Jump to content
StevenGalan

Yamaha MT-09 (2014)

Recommended Posts

ώρες ώρες ζηλεύω την ελαιολεκάνη του Versys!

αγοράζεις 2 λίτρα, και σου περισσεύουν κιόλας! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χωρητικότητα Δοχείου Λαδιού

3.4 L

Απο το site της yamaha, δηλαδη παλι 4L θα παιρνεις

Καλα οχι οτι εκει κολλαμε

έχεις δίκιο ωστόσο γράφουν ότι να ναι στο site.

θες 2.4 χωρίς φίλτρο λαδιού, 2.7 με φίλτρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πω,δεν ξερω!

Ααα τωρα ειδα οτι εχεις το μηχανακι!

Για να ξαναδιαβασω τι εχεις γραψει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ρε τρελε αστο το λαδακι μεσα να κανει τα χιλιομετρα του το λιγοτερο 5000χμ αν κι εγω θα σου λεγα να κανεις 10000χμ η ενα ετος οποιο ερθει πρωτα, γιαπονεζο εχεις δεν εχει αναγκη!

υ.γ. παντα αλλαζουμε και φιλτρο μαζι με τα λαδια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ειδα απο κοντα στο φεστιβαλ , καλα σπερνει.. ειχα την εντυπωση οτι η εκδοση rally θα ηταν φοβερη αλλα απο κοντα μου θυμιζε scania η μουρη μαζι με ολη αυτη την πλαστικουρα :P πολυ ωραιο μηχανακι και προσεγμενο, εδειχνε πολυ ποιοτικο (σε αντιθεση με το mt-07 που οταν το καβαλησα μου εβγαλε μια φτηνια) και ηταν πολυ ελαφρυ σαν αισθηση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχεις δίκιο ωστόσο γράφουν ότι να ναι στο site.

θες 2.4 χωρίς φίλτρο λαδιού, 2.7 με φίλτρο

Απο το Αγγλικο Manual :

phiomegatauomicrongammarhoalphaphi3AF0alpha1.jpg

phiomegatauomicrongammarhoalphaphi3AF0alpha3.jpg

phiomegatauomicrongammarhoalphaphi3AF0alpha2.jpg

Τροποποιήθηκε από τον frezas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτησω υπαρχει κεντρικη εκθεση στην Αθηνα που να εχει σιγουρα το μηχανακι?

'Η υπαρχουν απλα αντιπροσωποι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΑχ

Μουρικης.. Θεος..

Να ρωτησω υπαρχει κεντρικη εκθεση στην Αθηνα που να εχει σιγουρα το μηχανακι?

'Η υπαρχουν απλα αντιπροσωποι?

Το εχει σιγουρα ο Πιερακος. στην παραλιακη. και η ΥΑΜΑΗΑ στην Καλιροης Αλλα σιγουρα το εχει και το Μοτοδυναμικη γενικοτερα σε ολα τα καταστηματα της

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχει σιγουρα ο Πιερακος. στην παραλιακη

O Πιερακος δε νομιζω οτι εχει μηχανακι στο μαγαζι του.

Εννοείς μηπως ενα πορτοκαλι που ειχε μεχρι εχθες το μεσημερι?

Εχει σιγουρα το μοτοδίκτυο στη Θησεως και στη Καλλιροης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει και στο paddock στην λεωφόρο αθηνων στο χαιδαρι ,μάλιστα και ένα απ τα παιδιά που δουλεύουν εκεί το αγόρασε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσοι το δοκιμασαν ακομα μιλανε για σουζες..

:_rock-on:

Τροποποιήθηκε από τον PanosDenzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

VrGcmhF.jpg

πωωω και χωρίς πΕνακίδα είναι... :dribble:

ειναι ωαιο γκομενακι ρε,

ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ..

ΚΑΤΑΞΙΟΜΕΝΟ

Τροποποιήθηκε από τον PanosDenzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κρίνω από τις αντιδράσεις που διαβάζω, η Γιαμάχα όντως έκανε διάνα... Το όνειρο κάθε μαρκετίστα είναι αυτό το είδος αντιδράσεων.

Η απορία μου είναι γιατί η Τράιομφ απέτυχε να πλασάρει το ίδιο ενθουσιωδώς τα αντίστοιχα τριπλά της τόσα χρόνια....

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κρίνω από τις αντιδράσεις που διαβάζω, η Γιαμάχα όντως έκανε διάνα... Το όνειρο κάθε μαρκετίστα είναι αυτό το είδος αντιδράσεων.

Η απορία μου είναι γιατί η Τράιομφ απέτυχε να πλασάρει το ίδιο ενθουσιωδώς τα αντίστοιχα τριπλά της τόσα χρόνια....

νομιζω εισαι λαθος.. οποιον και αν ρωταγες θα σου ελεγε τα καλυτερα για το τριπλ.. το συγκρινες με δικυλινδρο? τριπλ λεγανε ολοι.. με τετρακυλινδρο? τριπλ λεγανε ολοι.. με οποιαδηποτε αλλη γυμνη? παλι τριπλ.. απλα η γιαμαχα εκμεταλλευτηκε αυτο που χρησιμοποιησε η τραιουμφ σε ενα νεο σωμα (κατι αναμεσα σε naked και mοtard) και εχει κερδισει εμφανισιακα και στα τεστ τις εντυπωσεις.. σε ξενα τεστ παλι το τριπλ εβγαινε καλυτερο απο το μτ-09 παντως..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ νομίζω οτι και εσύ είσαι λάθος..Kαλο το triple αλλα το Μτ παίζει σε άλλη κατηγορία .Ναι θέλει κάποια μαζέματα στα περιφερειακά(σύμφωνα με τους "ειδικούς" ) αλλά είναι πλ ποιο εύκολο να τ κάνεις απ τ να βρεις τρόπο να βγάλεις τόση ροπή και άλογα από τν κινητήρα του triple..Καλά στην τελική κάποια στιγμή θα πάω σε ένα απ τα δυο και δεν θα ξέρω ποιο να διαλέξω..

Τροποποιήθηκε από τον psychoboy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
νομιζω εισαι λαθος.. οποιον και αν ρωταγες θα σου ελεγε τα καλυτερα για το τριπλ..

"Τα καλύτερα" από "τον π@ιζω" έχει μία κάποια διαφορά νομίζω...

Δεν ασχολούμαι με τη διαφορά ποιότητας/απόδοσης των μοτοσακό αλλά με το τι διαβάζω.

Τα καλύτερα για τα τα Τράιομφ ναι αλλά όχι και ξεδιάντροπες κ@βλες....

Τι το τόσο διαφορετικό έκανε η Γιαμάχα στο πλασάρισμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλα το πλασαρε καλυτερα η yamapa το mt09 με την διαφημιση the dark side of japan και χαμως στα σκοταδια και σαν να ειναι μυστικο!

ενω η triumph απλα εβγαλε ενα μηχανακι στις αγορες, εγινε γνωστο για αυτο που ειναι, και οχι χαρις ολους τους γνωστους μαρκετιστες τις ευρωπης και μη! αρα το ποιο μηχανακι βγαινει τελικα ποιο αξιο φαινεται!

οσο για τις κα@λες που λες, και αυτο μαρκετινγκ ειναι, παραδειγμα οι εξυπνοι οδηγουν clio! ε παρε ενα να νοιοθεις εξυπνος! τι θελεις εσυ κα@λες, κα@λες θα σου δωσει να πιστεψεις ο μαρκετιστας! simple!

οστοσο αν τα βγαλουμε ολα αυτα απο την μεση, ξεκιναει κατι καινουργιο, και φαινεται να εχει μεγαλες προσδοκιες ειδικα για το μελλον, και ειδικα με τον 3κιλυνδρο κινητηρα η yamaha θα τον βαλει παντου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είδα χθες live ακόμα μία φορά. Κάθε φορά που το βλέπω με εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο..! Η νέα σειρά MT-09/7 έχει κάνει διάνα στην σχεδίαση! Με ένα fairingάκι μπροστά (γιατί εντελώς σκέτο κάτι "λείπει") είναι απλά πανέμορφα. :)

Τα εξαιρετικά λόγια που διαβάζω για κινητήρα κλπ ελπίζω να τα επιβεβαιώσω κάποια στιγμή ο ίδιος..

Και η ερώτηση που ίσως ενδιαφέρει μελλοντικούς αγοραστές του "μικρού" ΜΤ-07: Το USD χρυσό πηρούνι του ΜΤ-09 θα μπορεί να μπει στο ΜΤ-07?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ νομίζω οτι και εσύ είσαι λάθος..Kαλο το triple αλλα το Μτ παίζει σε άλλη κατηγορία .Ναι θέλει κάποια μαζέματα στα περιφερειακά(σύμφωνα με τους "ειδικούς" ) αλλά είναι πλ ποιο εύκολο να τ κάνεις απ τ να βρεις τρόπο να βγάλεις τόση ροπή και άλογα από τν κινητήρα του triple..Καλά στην τελική κάποια στιγμή θα πάω σε ένα απ τα δυο και δεν θα ξέρω ποιο να διαλέξω..

δεν ξέρω τι περιφερειακά έχει ακριβώς το mt αλλά το speed triple με full ρυθμιζόμενες αναρτήσεις πολύ καλά φρένα και κινητήρα διαμάντι (130 άλογα δίνει η Τ) δεν νομίζω ότι υστερεί σε τίποτα από το μκρότερου κυβισμού mt. Και εδώ και χρόνια έχει φανατικό κοινό, που σίγουρα λέει πολλά.

Θα δείξει σίγουρα το μέλλον...

Τροποποιήθηκε από τον xaotikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα