lost_gravity 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Καλησπέρα στο πλήθος, μέσα στο σ/κ θα κάνω το ταξιδάκι αυτό αλλά επειδή δεν με ψήνει ιδιαίτερα να πάω πάλι από τον κανονικό δρόμο (εθνική),θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει πως θα μπορέσω να πραγματοποιήσω τη διαδρομή χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο οδικό δίκτυο, πχ παλιά εθνική χωρίς όμως βέβαια να μου βγουν τα διπλάσια χιλιόμετρα... Μία απεικόνιση στον χάρτη θα βοηθούσε :D Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Α, είναι πολύ απλό. Κατεβαίνεις στην παλιά εθνική από το Νοσοκομείο, και μετά ΟΟΟΟΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ είναι η Αθήνα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) Χάρτης Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2013 από τον BlackAdder Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_gravity 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2013 Χάρτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Όρεξη να έχεις και είναι πραγματικά πολύ ωραία διαδρομή. :-) Αφού θα φύγεις από Αθήνα, πιάνεις Καβάλας πηγαίνοντας για Ασπρόπυργο κι εκεί στο ύψος της Χαλυβουργικής πηγαίνεις δεξιά που λέει προς "Ελευσίνα". Ε από εκεί και μετά όπως σε πάει ο δρόμος, όλο ευθεία για 200χλμ. Φτάνοντας Κόρινθο θα πετύχεις αρκετά χωριά μαζεμένα κατά σειρά. Λέχαιο, Άσσος, Βέλο, κλπ. Αν έχεις βαρεθεί και θες να βγεις στην "Εθνική" Κορίνθου-Πατρών, στο Βέλο μόλις φτάνεις στην εκκλησία με πλατεία κ περίπερο μπροστά σου στρίβεις αριστερά και πας προς τα πάνω. Ακολουθείς πλέον τις πινακίδες για McDonalds. Θα καταλάβεις ότι πας καλά από τον πιο άθλια στρωμένο δρόμο της Ευρώπης. Πραγματικό τεστ αμορτισέρ είναι. :-P Σε 5' συνολικά αφού στρίψεις στην πλατεία είσαι στο parking των Mac. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Χάρτης χμμμμ....κι εγω οταν κατεβω μαλλον αυτη την διαδρομη θα ακολουθησω απο τον Ισθμο και μετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Εχετε υποψη οτι λογω Καλοκαιρινης περιοδου και ειδικα τωρα που ειναι αρχες Καλοκαιριου,τα Σαβατοκυριακα εχει αρκετο κοσμο(και παιδια!!!!!)στην Παλια Εθνικη ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ και στα πολλα χωριουδακια που περνάμε στη διαδρομη!!!!Θελει ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και ο χρονος μεταβασης απο Αθηνα σε Πατρα παιζει να ειναι και πολλαπλασιος(σε σχεση με την Ανοιξη ας πουμε)!!!Ναι μεν πολυ ομορφη διαδρομη με εξαιρετικα κομματια για να απολαυσεις το ταξιδι αλλά θελει προσοχη! Σιγουρα καλυτερη εποχη για αυτη τη διαδρομη Απριλης Μαης...:) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Εχετε υποψη οτι λογω Καλοκαιρινης περιοδου και ειδικα τωρα που ειναι αρχες Καλοκαιριου,τα Σαβατοκυριακα εχει αρκετο κοσμο(και παιδια!!!!!)στην Παλια Εθνικη ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ και στα πολλα χωριουδακια που περνάμε στη διαδρομη!!!!Θελει ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ και ο χρονος μεταβασης απο Αθηνα σε Πατρα παιζει να ειναι και πολλαπλασιος(σε σχεση με την Ανοιξη ας πουμε)!!!Ναι μεν πολυ ομορφη διαδρομη με εξαιρετικα κομματια για να απολαυσεις το ταξιδι αλλά θελει προσοχη! Σιγουρα καλυτερη εποχη για αυτη τη διαδρομη Απριλης Μαης... :) LIKE Κωστα. Απο 15 μεχρι 22 Ιουνιου μαλλον θα κατεβω εγω.Βεβαιως θα προτιμησω καθημερινη για ευνοητους λογους και για τους λογους που ανεφερες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Για να αποφύγει κάποιος την κίνηση από λουόμενους στην παλιά εθνική από Αθήνα - Κόρινθο αλλά και Κόρινθο - Πάτρα καλό θα ήταν να ταξιδέψει πρωί κατά τις 7 και να απολαύσει πραγματικά φοβερή διαδρομή και καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα χωρίς να ενοχλεί ή να ενοχλείται από τις οικογένειες που ξυπνάν κατά τις 10 να πάνε για μπάνιο.. Καφεδάκι θα πρότεινα λίγο μετά τη Συκιά ερχόμενος από Αθήνα προς Πάτρα.. Καλή βόλτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Χρησιμοτατες συμβουλες. Σας ευχαριστουμε κυριοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Πάντως εεν ξέρω αν βιάζεσαι, αλλά να ξέρεις ότι θα κάνεις αν όχι τη 2πλάσια, κάτι λιγότερο από την ώρα που θα έκανες αν το έκανες από την εθνική και επίσης ο δρόμος αυτός είναι πιο κουραστικός και έχει και σταμάτα ξεκίνα. Αν δε σε πιάνει, βουρ στον πατσά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 .......ο δρόμος αυτός είναι πιο κουραστικός και έχει και σταμάτα ξεκίνα. .... Τι εννοεις με το "σταματα ξεκινα"! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Τι εννοεις με το "σταματα ξεκινα"! Επειδη εχεις Honda στο λεει...που σβηνει συνεχως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Επειδη εχεις Honda στο λεει...που σβηνει συνεχως Διοδια φιλε...στα διοδια κατι την πιανει και δεν θελει να φυγει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Εννώ ότι μετά την Κόρινθο από την παλιά έχει φορτηγά, έχει κάποια φανάρια κτλ Όχι πολλά προφανώς, αλλά έχεις χαμηλή μωτ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Ε όχι και χαμηλή ΜΩΤ, αλλά πάρα μα πάρα πολύ χαμηλή ΜΩΤ. Το έχω κάνει 4-5 φορές στο παρελθόν (την 1 με αμάξι) και σχεδόν όλες κατά λάθος. Κόντεψα να βγάλω μούσια μέχρι να ξαναμπώ στην εθνική οδό. Στο τσακ δεν πήρα σύνταξη. ΥΓ Απαπαπαπαπαπαπαπα ποτέ ξανά, καλύτερα από πάνω παρέα με τα κολονάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 εμενα προσωπικα μου αρεσει το κομματι Πατρα-Σελιανιτικα και ακρατα- ξυλοκαστρο.ολο το υπολοιπο το θεωρω ταλαιπωρια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Όντως θέλει πολύ υπομονή αν πας από κάτω εγώ το κομμάτι Κόρινθος-Ακράτα έκανα και βαρέθηκα τη ζωή μου. Σκέψου πως ήμουν και με το παπί και πάλι βαριόμουν. ΜΩΤ 60-70 χιλιόμετρα. Ευτυχώς ήταν κλειστός ο δρόμος από Ακράτα μέχρι Πάτρα και πήγα από εθνική. 90-95 χιλιομετράκια σταθερά και έφτασα μια χαρούλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες