nakos1991 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Καλησπερα, εχω ενα scooter CPI GTR 50cc...Προσπαθω να βαλω μπροστα και δεν λεει να παρει με τιποτα. *** Η μπαταρια του ειναι γεματη. *** Το εχω γεμισει με βενζινη. *** Εχει λαδι. *** Το μπουζι πεταει ρευμα-(εβαλα κατσαβιδι και με τιναξε :D )- Το μηχανακι αρχικα μου εκανε εναν περιεργο θορυβο απο κατω και δεν μου κραταγε το ρελαντι(εσβηνε) ξαφνικα. Προσπαθησα να το βαλω μποστα και με μιζα και με μανιβελα αλλα δεν παιρνει(εκτος απο 2 φορες που πηρε για 2 δευτερολεπτα και εκλεισε). Οτι βοηθεια η ιδεα για να τα καταφερω να το φτιαξω ευπροσδεκτη. no money for repair σε συνεργειο.... :( Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Βενζινη μπορει να εχεις....στον κινητηρα φτανει? ...για καμια τρομπα σε κοβω.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.540 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Γεια σου φιλε και καλως ηρθες..... Μηπως ειχε για αρκετο καιρο παλια βενζινη στο ρεζερβουαρ? Σε πρωτη φαση βγαλε το μπουζι ριξε καποιες μανιβελιες χωρις να ανοιγεις το γκαζι και βαλε ενα νεο μπουζι μετα....στην συνεχεια, βγαλε το φιλτροκουτι και προσπαθησε με μανιβελιες να το βαλεις μπροστα φραζοντας ελαφρα την εισαγωγη του καρμπιρατερ ΧΩΡΙΣ να ανοιγεις το γκαζι,,,,,, Αφου λες βενζινη εχει και φερνει ρευμα....δεν βλεπω κατι αλλο εκτος απο το μπουκωμα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nakos1991 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ρε φιλε δεν ηρθα εδω ουτε για να τσακωθω ουτε για να ειρωνευτω(σορρυ για την ειρωνια αλλα πεδευομαι απο τις 3)....Απλα εχω προβλημα με το μηχανακι...Δεν ξερω πως να τσεκαρω την τρομπα....Οπως λες και εσυ ναι ειμαι ασχετος αλλα εαν μπορω να κανω κατι μονος μου γιατι δεν παιζουν λεφτα απο την βοηθεια του φορουμ θα το κανω...Υπαρχει κατι που μπορω να λυσω η να ελενξω..Δεν ξερω εαν ειδες αλλα πηρε για 2 δευτ. 2 φορες και εκλεισε...Εαν υπαρχει κατι να κανω πειτε μου...Ευχαριστω... Γεια σου φιλε και καλως ηρθες..... Μηπως ειχε για αρκετο καιρο παλια βενζινη στο ρεζερβουαρ? Σε πρωτη φαση βγαλε το μπουζι ριξε καποιες μανιβελιες χωρις να ανοιγεις το γκαζι και βαλε ενα νεο μπουζι μετα....στην συνεχεια, βγαλε το φιλτροκουτι και προσπαθησε με μανιβελιες να το βαλεις μπροστα φραζοντας ελαφρα την εισαγωγη του καρμπιρατερ ΧΩΡΙΣ να ανοιγεις το γκαζι,,,,,, Αφου λες βενζινη εχει και φερνει ρευμα....δεν βλεπω κατι αλλο εκτος απο το μπουκωμα..... Ευχαριστω για το καλοσορισμα.ναι οντως την βενζινη την εχω αρκετο καιρο(ελειπα για Πασχα) αλλα θυμαμαι πριν φυγω οταν πηγα να το βαλω στην αποθηκη παλι δεν επερνε... Να σε ρωτησω...Το φιλτροκουτι πως θα το βγαλω?Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.540 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Με ενα κατσαβιδι βρε φιλε....λογικα θα εχει ενα κολαρο που πηγαινει απο τον φιλτροκουτι στο καρμπυρατερ,λυστο για να μπορεις να φραζεις λιγο την εισαγωγη του καρμπυρατερ καθως θα ριχνεις μανιβελιες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 φιλε μου εμενα το typhoon που εχω, οταν εκανα σταση απο μικρη βολτα δεν ξαναδουλεψε κ δεν ασχοληθηκα να δω τι φταιει. εμενα πηρε κανα 2 φορες για δευτερολεπτα αλλα μετα απο λιγο ακουγοταν ενα "χρατς" (σαν να βρισκει καποιο μεταλλο σε αλλο) κ αμεσως εσβηνε. το σκουτερ ειναι διχρονο (2Τ δηλαδη)? το εχεις πειραγμενο σε cc ή "μαμα" ?? αν το χεις πειραγμενο πιθανον να μην εφτανε η ποσοτητα μειγματος κ να κολλησε. ελεγξε μηπως καταλαθος βγηκε το σωληνακι της υποπιεσης απο το καρμπιρατερ και δε λειτουργει το ρουμπινετο βενζινης. (ρουμπινετο βενζινης= ειναι κατι σαν φιλτρο στο ντεποζιτο απο το οποιο περνα η βενζινη για το καρμπυρατερ, ομως λειτουργει με υποπιεση για να μην υπαρχει υπερχειλιση βενζινης) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nakos1991 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Με ενα κατσαβιδι βρε φιλε....λογικα θα εχει ενα κολαρο που πηγαινει απο τον φιλτροκουτι στο καρμπυρατερ,λυστο για να μπορεις να φραζεις λιγο την εισαγωγη του καρμπυρατερ καθως θα ριχνεις μανιβελιες.... Εφραξα την εισαγωγη του καρπυρατερ και εριχνα μανιβελιες αλλα δεν επερνε...το φιλτροκουτι ειναι ενα πλαστικο σχετικα μεγαλο πανω απο το καρπυρατερ? Δεν ξερω εαν υπαρχει και καποιος τροπος απο το φορουν να ανεβαζω φωτο για να δειτε...Ευχαριστω φιλε μου εμενα το typhoon που εχω, οταν εκανα σταση απο μικρη βολτα δεν ξαναδουλεψε κ δεν ασχοληθηκα να δω τι φταιει. εμενα πηρε κανα 2 φορες για δευτερολεπτα αλλα μετα απο λιγο ακουγοταν ενα "χρατς" (σαν να βρισκει καποιο μεταλλο σε αλλο) κ αμεσως εσβηνε. το σκουτερ ειναι διχρονο (2Τ δηλαδη)? το εχεις πειραγμενο σε cc ή "μαμα" ?? αν το χεις πειραγμενο πιθανον να μην εφτανε η ποσοτητα μειγματος κ να κολλησε. ελεγξε μηπως καταλαθος βγηκε το σωληνακι της υποπιεσης απο το καρμπιρατερ και δε λειτουργει το ρουμπινετο βενζινης. (ρουμπινετο βενζινης= ειναι κατι σαν φιλτρο στο ντεποζιτο απο το οποιο περνα η βενζινη για το καρμπυρατερ, ομως λειτουργει με υποπιεση για να μην υπαρχει υπερχειλιση βενζινης) Ευχαρισρω για την βοηθεια φιλε, ολα τα σωληνακια πανω στο καρμυρατερ ειναι καλα....Το φιλτρο στο ντεποζιτο πως θα το ελενξω?Υπαρχει καποιος τροπος να ανεβασω φωτο να δεις? φιλε μου εμενα το typhoon που εχω, οταν εκανα σταση απο μικρη βολτα δεν ξαναδουλεψε κ δεν ασχοληθηκα να δω τι φταιει. εμενα πηρε κανα 2 φορες για δευτερολεπτα αλλα μετα απο λιγο ακουγοταν ενα "χρατς" (σαν να βρισκει καποιο μεταλλο σε αλλο) κ αμεσως εσβηνε. το σκουτερ ειναι διχρονο (2Τ δηλαδη)? το εχεις πειραγμενο σε cc ή "μαμα" ?? αν το χεις πειραγμενο πιθανον να μην εφτανε η ποσοτητα μειγματος κ να κολλησε. ελεγξε μηπως καταλαθος βγηκε το σωληνακι της υποπιεσης απο το καρμπιρατερ και δε λειτουργει το ρουμπινετο βενζινης. (ρουμπινετο βενζινης= ειναι κατι σαν φιλτρο στο ντεποζιτο απο το οποιο περνα η βενζινη για το καρμπυρατερ, ομως λειτουργει με υποπιεση για να μην υπαρχει υπερχειλιση βενζινης) Το μηχανακι ειναι "μαμα"""" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nakos1991 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εβγαλα αυτες τις φωτο απο το κινητο Μηπως μου μπορεσετε να μου πειτε τι να κοιταξω πανω εδω...Εαν σας βοηθησει τιποτα μπορω να ανεσαδω και αλλες....Ευχαριστω για την βοηθεια! Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2013 από τον nakos1991 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nakos1991 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) To γεγονος οτι χθες μου πηρε φορες για δευτερα εχει σχεση με το οτι πιθανως δεν τραβαει βενζινη? Στις 3 που παλευα παλι ξεβιδωσα αυτο: και απο μεσα ετρεχε ενα πρασινο υγρο....Αλλα και παλι τιποτα?Το καταστρεψα? :) */*/*** Oλα αρχισαν οταν δεν μου κραταγε σχεδον καθολου ρελαντι... Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2013 από τον nakos1991 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 το ρουμπινετο εχει 2 σωληνακια: το κυριως που περναει η βενζινη κ ακομα ενα που παει παλι στο καρμπυρατερ αλλα ειναι η υποπιεση (δηλ ρουφαει αερα το καρμπυρατερ, και τρεχει η βενζινη απο το κυριως σωληνακι) [μια μεμβρανη φραζει την βενζινη κ με το ρουφιγμα, αυτη ανοιγει για να περασει η βενζινη] μπορεις να το ελεγξεις αν ρουφιξεις στην υποπιεση κ δεις οτι τρεξει βενζινη απ το κανονικο σωληνακι βενζινης... αν σου ρθει βενζινη στο στομα φτυσε την, δεν ειναι τιποτα απλα θα νιωσεις ενα μικρο καψιμο στα χειλια... το ρουμπινετο διαφερει απο σκουτερ σε σκουτερ ομως, στο δικο μου πχ πιανει με εναν σφυγκτηρα κ ειναι απλο να βγει. επισης η τιμη για καινουργιο ειναι το πολυ 10 ευρω. αλλα πιθανα σεναρια για το τι μπορει να φταιει ειναι - βραχυκυκλωμενο μπουζι (ασχετα με το αν βγαζει σπιθα η οχι) χρειαζεται αλλαγη - βουλωμενη τρομπα λαδιου και να δουλευε σκετη βενζινη κ να κολλησε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 επισης αλλο ενα πιθανο σεναριο απο τις φωτο που ανεβασες ειναι να εχει σκιστει το κολλαρο στην εικονα και να παιρνει αερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nakos1991 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 το ρουμπινετο εχει 2 σωληνακια: το κυριως που περναει η βενζινη κ ακομα ενα που παει παλι στο καρμπυρατερ αλλα ειναι η υποπιεση (δηλ ρουφαει αερα το καρμπυρατερ, και τρεχει η βενζινη απο το κυριως σωληνακι) [μια μεμβρανη φραζει την βενζινη κ με το ρουφιγμα, αυτη ανοιγει για να περασει η βενζινη] μπορεις να το ελεγξεις αν ρουφιξεις στην υποπιεση κ δεις οτι τρεξει βενζινη απ το κανονικο σωληνακι βενζινης... αν σου ρθει βενζινη στο στομα φτυσε την, δεν ειναι τιποτα απλα θα νιωσεις ενα μικρο καψιμο στα χειλια... το ρουμπινετο διαφερει απο σκουτερ σε σκουτερ ομως, στο δικο μου πχ πιανει με εναν σφυγκτηρα κ ειναι απλο να βγει. επισης η τιμη για καινουργιο ειναι το πολυ 10 ευρω. αλλα πιθανα σεναρια για το τι μπορει να φταιει ειναι - βραχυκυκλωμενο μπουζι (ασχετα με το αν βγαζει σπιθα η οχι) χρειαζεται αλλαγη - βουλωμενη τρομπα λαδιου και να δουλευε σκετη βενζινη κ να κολλησε. Το ρουμπινετο ειναι αυτο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 στο ντεποζιτο σου απο κατω, εκει που ξεκινανε τα σωληνακια ειναι. αυτο που δειχνεις ειναι ο κινητηρας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 αυτο ειναι ενα ρουμπινετο piaggio σαν το δικο μου κουμπωνει στην τρυπα του ντεποζιτου απο κατω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nakos1991 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Δυστυχως τιποτα....Συνεργειο οταν εχουμε λεφτα?(ποτε οεο) Ευχαριστω παντως πολυ για την βοηθεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nakos1991 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πηγα σημερα στο συνεργειο και μου εσφιξε κατι στο κολαρο που μεταφρει την βενζινη, παρολα αυτα με μιζα δεν παιρνει(με μανιβελα κανονικα).Μου ακουγετε κατι σαν "ξερος" ηχος απο κατω.Λεω να ξαναπαω αυριο να το ξαναδει....Εχετε να προτεινετε κατι να του πω ωστε να το κοιταξει και να μην ξαναμπλεκω.... ***Θελω να ξεμπουκωσω την εξατμιση..Να την βγαλω και να βαλω σιδερο μεσα εξω η υπαρχει κατι ποιο δραστικο?Ευχαριστω. Δυστυχως τιποτα....Συνεργειο οταν εχουμε λεφτα?(ποτε οεο) Ευχαριστω παντως πολυ για την βοηθεια... Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2013 από τον nakos1991 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nakos1991 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) any idea? :) Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2013 από τον nakos1991 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2013 Πηγα σημερα στο συνεργειο και μου εσφιξε κατι στο κολαρο που μεταφρει την βενζινη, παρολα αυτα με μιζα δεν παιρνει(με μανιβελα κανονικα).Μου ακουγετε κατι σαν "ξερος" ηχος απο κατω.Λεω να ξαναπαω αυριο να το ξαναδει....Εχετε να προτεινετε κατι να του πω ωστε να το κοιταξει και να μην ξαναμπλεκω.... μήπως το πράσινο υγρό που άδειασε δεν έπρεπε να αδειάσει απο εκει που ξεβίδωσες χτες και ακούγεται αυτος ο ήχος?? ρωτα τον μαστορα γι αυτο. αφου παιρνει μπροστα μη σε νοιαζει για τη μιζα, λογικα θα αρχισει να δουλευει αφου ξαναφωρτιστει πληρως η μπαταρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GANGAROS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Μιπως το πρασινο υγρο ηταν παραφλου?και η αντλια νερου πηρε αερα.υδροψυκτο ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nakos1991 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Τελικα πηγα συνεργειο για τον ηχο που σας ειπα πριν και ακουσα την "λυπητερη" :) Moυ ειπε οτι εχει φυγει η φλατζα(δεν ξερω τι ειναι :)) και πρεπει να λυσει κινητηρα και γενικα τα παντα και να βαλει καινουργια πιστονια,μπλα μπλα μπλα,.... Εν τελη μου ξεκινησε με 150 ευρω αλλα στο τελος επεσε στα 100.... Ααααυταα ειναι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Τελικα πηγα συνεργειο για τον ηχο που σας ειπα πριν και ακουσα την "λυπητερη" :) Moυ ειπε οτι εχει φυγει η φλατζα(δεν ξερω τι ειναι :)) και πρεπει να λυσει κινητηρα και γενικα τα παντα και να βαλει καινουργια πιστονια,μπλα μπλα μπλα,.... Εν τελη μου ξεκινησε με 150 ευρω αλλα στο τελος επεσε στα 100.... Ααααυταα ειναι..... εφοσον δουλευει κανονικα μπορει να σου αλλαξει απλα μια φλατζα κ τελος κ οχι τα παντα ολα! η φλαντζα αντε να κοστιζει βαρια 10 ευρω κ να σου παρει κ αλλα τοσα για εργατικα! για πηγαινε κ σε κανενα αλλο μαστορα να ρωτησεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες