Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ε ναι. Μετά το Supra που καβαλάει ή το βήμα το ΧΤΖ με 150 205 τελική, του ήρθε νταμπλάς με το ΜΤ. :rotfl: :rotfl: fixxed Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2014 από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 :shock: :shock: :shock: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) εχουν διαρευσει φημες απο γνωστο οδηγο του βορειου κλιμακιου οτι η γρια του γιαμαχακια στον γυρισμο απο βολτα sto εθνικο δικτυο εριξε τσαι σε παλαιο γνωριμο πιωμενο-στριμενο v strom σε ταχυτητες 200+ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2014 από τον PanosDenzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 Αρα μενα πιανει warp speed 4? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 εχουν διαρευσει φημες απο γνωστο οδηγο του βορειου κλιμακιου οτι η γρια του γιαμαχακια στον γυρισμο απο βολτα sto εθνικο δικτυο εριξε τσαι σε παλαιο γνωριμο πιωμενο-στριμενο v strom σε ταχυτητες 200+ Δεν ειναι φημη.Υπαρχει βινδεο. 190+ ειχε το Στρωμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 το θελω, το θελω το μηχανακι, το θέλω ρε παιδί μου, το-θε-λω ένα πράγμα μόνο με χαλάει πάνω του, αλλα θα το ξεπεράσω πρέπει να πα να το καβαλικέψω ασαπ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2014 περιμενουμε το review λεμεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 το θελω, το θελω το μηχανακι, το θέλω ρε παιδί μου, το-θε-λω ένα πράγμα μόνο με χαλάει πάνω του, αλλα θα το ξεπεράσω πρέπει να πα να το καβαλικέψω ασαπ τι σε χαλαει; βλεπω ομως στην υπογραφη ΚΤΜ! παντως ειναι γενικα μηχανη παιχνιδι! εγω με το streeple θελω να πηγενω χαλαρα και με μπριζονει ευκολα λιγο ο ηχος (που εχει ακριβως τον ιδιο και το mt και το mvagusta brutale) λιγο απολα ρε παιδακι μ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 πολύ όμορφο και "αλήτικο" αλλά μόνο 14 λίτρων ρεζερβουάρ;;; εχουν διαρευσει φημες απο γνωστο οδηγο του βορειου κλιμακιου οτι η γρια του γιαμαχακια στον γυρισμο απο βολτα sto εθνικο δικτυο εριξε τσαι σε παλαιο γνωριμο πιωμενο-στριμενο v strom σε ταχυτητες 200+ Σε Vstrom τσαγάκι κερνάνε ακόμα και τα σκούτερ... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 πολύ όμορφο και "αλήτικο" αλλά μόνο 14 λίτρων ρεζερβουάρ;;; Σε Vstrom τσαγάκι κερνάνε ακόμα και τα σκούτερ... :P Νταξ η μηχανη δεν ειναι για ταξιδια. Ειναι να τη παρεις να πας σε ενα ωραιο δρομο να γουσταρεις! Και μενα με χαλαει λιγο, αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Naked ειναι και ελαφρυ. Αμα του εβαζαν 19αρι δεν νομιζω να ηταν η ιδια μηχανη και να μας τρεχουν τα σαλια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2014 Και εμένα με χαλάει το ντεπόζιτο που είναι 14άρι. Αλλά όχι γιατί σε ταξίδια θα έπρεπε να σταματάω κάθε 200 χλμ να βάζω βενζίνη. Ποτέ δεν κάνω τόσα χιλιόμετρα μονοκοπανιά, ούτε μπορώ να σκεφτώ μέρος που θα κάνω τόσα χιλιόμετρα χωρίς να πετύχω βενζινάδικο στο ενδιάμεσο. Ούτε στην έρημο σκέφτομαι να πάω ούτε στην Σιβηρία. Αλλά ρε γμτ, όταν χρησιμοποιείς ένα μηχανάκι καθημερινά είναι πολύ σπαστικό να σταματάς στο βενζινάδικο κάθε 3 και λίγο. Παλιότερα είχα ένα bros που είχε 12άρι ντεπόζιτο και ξενέρωνα για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ενώ αντίστοιχα χαίρομαι την ντεποζιτάρα του fazer. Αλλά εντάξει, δεν θα κολλήσουμε εκεί. Το ΜΤ έχει σχεδόν όλα όσα θέλω. Είναι ελαφρύ, μικροκαμωμένο, με μοτέρ που σκοτώνει και σε τίμια τιμή. Μόνο ένα φέρινγκ θα ήθελα αλλά και αυτό διορθώνεται. Εγώ θα περιμένω μέχρι το τέλος του καλοκαιριού για τυχόν ανακοίνωση έκδοσης με φέρινγκ αλλά και για να βγούνε μερικά ΜΤ δεύτερο χέρι. Και τότε , αν είμαστε καλά φυσικά, 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί αλλα γνωρίζουμε τα διαστήματα των Σερβία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί αλλα γνωρίζουμε τα διαστήματα των Σερβία; Χαχαχαχα σέρβις :Ρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2014 Και των Σερβία και των Ισπανία. Και των Φινλανδία μη σε πω!!! :P :P :P Εννίοτε και των Μαυροβούνιο. :P χααχαχχαχαχααχ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dio3 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί αλλα γνωρίζουμε τα διαστήματα των Σερβία; Η ίδια η γιαμαχα που στο manual έχει τα 60km(!) συνιστώμενη ταχύτητα για να καρφώσεις την 6η λέει by the book Ρύμιση βαλβίδων κάθε 40.000 Αλλαγή λαδιού (2.4lt / 2.2lt) πρώτα 1000 κ μετά κάθε 10.000 Φίλτρο λαδιου πρώτα 1000 κ μετά κάθε 20.000 τώρα στην πράξη λάδια 3000 με 3500 (4000km max) 1ο service 1000km (λάδια φίλτρο) κόστος 50e Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 4000km max τα λαδια οταν σου λενε 10000? Γιατι δε τα αλλαζεις και καθε μερα να εισαι σιγουρος? 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dio3 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 γιατί δεν κάνω 4000 χιλιόμετρα τη μέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 Δικια σου η τσεπη αλλα να ξερεις οτι αλλαζοντας τα στις 4000 καλο στη μηχανη παραπανω ΔΕΝ κανεις. Αλλο αντι για 10000 να τα αλλαξεις στις 9000 και αλλο να το κανεις 2,5 φορες συντομοτερα. Πχ μενα λεει καθε 6000,τα αλλαζω καθε 5000. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 τι σε χαλαει; βλεπω ομως στην υπογραφη ΚΤΜ! παντως ειναι γενικα μηχανη παιχνιδι! εγω με το streeple θελω να πηγενω χαλαρα και με μπριζονει ευκολα λιγο ο ηχος (που εχει ακριβως τον ιδιο και το mt και το mvagusta brutale) λιγο απολα ρε παιδακι μ!! Με χαλάνε λίιιγο εμφανισιακά (γιατί οδηγικά δεν έχω ακόμα άποψη!) τα πλαστικά-εισαγωγές στο ντεπόζιτο που λένε Yamaha, γιατί μου θυμίζουν κάτι από V-Max, το street rally σε εκείνο το σημείο νομίζω ότι μου αρέσει περισσότερο! Καλά όχι ότι θα ήταν λόγος για να μην το πάρω!! Το 990 της υπογραφής και γενικά 990, μόνο καινούριο, οπότε δεν το βλέπω...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 Απιστευτο Παλι καλα που δεν εβαλαν παλι τα 4 λιτρα λαδι του ΤΔΜ... Να κλαις καθε φορα που θες να αλλαξεις λαδια. Επισης μου κανει εντυπωση που για αλλαγη λαδιων λενε 10.000 χλμ και οχι τα μισα οπως κανουν συνηθως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 κ στο τδμ καθε 10000 ελεγαν απο οτι φαινεται κ η συντηρηση θα ειναι σαν το τδμ πολυ οικονομικη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 κ στο τδμ καθε 10000 ελεγαν απο οτι φαινεται κ η συντηρηση θα ειναι σαν το τδμ πολυ οικονομικη! στο αγγλικο manual ... στο ελληνικο ελεγαν καθε 5 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 στο αγγλικο manual ... στο ελληνικο ελεγαν καθε 5 δεν ειχα το ελληνικο. λαμογια μεγαλα ειμαστε ουτε καν προερετικα δεν το ειχαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 Χωρητικότητα Δοχείου Λαδιού 3.4 L Απο το site της yamaha, δηλαδη παλι 4L θα παιρνεις Καλα οχι οτι εκει κολλαμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2014 Το είδα σήμερα (και το καβάλησα) στο φεστιβάλ. Μικρό ρε πστμ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες