Jump to content
l4m0

HJC - FG 15, μέγεθος?

Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κράνος το οποίο το βρήκα σε πολύ ελκυστική τιμή.

Έχω διαβάσει αρκετά reviews, και κατέληξα στο συμπέρασμα πως για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό και δύσκολα βρίσκεις κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή.

Το πρόβλημα μου είναι το μέγεθος, γύρισα όλα τα καταστήματα εδώ στην Κέρκυρα και δεν βρήκα κάποιο που να έχει αυτό το κράνος έτσι ώστε να το δοκιμάσω και φοβάμαι να το αγοράσω μέσω ιντερνετ μήπως δεν μου κάνει το νούμερο και μπω σε διαδικασίες επιστροφής.

Υπάρχει κάποιος που το έχει να μου πει εάν οι διαστάσεις της κεφαλής :P που αναγράφονται συμβαδίζουν με τα νούμερα;

Εγώ έχω περίμετρο 57εκ οπότε λογικά το νούμερο μου θα είναι το Medium . Είναι όντως έτσι ή τα μεγέθη διαφέρουν..?

Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει..

Τροποποιήθηκε από τον l4m0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ετσι ειναι.Εγω ειμαι 56 και πηρα small.και μου ειναι ακριβως.οποτε εσυ με το 57 θες οπωσδηποτε medium.

ανοιξε θεμα για ομαδικη γιατι πρεπει να ειναι αρκετοι που ψηνονται.

θα μοιραστειτε και τα εξοδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία ευχαριστώ! Να το ανοίξω το θέμα για ομαδική αλλά πως θα γίνει να έχουμε έκπτωση? Και πως θα γίνουν οι πληρωμές?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μεταφορικα ειναι 30Ε ειτε παρετε ενα ειτε 15 κρανη.αρα αν μαζευτειτε πψ 5 ατομα θα δωσετε για μεταφορικα 6Ε ο καθενας αντι για 30Ε αν το επαιρνες μονος σου

η πληρωμη γινεται με πιστωτικη.

υποθετω η κανονιζετε να βρεθειτε να δωσετε χερι χερι η τα μαζευει καποιος σε ενα λογαριασμο και τα παραγγελνει αυτος.

τωρα βεβαια ειδα οτι εισαι κερκυρα οποτε δε ξερω εαν σε συμφερει γιατι μετα θα πρεπει να στο στειλουν εσενα εκει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι είναι λίγο δύσκολο για εμένα που είμαι Κέρκυρα.. 25€ είναι τα μεταφορικά. Για πείτε λίγο ικανοποιημένοι από το συγκεκριμένο κράνος;Ανταλλακτικά σε ελλάδα θα βρώ σε περίπτωση που σπάσει καμια ζελατίνα κανένας μηχανισμός;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σου κανει το Μedium αν δε το δοκιμασεις ειναι ρισκο το νουμερο γιατι ναι μεν μετρας την περιφερεια του κεφαλιου σου αλλα το σχημα - καλουπι δεν το ξερεις εμενα πχ το κεφαλι μου ειναι σε γενικες γραμες για Small αλλα εχει τυχει να μου ταιριαζει το Xsmall (πχ KBC), Medium (Shark) και κανενα στα Νolan..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου σιγουρα θες το m εμενα μετραει 55 και και εχω το s αρκετα σφιχτο.απο ανταλλακτικα μην το φοβασαι εχει τα παντα.

μεχρι και τα κουμπακια για την πινλοκ τα βρηκα και τα εβαλα.023xb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου η δικη μου συμβουλη ειναι να μην το παρεις χωρις να το δοκιμασεις γιατι μιλαμε για αρκετα λεφτα , αλλα και για την ασφαλεια σου που ειναι πολυ σημαντικη...δεν κανουν ολα τα κεφαλια σε ολα τα κρανη...αλλος μπορει να εχει ωοειδες σχημα στο κεφαλι του με την ιδια περιμετρο σαν εσενα...δεν ξερω ειναι πολυ μεγαλο ρισκο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το Μ θα σαι εντάξει δεν νομίζω να σε σφίγγει.Όσο απο ανταλλακτικά βρίσκεις τα πάντα, είτε στη κολορι είτε ον λινε.Εγω με 22 ευρω πήρα ζελατίνα απο ebay.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την ίδια απορία είχα και εγώ στο θέμα που άνοιξα και τελικά πήρα το large με 59εκ διάμετρο κεφαλής.αν δε μου κάνει θα το βγάλω για πούλημα τι να κάνουμε.να υποθέσω ότι θα το πάρεις από lidsdirect έτσι? Εμένα μου βγήκε 134 μαζί με τα μεταφορικά και είναι pinlock ready και δώρο μια φιμε ζελατίνα.πάρα πολύ καλά.με PayPal πλήρωσα μέσω μιας prepaid που έχω στην Πειραιώς.Ακόμα και αν δεν έχεις βγάζεις τσακ μπαμ σε είκοσι λεπτά και αν θυμάμαι καλά να έξοδα ανοίγματος δύο ευρώ.Και μετά για κάθε σου κατάθεση σου κρατάν αλλά δύο.Ούτε πιστωτικές ούτε μπερδέματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια αν φορεσετε απο καποιον αλλο δε θα βγαλετε σωστα συμπερασματα γιατι τα μαξιλαρακια θα εχουν πατηθει.

ειχα δοκιμασει και εγω απο παιδια και μου φαινοταν το s μεγαλο αλλα τελικα μου ηταν μια χαρα.

μονο αν βρειτε καινουργιο πουθενα.η κολορι εχει μονο και δεν εχουν και νουμερα

στειλτε μειλ να ρωτησετε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Παρήγγειλα το medium τελικά καθώς δεν έβρισκα πουθενά να το δοκιμάσω. Από lidsdirect το πήρα. Εϊναι καλή ευκαιρία η προσφορά για όσους θέλουν να αγοράσουν κράνος. Εγώ δεν ήθελα άμεσα να πάρω κάποιο κράνος γιατί έχω αλλά θα μου χρειαστεί καθώς προγραμματίζω να ξεφύγω από τα μικρά κυβικά και να ανέβουμε λίγο. Οπότε άς έχουμε έτοιμο τον εξοπλισμό για να είμαστε οκ όταν πάρουμε και το μοτόρι. Η επόμενη αγορά θα είναι το μοτόρι :biker8zj:

Την ίδια απορία είχα και εγώ στο θέμα που άνοιξα και τελικά πήρα το large με 59εκ διάμετρο κεφαλής.αν δε μου κάνει θα το βγάλω για πούλημα τι να κάνουμε.να υποθέσω ότι θα το πάρεις από lidsdirect έτσι? Εμένα μου βγήκε 134 μαζί με τα μεταφορικά και είναι pinlock ready και δώρο μια φιμε ζελατίνα.πάρα πολύ καλά.με PayPal πλήρωσα μέσω μιας prepaid που έχω στην Πειραιώς.Ακόμα και αν δεν έχεις βγάζεις τσακ μπαμ σε είκοσι λεπτά και αν θυμάμαι καλά να έξοδα ανοίγματος δύο ευρώ.Και μετά για κάθε σου κατάθεση σου κρατάν αλλά δύο.Ούτε πιστωτικές ούτε μπερδέματα.

Ωραίος, εγώ με πιστωτική πλήρωσα. Όταν το παραλάβεις πες μου εντυπώσεις και αν σου κάνει το large γιατί το έχω ένα αγχος αυτό με το νούμερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επανφερω το θεμα γιατι εχω την ιδια απορια. προκειτε να παραγγειλω το fg 15 και δεν ξερω το νουμερο. δοκιμασα τα is 17 rpha 10 και αλλο ενα που βρηκα και ημουν small. οποτε πιστευω οτι και εκει στο small θα ειμαι. υπαρχει καποιος που ειχε προβλημα με το μεγεθος του? και στο nolan ν86 small ειμαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εφοσον εβαλες τα αλλα 2 και σου ηταν οκ τοτε και το fg15 ενταξει θα σου ειναι.ποσο το βρηκες τωρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως με 57 νούμερο κεφαλής το Medium μου έκατσε κουτί! Πάρα πολύ καλό! Τα νούμερα είναι έτσι όπως αναγράφονται και στην μέτρηση της περιμέτρου του κεφαλιού! Τώρα αν βρείς κάπου να το δοκιμάσεις κιόλας ακόμα καλύτερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για σιγουρα αποτελεσματα κατα 99% μετρατε το κεφαλι

πιο σιγουρο απο το να δοκιμαζετε αλλα κρανη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μαγκες γιατι σκεφτομαι να το τσιμπησω και εγω απο το Lids Direct ο μονος δισταγμος μου ειναι η ημερομηνια παραγωγης και φοβαμαι μηπως και το κρανακι ειναι ηδη 2-3 ετων...

Οι γνωμες σας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα παραγγειλω εντος των ημερων ενα για μια φιλη μου οποτε εαν θελετε να βαλω αλλο ενα για να μοιραστουν και τα μεταφορικα λεγετε...

ΥΓ.Εν τω μεταξυ αν μπορει καποιος ας δοκιμασει να παει να κανει παραγγελια και να μου πει εαν στο τροπο πληρωμης τον αφηνει να βαλει πιστωτικη γιατι πλεον εχει μονο paypal.Τη παρασκευη ειχε πιστωτικη ,ενω τωρα φαινεται σα να εχει θεματακι το site και να μη το φορτωνει καλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφε εγω ενδιαφερομαι..και βασικα εχεις πμ. :D

Τροποποιήθηκε από τον George3000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο εσύ που έχετε αν δε κάνω λάθος και εσύ και ο αδερφός σου το FG 15 έχεις γράψει κάπου εντυπώσεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε που θυμαμαι!

Γενικα ειναι αρκετα καλο κρανος,στα 110Ε που το δινουν δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο χωρις αμφιβολια.

Εχει καλη αεροδυναμικη,κανει λιγο θορυβο μεν αλλα ειναι αρκετα σταθερο.

Εχει και ωραιο εσωτερικο και καλο μηχανισμο για τη ζελατινα.

Αξιζει πολυ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα