μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Γνωστος επιφανης Κυριος τής παρεας μελων myBike εκαμε καποιες σοβαρες αλλαγες στη ζωη του... διαδικτυακη και γενικοτερα... Μπορει να πηγαινε που και που σφαιρα ο ματρακάς του αλλά καπου στην πορεια θελησε και κερδισε αλλαγες... Ναι ναι προς το καλυτερο αλλά θελει αντερα και σοβαροτητα για να μπορεσεις ρε μεγαλε να "οδηγησεις" συμφωνα με τα νεα δεδομενα... Οπως και να εχει-και μεχρι να βρουν ποιος τι που ποιος...σιγα μην πω χαχαχαχα-ευχομαι φιλαρακι μου κατα πώς λεει και το ασμα....σιδερα να μασαει ο......και τα σιχαρίκια μου ρε σκ@το Γιαπωνεζε... Α ξεχασα...τι θελει να πει ο ποιητης;...........................................Τι αλλαγες εχουμε αναμεσα μας;........Βρειτε το...σιγα μην πω...(klab λαμογιο κανονισε να πεταχτεις σαν την τσουτσου ΠΑΛΙ...στο θυμαμαι παλιοσκ@τολουλουδοσαυροαρνητιστη....) Γες γες γες...ωραια πραματα συμβαινουν γυρω μας :)Παλιολαμογιο...ΥΓ λεω...θα περιμενω αντιδρασεις για τα συχαρίκια και τα ομορφα που συνεβησαν...Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Άντε πάλι με τα εσωτεριστικα αινίγματα...έφαγες πάλι προβατίνα χθες βράδυ και σου κατσε βαριά? φέρε τη σπάλα να κάνουμε πρόγνωση... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Αααα τώρα το είδα. Δεν κατάλαβα στην αρχή αλλά με πονήρεψε post του Πέτρου (Απίστευτος) και το πρώτο όνομα που τσέκαρα το βρήκα. Βρε ουστ γεμίσαμε λαμόγια. ΥΓ Δεν το λέω ρε να μην κλαις πάλι, αλλά θα δώσω tip, έβαλε ίδια μάρκα αλυσίδα με την αυτή που παράγγειλα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Προσεχε καλα λαμογιοklab...ξερω τι αυτοκινητο εχεις...θα σου δειξω εγω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 16 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα το εκανες το θαυμα σου παλι! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Κουφάλα σε σκέφτομαι να διαβάζεις το post μου με γουρλωμένα μάτια και να δαγκώνεις τα χείλη σου μην το ξεράσω χαχαχαχα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Πούλησε κανεις τη μηχανή του τελευταία; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Προσεχε γιατι ξερω τι θα κανεις τον Αυγουστο στα μποστάνια... klaboλαμογιο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Το βλέπω να καίγεται το θέμα σε χρόνο dt Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.875 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Θέλω Φάροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Πούλησε κανεις τη μηχανή του τελευταία; Σαν να την πουλησε ειναι...αφου η μικροτερη αραχνη πανω της ειναι σε μεγεθος δεινοσαυρου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Αχ Μαρία 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Θέλω Φάροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Και μαστιγια;Σε αρεσουν οι στολες λαμογιο; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
21Grams 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Ειμε και εγώ ένας από τους πολλούς που τη πάτησαν λόγο τίτλου θέματος και μπήκα να διαβάσω τα κουτσομπολιά! :vv: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κάποιος επιφανής σχιστομάτης Πατρινός με γρήγορο μοτόρι που πήρε ακόμα γρηγορότερο λοιπόν. Πόσο πιο γρήγορο;;; Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2013 από τον tzoutz Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.875 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 .........1400 + πράσινα άλογα. :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: Μια 2α τον έχω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 αντε παλι.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Μπηκα και εγω στον πειρασμο της αναζητησης.... Καλοριζικος! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Ας ευχηθουμε καλοταξιδο και οποτε το ανακοινωσετε συνεχιζουμε τις ευχες...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 αντεεε, ακομα??????????? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Κουφάλα σε σκέφτομαι να διαβάζεις το post μου με γουρλωμένα μάτια και να δαγκώνεις τα χείλη σου μην το ξεράσω χαχαχαχα :tooth: Θέλω Φάροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Αχ Μαρία Πείτε! Να έρτω Πάτρα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 2η σελιδα ακομαααααα;...Εφυγα...τα λεμε αυριο :) κρυφοσουπιά σε βλεπω που κρυφοκοιτας... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 ψαλιδιιι ψαλιδι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Ρε παλιόπαιδα κανά μαγαζί στην Πάτρα που να πουλάει λιπαντικά ξέρετεεεεε???? Έχω ρωτήσει δυο φορές σε άλλο τόπικ :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Ρε παλιόπαιδα κανά μαγαζί στην Πάτρα που να πουλάει λιπαντικά ξέρετεεεεε???? 2TPOXO στην Κορινθου...Γιωργος...παλιοσπαμμερ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες