Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

Φίλε geo-port (Γιώργο;) είμαι και εγώ στη μέση των 30άντα, μου ρίχνεις ένα πόντο άλλα σου ρίχνω 2 κιλά (δες σελ.25)!! Μένω σε μεγάλη επαρχιακή πόλη (Άργος), το χρησιμοποιώ καθημερινά για να πηγαίνω στη δουλειά και τα Σ/Κ θάλασσα και βόλτες. Για να σε καθησυχάσω εγώ μεταπήδησα από ένα 50αρι glx!! (Έχεις οδηγήσει με συμπλέκτη;) Το CB είναι ευκολοδήγητο, έχει πολύ καλό ζύγισμα και δεν έχει αυτή την αίσθηση της βαριάς και μπουγιάρικης μοτοσυκλέτας-για μένα είναι το τέλειο commuter.

Επιπλέον είναι οικονομικό στις βενζίνες και στα σερβις, όταν με το καλό την πάρεις θα το καταλάβεις αμέσως (το έχουμε γράψει πάμπολλες φορές σε αυτό το post), δεν είναι οι εποχές μας για varadero και transalp

Έχει πολύ ήσυχο κινητήρα χωρίς καθόλου κραδασμούς ούτε στο μοτέρ αλλά ούτε και στο τιμόνι.Στην εθνική ταξιδεύεις απροβλημάτιστα με 130km/h αλλά η κοντή ζελατίνα δεν θα σε προστατεύσει επαρκώς από τον αέρα. Προσωπικά μου αρέσει να τρώω τον αέρα στη μάπα γιατί είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των μηχανών, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ο κρύος αέρας και η βροχή εκεί προτιμώ το renault μου.

Οι επιδόσεις του και το τράβηγμα του (σε όλο το εύρος των στροφών) είναι οικανοποιητικότατες. Οι επιταχύνσεις του δεν έχουν σχέση με ένα 250άρι, είναι για να σου δώσω να καταλάβεις το πρώτο πρώτο σκαλοπάτι στο χώρο των "πραγματικών" μηχανών. Στη θέση σου δεν θα έπαιρνα μηχανή αν πρώτα δεν την έκανα test ride, υπάρχουν εδώ μέσα παιδιά από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με κάποιον θα μπορέσεις να συνενοηθείς, (σε ποιά πόλη μένεις;). Καντου μία βόλτα και αν σ' αρέσει και έχεις τα λεφτά το κλείνεις επί τόπου.Αν δεν έχεις τα λεφτά μπορούμε τότε να μιλήσουμε για εναλλακτικές προτάσεις.

Η θέα από το γραφείο της δουλειάς

DSC_0639_zps05c2f19e.jpg

Σταθη καλημερα και σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου. Γιωργος εδω. Εχω οδηγησει με συμπλεκτη. Περιστασιακα εχω οδηγησει και ενα V-strom το οποιο λογω απειριας κιολας με δυσκολεψε αρκετα σταματημενο ( κακη μου θεση να το κουνησω, σταματουσα σε ανηφορικο μερος με λαθος τροπο, κτλ κτλ). Εν κινηση μπορω να πω πως εμοιαζε με το scooter που εχω οσον αφορα το βαρος του.

Δυστυχως με το test ride εχω θεμα. Μενω Ηρακλειο Κρητης και σε 2 που εχω παει να ρωτησω, ο ενας το εχει αλλα δεν το δινει (!!!) και ο αλλος δεν το εχει καθολου.

Εχω παρει μια προσφορα απο Αθηνα και σκεφτομαι μηπως να ανεβαινα πανω, να το επαιρνα μια βολτα και αν μου αρεσει να το εκλεινα. Αναφορικα με τα χρηματα και την αγορα νεου ή μεταχειρισμενου θα ηθελες να τα πουμε pm να μην κουραζουμε και τους υπολοιπους;

υγ: εχεις πανεμορφη θεα :-)

Τροποποιήθηκε από τον geo_port

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φίλε geo-port (Γιώργο;) είμαι και εγώ στη μέση των 30άντα, μου ρίχνεις ένα πόντο άλλα σου ρίχνω 2 κιλά (δες σελ.25)!! Μένω σε μεγάλη επαρχιακή πόλη (Άργος), το χρησιμοποιώ καθημερινά για να πηγαίνω στη δουλειά και τα Σ/Κ θάλασσα και βόλτες. Για να σε καθησυχάσω εγώ μεταπήδησα από ένα 50αρι glx!! (Έχεις οδηγήσει με συμπλέκτη;) Το CB είναι ευκολοδήγητο, έχει πολύ καλό ζύγισμα και δεν έχει αυτή την αίσθηση της βαριάς και μπουγιάρικης μοτοσυκλέτας-για μένα είναι το τέλειο commuter.

Επιπλέον είναι οικονομικό στις βενζίνες και στα σερβις, όταν με το καλό την πάρεις θα το καταλάβεις αμέσως (το έχουμε γράψει πάμπολλες φορές σε αυτό το post), δεν είναι οι εποχές μας για varadero και transalp

Έχει πολύ ήσυχο κινητήρα χωρίς καθόλου κραδασμούς ούτε στο μοτέρ αλλά ούτε και στο τιμόνι.Στην εθνική ταξιδεύεις απροβλημάτιστα με 130km/h αλλά η κοντή ζελατίνα δεν θα σε προστατεύσει επαρκώς από τον αέρα. Προσωπικά μου αρέσει να τρώω τον αέρα στη μάπα γιατί είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των μηχανών, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ο κρύος αέρας και η βροχή εκεί προτιμώ το renault μου.

Οι επιδόσεις του και το τράβηγμα του (σε όλο το εύρος των στροφών) είναι οικανοποιητικότατες. Οι επιταχύνσεις του δεν έχουν σχέση με ένα 250άρι, είναι για να σου δώσω να καταλάβεις το πρώτο πρώτο σκαλοπάτι στο χώρο των "πραγματικών" μηχανών. Στη θέση σου δεν θα έπαιρνα μηχανή αν πρώτα δεν την έκανα test ride, υπάρχουν εδώ μέσα παιδιά από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με κάποιον θα μπορέσεις να συνενοηθείς, (σε ποιά πόλη μένεις;). Καντου μία βόλτα και αν σ' αρέσει και έχεις τα λεφτά το κλείνεις επί τόπου.Αν δεν έχεις τα λεφτά μπορούμε τότε να μιλήσουμε για εναλλακτικές προτάσεις.

Η θέα από το γραφείο της δουλειάς

DSC_0639_zps05c2f19e.jpg

ζωγράφισες παλι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟ CB ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

DSC_1189_zps8081aa75.jpg

DSC_1187_zps64e181e3.jpg

DSC_1188_zps2f285dc3.jpg

DSC_1186_zps6bf2b137.jpg

DSC_1190_zpsf86d233b.jpg

Προσωπικά μου αρέσουν είναι μεγάλες και εμφανισιακές. :chopper:

Αρκετά ωραίες βαλίτσες αλλά νομίζω λίγο ακριβές. Σε τι κάγκελα πατάνε?

Χαιρετω την παρεα! Νεο μέλος εδω και περιπου 2 χρονια στον χωρο των διτροχων με ενα 150αρι scooter (100 κιλα).

Μπαινω κατευθειαν στο ψητο. Ειμαι πολυ κοντα στο να αγορασω το συγκεκριμενο μηχανακι. Μενω σε μεγαλη επαρχιακη πολη και το θελω κυριως για τις καθημερινες μετακινησεις καθως και για τις αποδρασεις του ΣΚ. Ηλικιακα (στη μέση των 30αντα) θεωρω πως εχω το μυαλο εκει που πρεπει για να μεταπηδησω απο το scooter στη μηχανη. Αυτο που μου λειπει ειναι η εμπειρια στα διτροχα (ταχυτητες, βαρος, κτλ κτλ). Υψος 1.78 και 77 κιλα. Δυστυχως δεν εχουν το μηχανακι για test ride oποτε και οι παρακατω ερωτησεις:

Υπαρχει καποιο μελος με αντιστοιχο προφιλ (αλλα και γενικα) να μου πει την γνωμη του σαν κατοχος του cd500x? Εξοικειωση, δυσκολια στην οδηγηση, κτλ κτλ

Θα προτεινατε εναλλακτικη? Ελπιζω πως οχι γιατι μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο :-)

Ευχαριστω εκ των προτερων. Ενας wannabe κατοχος!

Καλός ήρθες!

Κοίτα και εγώ από Kazer και ένα μικρό πέρασμα από V-Strom αγόρασα πέρυσι αυτήν την μηχανή. Αν σου φάνηκε εύκολο το V-Strom τότε δεν συζητάμε καθόλου. Το CB500 απλά είναι πανεύκολο. Για το Ηράκλειο θα είναι ιδανικότατο. Απλώς συμφωνώ να το βρεις και να το οδηγήσεις πρώτα.

Σε βλέπω από wannabe κάτοχος σε σκέτο κάτοχος!!!

:biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20140721_092853_zpsb24295d3.jpg20140721_092843_zps27c61aba.jpg καγκελα και μανετες.. ταχα καιρο..αλλα μπηκαν με το σερβις...

το stand ειναι βολικο αλλα σε δυσκολευει οταν βαζεις το πλαινο απλα συνηθεια ειναι..το cb500x ειναι απλα ποδηλατο..πανευκολο...oμουρατιδης εχει βγει ταξιδι εθνικη με πληρης βαρος και δικαβαλο με αυτες τις μπαγκαζιερες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20140721_092853_zpsb24295d3.jpg20140721_092843_zps27c61aba.jpg καγκελα και μανετες.. ταχα καιρο..αλλα μπηκαν με το σερβις...

το stand ειναι βολικο αλλα σε δυσκολευει οταν βαζεις το πλαινο απλα συνηθεια ειναι..το cb500x ειναι απλα ποδηλατο..πανευκολο...oμουρατιδης εχει βγει ταξιδι εθνικη με πληρης βαρος και δικαβαλο με αυτες τις μπαγκαζιερες?

κουκλα ζηλευω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με ποιον κωδικο?? την δικη μας δεν την εχει..

idia me cbr500r cbr250r cbr600r(04) αν θυμαμαι καλα

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=cb500x+levers&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xcb500x+levers+fold+3d&_nkw=cb500x+levers+fold+3d&_sacat=0 ιδιες με cnc που λεει

Τροποποιήθηκε από τον DidieR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ..

Σας παρακολουθώ μήνες αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Χθές έκανα το πρώτο μεγάλο service (9.000 km) και μου στοίχισε 150 ευρώ. Ξέρει κανείς να μου πει αν είναι πολλά ή λίγα;;;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλές βόλτες σε όλους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ..

Σας παρακολουθώ μήνες αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Χθές έκανα το πρώτο μεγάλο service (9.000 km) και μου στοίχισε 150 ευρώ. Ξέρει κανείς να μου πει αν είναι πολλά ή λίγα;;;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλές βόλτες σε όλους!

Γιατί έκανες στα 9000? Θεωρητικά είναι στα 1000 και μετά στα 12000.

Εξαρτάται τι σου άλλαξε και πόσο χρέωσε εργατικά κτλ. Νομίζω ότι είναι λίγο ακριβά. Γράψε τι εργασίες έγιναν για να κρίνουμε όλοι.

Καλές βόλτες και σε σένα.

Αφού την έχεις αρκετό καιρό την μηχανή γράψε μας να μας πεις πως σου φαίνεται, εντυπώσεις, προβλήματα κ.α

Τροποποιήθηκε από τον Manos Mark

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί έκανες στα 9000? Θεωρητικά είναι στα 1000 και μετά στα 12000.

Εξαρτάται τι σου άλλαξε και πόσο χρέωσε εργατικά κτλ. Νομίζω ότι είναι λίγο ακριβά. Γράψε τι εργασίες έγιναν για να κρίνουμε όλοι.

Καλές βόλτες και σε σένα.

Αφού την έχεις αρκετό καιρό την μηχανή γράψε μας να μας πεις πως σου φαίνεται, εντυπώσεις, προβλήματα κ.α

Φίλε ''kech38" λίγοι έχουν κάνει το μεγάλο σερβις διότι δεν έχουν φτάσει στα χιλιόμετρα. Ανέφερε αναλυτικά ανταλλακτικά και εργασίες να σου πούμε μία άποψη. Πάντως να λέμε και του στραβού το δίκιο αν ο μάστορης κάνει σωστή, ποιοτική δουλειά και είμαστε και ευχαριστημένοι, εεεε το να πάρει και ένα 20αρικο παραπάνω δεν χάθηκε και ο κόσμος.

Γιατί τόσο καιρό που έχεις την μηχανή δεν μας έγραφες στο forum για τις εντυπώσεις σου; Η γνώση είναι πάντα κέρδος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα δεν μου εδωσε πληρες αποδεικτικο των εργασιων αλλα στο βιβλιο της μηχανης εγραψε "servise, λαδια, φιλτρο μπουζι"..

Ειχα ξανακανει service στα 4.500km. Βασικα τη χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση στην εθνικη εδω κ στο κεντρο κ μου ειχε πει οτι ειναι καλο να την παω στα 9.000. Οποτε επειδη φευγω κ διακοπες ειπα να το κανω πριν φυγω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Οσο για τη μηχανη ειμαι κατενθουσιασμενη!! (Αααα ναι.. ειμαι κοπελα! :P) Μου ειναι εξαιρετικα ευκολη στην οδηγηση κ στους 9 μηνες που την εχω δεν μου εχει βγαλει κανενα απολυτως προβλημα. Ειναι ακριβως ο,τι χρειαζομουν απο πλευρας δυνατοτητων. Εχει οσο γκαζι χρειαζομαι, παει μια χαρα φορτωμενη δικαβαλη, ειναι οικονομικη κ γενικα νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη για ολων των ειδων τις χρησεις. Επισης προσφατα πατησα λαδια κ ευτυχως συμπεριφερθηκε τοσο καλα ωστε να μεινω ορθια (κι ειχα κ συνοδηγο!)

Αυριο φευγω διακοπες οποτε θα κανει το πρωτο της ταξιδι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα δεν μου εδωσε πληρες αποδεικτικο των εργασιων αλλα στο βιβλιο της μηχανης εγραψε "servise, λαδια, φιλτρο μπουζι"..

Ειχα ξανακανει service στα 4.500km. Βασικα τη χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση στην εθνικη εδω κ στο κεντρο κ μου ειχε πει οτι ειναι καλο να την παω στα 9.000. Οποτε επειδη φευγω κ διακοπες ειπα να το κανω πριν φυγω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Οσο για τη μηχανη ειμαι κατενθουσιασμενη!! (Αααα ναι.. ειμαι κοπελα! :P) Μου ειναι εξαιρετικα ευκολη στην οδηγηση κ στους 9 μηνες που την εχω δεν μου εχει βγαλει κανενα απολυτως προβλημα. Ειναι ακριβως ο,τι χρειαζομουν απο πλευρας δυνατοτητων. Εχει οσο γκαζι χρειαζομαι, παει μια χαρα φορτωμενη δικαβαλη, ειναι οικονομικη κ γενικα νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη για ολων των ειδων τις χρησεις. Επισης προσφατα πατησα λαδια κ ευτυχως συμπεριφερθηκε τοσο καλα ωστε να μεινω ορθια (κι ειχα κ συνοδηγο!)

Κοπελιά τα 150 ευρώπουλα είναι too much. Το σερβις των 4.500km πόσο σου κόστησε, το έκανες στον ίδιο; Είναι αντιπρόσωπος της Honda;Έκανες στο σέρβις εκεί από όπου αγόρασες και το CB;

Καλά να περάσεις στις διακοπές σου (ξέχνα τα 150) και με το καλό όταν γυρίσεις να ανεβάσεις φωτό, πολλές φωτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι έτσι πατε στις αντιπροσωπείες... Σας βλέπουν κ τρίβουν τα χέρια τους...

Τροποποιήθηκε από τον ibar132

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Και εμένα μου φαίνονται κάπως τα 150, αλλά κυρίως με έκανε εντύπωση το σέρβις στα 4500 χλμ. Γιατί τόσο γρήγορα; Και μετά στις 9000; Πάλι πολύ σύντομα μου φαίνεται. Οπως λέει και ο φίλος Στάθης κοίτα να ευχαριστηθείς τις διακοπές σου και τα λέμε όταν γυρίσεις.

Έτσι έτσι πατε στις αντιπροσωπείες... Σας βλέπουν κ τρίβουν τα χέρια τους...

Δεν νομίζω οτι όλοι είναι έτσι όπως πιστεύεις φίλε μου. Προσωπικά έχω πολύ καλές εντυπώσεις απο αντιπροσωπεία, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Ελπίζω να μην πέσω έξω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν και ''λαμόγια''.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσήρθες kech38 στην παρέα κ πάντα όρθια!

Όσον αφορά την τιμή, δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν έχω κάνει το σέρβις (αν και μου φαίνεται λίγο τσιμπιμένη).

Όμως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η συχνότητα των service. Καλύτερα να ακολουθείς τις οδηγίες του κατασκευαστή και όχι του κάθε μάστορα, ο οποίος έχει προσωπικό οικονομικό όφελος από τα συχνά service.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σε όλους!!!

Φίλε geo_port οτι ήταν να ξέρεις για το CB στα είπε περιεκτικότατα ο Στάθης!! Μόνο αν θες περισσότερο γκάζι, δηλ. να 200ρίζεις να πας σε άλλη μηχανή ή αν την θέλεις πιο off δηλ. να πηγαίνεις σε μεγάλες διαδρομές με χώμα!

Έχω την εντύπωση οτι οι περισσότεροι/ες εδώ είμαστε άνω των 30 και κάτι!! Στάθη βάλε qouiz ηλικία vs cb!

Τα κάγκελα που πατάνε οι βαλίτσες μου, είναι τα GIVI PL1121 (ΜΟΝΟΚΕΥ). Οι βαλίτσες φίλε Manos Mark ήταν αγορασμένες προ 4ετίας από έναν φίλο και μου τις πούλησε 200 ευρό!

Φίλε Didier σου χρωστάω ένα like γιατί πάντα βρίσκεις έναν τρόπο να μας εντυπωσιάζεις με κάτι που τοποθετείς στην μηχανή σου και άλλο ένα κυρίως για τον τρόπο που το προσεγγίζεις! :vv:

Έχω βγει Εθνική με τις βαλίτσες σχεδόν γεμάτες χωρίς όμως συνεπιβάτη. Μέχρι 140χλμ. πήγα αρκετά άνετα μετά κουνάει αρκετά για να σε τσιτώνει στην οδήγηση.

Αγαπητή kech_38 καλωσόρισες!!! Προτίνω να σε κάνουμε επίτιμο πρόεδρο στα CB ,μια και μάλλον είσαι η μόνη κυρία στην παρέα (ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ CB σε αντιπαραβολή του γνωστού ποστ), πάντως χρωστάς φώτο του εργαλείου (είναι το χούϊ του ποστ) και προαιρετικά μια με εσένα πάνω στην μηχανή! Διακοπές από πού , πας πού; Με την μηχανή;; :respekt::thumbsup1:

Πολλά τα λεφτά για το service αδελφούλα!!!

ΥΓ.1: Το κόστος για τα κάγκελα ήταν 110 ευρό για την αγορά και 40 για την τοποθέτηση! Φυσικά τα τοποθέτησα μόνος μου. Τα πήρα από τον Καραναστάση στην Χαλκίδα.

ΥΓ.2: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ τον φίλο Στάθη που με βοηθάει με τις φώτο (δεν το έχω)!! Η κούκλα του είναι η ωραιότερη θέα! Επιμένω να ορίσει 2η συνάντηση για τα CB. Και σήκωνε και κανά τηλέφωνο ρε φίλε!

ΥΓ.3: Όταν δεν έγινε η πρώτη συνάντηση περισσότερο απογοητεύτηκα φιλε Manos Mark, Didier, Stathis κ.α. γιατί πιστευώ ότι το να δούμε από κοντά τις μοτοσυκλέτες μας μπόρει να εμπλουτίσει τις γνώσεις μας για κάτι που έχει τοποθετήσει κάποιος άλλος και μπορεί να μην το ξέρουμε!! :cry:

ΕΛΠΙΖΩ στο μέλλον να γίνει κάτι!!!

Τροποποιήθηκε από τον ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα και από μένα στο forum!

Μετά από ενάμιση χρόνο συμβίωσης με το CBF 125 έκανα πριν δύο εβδομάδες αναβάθμιση στο CB 500X και δηλώνω κατενθουσιασμένος!! Μέσα σε 4 ημέρες έκανα γύρω στα 1000 km για στρώσιμο (αν και μου είπαν για 500 km) αλλά μετά κατέβασα ρυθμούς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Και εγώ ανήκω στην ηλικιακή κατηγορία των 30++. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω σε κάποια CB-συνάντηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσόρισες Green _Doctor να την χαίρεσαι και πάντα όρθιος!!!

Περιμένουμε φώτο, πληροφορίες που την κινείς, πόσο τρέχεις ,βάρος , ύψος κ.λ.π.

Ξέρεις φακέλωμα κανονικό!! χα χα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα και από μένα στο forum!

Μετά από ενάμιση χρόνο συμβίωσης με το CBF 125 έκανα πριν δύο εβδομάδες αναβάθμιση στο CB 500X και δηλώνω κατενθουσιασμένος!! Μέσα σε 4 ημέρες έκανα γύρω στα 1000 km για στρώσιμο (αν και μου είπαν για 500 km) αλλά μετά κατέβασα ρυθμούς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Και εγώ ανήκω στην ηλικιακή κατηγορία των 30++. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω σε κάποια CB-συνάντηση.

καλως ηρθες στην παρεα.. φωτο βαλε να την καμαρωσουμε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα και καλώς ήρθατε τα νέα μέλη. :clapping2: :clapping2: :clapping2:

Μετά απο ένα σύντομο ταξιδάκι απο Θεσσαλονίκη στην Νάουσα και πίσω μπορώ να πώ οτι μ'αρέσει ακόμα περισσότερο η επιλογή που έχω κάνει. :wub:

Τα χιλιόμετρα που έχει μέχρι στιγμής η Ταιλανδέζα με Ιαπωνικές ρίζες :mB_kalo_e: , είναι 1600. Λοιπόν, με σταθερή ταχύτητα στα 130 και μικρά ξεσπάσματα είτε για προσπέραση, είτε γιατί έτσι μου την έδωσε, η κατανάλωση είναι στα 4,4 λίτρα. Πολύ καλά πιστεύω.

Και επειδή με έτρωγε να δώ πόσο μπορεί να βγάλει τελική η μικρή( τα μικρά ξεσπάσματα που λέγαμε), μέτρησα 173 χλμ/ώρα. Ίσως αν ανοίξει λίγο ακόμα ο κινητήρας να ανέβει κανα 5άρι ακόμα πιστεύω.

Και το ωραίο είναι οτι το έχω κάψει 12 λίτρα, σύμφωνα με τον μετρητή και έχω κάνει 320 χλμ μέχρι στιγμής.

Στα μείον, το μόνο που έχω να πώ είναι οτι η μαμά ζελατίνα δεν παρέχει καθόλου προστασία πάνω απο τα 90 χλμ/ώρα( έχω ύψος 1.80). :thumbsdown:

Για αυτό παρήγγειλα μεγαλύτερη της ermax και περιμένω να έρθει να την δοκιμάσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλός ήρθες!

Κοίτα και εγώ από Kazer και ένα μικρό πέρασμα από V-Strom αγόρασα πέρυσι αυτήν την μηχανή. Αν σου φάνηκε εύκολο το V-Strom τότε δεν συζητάμε καθόλου. Το CB500 απλά είναι πανεύκολο. Για το Ηράκλειο θα είναι ιδανικότατο. Απλώς συμφωνώ να το βρεις και να το οδηγήσεις πρώτα.

Σε βλέπω από wannabe κάτοχος σε σκέτο κάτοχος!!!

:biker8zj:

Καλημέρα σε όλους!!!

Φίλε geo_port οτι ήταν να ξέρεις για το CB στα είπε περιεκτικότατα ο Στάθης!! Μόνο αν θες περισσότερο γκάζι, δηλ. να 200ρίζεις να πας σε άλλη μηχανή ή αν την θέλεις πιο off δηλ. να πηγαίνεις σε μεγάλες διαδρομές με χώμα!

Έχω την εντύπωση οτι οι περισσότεροι/ες εδώ είμαστε άνω των 30 και κάτι!! Στάθη βάλε qouiz ηλικία vs cb!

Γεια χαρα σε ολους! Οπως καταλαβαινετε ο πειρασμος πλεον εχει μεγαλωσει επικινδυνα!!!! Γι αυτο το λογο αποφασισα να ανεβω Αθηνα την βδομαδα που ερχεται, να την κανω ενα test ride και να την κλεισω (δεν βλεπω την ωρα). Πηρα μια σχετικα καλη προσφορα και αν ολα πανε καλα θα ειμαι σκετο κατοχος μιας λευκης (αν δεν αλλαξω τελευταια στιγμη) κουκλας. Μαζι με την μηχανη λεω να παρω απο honda τα εξης (δεν εχουν after market προιοντα αλλων εταιριων απο εκει που θελω να την αγορασω):

1) διπλο σταντ, 2) βαλιτσα (θα βρω απο αλλη εταιρια φθηνοτερα και ποσα λιτρα προτεινετε?), 3) επεκταση εμπρος φτερου

σε δευτερη φαση καγκελακια givi και το ermax

υγ1: Θα σας ενημερωσω γρηγορα!!!!

υγ2: Το vstrom μου φανηκε ευκολο εν κινηση. Σταματημενο (με βαση την πειρα μου στις μηχανες) μου φανηκε ζορικο

υγ3: Ελα οι 30+ αρηδες να μαζευομαστε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα θελω να βλεπω B) B) B) .. να μεγαλωνει η παρεα εν μεσω κρισης (με οικονομια) :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: ..

Οσο για την ηλικια πρεπει να φιαξουμε ενα ποστ εδω με ονομα-ηλικια-και περιοχη... περισσοτερο για να μπορει καποιος απο αθηνα η αλλη περιοχη να κανονισει μια εκδρομη... τωρα για μενα ειναι δυσκολο αλλα για σας ευκολο.. ασε που εγω μπορει να βαλω ποστ οτι ερχομαι με αδεια και κερναω καφε πειραια πριν παω :biker8zj: :biker8zj: Καλαματα..εεε δεν θα ερθει κανενας???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα