enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2019 Ατόνησε το νήμα, γιατί πήραμε Honda , για να μην ασχολούμαστε , βάζεις μπρος και φεύγεις , ουτε βλάβες ουτε τίποτα. σε 3 χρόνια, και ο μοναδικός μου προβληματισμός, είναι τι λάστιχα να βάλω : 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jijim 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2019 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2019 Συμφωνω με ο,τι ειπωθηκε εως τωρα εκτος απο την γνωμη του @jijim για τον καθοριστικο παραγοντα που εθεσες. Στα 140 ΔΕΝ εισαι ανετος, ποσο μαλλον ΥΠΕΡανετος οπως ειπωθηκε. Επισης καταναλωσεις σε εκεινο το φασμα περιμενε 5αρες+. Εννοειται πως δεν εννοω οτι θα πεθανει ο κινητηρας αλλα το νοιωθεις πως δεν ειναι το στοιχειο του. Αποθεματα δυναμης απο τα 140 ουτε κατα διανοια. Οταν λεμε αποθεματα δυναμης εννοουμε φυσικα πως εχεις για να κανεις προσπεραση γρηγορα και με ασφαλεια. Ε, ποτέ, απλά. 1-2 κατεβασματα οπωσδηποτε. Αποθεμα δυναμης προσωπικα δεν θεωρω το οτι εχει την δυνατοτητα να φτασει τα 160 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. Ειδικα σε ελαφρια ανηφορα το ξεχνας. μενεις στα 140 και οταν μπει ο επομενος μισθος εχεις φτασει τα 150. Αν θελεις ανετα 140αρες οπωσδηποτε ανεβαζεις ενα δοντι μπροστα. Περισσοτερες λεπτομερειες εδω Καλες αγορες 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2019 Αυτο που μου κανει βεβαια τρομερη εντυπωση ειναι η τιμη του στα μεταχειρισμένα που παίζει 4500κ και πανω. Εγω θελω να δωσω 4κ και κατω πιστεύετε θα βρω κατι μεσα στον χειμωνα σε αυτα τα χρηματα ή γενικα κραταει υψηλη μεταπωλητικη αξια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2019 Δεν θα πρεπε να σου κάνει εντύπωση. Είναι 2000 κάτω από όσο το πήρε ο πωλητής και 3000 σχεδόν από όσο έχει τώρα ένα καινούριο. Μιλάμε για το best seller των τελευταίων ετών μην ξεχνάς. Vstrom και tdm πωλούνται ακόμα για 4 και 5... Πάντως οριακά κάτω από 4 πιστεύω θα βρεις αλλά εννοείται για μοντέλο 2013-14 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
masterone 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2019 Εγω θα ήθελα τουλαχιστον μοντελο του 15 να παρω μέχρι 30 χιλιαδες χιλιομετρα στα 4000€. Αν είναι για μοντελο του 13/14 προτιμω να παω σε nc700x (χωρις dct) του 12/13 με 4000€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2019 Τα μοντέλα μεταξύ 13-15 δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά μεταξύ τους πέραν των χρωμάτων. Τα 2 χρόνια παραπάνω ή τα 20.000 χιλιόμετρα επιπλέον δεν θα αποτελούσαν για μένα αποτρεπτικό παράγοντα εφόσον το μηχανάκι είναι οκ. Κατά τα άλλα, με τα δεδομενα που έβαλες κ όπως σου πρότειναν ήδη, το nc είναι καλύτερη επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2019 Μετά από 3 χρόνια και 50χλδ και κάτι ψιλά με μαμά γραναζωμα η γνώμη μου είναι ότι δεν θα είσαι καθόλου άνετος με 140 και πάνω για πολλή ώρα στην εθνική. Ούτε εσύ ούτε το μηχανάκι. 120-130 είναι η άνετη ταχύτητα. Να μην τρίζει ολόκληρο από τους κραδασμούς δηλαδή . Είναι κοντό αρκετά και ανεβάζει πολλές στροφές σε αυτά τα χιλιόμετρα. Αν το μακρύνεις με 1 έξτρα δόντι μπροστά τότε ίσως την παλέψεις . Αν όμως θες τέτοιες ταχύτητες καλύτερα να κοιτάξεις αλλού. Προβλήματα ακόμα δεν έχει βγάλει. 1 o-ring αλλάχτηκε επειδή έσταζε κάποιες φορές παραφλου από την ένωση κολάρου και κεφαλής. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2019 πριν 12 λεπτά, το μέλος johni41 έγραψε: Προβλήματα ακόμα δεν έχει βγάλει. 1 o-ring αλλάχτηκε επειδή έσταζε κάποιες φορές παραφλου από την ένωση κολάρου και κεφαλής. 100% δηλαδή περισσότερα προβλήματα από το Μουλτιστράντα, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2019 πριν 7 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: 100% δηλαδή περισσότερα προβλήματα από το Μουλτιστράντα, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Από τα ποσά ml λαδιού και πάνω θεωρείται προβλημα; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2019 Τώρα δα, το μέλος Χ έγραψε: Από τα ποσά ml λαδιού και πάνω θεωρείται προβλημα; Δεν απαντάω σε παπαριές. Θα πω μόνο πως τα ml είναι για τις αδερφές 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: 100% δηλαδή περισσότερα προβλήματα από το Μουλτιστράντα, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ https://youtu.be/9KnnEIrmufs 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpelenios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2019 παιδια ειμαι 1.65 υψος αλλα μου αρεσει πολυ,θα μπορω να το κουμανταρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tgatzi 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2019 Αγαπητέ mpelenios αυτή η μηχανή είναι τόσο όσο και όσο πρέπει για κάποιον που ψάχνεται μέχρι αυτά τα κυβικά. Αν ζητάς κάτι παραπάνω τότε ξέχνα τη. Μέχρι 130 km κινείσαι άνετα στην εθνική και σβέλτα στους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους. Ευχάριστα και ξεκούραστα, μέχρι εκεί. Την έχω 2 έτη και κάθε φορά που ταξιδεύω με ευχαριστεί το ίδιο όπως την πρώτη φορά. Απλά τα πράγματα, αποφασιζεις με βάση τις ανάγκες σου που θες να καλύψεις και κάνεις την ανάλογη αγορά. Με το καλό να αποφασίσεις και να κάνεις δικό σου το μοτορι που πραγματικά θα καλύψει εσένα. πριν 1 λεπτό, το μέλος tgatzi έγραψε: Αγαπητέ mpelenios αυτή η μηχανή είναι τόσο όσο και όσο πρέπει για κάποιον που ψάχνεται μέχρι αυτά τα κυβικά. Αν ζητάς κάτι παραπάνω τότε ξέχνα τη. Μέχρι 130 km κινείσαι άνετα στην εθνική και σβέλτα στους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους. Ευχάριστα και ξεκούραστα, μέχρι εκεί. Την έχω 2 έτη και κάθε φορά που ταξιδεύω με ευχαριστεί το ίδιο όπως την πρώτη φορά. Απλά τα πράγματα, αποφασιζεις με βάση τις ανάγκες σου που θες να καλύψεις και κάνεις την ανάλογη αγορά. Με το καλό να αποφασίσεις και να κάνεις δικό σου το μοτορι που πραγματικά θα καλύψει εσένα. Παιδιά με την ευκαιρία έχουμε καμία τιμή σε σέρβις 24000 km; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t_h_a_n_o_s 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2019 Την 8/23/2019 at 1:52 ΜΜ, το μέλος tgatzi έγραψε: Αγαπητέ mpelenios αυτή η μηχανή είναι τόσο όσο και όσο πρέπει για κάποιον που ψάχνεται μέχρι αυτά τα κυβικά. Αν ζητάς κάτι παραπάνω τότε ξέχνα τη. Μέχρι 130 km κινείσαι άνετα στην εθνική και σβέλτα στους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους. Ευχάριστα και ξεκούραστα, μέχρι εκεί. Την έχω 2 έτη και κάθε φορά που ταξιδεύω με ευχαριστεί το ίδιο όπως την πρώτη φορά. Απλά τα πράγματα, αποφασιζεις με βάση τις ανάγκες σου που θες να καλύψεις και κάνεις την ανάλογη αγορά. Με το καλό να αποφασίσεις και να κάνεις δικό σου το μοτορι που πραγματικά θα καλύψει εσένα. Παιδιά με την ευκαιρία έχουμε καμία τιμή σε σέρβις 24000 km; Πέρισυ τέτοια εποχή είχα δώσει 170 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpelenios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2019 Την 23/8/2019 at 1:52 ΜΜ, το μέλος tgatzi έγραψε: Αγαπητέ mpelenios αυτή η μηχανή είναι τόσο όσο και όσο πρέπει για κάποιον που ψάχνεται μέχρι αυτά τα κυβικά. Αν ζητάς κάτι παραπάνω τότε ξέχνα τη. Μέχρι 130 km κινείσαι άνετα στην εθνική και σβέλτα στους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους. Ευχάριστα και ξεκούραστα, μέχρι εκεί. Την έχω 2 έτη και κάθε φορά που ταξιδεύω με ευχαριστεί το ίδιο όπως την πρώτη φορά. Απλά τα πράγματα, αποφασιζεις με βάση τις ανάγκες σου που θες να καλύψεις και κάνεις την ανάλογη αγορά. Με το καλό να αποφασίσεις και να κάνεις δικό σου το μοτορι που πραγματικά θα καλύψει εσένα. Παιδιά με την ευκαιρία έχουμε καμία τιμή σε σέρβις 24000 km; Ρε παιδια θα φτανω να παταω στιο πελμα και οχι στις μυτες 1.65 ειμαι? εν τω μεταξυ βλεπω πως το μοντελο του 18 ειναι 20 ποντους πιο χαμηλο.τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2019 (τροποποιήθηκε) Τσέκαρε εδώ :https://cycle-ergo.com/ Για να δεις αν πατάς. Όσο για τους 20 πόντους μάλλον 20mm θα είναι Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2019 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tgatzi 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2019 πριν 23 λεπτά, το μέλος mpelenios έγραψε: Ρε παιδια θα φτανω να παταω στιο πελμα και οχι στις μυτες 1.65 ειμαι? εν τω μεταξυ βλεπω πως το μοντελο του 18 ειναι 20 ποντους πιο χαμηλο.τι λετε? Λίγο ψιλό μύτη θα πατάς αλλά δεν είναι πρόβλημα. Κάνε κι ένα testride, να το δεις από μόνος σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpelenios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2019 ευχαριστω παιδια να στε καλα.λογικα ναι θα ειμαι ενταξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias74gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2019 γλυκοκοιτάζω το cb500 για αγορά καινούργιου και θα ήθελα από εσας τους κατόχους τις απόψεις σας πάνω στο δίλημμα μου ''cb500 ΄ή sh300''. πριν αρχίσετε να κουνάτε το κεφάλι σας ας εξηγήσω πως έφτασα σ αυτό το δίλημμα. είμαι 48 ετών οπώτε είχα την τύχη πριν είκοσι περίπου χρόνια να μυηθώ στον κόσμο της μηχανής με το cb400sf, μετά cbr600f1, zx-6r και να τελειώσω ορίστικα πίστευα (αμ δε) με zx636. ποτέ μην λες ποτέ όμως και είμαι εδώ και ένα χρόνο κάτοχος ενός υπέροχου pcx125 (είμαι Χοντάκιας σε όλα από παλιά και τα αμάξια μου Χοντα είναι). το σκουτεράκι είναι φανταστικό ακόμα και διακοπές σε νησί με την γυναίκα πήγα με αυτό αλλά πόσο να πάει το καημένο. και επειδή οι καλές εποχές περάσαν πλέον κοιτάμε δίτροχα για κάθε χρήση (πλην χώματος προσωπικά), αξιοπιστία με οικονομία χρήσης. το cb500 και το sh300 είναι Xοντα και οικονομικά. που υπερτερεί το καθένα: cb500 -κινητήρας -επιδόσεις (120χαω ταχύτητα ταξιδιού το sh και 140 το cb όπως διαβάζω σε εσάς) -ανάρτηση sh300 -μετάδοση -χώροι -τιμή αγοράς -κατανάλωση (1λ πιο κάτω). και επειδή πλέον δεν ζητάμε και πολλά παρά ένα pcx με μεγαλύτερους τροχούς και ιπποδύναμη πολύ θα ήθελα την άποψη σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2019 Παρε το στοκ cb500x του '18 που ειναι σε προσφορα στα 6600. Διαφορετικα το sh300 στα 5400 Καλή εναλλακτική του σκουτερ θα ηταν το vstrom250 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2019 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2019 Την 9/2/2019 at 0:09 ΠΜ, το μέλος doctoras9 έγραψε: Παρε το στοκ cb500x του '18 που ειναι σε προσφορα στα 6600. Διαφορετικα το sh300 στα 5400 Καλή εναλλακτική του σκουτερ θα ηταν το vstrom250 Versys 300 καλύτερα αντί για V-Strom 250; Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το Benelli Leoncino 500, για το οποίο τρέχει προσφορά αυτή τη στιγμή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2019 Μεταξύ του δύο versys - vstrom εγώ πήγαινα στο versys λόγο τιμής που βρίσκω στο car από stock ( 5400 ) ... γιατί ήδη τα 5.000 για το vstrom τα θεωρώ πολλά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2019 (τροποποιήθηκε) Έχοντας ανέβει στατικά και στα δύο, για μένα (1.83) το Versys είχε καλύτερη και πιο άνετη θέση οδήγησης και θυμάμαι και τη σέλα πιο άνετη. Επίσης, θεωρώ λόγω δικύλινδρου θα ταξιδεύει πιο ξεκούραστα. Και τέλος, ποιοτικά το V-Strom μου φάνηκε λίγο κινεζιά Αλλά είμαστε οφφ-τοπικ οπότε αυτό Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2019 από τον A-nik-i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες