβγαινε? Τρικύλινδρο 800άρι σημαίνει τετρακύλινδρο 1100 οπότε από κάποιο αυτοκινητάδικο μοτέρ τους θα μπορούσαν να μεταφέρουν τεχνολογία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω μια απορια τι σημαινει οταν λεει καποιος "Τρικύλινδρο 800άρι σημαίνει τετρακύλινδρο 1100" ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω μια απορια τι σημαινει οταν λεει καποιος "Τρικύλινδρο 800άρι σημαίνει τετρακύλινδρο 1100" ?

Μαλλον το αναποδο εννοουσε ο φιλος....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεωρώ πως θα έχουν φτιάξει αυτοκινητάδικα μοτέρ (εκ των βασικών εργασιών της Γιαμάχα) σε αυτά τα κυβικά κυλίνδρου με μεταβλητό χρονισμό οπότε θα την ξέρουν την δουλειά και θα μπορούσαν αν ήθελαν. Βέβαια καιγόμαστε για την κατανάλωση εδώ και όχι έξω οπότε τα παραρλέω ως συνήθως. Πάντως θα ήταν ωραίο να διαλέγεις πόσο γκάζι-κατανάλωση θα έχεις με ένα διακόπτη σε μηχανάκι "καθημερινά πόδια" - μη δίνεται σημασία, π@π@ριές λέω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Μόνο" 16 χιλιάδες ευρώ στη Δανία... :wallbash:

​Μου βγήκε ο καφές απ΄τη μύτη χθες που πέρασα από τον αντιπρόσωπο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα