TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2019 Εξαιρετική και value for money λύση είναι και το Benelli BN 302! Είναι κι αυτό σε προσφορά αυτή τη στιγμή, όπως το Leoncino. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2019 (τροποποιήθηκε) Εκλεισα και εγω σημερα cb500x 2013 μοντελο με πρωτη αδεια 2015 μεταχειρισμενο την Παρασκευή θα το εχω στα χερια μ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2019 από τον masterone 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2019 (τροποποιήθηκε) Το παρελαβα το cb500x και εκανα κ το πρώτο ταξίδι 350χλμτρα απο τα οποία τα 200 σε εθνική. Αυτο π σηνυδητοποιησα είναι ότι αγαπάει ταχυτητες 120-130χλμτρα κ εχει αποθεμα μεχρι 150 με 6η αν κατεβασω δίνει λίγο καλύτερα με 5η. Επίσης ο αερας αν κ εχει ψηλοτερη ζελατίνα με χτυπουσε κατευθειαν στα ματια κ ήταν ανυπόφορος. Θα δοκιμασω να σηκώσω αλλη μια θεση την ζελατίνα π εχει κ αν δεν με καλυψει ισως βαλω κ ενα φρυδακι. Από κραδασμούς εχει λιγους μέχρι τις 5χλδ στροφες αλλά όχι κατι τραγικο σε σχεση με μονοκύλινδρο. Αν δεν με χτυπούσε ο αερας στα ματια ισως να μπορουσα να ταξιδεψω κ με 140χλμτρα στην εθνική αλλα η ταχυτητα π αγαπαει είναι 120-130. Α και καταναλωση στην εθνικη ειχα 4λ/100 κ μετα π βγηκα απο εθνικη κ το τσιτωνα κ λιγο 2ες 3ες πηγε 5λ/100 π το θεωρώ πολυ ωραιο και επισης ο ηχος του στα τερμα γκαζια μ αρεσε παρα πολυ παρολο π εχει stock εξατμιση Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2019 από τον masterone 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jijim 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2019 Καλορίζικο και καλά ταξίδια σου εύχομαι! γράψε κι άλλες εντυπώσεις αν θέλεις πχ : άνεση σέλας κιβώτιο κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2019 Καλά χιλιόμετρα φίλε! Σημ: Όλοι εσείς χωρίς avatar βάλτε ρε καμιά εικόνα να ξεχωρίζετε ο ένας από τον άλλον! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος jijim έγραψε: Καλορίζικο και καλά ταξίδια σου εύχομαι! γράψε κι άλλες εντυπώσεις αν θέλεις πχ : άνεση σέλας κιβώτιο κλπ Ευχαριστώ πολυ να εισαι καλα!!!. Γενικα η μηχανη με κουρασε αλλα δεν νομιζω να εφταιγε η σέλα καθώς ο ποπος μ μια χαρα ήταν μετα απο 350χλμτρα σερί. Μου άρεσε αρκετά σε βουνο με στροφιλικι καθως αλλάξα λαστιχα μολις την πηρα έβαλα τα Dunlop sportmax γτ φορουσε τα εργοστασιακα και έκανε πατινάζ. Επεφτε σχετικα ευκολα αν και φοβόμουν να στριψω με πολλα δουλευα αρκετά πισω φρενο για να κλεινω γραμμες οταν περνουσα ελαφρως τα ορια μου. Το κιβώτιο περα απο κανα 2 φορές που απο δικια μ βλακεια δεν πιεσα με δυναμη τον λεβιε εβγαλα νεκρα αντί για 2α καθως και το δυνατο κλατσ π κανει οταν κατεβαζω 1η εν κινησει μπορω να πω οτι ειναι άριστο και ειναι ισως ελαχιστα ποιο σκληρό απο το Hornet που έδινα για δίπλωμα. Αρκετές φορές βεβαια εψαχνα για 7η κ όπως το βλέπω ισως οταν αλλαξω αλυσιδογραναζα να βαλω ενα μεγαλύτερο γραναζι μπροστα καθως τωρα σηκωνε με 60χλμτρα 6η και ειχε ροπη να φύγει. Επισης η μηχανη ειναι πανευκολη σαν να την οδηγαω χρονια δεν με δυσκολεψε καθολου ουτε το βαρος της ουτε τπτ πριν 54 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε: Καλά χιλιόμετρα φίλε! Σημ: Όλοι εσείς χωρίς avatar βάλτε ρε καμιά εικόνα να ξεχωρίζετε ο ένας από τον άλλον! Ευχαριστώ πολύ φίλε!!! Θα γινει κ αυτό μολις βγαλουμε φωτογραφίες Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2019 από τον masterone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jijim 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2019 Η κούραση μπορεί να οφείλεται και στον αέρα! Με τη στοκ ζελατίνα μου έρχεται ο αέρας στα μάτια. Ασυναίσθητα αλλάζω στάση σώματος προσπαθώντας να τον αποφύγω, Έχω βάλει φρυδάκι και αυτά τα 10 εκατοστά ήταν σωτήρια. Δεν "παλεύω" να κρατηθώ στη μηχανή. (μοντέλο 17 όμως) Anyway 350 χιλιόμετρα με 500 κυβικά είναι ικανοποιητικά (δες και την πίεση στα ελαστικά, παίζει ρόλο!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος jijim έγραψε: Η κούραση μπορεί να οφείλεται και στον αέρα! Με τη στοκ ζελατίνα μου έρχεται ο αέρας στα μάτια. Ασυναίσθητα αλλάζω στάση σώματος προσπαθώντας να τον αποφύγω, Έχω βάλει φρυδάκι και αυτά τα 10 εκατοστά ήταν σωτήρια. Δεν "παλεύω" να κρατηθώ στη μηχανή. (μοντέλο 17 όμως) Anyway 350 χιλιόμετρα με 500 κυβικά είναι ικανοποιητικά (δες και την πίεση στα ελαστικά, παίζει ρόλο!) Φοραει ηδη givi ζελατινα αλλα είμαι κ 1.88 οποτε με βαραει στα ματια ο αερας. Καποια στιγμη θα βαλω ενα φρυδακι λογικα αν δεν λυθεί με μια θεση πανω π εχει ακομη η ζελατινα περιθώριο. Επισης θα λαστιχα δεν νομιζω να είχα θεμα γτ μολις τα ειχα αλλαξει με dunlop sportmax 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2019 https://www.bikerspoint.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&view=productdetails&virtuemart_product_id=2146&virtuemart_category_id=65 Εχει δοκιμασει κανεις αυτό το φρυδακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 Εγω πήρα αυτό https://www.gearbest.com/other-motorcycle-accessories/pp_009794270662.html?wid=1433363 το έχω ένα χρόνο, κάνει δουλειά, του έχω ρίξει αρκετές κεφαλιές όταν παρκάρω κάπως περίεργα, είναι βράχος . Το προτείνω και τα ρέστα μοτοβόλτες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος enterprise-psi έγραψε: Εγω πήρα αυτό https://www.gearbest.com/other-motorcycle-accessories/pp_009794270662.html?wid=1433363 το έχω ένα χρόνο, κάνει δουλειά, του έχω ρίξει αρκετές κεφαλιές όταν παρκάρω κάπως περίεργα, είναι βράχος . Το προτείνω και τα ρέστα μοτοβόλτες :D Δεν χρειάζεται τρύπημα η ζελατινα για να μπει αυτό ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 Όχι , και έχει και δύο χοντρά λάστιχα στην δαγκάνα για να μην γρατσουνιεται η ζελατίνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος enterprise-psi έγραψε: Όχι , και έχει και δύο χοντρά λάστιχα στην δαγκάνα για να μην γρατσουνιεται η ζελατίνα. Αααα ωραία ισως το τιμησω τοτε καθως τα χρήματα του ειναι πολυ λιγα. Παιζει να εχεις δοκιμάσει κ τπτ χουφτες οικονομικες ή οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 Έχει ψάξε στο eBay cb500x handguards , εγώ έβαλα πανάκριβες 12 ευρώ , λίγο άθλιες στην όψη αλλά μια χαρά κόβουν αέρα . Υπόψιν ότι είμαι σχετικά νέος οδηγός , και λέω θα πέσεις που θα πέσεις μην κλαίς κατοσταρικο. Τελικά μου το ριξανε , και δεν έκλαψα πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 7 λεπτά, το μέλος enterprise-psi έγραψε: Έχει ψάξε στο eBay cb500x handguards , εγώ έβαλα πανάκριβες 12 ευρώ , λίγο άθλιες στην όψη αλλά μια χαρά κόβουν αέρα . Υπόψιν ότι είμαι σχετικά νέος οδηγός , και λέω θα πέσεις που θα πέσεις μην κλαίς κατοσταρικο. Τελικά μου το ριξανε , και δεν έκλαψα πολύ Κ εγω μια απο τα ίδια βεβαια εμενα τα εχει ολα καγκελα διπλο σταντ ζελατινα givi κ μπαγκαζιερα κ συναγερμο κ λεω το μονο ο μ λειπει είναι ενα φρυδακι κ χούφτες αλλα δεν θελω να δωσω κ πολλα χρηματα γτ μπορεί να μ την βαρεσει κ να το δωσω του χρονου κ να παω σε nc750x Και εγω φοβαμαι κανενα ψευτοπεσιμο σκεψου το προηγούμενο μηχανακι μ το εριξε ο αερας κατω απο το σταντ (10 μποφορ σε νησί) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2019 από τον masterone 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2019 https://www.uride.gr/mobile/parts/PU.FA140 Παιδια αυτα τα τακακια ταιριάζουν στο cb500x πισω μοντελο του 13. Γτ στην λιστα εχει μονο το cbr 500 2013 σαν συμβατο αλλα λογικα ιδια τακακια δεν φοραμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2019 Ναί κάνουν https://webimg.secondhandapp.com/w-i-mgl/5a956035f185042513d58092 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stadek 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2019 εγω φοραω τα Ferodo Εμπρος fdb570p Πισω fdb531p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2019 Επειδη παρήγγειλα τα ebc τα οργανικα για πισω με κοστος 20€ αλλα τελικα δεν τα ειχε διαθεσιμα αμεσα κ μ ειπε να μ στειλει τα μεταλλικα με κοστος 31€. Τι διαφορα εχουν τα μεταλλικα απο τα οργανικα και εχουν κοστος πάνω απο 50% στην ιδια μαρκα κ ιδια διασταση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2019 +Πιο δυνατό φρενάρισμα σε όλο το φάσμα της μανέτας ( ειδικά στην αρχή ). Ψύχονται πιο γρήγορα από τα οργανικά ( δεν είμαι 100% σίγουρος, μπορεί να ισχύει ακριβώς το αντίθετο ). - Τρώγονται πιο γρήγορα οι δισκόπλακες λόγο μεγαλύτερης τριβής και θερμοκρασίας σε σχέση με τα οργανικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2019 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα παιδια και καλα χλμ σε ολους. Επειδη εγινα κατοχος ενος κοκκινου cb500x τελευταιου μοντελου καινουργιο Θα ηθελα να του τοποθετισω καποια αξεσουαρ και θα χρειαστώ τη βοήθεια σας. Θελω να του βάλω πισω σχαρα για βαλιτσα. Μπροστινη προεκταση φτερου για να μην πεταει λασπες κτλ.πισω λασπωτηρα κατω απο την ουρα. Καγκελα η μανιταρια και μια ζελατινα της mra vario touring αυτη με το εξτρα φρυδακι.αν γνωρίζετε καποιο καταστημα ωστε να τα βρω για το τελευταιο μοντέλο(νομιζω του 19 ειναι) παρακαλω στειλτε μου link καταστηματος. Σας ευχαριστω πολυ. ΥΓ αν η μαμα ζελατινα ρυθμίζεται. υπαρχει φρυδακι ξεχωριστό που πιανει με μανταλάκι επανω? Τι γνωμη εχετε για τη μαμισια ζελατινα. ? με ενα φρυδακι θαναι καλυτερα. Η πρεπει να αγορασω μια aftermarket. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2019 από τον Ntik 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2020 Ανανεωμένα τα 500ράκια της Honda για το 2021... νέα χρώματα και Εuro 5 αλλά η ροπή, η ιπποδύναμη και το βάρος παραμένουν αμετάβλητα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coldasice125 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 Καλησπερα παιδια και απο εμενα και καλα χιλιομετρα! Μολις σημερα ηρθα σε επαφη πρωτη φορα με το cbx που θελω να αγορασω μεταχειρισμένο. Η μηχανη μου φάνηκε αρκετα εντυπωσιακή και ογκώδης αφου ερχομαι απο παπι και ybr125 φιλου που οδηγαω καιρο και σε αυτο εμαθα συμπλεκτη. Ο προβληματισμος μου και ο λογος που γραφω ειναι το σασμαν της μηχανης , ο ιδιοκτητης ξεκαθάρισε πως ειναι σκληρο και οχι οτι πιο ανετο. Ως προς το σκληρο εν κινηση δεν μου φανηκε κατι ακραιο στις 3 ταχύτητες που μπηκανε στην βολτιτσα που εκανα παρολα αυτα ομως ο ηχος του κουμπώματος μου ακουστηκε πολύ "βαρβαρος" και οταν σταμάτησα αντιμετώπισα πολυ μεγαλη δυσκολια να βρω το νεκρο. Αυριο το μηχανακι θα το παω μηχανικο για ελεγχο δεν ειναι αντιπροσωπία της χοντα αλλα ανθρωπος που εμπιστεύομαι αρκετα. Υπαρχει περίπτωση να εχει θεμα το σασμαν της μηχανής? Εχω διαβάσει οτι ειναι σχετικά σκληρο και ενα αδυναμο σημειο πανω στην μηχανη οπως επίσης οτι ειναι μια χαρα και δεν υπαρχει σε άλλες μηχανες θεμα με νεκρα. Η μηχανη ειναι μοντελο του 15' με 20000 Ευχαριστω για την οποια βοηθεια και οποιον μπει στον κοπο να απαντησει προκαταβολικα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 νομίζω ότι δεν θα έχεις θέμα με το κιβώτιο. η νεκρά είναι και συνήθεια, μετά θα την βρίσκεις χωρίς να το σκέφτεσαι. εμένα είναι του 16 που άλλαξε εμφανισιακά . το κιβώτιο όντως ακούγεται αρκετά στις 3 πρώτες και κυρίως από 1 σε 2. έχω καβαλήσει όμως και άλλα μηχανάκια που νόμιζα ότι θα κοπεί το μηχανάκι με τις αλλαγές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coldasice125 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2020 Το μηχανάκι σήμερα πήγε μηχανικό ο οποίος είπε "έτσι είναι τα Χόντα" και δεν βρήκε κάποια δυσκολία στην νεκρά , ωστόσο επειδή είναι πολλά τα χρήματα όσο νανε που δίνεις έχω κάπως τα άγχη μου πάνω σε αυτό το θεμα...Επίσης διάβασα σε άλλα φόρουμ για αλλαγές καμπάνας σε cb250 που είχε παρόμοιο πρόβλημα. Ρε παιδιά υπάρχει λόγος να αγχωνομαι; Να ξεκαθαρίσω ότι είναι η πρώτη μηχανή που οδηγάω με συμπλέκτη πάνω από 125 κυβικά (οδηγούσα ένα ybr φίλου πολύ ) και δεν θα έχω την εμπειρία να πω αν έχει όντως θέμα το σασμάν η οχι. Σκέφτομαι από Δευτέρα να προχωρήσω σε αγορά αφού είπε οκ και ο μάστορας μου. Θα έπρεπε κάτι τέτοιο να με παροτρύνει να κάνω πισω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες