ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2019 Και εγώ το 18 κοιτούσα να πάρω αλλά μετά άκουσα ότι θα βγει καινούργιο και περίμενα. Όταν βγήκε δεν μου άρεσε και πολύ αλλά σιγά σιγά το συνηθησα και τωρα κοιτάω του 19 και πιστεύω ότι μετρητοίς το περνεις 7000 αλλά χωρίς δώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ έγραψε: Και εγώ το 18 κοιτούσα να πάρω αλλά μετά άκουσα ότι θα βγει καινούργιο και περίμενα. Όταν βγήκε δεν μου άρεσε και πολύ αλλά σιγά σιγά το συνηθησα και τωρα κοιτάω του 19 και πιστεύω ότι μετρητοίς το περνεις 7000 αλλά χωρίς δώρα Μόλις γύρισα από μια μικρή έρευνα αγοράς περνώντας από 3 μεγάλα καταστήματα εδώ Αθήνα. Αυτά που μου είπαν ήταν τα εξής. Τους βάζω με σειρά 1ος. Μου λέει επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει καλά καλά ακόμα δεν έχουμε μεγάλη γκάμα σε δώρα μόνο βαλίτσα κομπλέ και συναγερμό. (Σου λέει το καινούριο θα πάρει ενώ αν έπαιρνα του 18 μάλλον θα ήθελε να με δελεάσει με κανένα γλυφιτζουρι.) Σημειωτέον αυτός δεν το είχε κιόλας να το δω. Και χρήμα 7200 κανονικά. 2ος. Είχε κ τα τρία χρώματα και μπορούσα να τα δω επιτόπου και ο οποίος είπε 7300 με πινακίδες (100 ευρώ οι πινακίδες παντού άλλωστε) και με συναγερμό και βαλίτσα κ αυτός. Αν δεν πάρω τον συναγερμό έχει έκπτωση 100 ευρώ και έδινε 30αρα βαλίτσα και με +50 θα μπορούσα για 47αρα που με ενδιαφέρει. 3ος. 7300 με τις πινακίδες και δώρα βαλίτσα 30αρα μαλλον (αυτό δεν το θυμάμαι ακριβώς να είμαι ειλικρινής), συναγερμό, κράνος, αδιάβροχο. Ο γνωστός με μεγάλη αλυσιδα. Έκανα νύξη για να μην βάλουμε συναγερμό και μπας κ βάζαμε κάγκελα αλλά ο πωλητής λέει δεν γίνεται γιατί το κόστος πώλησης μπορεί να είναι κοντά αλλά επειδή παίρνουν μεγάλη ποσότητα συναγερμών δεν είναι το ίδιο κόστος για αυτούς... Γενικώς πάντως πλην του 2ου δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαθηκα κ ιδιαίτερα με την εξυπηρέτηση με των 1 και 3 αν και ο 3 τα δώρα ήταν κάπως καλύτερα. Αν και κράνος έχω. Όποιος έχει να συμβουλέψει για κανένα καλό εξυπηρετικό μαγαζί ας στείλει πμ. Πίστευα ότι μια μπαγκαζιερα 47αρα και κάγκελα μπορεί έστω να εδιναν Φίλε Λαρισαίος τελικά το 19 πήρες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2019 Όχι δεν το πήρα αλλά Θεσσαλονίκη στην τιμή 7200 δίναν σίγουρα βαλίτσα και διπλό σταντ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2019 Για διπλό σταντ δεν είπε κανείς εδώ περα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2019 Πάω αύριο για παραγγελία. Είμαι σε μεγάλο διλλημμα κ κάνω γκάλοπ. Λευκό η κόκκινο;; Το μαύρο απορρίφθηκε λόγω ότι είναι ματ αν κ είναι ωραίο. Για του 19 μιλάμε πάντα ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2019 Από εμένα λευκό ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2019 Kοκκινο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιώργης.ΡοΕς 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2019 (τροποποιήθηκε) Honda - κόκκινα, Yamaha - μπλε, Kawasaki - πράσινα, Suzuki - κίτρινα .- Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2019 από τον Γιώργης.ΡοΕς 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2019 Κοκκινακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2019 Σας ευχαριστώ αλλά τελικά από κοντά με τράβηξε λίγο περισσότερο το λευκό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2019 Πωλούνται τα παρακάτω γνήσια ανταλλακτικά: Τελικό εξάτμισης https://www.car.gr/parts/view/22880501-eksatmish-telika-eksatmisewn-honda Χειρολαβές συνεπιβάτη μαύρεςhttps://www.car.gr/parts/view/22880639-swma-plaisio-cheroulia-mochloi-honda Χειρολαβές συνεπιβάτη ασημίhttps://www.car.gr/parts/view/8702838-aksesouar-peripoihsh-cheirolaves-honda-cb500x Ζελατίναhttps://www.car.gr/parts/view/22880739-swma-plaisio-parbriz-honda 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 Γεια σας παιδια νεος στο φορουμ. Ενδιαφερομαι για την συγκεκριμένη μηχανη καθως θελω να την αγορασω μεταχειρησμενη και θελω να μαθω που ποναει περισσότερο και τι πρέπει να προσεξω στην αγορα της καθως επίσης και την καταναλωση της καθως ερχομαι απο 125 καρμπυρατερ μοτοσυκλετακι π καιει 3.5λ/100. Επισης θελω να μ πειτε αν μπορει να κρατησει 140χλμτρα σε εθνικη εστω μονοκαβαλος χωρις να κουραζομαι ουτε εγω αλλα ουτε η μηχανή κατι που ειναι καθοριστικος παραγοντας γιατί θελω να μεινω με αυτη για αρκετα χρονια και να την εχω για ολα(εργατη στην πολη+ταξιδια) και να μην ψαχνω για αλλαγη μολις την παρω. Η αγορα θα γινει απο το Νοέμβρη και μετα που θα βγαλω απεριόριστο καθως τωρα εχω Α1 οποτε θα γινει μετα απο αρκετο ψάξιμο και ισως περιμενω και την ευκαιρια αν προκύψει μεχρι Απρίλιο 2020 καθως χειμωνα χρησιμοποιώ μονο αυτοκίνητο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 (τροποποιήθηκε) Επισης να προσθεσω οτι είμαι 1.88 και 95 κιλα και θα θελα να μου πειτε αν θα μ ειναι κ ανετα βεβαια αυτο θα το δω απο κοντά Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2019 από τον masterone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος masterone έγραψε: Γεια σας παιδια νεος στο φορουμ. Ενδιαφερομαι για την συγκεκριμένη μηχανη καθως θελω να την αγορασω μεταχειρησμενη και θελω να μαθω που ποναει περισσότερο πουθενα και τι πρέπει να προσεξω στην αγορα της καθως επίσης και την καταναλωση της καθως ερχομαι απο 125 καρμπυρατερ μοτοσυκλετακι π καιει 3.5λ/100 θα καις από τα ίδια μέχρι +1λ πάνω. Επισης θελω να μ πειτε αν μπορει να κρατησει 140χλμτρα σε εθνικη εστω μονοκαβαλος χωρις να κουραζομαι ουτε εγω αλλα ουτε η μηχανή οριακά αλλά μπορεί κατι που ειναι καθοριστικος παραγοντας γιατί θελω να μεινω με αυτη για αρκετα χρονια και να την εχω για ολα(εργατη στην πολη+ταξιδια) και να μην ψαχνω για αλλαγη μολις την παρω. Η αγορα θα γινει απο το Νοέμβρη και μετα που θα βγαλω απεριόριστο καθως τωρα εχω Α1 οποτε θα γινει μετα απο αρκετο ψάξιμο και ισως περιμενω και την ευκαιρια αν προκύψει μεχρι Απρίλιο 2020 καθως χειμωνα χρησιμοποιώ μονο αυτοκίνητο Οι κάτοχοι θα σου πουν περισσότερα βέβαια αλλά αυτά έχω δει εγώ. Θα έπαιρνα Vstrom 650 / Versys 650. Καλές αγορές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 πριν 11 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Οι κάτοχοι θα σου πουν περισσότερα βέβαια αλλά αυτά έχω δει εγώ. Θα έπαιρνα Vstrom 650 / Versys 650. Καλές αγορές. Αυτες ειναι οι αμεσως επομενες επιλογες μου αλλα σκεφτομαι οτι αν παω σε vstrom ή versys θα παρω σιγουρα και ενα παπι αργότερα λογω της κατανάλωσής τους που εχουν 5+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 Νομίζω ότι για αυτά που ζητάς πρέπει να κοιτάξεις και το NC750X DCT. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jijim 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 (τροποποιήθηκε) Δε πονάει πουθενά (δηλαδή δεν έχω βρει κάποιο σοβαρό ελάττωμα) κατανάλωση: επαρχιακός και εθνική 3.8 λίτρα (εξαιρετική!) πόλη: 4.5 (σε άλλους δείχνει 4.3) τέρμα γκάζι 5.1 με 140 χλμ. στην εθνική είσαι υπεράνετος .(το ίδιο και η μηχανή) με 150 είσαι οριακά. Αρχίζει να την ακούς να ζορίζεται. (ακουστικά μόνο, από δύναμη έχει ακόμα. Κοντέρ έχω δει 183) Πόλη: Εύκολη και ελαφριά (ίσως χρειαζόταν περισσότερο κόψιμο στο τιμόνι) Διαστάσεις: Είμαι 1.83 και 93 κιλά.Η θέση οδήγησης είναι εξαιρετική! Τα πόδια μου όταν πατάνε και τα δύο με όλο το πέλμα, είναι και λίγο λυγισμένα. Δηλαδή και πιο ψηλή να ήταν δεν θα με ενοχλούσε. Με το ύψος που έχεις θα πρέπει να ανέβεις πάνω της να διαπιστώσεις αν σε βολεύει. (Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα) Γενικά σαν μηχανή για νεοεισερχόμενους στα κυβικά τη θεωρώ πάρα πολύ εύκολη στο χειρισμό και άνετη (δεν είμαι και κριτήριο, η προπροηγούμενη μηχανή μου είχε 128 ίππους, οπότε έχω κατέβει κατηγορία. Ίσως κάποιος που την έχει και έχει ανέβει κατηγορία να στο θέσει σαφέστερα) Άμα ζητάς τα γκάζια, να ξέρεις ότι σχετικά γρήγορα θα τα εξαντλήσεις. Δηλαδή σε 2-3 χρόνια max θα αναζητήσεις κάτι πιο γρήγορο! Πρακτικά και επειδή έχω χορτάσει από γκάζια, θεωρώ ότι έχει τόσο γκάζι όσο θα χρειαστούν οι περισσότεροι μοτοσυκλετιστές σε όλη τη ζωή τους Καλές αγορές ... και ότι άλλο θέλεις να ρωτήσεις είμαστε εδώ! ΥΓ. ξέχασα να πω 1) ότι η κάλυψη από τον αέρα είναι απλώς ικανοποιητική. Με το ύψος που έχεις πιθανά να χρειαστείς ψηλότερη ζελατίνα. 2) η σέλα εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ καλή, σε άλλους τους φαίνεται χάλια. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2019 από τον jijim Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος jijim έγραψε: με 140 χλμ. στην εθνική είσαι υπεράνετος με 150 είσαι οριακά. Νομίζω πως το ένα αναιρεί το άλλο, μπορεί και όχι. Προχωράμε μύστες μου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jijim 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Νομίζω πως το ένα αναιρεί το άλλο, μπορεί και όχι. Προχωράμε μύστες μου Ναι το ξέρω ότι ακούγεται αντιφατικό! Όμως είναι ακριβώς έτσι (πάντα κατά την υποκειμενική μου άποψη φυσικά) Τα 150 έρχονται όταν η μηχανή έχει 7.000 στροφές. Σε αυτές τις στροφές εμφανίζονται υψίσυχνοι κραδασμοί που τους νιώθεις στη μανέτα στα μαρσπιέ και δυστυχώς στον πισινό. Αν μένεις πολύ ώρα σε αυτούς σύντομα θα σε κουράσουν. Η μηχανή παρόλα αυτά σε αυτές τις στροφές έχει αρκετά αποθέματα δύναμης. Ο οδηγός δε ξέρω αν αντέχει. Ξαναλέω ότι αυτό είναι καθαρά υποκειμενική άποψη και με ενοχλεί ίσως και λόγω ηλικίας (είμαι 50) Πριν 30 χρόνια πχ σίγουρα δε θα με ενοχλούσε! (είχα γυρίσει τη μισή Ελλάδα με μονοκύλινδρο και οι κραδασμοί μου ήταν αδιάφοροι) Ίσως ο φίλος που είναι και νέο παιδί να μη τον απασχολήσει ποτέ το θέμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος jijim έγραψε: Δε πονάει πουθενά (δηλαδή δεν έχω βρει κάποιο σοβαρό ελάττωμα) κατανάλωση: επαρχιακός και εθνική 3.8 λίτρα (εξαιρετική!) πόλη: 4.5 (σε άλλους δείχνει 4.3) τέρμα γκάζι 5.1 με 140 χλμ. στην εθνική είσαι υπεράνετος .(το ίδιο και η μηχανή) με 150 είσαι οριακά. Αρχίζει να την ακούς να ζορίζεται. (ακουστικά μόνο, από δύναμη έχει ακόμα. Κοντέρ έχω δει 183) Πόλη: Εύκολη και ελαφριά (ίσως χρειαζόταν περισσότερο κόψιμο στο τιμόνι) Διαστάσεις: Είμαι 1.83 και 93 κιλά.Η θέση οδήγησης είναι εξαιρετική! Τα πόδια μου όταν πατάνε και τα δύο με όλο το πέλμα, είναι και λίγο λυγισμένα. Δηλαδή και πιο ψηλή να ήταν δεν θα με ενοχλούσε. Με το ύψος που έχεις θα πρέπει να ανέβεις πάνω της να διαπιστώσεις αν σε βολεύει. (Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα) Γενικά σαν μηχανή για νεοεισερχόμενους στα κυβικά τη θεωρώ πάρα πολύ εύκολη στο χειρισμό και άνετη (δεν είμαι και κριτήριο, η προπροηγούμενη μηχανή μου είχε 128 ίππους, οπότε έχω κατέβει κατηγορία. Ίσως κάποιος που την έχει και έχει ανέβει κατηγορία να στο θέσει σαφέστερα) Άμα ζητάς τα γκάζια, να ξέρεις ότι σχετικά γρήγορα θα τα εξαντλήσεις. Δηλαδή σε 2-3 χρόνια max θα αναζητήσεις κάτι πιο γρήγορο! Πρακτικά και επειδή έχω χορτάσει από γκάζια, θεωρώ ότι έχει τόσο γκάζι όσο θα χρειαστούν οι περισσότεροι μοτοσυκλετιστές σε όλη τη ζωή τους Καλές αγορές ... και ότι άλλο θέλεις να ρωτήσεις είμαστε εδώ! ΥΓ. ξέχασα να πω 1) ότι η κάλυψη από τον αέρα είναι απλώς ικανοποιητική. Με το ύψος που έχεις πιθανά να χρειαστείς ψηλότερη ζελατίνα. 2) η σέλα εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ καλή, σε άλλους τους φαίνεται χάλια. Με καλυψες πληρως με ολα οσα μου είπες. Μονο μια ερώτηση ακομα. Με ενα γραναζι μεγαλύτερο θα μπορει ας πουμε να διατηρησει και 150 χλμτρα οχι οτι με χαλανε τα 140. Επισης αν με ενδιεφεραν τα γκαζια θα προσανατολιζομουν σε αλλου ειδος μηχανη εδω και το 125 που εχω αν δεν ειχε κάποια θεματακια και δεν εκαιγε τοσο θα το κρατουσα και θα κανα ταξιδακια με αυτο οταν χρειαζοταν αλλα λεω μιας και θα το πουλησω ας ανεβω κατηγορία και να παω σε κατι που καιει λιγο παραπανω αλλα κερδιζω πολλα περισσοτερα πριν 2 ώρες, το μέλος Steve έγραψε: Νομίζω ότι για αυτά που ζητάς πρέπει να κοιτάξεις και το NC750X DCT. Ειναι και αυτο στις επιλογες μου απλα μεταχειρισμένο στοιχιζει κοντα οσο το cb καινουριο γυρω στα 6 χιλιαρικα δηλαδη πριν 2 ώρες, το μέλος Steve έγραψε: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2019 από τον masterone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jijim 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 αν μακρύνεις τη μετάδοση (με διαφορετικό γρανάζι) ουσιαστικά διατηρείς τη ταχύτητα που θέλεις να πετύχεις πχ 150 με χαμηλότερες στροφές (πχ αντί τα150 χλμ. να έρχονται στις 7000 χιλ. στροφές θα έρχονται στις 6500 χιλ. στροφές. Τα νούμερα που παρέθεσα είναι στο περίπου. Δε τα γνωρίζω με ακρίβεια διότι δεν το έχω κάνει στη δικιά μου μοτό. Κάποιο μέλος από εδω το έχει κάνει όμως. Αν δεν είναι διακοπές σίγουρα θα έχει ακριβέστερη εικόνα να μας περιγράψει.) Το σίγουρο είναι ότι γίνεται πάντως. Θα χάσεις ελάχιστα σε ροπή ίσως. Μάλλον ούτε που θα το καταλάβεις δηλαδή. Είναι καθαρά θέμα προτίμησης. Εμένα μου αρέσει που είναι έτσι "ζωηρή" στις χαμηλομεσαίες. Απ' την άλλη βέβαια δεν κάνω και ταξίδια για να δω τι προτιμάω. (μικρές εκδρομούλες πάω 1-2 ώρες απόσταση, μικτή εθνική και επαρχιακός.) Επίσης τα 150 τα πιάνει (και τα διατηρεί) και τώρα με ευκολία. Απλώς θεωρώ ότι είναι το όριό της για να μην κουράζεσαι. (βλ. απάντηση που έδωσα σε άλλο φίλο, πιο πάνω) Όπως και να χει είναι κάτι που το βλέπεις μετά την αγορά. Μπορεί στα 160 να σου φαίνονται όλα χαλαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 Με ψησατε για αυτο θα παω και κατι αλλο διαβαζω σε ενα αλλο φορουμ απο τα πρωτα κυριως μοντελα που κυκλοφορησαν(δεν εχω καταφερει να διαβασω ολες τις σελίδες ακομη εδω) οτι καποια ειχαν ενα θεματακι με το κιβωτιο ισχύει κατι τετοιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jijim 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 (τροποποιήθηκε) χμ... κιβώτιο! υποτίθεται ότι στο μοντέλο 16 και μετά το βελτίωσαν Αν αυτό που έχω είναι το βελτιωμένο, φαντάσου το προηγούμενο. δυσκολεύεται μερικές φορές όταν είσαι σε στάση να κατεβάσει από 3η σε 2α. Αφήνεις λίγο το συμπλέκτη και ξεμπλοκάρει κατευθείαν. Στην αρχή δεν το είχα προσέξει γιατί το έκανα αντανακλαστικά. Όταν κάποιοι φίλοι εδώ μέσα το ανέφεραν σαν πρόβλημα τότε το παρατήρησα κι εγώ! Για μένα δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί το κάνω ασυναίσθητα. Για λιγότερο έμπειρους υποθέτω ότι κάποιες φορές θα είναι εκνευριστικό. Στο ανέβασμα είτε με γρήγορο ρυθμό είτε με αργό ρυθμό δε χάνεις ποτέ αλλαγή. γενικά για Honda το θεωρώ μέτριο σαν κιβώτιο, τη δουλειά του πάντως την κάνει! Πριν προβείς σε αγορά έλεγξε και άλλα μοντέλα της κατηγορίας για να είσαι απολύτως σίγουρος. Πχ: kawasaki versys 300 (ή και το 650) ή benelli trk 502 κλπ. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2019 από τον jijim Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος jijim έγραψε: χμ... κιβώτιο! υποτίθεται ότι στο μοντέλο 16 και μετά το βελτίωσαν Αν αυτό που έχω είναι το βελτιωμένο, φαντάσου το προηγούμενο. δυσκολεύεται μερικές φορές όταν είσαι σε στάση να κατεβάσει από 3η σε 2α. Αφήνεις λίγο το συμπλέκτη και ξεμπλοκάρει κατευθείαν. Στην αρχή δεν το είχα προσέξει γιατί το έκανα αντανακλαστικά. Όταν κάποιοι φίλοι εδώ μέσα το ανέφεραν σαν πρόβλημα τότε το παρατήρησα κι εγώ! Για μένα δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί το κάνω ασυναίσθητα. Για λιγότερο έμπειρους υποθέτω ότι κάποιες φορές θα είναι εκνευριστικό. Στο ανέβασμα είτε με γρήγορο ρυθμό είτε με αργό ρυθμό δε χάνεις ποτέ αλλαγή. γενικά για Honda το θεωρώ μέτριο σαν κιβώτιο, τη δουλειά του πάντως την κάνει! Πριν προβείς σε αγορά έλεγξε και άλλα μοντέλα της κατηγορίας για να είσαι απολύτως σίγουρος. Πχ: kawasaki versys 300 (ή και το 650) ή benelli trk 502 κλπ. Καταλαβα σε ευχαριστώ θα το έχω υποψιν απλα επειδη το εχουν κανει να φαινεται σοβαρο θεμα νομιζα ότι ειχε μεγαλο προβλημα στο κιβωτιο αλλα και το μηχανακι π εχω τωρα π ειναι κινεζικο εχει σφικτο κιβωτιο κ δεν κατεβαινουν παντα ευκολα οι τα ταχυτητες και καμια φορα μπορει απο πρωτη να μ μπει νεκρα αντι για 2α. Οσο για τα αλλα μοντελα σε μεταχειρισμένα βερσυς 300 υπαρχουν πολυ λιγα προς το παρον το 650 μαρεσει του 2015 και μετα αλλα αυτο ανεβαινει σε χρηματα και δεν υπάρχουν μεταχειρισμένα την συγκεκριμένη χρονικη στιγμη και το benelli επισης ξεφευγει σε χρηματα κ μου φαινεται βαρυ και οτι καταναλωνει πανω απο το οριο που εχω βάλει ώστε να παρω κατι που να μην ξεφευγει πανω απο τα 4.5λ/100 καταναλωση με νορμαλ οδηγηση και να το κρατησω και για πολλα χρονια και να κανω τα παντα με αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jijim 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2019 Το κιβώτιο σε καμία περίπτωση δεν το λες προβληματικό. Επειδή σε άλλα honda που είχα το κιβώτιο ήταν άψογο, για αυτό στο cb δε μου έκανε θετική εντύπωση. Δε μου έκανε και αρνητική εντύπωση όμως. Άριστο δεν είναι σίγουρα, αλλά ούτε και χάλια. Διεκπεραιώνει την αποστολή του. benelli ούτε εγώ θα έπαιρνα , το θεωρώ πολύ βαρύ. κάποιες άλλες επιλογές τις απέρριψα μόνο και μόνο λόγω κατανάλωσης Αν δεν υπήρχε το cb x ίσως να έτεινα προς το versys 300. Με τα δεδομένα που έθεσες το cb x φαίνεται να είναι λογική επιλογή, Επειδή όμως δε θέλω να σε επηρεάσω και έχεις και άνεση χρόνου, θα περιμένεις και για τη γνώμη άλλων κατόχων που έχουν γράψει περισσότερα χιλιόμετρα από εμένα. Κάποτε έγραφαν συχνά εδώ , μετά για λόγους που δε γνωρίζω, ατόνησε λίγο το νήμα, οπότε ευκαιρία να ξαναζωντανέψει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες