Jump to content
Sign in to follow this  
toredo

Επιλογη παπι η scooter;

Recommended Posts

Καλησπερα...ειμαι 22 εχω διπλωμα για 125 και ειπα να παρω ενα μηχανακι να κανω την δουλεια μου...αντε και κανα σαββατοκυριακο να πηγαινω καμια θαλασσα με αυτο (καπου στα 50 χιλιομετρα μακρια.μου αρεσε στην αρχη το gilera runner 200 vxr αλλα ο μαστορας μου με συμβουλεψε να παρω παπι λογου το οτι τα scooter εχουν μεγαλητερη καταναλοση βενζινης και τα service τους ακριβα...μου προτεινε τα honda supra honda innova injection k yamaha crypton 115...βασικα τα λεφτα που μπορω να διαθεσω μεχρι 1300 €...το scooter βασικα με βολευει καλυτερα λογου το οτι εχει μεγαλυτερο χωρο κατω απο την σελα κ εχει και ψυγειο κιολας..αλλα δεν ξερω θελω να με βοηθησετε να αποφασισω εσεις που ασχολειστε περισσοτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ποιο διπλωμα εχεις?το παλιο μεχρι 33 ιππους?ή το καινουριο που ειναι μεχρι 125 κυβικα και περιπου 15 ιππους?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το διπλωμα αφου εισαι 22 μπορεις να το κανεις Α2 λογικα. .αλλα περα απ αυτο εγω λεω παρε ενα παπι αφου θελεις απλα να κανεις τη δουλεια σου και το πολυ βαλε και μια μπαρκαζιερα αν θες χωρο για πραματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι.....τι μπαγαζιερα 22 χρονων ειμαι...ολο και καμια μλκια θα κανω με το παπι με μπαγαζιερα θα ειμαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα