l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είναι πολύ καλό κράνος, στο μόνο που υστερεί είναι ο θόρυβος,κάνει λίγο περισσότερο θόρυβο...Αγκαλιάζει τέλεια το κεφάλι, έχει καλούς εξαερισμούς και δεν θαμπώνει εύκολα! Είναι αρκετά ελαφρύ, την αεροδυναμικότητα του δεν την έχω δοκιμάσει για να εκφέρω γνώμη, πάντως μέχρι τα 120χλμ ήταν πολύ καλό, μετά είναι τα ζόρια... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2013 από τον l4m0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Για πειτε...για το GS μου,το FG 15 τιιιιι λεει; Ειναι κρανος για sport χρηση κ δεν πολυκολλαει για OnOff;Για πειτε οι κατοχοι τού κρανους;Απο πΓοιοτητα στο χρονο τι λεει;Γενικα σαν κρανος;Καπου το βρηκα στα 120€;Λεει;.....Ή να δω τιποτα πιο φρεσκο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Εγω 108 το πηρα. Σιγουρα ειναι πιο πολυ για sport χρηση. Ειναι αρκετα σταθερο ,εχει λιγο θορυβο. Στη τιμη αυτη δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο,παρε το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) με 57 θες small....έχουν άλλη φόρμα τα HJC,εγώ με 58-58,5 κι έχω small Κώστα τίμια όλα τα μοντέλα της εταιρείας Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2014 από τον parachuter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) με 57 θες small....έχουν άλλη φόρμα τα HJC,εγώ με 58-58,5 κι έχω small Κώστα τίμια όλα τα μοντέλα της εταιρείας Φερτο μαζι το μεσημερι...ευκαιρια για τεστ... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2014 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 γιατί;;;έχω κι άλλη επιλογή κράνους;;;θέλω δε θέλω θα το φέρω!χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Αυτο αγορασα και εγω και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, ισως η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 με 57 θες small....έχουν άλλη φόρμα τα HJC,εγώ με 58-58,5 κι έχω small Κώστα τίμια όλα τα μοντέλα της εταιρείας κάτι δε μετράς καλά αδερφέ... με 57 και το small δεν μπαίνει καν... Μedium πήρα και τις πρώτες μέρες με έσφιγγε σαν διαόλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Εγω 108 το πηρα. Σιγουρα ειναι πιο πολυ για sport χρηση. Ειναι αρκετα σταθερο ,εχει λιγο θορυβο. Στη τιμη αυτη δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο,παρε το. Από Ελλάδα ; Επίσης , επειδή δεν ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς το σύστημα.. Μπορώ να πάω να το δοκιμάσω σε κάποιο μαγαζί ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 κάτι δε μετράς καλά αδερφέ... με 57 και το small δεν μπαίνει καν... Μedium πήρα και τις πρώτες μέρες με έσφιγγε σαν διαόλι. από περιέργεια μετά το ποστ.....μετρήθηκα και είμαι 58.....έχω small.Είναι σίγουρα και να σου κάθεται....κάποιον φίλο που δοκίμασε ενώ φορούσε medium κανονικά.....στο HJC τον ενοχλούσε στο μέτωπο το medium όπως και το large!Τελικά πήρε large και είναι οκ μετά από λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 παίζει ρόλο και το κεφάλι βασικά έτσι;εγω είναι στρογγυλοκέφαλος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 παίζει ρόλο και το κεφάλι βασικά έτσι;εγω είναι στρογγυλοκέφαλος! Ναι αλλά ...small και 58cm...βλεπω μόνο αυτος να φοραει... Πανο...εκτος απο το κρανος...φερε ΚΑΙ μεζούρα μαζι... (και κουρεψου κιολας... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2014 Εγώ με 57 και το medium μου καθεται τελεια λες και δημιουργηθηκε για το κεφαλι μου.. Μετά από 2 ώρες συνεχόμενες πάνω στο κεφάλι μου και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Για τα λεφτά του είναι εξαιρετικό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες