Jump to content
StevenGalan

Yamaha MT-09 (2014)

Recommended Posts

Η βάση της πινακίδας παιδιά σας αρέσει περισσότερο?

Με την παλιά πήγαινες σίγουρα για aftermarket tail tidy. Αυτή πιστεύω θα την κρατήσουν αρκετοί όπως έχει.

Σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα πρόταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν τη λες και άσχημη. Θυμίζει Ducati Diavel. Εμένα δεν μου άρεσαν τα φλας στο ψυγείο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν τη λες και άσχημη. Θυμίζει Ducati Diavel. Εμένα δεν μου άρεσαν τα φλας στο ψυγείο.

Γούατ;; Να μου πεις streetifighter να το καταπιώ , superduke να το δεχτώ , Z να συμφωνήσω κιόλας. Αλλά Diavel ;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την πίσω πινακίδα μιλάω όχι για όλη την μηχανή. Λάθος μου που δεν εκανα παράθεση.

Τροποποιήθηκε από τον jimlertas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντί να φτιάξουν τα μούτρα του mt10 χαλάσανε του 09...ε ρε κάτι άνθρωποι. Κατά τα αλλά πολύ καλή δουλειά με την σειρά mt η Yama...εχει πιάσει το νόημα.

Τροποποιήθηκε από τον xaotikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το πως θα διαμορφωθεί η τιμή υπάρχει κανένα νέο?

Αυτό το καινούριο 09 ρε παιδιά πότε θα είναι στα καταστήματα ετοιμοπαράδοτο?

Σε ερώτηση που είχα κάνει σε αντιπροσωπεία της yamaha, ή ανεπίσημη απάντηση ήταν... κοντά Νοέμβρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ζελατίνα δείχνουν τα μούτρα κάπως καλύτερα, πολύ κοντά στο mt-10.

Σε αυτό εδώ το βίντεο θα το δείτε με ζελατίνα.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=76&v=Z7tj3ae5OwQ

Φαίνεται πως το φανάρι είναι σχεδιασμένο μάλλον για να φαίνεται ωραίο με ζελατίνα, σε αντίθεση με το παλιότερο που είναι σχεδιασμένο για να φαίνεται ωραίο χωρίς ζελατίνα.

Τροποποιήθηκε από τον MentalMinD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με χαροποιεί να βλέπω πως η yamaha πέρα απο το οτι έχει κάνει τρελές επιχειρηματικές κινήσεις τα τελευταία χρόνια με την σειρά mt, μπηκε στον κόπο ή έστω πήρε το ρίσκο να κάνει κάποιες αλλαγές σε ένα έτσι κ αλλιώς αρκετά φρέσκο μοντέλο, αντί να το βγάλει πάλι ολόιδιο για την σίγουρη λύση.

Για το φανάρι, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Πιστεύω και εγώ πως θα προτιμούσα να το κρατήσει για το uber καγκουρομηχάνημα, το mt10, αλλά απο την άλλη τους καταλαβαίνω να θέλουν να το πλασάρουν σαν το μικρό αδερφάκι του mt10 και όχι σαν το μεγάλο αδερφάκι του mt07.
Όχι ότι με τρέλαινε το παλιό φανάρι... το θεωρούσα μέτριο απο design, οπότε τουλάχιστον αυτό τώρα έχει χαρακτήρα.... περί ορέξεως βέβαια, όπως είπαμε....
Ή βάση πινακίδας είναι κατ'εμέ αυτό που θα έπρεπε να είναι για όλες τις μηχανές. Καλή κίνηση και εκεί.
Στην ουρά μάλλον πήγαν και πάλι για τον χαρακτήρα, κάτι στο οποίο νομίζω υστερούσε το mt09 πριν. Καλή κίνηση και εκεί αν και νομίζω προτιμούσα λίγο την παλιά, παρά το ότι έδειχνε λίγο σαν ουρά απο ανατρεπόμενο, έτσι τετραγωνισμένη που ήταν (και στο tracer το ίδιο έχουν κάνει, πιστεύω) και νομίζω πως η γραμμή που ακολούθησαν είναι λίγο πολυφορεμένη σε άλλα καγκουρομηχανήματα, z750 και 690sm.

Bump για την τιμή γιατί με ψήνει το μαύρο και πρέπει να ξεκινήσουμε διαδικασίες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με χαροποιεί να βλέπω πως η yamaha πέρα απο το οτι έχει κάνει τρελές επιχειρηματικές κινήσεις τα τελευταία χρόνια με την σειρά mt, μπηκε στον κόπο ή έστω πήρε το ρίσκο να κάνει κάποιες αλλαγές σε ένα έτσι κ αλλιώς αρκετά φρέσκο μοντέλο, αντί να το βγάλει πάλι ολόιδιο για την σίγουρη λύση.

Για το φανάρι, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Πιστεύω και εγώ πως θα προτιμούσα να το κρατήσει για το uber καγκουρομηχάνημα, το mt10, αλλά απο την άλλη τους καταλαβαίνω να θέλουν να το πλασάρουν σαν το μικρό αδερφάκι του mt10 και όχι σαν το μεγάλο αδερφάκι του mt07.
Όχι ότι με τρέλαινε το παλιό φανάρι... το θεωρούσα μέτριο απο design, οπότε τουλάχιστον αυτό τώρα έχει χαρακτήρα.... περί ορέξεως βέβαια, όπως είπαμε....
Ή βάση πινακίδας είναι κατ'εμέ αυτό που θα έπρεπε να είναι για όλες τις μηχανές. Καλή κίνηση και εκεί.
Στην ουρά μάλλον πήγαν και πάλι για τον χαρακτήρα, κάτι στο οποίο νομίζω υστερούσε το mt09 πριν. Καλή κίνηση και εκεί αν και νομίζω προτιμούσα λίγο την παλιά, παρά το ότι έδειχνε λίγο σαν ουρά απο ανατρεπόμενο, έτσι τετραγωνισμένη που ήταν (και στο tracer το ίδιο έχουν κάνει, πιστεύω) και νομίζω πως η γραμμή που ακολούθησαν είναι λίγο πολυφορεμένη σε άλλα καγκουρομηχανήματα, z750 και 690sm.

Bump για την τιμή γιατί με ψήνει το μαύρο και πρέπει να ξεκινήσουμε διαδικασίες...

Ελα παρε το δικό μου , θα σου κάνω καλη τιμή. Εγώ θα πάρω το καινούργιο! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα παρε το δικό μου , θα σου κάνω καλη τιμή. Εγώ θα πάρω το καινούργιο! 

Κανονικά κανείς δε ξέρει καλύτερα από εσένα πως θα διαχειριστής την περιουσία σου αλλά...το να πουλήσεις το τωρινό μοντέλο έτσι απλά και μόνο για να πάρεις το καινούριο...νομίζω ότι δεν είναι και τόσο καλή κίνηση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανονικά κανείς δε ξέρει καλύτερα από εσένα πως θα διαχειριστής την περιουσία σου αλλά...το να πουλήσεις το τωρινό μοντέλο έτσι απλά και μόνο για να πάρεις το καινούριο...νομίζω ότι δεν είναι και τόσο καλή κίνηση!

Πλακα έκανα !:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλακα έκανα !:laugh:

Είστε μερικοί που μπορείτε να αλλάζετε τα μηχανάκια κάθε χρόνο έτσι...για την πλάκα σας!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου αρέσει η μούρη του , αλλά βέβαια το ίδιο έλεγα και για το δικό μου στην αρχή        :this:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μίλησε κάποιος για τον @xampos;

Ο Χαμπίνος σήμερα με τόσα νέα μοντέλα πρέπει να'χει μπει στην μπανιέρα και να κάνει κρύο μπάνιο από το μεσημέρι για να ξεκ@υλώσει...σου λέει που να τα προλάβω όλα αυτά να τα πάρω μεταχειρισμένα, 2 ζωές θέλω...χαχα...και εγώ κάπως έτσι είμαι να'ούμε ρε μη μασάτε,λευτεριά στα νέα μοτόρια:_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω μεγάλη περιέργεια τι τιμή θα ανακοινώσουν. Ανάρτηση και shifter μπορώ να βάλω και στο δικό μου με λιγότερα από 2.000€ και να είναι και ποιοτικά, δοκιμασμένα και προσαρμοσμένα στο βάρος-στυλ μου. Αν το κρατήσουν στις σημερινές τιμές σίγουρα θα είναι καλή ευκαιρία, συν ότι θα ρίξει αυτόματα την αξία των πρώτων μοντέλων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ κάθε φορά που το βλέπω, μου αρέσει όλο και περισσότερο!:P

Ρε παιδιά...από εκεί που δεν μου άρεσε καθόλου το 09 τώρα πια έχει αρχίσει να μ'αρέσει περισσότερο και από το 10!

Άβυσσος τα γούστα του ανθρώπου...

Κάπως έτσι ξεκίνησε...η γνώμη μου να αλλοιώνεται! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα οδηγήσω την άλλη βδομάδα το MV brutale το μεγάλο, όχι τα 3Κ 800 και αν δω ότι και αυτά δεν, το κρατάω. 

Δοκιμάζω ρε συ αλλά δεν μου δίνουν αυτό το κάτι για να αλλάξω, δηλαδή να πω ρε φίλε αξίζει να τα χώσω για αυτό.

Διάβασα και τις 112 σελίδες:blink: για το υπερμηχανημα (!)  ΜΤ09 που μοιράζει τσάγια δεξιά και αριστερά...ακόμα και φερράρρρρρι κατατρόπωσε...είναι και συφερτικό στα ευρα του...τεσπα...καλοδεχούμενη η προσπάθεια των τζαπ για ελαφριά μπιστόλια,με σχετικά αποδεκτό σύνολο & διαμάντι (;) κινητήρα...απλά κάποιες σκέψεις μου είναι... α)εάν αυτό το θέμα με την καδένα είχε παρουσιαστεί σε Ευρωπαϊκό (συμπεριλαμβανουμένων και των Εγγλέζων χαχα)  μοτόρι θα είχε γίνει θέμα ακόμα και στην Μενεγάκη:grin: ... χαίρομαι ιδιαίτερα όμως που γράφτηκε από τους ιδιοκτήτες, χωρίς δισταγμό...για την ενημέρωση των υπολοίπων... β) i)elprimerozen μακάρι το επόμενο να είναι το μπρουτάλε το 750...όχι τίποτα άλλο...με τόσο ψάξιμο-διάβασμα που έχεις ρίξει για το γιαμάχα, εαν έκανες το ίδιο κόπο και για το MV...θα μαθαίναμε και εμείς οι υπόλοιποι απόσταγμα γνώσης χωρίς κόπο:biggrin: (πλακίτσα έτσι)...ii) (σοβαρα τωρα) Μακάρι όλοι να έκαναν το μισό ψάξιμο -που έχεις κάνει - για το μοτόρι τους ...πέρα από σχολαστικότητα δείχνει και αγάπη για την μηχανή:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον brutos
διόρθωση ονόματος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διάβασα και τις 112 σελίδες:blink: για το υπερμηχανημα (!)  ΜΤ09 που μοιράζει τσάγια δεξιά και αριστερά...ακόμα και φερράρρρρρι κατατρόπωσε...είναι και συφερτικό στα ευρα του...τεσπα...καλοδεχούμενη η προσπάθεια των τζαπ για ελαφριά μπιστόλια,με σχετικά αποδεκτό σύνολο & διαμάντι (;) κινητήρα...απλά κάποιες σκέψεις μου είναι... α)εάν αυτό το θέμα με την καδένα είχε παρουσιαστεί σε Ευρωπαϊκό (συμπεριλαμβανουμένων και των Εγγλέζων χαχα)  μοτόρι θα είχε γίνει θέμα ακόμα και στην Μενεγάκη:grin: ... χαίρομαι ιδιαίτερα όμως που γράφτηκε από τους ιδιοκτήτες, χωρίς δισταγμό...για την ενημέρωση των υπολοίπων... β) i)elprimerozen μακάρι το επόμενο να είναι το μπρουτάλε το 750...όχι τίποτα άλλο...με τόσο ψάξιμο-διάβασμα που έχεις ρίξει για το γιαμάχα, εαν έκανες το ίδιο κόπο και για το MV...θα μαθαίναμε και εμείς οι υπόλοιποι απόσταγμα γνώσης χωρίς κόπο:biggrin: (πλακίτσα έτσι)...ii) (σοβαρα τωρα) Μακάρι όλοι να έκαναν το μισό ψάξιμο -που έχεις κάνει - για το μοτόρι τους ...πέρα από σχολαστικότητα δείχνει και αγάπη για την μηχανή:_thumbsup:

Επειδή είχα βάλει στο μάτι ένα 1078rr και ένα 1090rr ,τα ίδια ξέρω και για τα Brutale...:laugh: Συγκεκριμένα το 1078 δεν το αγόρασα γιατί είχε σημαδάκια στο πλαίσιο από μπαταρία που έχασε υγρά, κρίμα γιατί είχε μόλις 800km.. Το 750 το έχω οδηγήσει, επίσης το έχω δει και πως πάει στην πίστα. Ήμουνα μαζί με έναν φίλο που έγραφε και εδώ μέσα στο θέμα με τα 750.:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρυθμιση rebound και στις 2 μπροστινες μποτες βλεπω! δεν ειναι η μια κουτση οπως στο τωρινο μοντελο μτ09/τρεισερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρυθμιση rebound και στις 2 μπροστινες μποτες βλεπω! δεν ειναι η μια κουτση οπως στο τωρινο μοντελο μτ09/τρεισερ

Rebound στο ένα πηρούνι, compression στο άλλο. Πιο ολοκληρωμένες ρυθμίσεις, ας περιμένουμε όμως να το δούμε και στο δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα