fonzareli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) @scorpion92 τώρα είδα το μήνυμά σου. Γράφαμε ταυτόχρονα... Οπότε εγώ που είμαι γεννημένος 6/1992 μπορώ τώρα αμέσως να το κάνω Α; ή θα πρέπει για κάποιο λόγο να μπει το 2015 για να φαίνομαι 23; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 από τον fonzareli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 .....Με λιγα λογια οποιος εβγαλε το μικρο το 11-12 και εχει κλεισει τα 22 μπορει να βγαλει τωρα το απεριοριστο.ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ Α2, στο συστημα ειναι ηδη Α2 οποτε θα σας βγαλει απεριοριστο κατευθειαν. εγω δηλαδη που ημουν 23, ειχα το Α μικρο απο 8/2011 γιατι πηρα Α2 με την ανανέωση? το διπλωμα το αναβαθμισα τον 2/2014. Σκεφτομαι εφοσον το διπλωμα λεει Α2 απο 8/2011, αν παω παλι στο υπουργειο θα μου το κανουν απεριοριστο με παραβολο? Θεωρητικα καλυπτω και 2+ χρονια με Α2 και ειμαι και 24, ομως νομιζω θα χρειαστω και πρακτική εξέταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) εγω δηλαδη που ημουν 23, ειχα το Α μικρο απο 8/2011 γιατι πηρα Α2 με την ανανέωση? το διπλωμα το αναβαθμισα τον 2/2014. Σκεφτομαι εφοσον το διπλωμα λεει Α2 απο 8/2011, αν παω παλι στο υπουργειο θα μου το κανουν απεριοριστο με παραβολο? Θεωρητικα καλυπτω και 2+ χρονια με Α2 και ειμαι και 24, ομως νομιζω θα χρειαστω και πρακτική εξέταση. δηλαδη οταν εβγαλες το Αμικρο ησουν 20? Αρα εισαι στην περιπτωση που εβγαλε διπλωμα το 2011 και ειναι γεννημενος το 91 σωστα? Αρα με την ανανεωση με παραβολο παιρνεις Α2(οπως και εγω) αλλα με εξετασεις παιρνεις απεριοριστο αφου εχεις 3 χρονια το Α2 και εχεις κλεισει και τα 22...(τωρα το ειδα που το γραφεις) το Α2 οντως λοιπον σου γραφει απο 8/2011 απλα εσυ υποθετω τους ειπες οτι θες να το ανανεωσεις μονο με παραβολο(?) γιαυτο και απλα ανανεωθηκε, μπορουσες το 2/2014 να βγαλεις απεριοριστο με εξετασεις... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 από τον scorpion92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 εγω δηλαδη που ημουν 23, ειχα το Α μικρο απο 8/2011 γιατι πηρα Α2 με την ανανέωση? το διπλωμα το αναβαθμισα τον 2/2014. Σκεφτομαι εφοσον το διπλωμα λεει Α2 απο 8/2011, αν παω παλι στο υπουργειο θα μου το κανουν απεριοριστο με παραβολο? Θεωρητικα καλυπτω και 2+ χρονια με Α2 και ειμαι και 24, ομως νομιζω θα χρειαστω και πρακτική εξέταση. ΔΕΝ γίνεται να πάρεις απεριόριστο πλέον,χωρίς πρακτική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΔΕΝ γίνεται να πάρεις απεριόριστο πλέον,χωρίς πρακτική. Εμ αυτο ηθελα να εξακριβωσω, γιατι απο τον φιλο σκορπιον καταλαβα οτι οι εχοντες ακομα Α μικρο απο 11'-12' και αφου εχουν τα 2 ετη, θα το αλλαζαν μονο με παραβολο σε απεριοριστο. (και σκεφτομουν μηπως τελικα εκανα μακακια που το αλλαξα σε α2 μονο με παραβολο αντι να περιμενω λιγο ακομα) ανεξαρτητως το χρονο, πλεον μονο με πρακτικη εξεταση σε απεριοριστο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εμ αυτο ηθελα να εξακριβωσω, γιατι απο τον φιλο σκορπιον καταλαβα οτι οι εχοντες ακομα Α μικρο απο 11'-12' και αφου εχουν τα 2 ετη, θα το αλλαζαν μονο με παραβολο σε απεριοριστο. (και σκεφτομουν μηπως τελικα εκανα μακακια που το αλλαξα σε α2 μονο με παραβολο αντι να περιμενω λιγο ακομα) ανεξαρτητως το χρονο, πλεον μονο με πρακτικη εξεταση σε απεριοριστο. ως ενα βαθμο εχεις δικιο, αλλα αναφερω οτι μονο αυτοι που εβγαλαν πριν τις 19-1-2011 δεν επηρεαζονται καθολου απο τον νεο νομο(δηλαδη συνεχιζουν να βγαζουν απεριοριστο μονο με παραβολο ακομη και τωρα), οι υπολοιποι στην περιπτωση 11-13 μπορουν(εφοσουν καλυπτουν τις απαιτησεις) αλλα με εξετασεις...το οποιο γενικα μη το βλεπετε και πολυ αρνητικα με την εννοια οτι αυτοι ηταν ικανοι αντι πχ σε εμενα να εβγαζα Α στα 21 μονο με παραβολο να με πηγαιναν 24 με εξετασεις, το οποιο θα ηταν απλα τραγικο, τουλαχιστον τωρα βρηκαμε μια μεση λυση στα 22....απο σχολη με εχουν πει μεχρι και οτι αυτο που δικαιουμε ειναι Α2 με εξετασεις..χαχα παλι καλα που δεν μου ειπαν οτι παω σε Α1(15αλογα 125) αχαχ οτι ναναι... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 από τον scorpion92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 Ωραιος Σκορπιον (βαλε ονομα στην υπογραφη ρε ) ------------------ ξερει κανεις το κοστος αυτης της πρακτικης εξετασης ποσο περιπου ειναι? ξερω οτι διαφερει απο σχολη σε σχολη. ------------------ φιλε Κωστα, για ρωτα τον κολλητο τι τιμή δινει αυτός να ξερω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Θεσσαλονικη σε 3 σχολες που ρωτησα μου ειπαν 250 και 110 η επανεξεταση αν κοπεις....επισης εχει μεγαλη καθυστερηση απο την ημερα που θα βγει η καρτελα μεχρι να δωσεις 2μηνες!!!!!! και 100μερες η εκδοση1!!!!!!! (αλλα σου δινουν χαρτι απο το μηχανολογικο που κυκλοφορεις νομιμα, ετσι μου ειπαν δλδ)...το εχει πει τοσες φορες ο χλαπατσας το ονομα ...μπορεις να με αποκαλεις παπα-σκορπιον Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 από τον scorpion92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 250 θυμαμαι ειχε κοστος να βγαλει καποιος διπλωμα απο την αρχη με σηματα,μαθηματα κ εξεταση και θελουν απλα για εξεταση τοσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 Ενταξει μπορει σε αλλες περιοχες και σε αλλες σχολες να εχουν αλλες τιμες, εμενα την πρωτη φορα μου ειχαν παρει καπου στα 300...τωρα γλυτωνεις το παραβολο για την θεωρητικη εξεταση (τα μαθηματα ειναι 7 45λεπτα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 Εχω κανει εγω μαθηματα, ισα με 1500 χλμ με το cb Κατευθειαν για την ημερα των εξετασεων θα παω οπως εκανα και με το μικρο διπλωμα. Ο δασκαλος αγχωνόταν και με ρωτουσε συνεχεια οταν καναμε οδηγηση με το αμαξι,αν ειμαι σιγουρος κ μπορω να κανω τα τεστ με το cbf125, ενω εγω οδηγουσα απο τα 13 χρονών διαφορα παπιά,suzuki fx κ.α. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 Μιας και το θυμήθηκα: Ένα θέμα που είχα κάνει κι έλεγα τι παίζει με τα διπλώματα,νόμοι,φεκ κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APOLLONIOS 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Επειδή έβγαλα πρόσφατα το Α το κόστος επαναξέτασης από ότι μου είπε ο δάσκαλος είναι 90 ευρώ και ξαναδίνεις μετά από κανά δίμηνο.Για Θεσσαλονίκη πάντως την μέρα που έδινα αναφέρθηκε ότι θα μπει εμβόλιμη περίοδος εξετάσεων μέσα στο Δεκέμβρη.Οι υπόλοιποι από Ιανουάριο- Φεβρουάριο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2014 από τον APOLLONIOS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2017 Καλησπερα και παλι μετα απο τοσα χρονια.Αγορασα λοιπον μια μοτοσυκλετα μετα απο αυτον τον καιρο και ηρθε και ο καιρος να αναβαθμισω το διπλωμα.Μηπως ξερει κανεις για σιγουρα τι παιζει? Πηρα σε 3 σχολες οδηγων και μου λενε απο βδομαδα να τσεκαρουν τι παιζει για να μου πουνε.. Αλλαξαν και αλλο τα πραγματα?Ο ενας βασικα μου ειπε οτι δεν γινεται αναβαθμιση σε Α2!! Αλλα να παω να του δωσω το διπλωμα να το δει και να μου πει καποια στιγμη!Οποτε οποιος το εκανε προσφατα και ξερει!Εχω το διπλωμα Σεπτεμβρη του 2011 που εβγαλα που ειναι εως 25KW ή 0.16KW/kgΗ μηχανη που πηρα θελει το τωρινο Α2, μπορω να το κανω με παραβολα μονο και πως γινεται; Αν ειναι να παω να το κανω μονος μου.Ή θελει και για το Α2 να δωσω οδηγηση παλι;;;Ξερει κανεις που το εκανε προσφατα? Ευχαριστω!Ειμαι 24+ Ετων, και το διπλωμα οπως φαινεται το εχω 5+ χρονια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2017 Καλησπερα και παλι μετα απο τοσα χρονια.Αγορασα λοιπον μια μοτοσυκλετα μετα απο αυτον τον καιρο και ηρθε και ο καιρος να αναβαθμισω το διπλωμα.Μηπως ξερει κανεις για σιγουρα τι παιζει? Πηρα σε 3 σχολες οδηγων και μου λενε απο βδομαδα να τσεκαρουν τι παιζει για να μου πουνε.. Αλλαξαν και αλλο τα πραγματα?Ο ενας βασικα μου ειπε οτι δεν γινεται αναβαθμιση σε Α2!! Αλλα να παω να του δωσω το διπλωμα να το δει και να μου πει καποια στιγμη!Οποτε οποιος το εκανε προσφατα και ξερει!Εχω το διπλωμα Σεπτεμβρη του 2011 που εβγαλα που ειναι εως 25KW ή 0.16KW/kgΗ μηχανη που πηρα θελει το τωρινο Α2, μπορω να το κανω με παραβολα μονο και πως γινεται; Αν ειναι να παω να το κανω μονος μου.Ή θελει και για το Α2 να δωσω οδηγηση παλι;;;Ξερει κανεις που το εκανε προσφατα? Ευχαριστω!Ειμαι 24+ Ετων, και το διπλωμα οπως φαινεται το εχω 5+ χρονια.το τωρινο Α2 μονο με παραβολα, πηγαινε στη διευθηνση μεταφορων (μηχανολογικο) εκει που μενεις να βγαλεις σωστα ακρηδεν θα πολυβγαλεις ακρη με σχολη οδηγων οι μισοι δεν ξερουν τι τους γινεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) το τωρινο Α2 μονο με παραβολα, πηγαινε στη διευθηνση μεταφορων (μηχανολογικο) εκει που μενεις να βγαλεις σωστα ακρηδεν θα πολυβγαλεις ακρη με σχολη οδηγων οι μισοι δεν ξερουν τι τους γινεταιThanks φιλαρακι, θα παω απο εκει μιας και εχω χρονο τωρα, ας το κανω μονος μου καλυτερα.. Γιατι αν περιμενεις απο αυτους...Να'σαι καλα φιλε ^^Και πηγα και προχθες εκει για την μεταβιβαση και δεν ρωτησα ο χαζος :p Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2017 από τον ExTaCy1337 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) Το δίπλωμα σου είναι ουσιαστικά Α2 αφού το Αμικρό που είχες έχει καταργηθεί. Μόνο τα παράβολα και φωτογραφίες είναι τίποτα άλλο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2017 από τον Wolf1138 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2017 Καλημερα!εγω ειχα α2 και πριν 2 εβδομάδες έδωσα για απεριόριστο!πληρωσα 130€! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2017 Καλημερα!εγω ειχα α2 και πριν 2 εβδομάδες έδωσα για απεριόριστο!πληρωσα 130€!Ωπα φιλε κατσε, καλημερα! Αλλα Α2 ειχες αυτο μεχρι 35KW? Το οποιο ποτε το εβγαλες; και μονο με παραβολα πηγες σε απεριοριστο χωρις να δωσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2017 Ωπα φιλε κατσε, καλημερα! Αλλα Α2 ειχες αυτο μεχρι 35KW? Το οποιο ποτε το εβγαλες; και μονο με παραβολα πηγες σε απεριοριστο χωρις να δωσεις;Ειχα το Α2 μεχρι 35kw αλλα στη δικιά μου περίπτωση ειχε γινει το εξής!εβγαλα δίπλωμα για 125 το 2012 και οταν εβγαλα για αυτοκίνητο το 14 πηγε μονο του στο Α2...έδωσα και πρακτικές εξετασεις κανόνικα!περιμενω να ερθει τωρα...υ.γ:150€ έδωσα οχι 130€..! Ωπα φιλε κατσε, καλημερα! Αλλα Α2 ειχες αυτο μεχρι 35KW? Το οποιο ποτε το εβγαλες; και μονο με παραβολα πηγες σε απεριοριστο χωρις να δωσεις;Ειχα το Α2 μεχρι 35kw αλλα στη δικιά μου περίπτωση ειχε γινει το εξής!εβγαλα δίπλωμα για 125 το 2012 και οταν εβγαλα για αυτοκίνητο το 14 πηγε μονο του στο Α2...έδωσα και πρακτικές εξετασεις κανόνικα!περιμενω να ερθει τωρα...υ.γ:150€ έδωσα οχι 130€..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2017 Ειχα το Α2 μεχρι 35kw αλλα στη δικιά μου περίπτωση ειχε γινει το εξής!εβγαλα δίπλωμα για 125 το 2012 και οταν εβγαλα για αυτοκίνητο το 14 πηγε μονο του στο Α2...έδωσα και πρακτικές εξετασεις κανόνικα!περιμενω να ερθει τωρα...υ.γ:150€ έδωσα οχι 130€..!Δηλαδη εβγαλες το 2012 για 125cc (25ΚW Βασικα), το 14 εβγαλες για αμαξι και λογο αλλαγης του διπλωματος πηγες αυτοματα απο Α μικρο σε Α2. Το 14 εβγαλες για αυτοκινητο και φετος εδωσες 150 ευρω για να δωσεις πρακτικες εξετασεις και να πας απο Α2 σε απεριοριστο? Ή τα πρακτικα εννοεις οτι τα εδωσες το 2012? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2017 Τελικα πηγα μονος μου στο μηχανολογικο!Αυτα που μου κυκλωσε λεει θελει και με την αντικατασταση θα γινει Α2!:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsakisSan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2019 Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στην παρέας. Ξέθαψα κι εγώ τη συζήτηση γιατί χρειάζομαι λίγη βοήθεια και λέω μήπως ξέρει κάποιος. Έχω πάρει το μικρό παλιό Α μέχρι 25 ΚW στις 21/2/2011. Πίστευα ότι πληρώνοντας ένα παράβολο θα μπορούσα να το πάω στο σημερινό Α2( μέχρι 35 KW), καθώς καλύπτει τις μηχανές που με ενδιαφέρουν. Πήγα σε μια σχολή οδηγών και μου είπα ότι ακόμα και για το Α2 πρέπει να κάνω 7 μαθήματα και να δώσω εξετάσεις. Με βάση αυτά που διάβασα εδώ μέσα αλλά και αλλού πίστευα ότι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Όταν βρω χρόνο θα πάω μια βόλτα και από το μεταφορών, απλά αν κάποιος γνωρίζει πως έχουν τα πράγματα και μπορεί να μου πει θα βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.869 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2019 Ισως να λεω και παπατζιλίκια αλλα η αυτοματη μετατροπη ισχυε στο παρελθον (το δικο μου Α1 με ημερομηνια εκδοσης 23/9/2004 μετετραπη στις 24/9/2006 σε Α) αλλα μαλλον το σταματησαν εδω και μερικα χρονια. Αν ομως μπεις στη διαδικασια να δωσεις εξετασεις πανε για το Α, ουτως ή αλλως με σχεδον ιδιο μηχανακι θα δωσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MitsakisSan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2019 Ναι όντως το σταμάτησαν αυτό που λες. Υπάρχει όμως πλέον το Α2 δίπλωμα που οδηγείς μέχρι 35 KW ή περίπου 47 άλογα μηχανές. Εμένα με καλύπτει για τη μηχανή που θέλω και άλλοι λένε μπορείς να το κάνεις αυτόματα αναβάθμιση από το παλιό Α μικρό (25KW) αλλά στη σχολή οδηγών μου είπαν ότι πρέπει να ξαναδώσεις εξετάσεις. Και δυστυχώς αυτό τον καιρό δεν έχω χρόνο να πάω στο μεταφορών να ρωτήσω, γι'΄αυτό ρωτάω εδώ αν ξέρει κανείς σίγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες