Jump to content
StevenGalan

Yamaha MT-09 (2014)

Recommended Posts

Επειδή είχα βάλει στο μάτι ένα 1078rr και ένα 1090rr ,τα ίδια ξέρω και για τα Brutale...:laugh: Συγκεκριμένα το 1078 δεν το αγόρασα γιατί είχε σημαδάκια στο πλαίσιο από μπαταρία που έχασε υγρά, κρίμα γιατί είχε μόλις 800km.. Το 750 το έχω οδηγήσει, επίσης το έχω δει και πως πάει στην πίστα. Ήμουνα μαζί με έναν φίλο που έγραφε και εδώ μέσα στο θέμα με τα 750.:winking:

Καταρχήν να δώσεις χαιρετίσματα στον Heat (εάν λες για αυτόν)...επίσης όπως κατανοείς είναι διαφορετική φάση να έχεις κάτι...από το να μελετάς κάτι στο χαλαρό...μεταξύ μας...είναι μηχανές βόλτας και όχι καθημερινής συμβίωσης (δουλειά-σπίτι-δουλειά κτλ)...επίσης θεωρώ ότι σε γυμνό >900cc είναι υπερβολή...όταν ήταν να επιλέξω, άμα υπήρχε το 675 ή το 800 (3κ) θα το αγόραζα χωρίς πολλά-πολλά.:grin:

Τροποποιήθηκε από τον brutos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κρυμμένο περιεχόμενο

:laugh:  Επέτρεψε μου να διαφωνησω σε όλα!Φιλικα πάντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:laugh:  Επέτρεψε μου να διαφωνησω σε όλα!Φιλικα πάντα!

Τσέκαρα το nickname και εννοούσα τον teatime (εάν είναι και αυτός):laugh:...τώρα για το υπόλοιπο statement και ύφος... τι να γράψω δεν ξέρω...καλό είναι όταν απαντάμε έτσι "καθολικά" (σαν να κρατάμε την ΜΟΝΗ αλήθεια) να ακολουθεί και κάποιο επιχείρημα...έτσι για τον σεβασμό λέω εγώ...τεσπα, ως εδώ:lipssealed:...πάω να συνεχίσω ένα ταξιδιωτικό για Northkapp που διαβάζω αυτό τον καιρό...μετά από αυτό με τόσα που έχω διαβάσει θα είναι σαν να έχω πάει και εγώ εκεί...οπότε μάλλον δεν θα χρειαστεί καν να πατήσω...

Πάντα φιλικά!...

Να είσαι καλά πάντα όρθιος

:bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το νεο φτερο και το νεο φαναρι, το δευτερο θα γινεται σκ@@@ με τις βρωμιες του δρομου απο τη πισω ροδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το νεο φτερο και το νεο φαναρι, το δευτερο θα γινεται σκ@@@ με τις βρωμιες του δρομου απο τη πισω ροδα...

Εμείς να είμαστε καλά... 8JHNBkq.png

Τροποποιήθηκε από τον n0i2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περίπου ίδια τιμή το νέο ΜΤ. Να δούμε πόσο θα φτάσει στην Ελλάδα. Πάντως καλή ευκαιρία, κρίμα που θα πέσει η αξία των παλιών. 

http://redirect.viglink.com/?format=go&jsonp=vglnk_147594626520318&key=5bc6ef214eb5fb0d50a63d562fba1e34&libId=iu1fhenh01015q1e000TAo8lk3kz2&loc=http%3A%2F%2Fwww.fz09.org%2Fforum%2F6-fz-09-general-discussion%2F22129-2017-mt-09-new-face-new-ass-new-bits-8.html&v=1&out=http%3A%2F%2Fglobal.yamaha-motor.com%2Fnews%2F2016%2F1006%2FMT-09.html&ref=http%3A%2F%2Fwww.fz09.org%2Fforum%2F6-fz-09-general-discussion%2F22129-2017-mt-09-new-face-new-ass-new-bits-7.html&title=2017 MT-09 New Face%2C New Ass%2C New Bits - Page 8&txt=Yamaha Motor Updates MT-09%3F%3F New 2017 Model for Europe to be Exhibited at "INTORMOT 2016" %3F - News Releases | Yamaha Motor Co...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή τιμή γιατί να πέσει? Αυτός που ήταν να πάρει καινούργιο θα πάρει καινούργιο και ο άλλος μτχ. Μετά από κάνα χρόνο που θα έχει μτχ και το φεισλιφτ τότε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι απλό facelift για να μην εχει μεγάλη πτώση η τιμή του μεταχειρισμένου. αν η τιμή μείνει στα ίδια επίπεδα τότε η τιμή στα καταχειρισμενα δυστυχώς θα πέσει. η αγορά ετσι λειτουργεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το καταλαβαινα αν υπήρχαν μτχ mk2, δεν υπάρχουν όμως. Οταν θα βγουν στο καρ, σε κανα χρόνο το βλέπουμε φυσικά να γίνεται. Α ξέχασα τα στοκ, αν τα κατεβάσουν για να φύγουν σίγουρα θα κατεβεί και η τιμή στα μτχ. Δεν νομίζω όμως να υπάρχουν πολλά αφού αυτό που πουλάει είναι το Tracer και με την κρίση δεν έφεραν και πολλά όπως γινόταν παλιά. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι απλό facelift για να μην εχει μεγάλη πτώση η τιμή του μεταχειρισμένου. αν η τιμή μείνει στα ίδια επίπεδα τότε η τιμή στα καταχειρισμενα δυστυχώς θα πέσει. η αγορά ετσι λειτουργεί.

Περίπου ίδια τιμή το νέο ΜΤ. Να δούμε πόσο θα φτάσει στην Ελλάδα. Πάντως καλή ευκαιρία, κρίμα που θα πέσει η αξία των παλιών. 

http://redirect.viglink.com/?format=go&jsonp=vglnk_147594626520318&key=5bc6ef214eb5fb0d50a63d562fba1e34&libId=iu1fhenh01015q1e000TAo8lk3kz2&loc=http%3A%2F%2Fwww.fz09.org%2Fforum%2F6-fz-09-general-discussion%2F22129-2017-mt-09-new-face-new-ass-new-bits-8.html&v=1&out=http%3A%2F%2Fglobal.yamaha-motor.com%2Fnews%2F2016%2F1006%2FMT-09.html&ref=http%3A%2F%2Fwww.fz09.org%2Fforum%2F6-fz-09-general-discussion%2F22129-2017-mt-09-new-face-new-ass-new-bits-7.html&title=2017 MT-09 New Face%2C New Ass%2C New Bits - Page 8&txt=Yamaha Motor Updates MT-09%3F%3F New 2017 Model for Europe to be Exhibited at "INTORMOT 2016" %3F - News Releases | Yamaha Motor Co...

8.800 € υπολογίζει η YAMAHA (ενδεικτική τιμή) και να κάνει 7.000 πωλήσεις ετησίως, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Την ανακοίνωση την έχω στο link της παράθεσης.

Τροποποιήθηκε από τον jimlertas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το link σου διάβασα. απλά είπα οτι δεν ειναι ενα facelift μόνο. δυστυχώς αυτο το "slipper clutch" θα κανει όλη τη ζημιά στους ήδη κατόχους. δεν πρεπει η yamaha να το προσφέρει χωρίς να πληρωθεί επιπλέον. αν και εδω στο ελλάντα έχουμε εμπιστοσύνη στη μοτοδυναμικη,  που μπορει να ανεβάσει την τιμή άσχετα με το τι θα πει η yamaha :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το link σου διάβασα. απλά είπα οτι δεν ειναι ενα facelift μόνο. δυστυχώς αυτο το "slipper clutch" θα κανει όλη τη ζημιά στους ήδη κατόχους. δεν πρεπει η yamaha να το προσφέρει χωρίς να πληρωθεί επιπλέον. αν και εδω στο ελλάντα έχουμε εμπιστοσύνη στη μοτοδυναμικη,  που μπορει να ανεβάσει την τιμή άσχετα με το τι θα πει η yamaha :laugh:

Αυτό το slipper clutch το έχουν ήδη τα xsr900 και φυσικά η μετατροπή έχει γίνει σε αρκετά 09. Το κόστος είναι μικρό. Tο shifter προϋπήρχε στον εγκέφαλο και το μόνο που θέλει είναι το ανταλλακτικό, ο Wheeleiman το έχει ήδη κάνει. Δεν υπάρχει κάτι στο νέο μοντέλο που να μην περνάει στο προηγούμενο ώστε να μην μπορεί να χαρακτηριστεί facelift. :winking:

Αυτό που μένει να δούμε στην πράξη είναι πόσα άλογα έχει χάσει το νέο όταν θα ανεβεί πάνω στο δυναμόμετρο, Euro 4 γαρ.:_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το slipper clutch το έχουν ήδη τα xsr900 και φυσικά η μετατροπή έχει γίνει σε αρκετά 09. Το κόστος είναι μικρό.

δεν αντιλέγω σε αυτο που λες, αλλα δυστυχώς βλέπω θέμα με την τιμή των πριν το 2016. αυτή  η ημερομηνία θα γίνει και ορόσημο. είδωμεν! κυριακή κοντή γιορτή :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2016, όπως και με τα μοντέλα των NC ένα πράμα... :_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα, μονο σε μενα φανηκαν υπερβολικα πολλα τα 280€ για σερβις 20κ? :blink:

Αλλαγη λαδιων,φιλτρο λαδιου,αερα, μπουζι, λαδια μπροστινου. Δεν το εκανα απλα ρωτησα τιμη γτ πλησιαζει.

(εχω 22κ θα το κανω στα 22.5 γτ ειχα αλλαξει λαδια στα 17.5)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα, μονο σε μενα φανηκαν υπερβολικα πολλα τα 280€ για σερβις 20κ? :blink:

Αλλαγη λαδιων,φιλτρο λαδιου,αερα, μπουζι, λαδια μπροστινου. Δεν το εκανα απλα ρωτησα τιμη γτ πλησιαζει.

(εχω 22κ θα το κανω στα 22.5 γτ ειχα αλλαξει λαδια στα 17.5)

αν έννοιες ολο το μπροστινο με τσιμουχες κτλ για τιμή αντιπροσωπείας μια χαρά μου φαινεται.

Τροποποιήθηκε από τον Streetlover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν έννοιες ολο το μπροστινο με τσιμουχες κτλ για τιμή αντιπροσωπείας μια χαρά μου φαινεται.

Στα 20κ για ποιο λογο ομως?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπερβολική τιμή. στα τόσα θα έπρεπε να σου κανει αναβάθμιση με ελατήρια στο μπροστινό, οχι απλά λάδι. και τσιμούχες δε βλέπω να στις αλλάζει, πολυ δύσκολο να έχουν κιόλας ξεραθεί. ρωτα τι ακριβώς περιλαμβάνει το σέρβις, ειναι μόνο όσα λες; αυτα που γράφεις όσο κ να τα τραβήξει κάποιος στην τιμή θα πανε σαν υλικά στο 100ρικο. δεν παιζει η τιμή που λες, κάτι λείπει, κάτι ξεχνάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπερβολική τιμή. στα τόσα θα έπρεπε να σου κανει αναβάθμιση με ελατήρια στο μπροστινό, οχι απλά λάδι. και τσιμούχες δε βλέπω να στις αλλάζει, πολυ δύσκολο να έχουν κιόλας ξεραθεί. ρωτα τι ακριβώς περιλαμβάνει το σέρβις, ειναι μόνο όσα λες; αυτα που γράφεις όσο κ να τα τραβήξει κάποιος στην τιμή θα πανε σαν υλικά στο 100ρικο. δεν παιζει η τιμή που λες, κάτι λείπει, κάτι ξεχνάς.

Ειναι αυτα ακριβως που λεω, μου ειπε και τσιμουχες αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα θελουν αλλαγη κ δεν θα τις αλλαξει και η τιμη ιδια προφανως.

Δεν ξεχναω κατι αυτες ειναι οι τιμες. Θα παρω προσφορες και απο αλλες αντιπροσωπιες αν και δεν νομιζω να αλλαξει η τιμη ιδιαιτερα.

Θα καταφυγω στην λυση να τα κανω ολα εκτος του μπροστινου, ισως και σε μη εξουσιοδοτημενο, και απο νεο ετος να αλλαξω ελατηρια κ λαδια σε εναν αναρτησά.

Αυτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι αυτα ακριβως που λεω, μου ειπε και τσιμουχες αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα θελουν αλλαγη κ δεν θα τις αλλαξει και η τιμη ιδια προφανως.

Δεν ξεχναω κατι αυτες ειναι οι τιμες. Θα παρω προσφορες και απο αλλες αντιπροσωπιες αν και δεν νομιζω να αλλαξει η τιμη ιδιαιτερα.

Θα καταφυγω στην λυση να τα κανω ολα εκτος του μπροστινου, ισως και σε μη εξουσιοδοτημενο, και απο νεο ετος να αλλαξω ελατηρια κ λαδια σε εναν αναρτησά.

Αυτα.

αν δεν εισαι στην εγγυηση γιατι να πας σε εξουδιοδοτημενο.?

δεν ξερω αν σε παρηγορει αυτο αλλα εγω πληρωσα 160 ευρω για λαδια φιλτρο και 4 μπουζι.

40 ευρω εργασια 

50 νομιζω 4 λιτρα λαδι

60 4 μπουζι (υπερβολικη τιμη κατ εμε)

10 φιλτρο λαδιου

δεν θελω να ξερω ποσα θα δωσω οταν θα χρειαστει να αλλαξω υγρα φρενων συμπλεκτη...

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το slipper clutch το έχουν ήδη τα xsr900 και φυσικά η μετατροπή έχει γίνει σε αρκετά 09. Το κόστος είναι μικρό. Tο shifter προϋπήρχε στον εγκέφαλο και το μόνο που θέλει είναι το ανταλλακτικό, ο Wheeleiman το έχει ήδη κάνει. Δεν υπάρχει κάτι στο νέο μοντέλο που να μην περνάει στο προηγούμενο ώστε να μην μπορεί να χαρακτηριστεί facelift. :winking:

Αυτό που μένει να δούμε στην πράξη είναι πόσα άλογα έχει χάσει το νέο όταν θα ανεβεί πάνω στο δυναμόμετρο, Euro 4 γαρ.:_devil:

το δικό μου δεν έχει να ζηλεψει τιποτες παντως!  Και σιφτερ και καλύτερες αναρτησεις!  και πιο όμορφο!:laugh: χαχα :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δικό μου δεν έχει να ζηλεψει τιποτες παντως!  Και σιφτερ και καλύτερες αναρτησεις!  και πιο όμορφο!:laugh: χαχα :_unsure:

Ναι ρε, οι κάτοχοι του παλιότερου 09 δεν έχουνε να πολύ-ζηλέψουνε το καινούριο, το ίδιο ακριβώς μηχανάκι είναι στην ουσία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα