xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Ετοιμοι??????? εσο 1 ετοιμος ποτε θα παμε απο Δευτερα? Η την Κυριακη ψιλονωρις ομως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2015 Κυριακή εγω μπορώ 70%.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 ΣΗΜΕΡΑ 7:30 το απογευμα στις μπασκετες του Ποσειδωνιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Σε ποιες μπασκετες? :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Ελα και χαλαρωσαμε . Σημερα στις 7:30 ποσειδωνιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Ελα και χαλαρωσαμε . Σημερα στις 7:30 ποσειδωνιο Ψηλε μου θα ερχομουνα αλλα στραμπουληξα το ποδι μου στο τελευταιο παιχνιδι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Πολύ έκατσε η ομάδα ρε τσακάλια ! Αύριο κατά τις 6:30-6:45 ποσειδώνιο . Μπασκετάρα αλάνας ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ξεθάβω αυτο το τόπικ μπας και μαζευτούμε για κανενα μπασκετάκι τώρα που φυγαν οι πολλες οι ζέστες.. Γιααα να μαζευομαστεεε @xampos ακούςς? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2017 από τον VaG3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2017 χθες πήγα ρε μαλ@κα και σακατεύτηκα ,τράβηγμα στην γάμπα , διαστρεμμά σε δάχτυλο στο χέρι και παρολίγον θα γυρνούσα τον αστράγαλο μου .Αυτό δεν ήταν μπασκετάκι,πόλεμος ήταν μλκ , δεν ξαναπάω . Είμαι πολύ ντεφορμέ μετά τις κρεπάλες του καλοκαιριού , απαράδεκτος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2017 ΧΑΧΑ. Το χει το Ποσειδώνιο οποιος παει να παίξει, νομιζει οτι τον παρακολουθει σκάουτερ για nba. Παντως οποιος δεν θελει Ποσειδώνιο εχει και Νεα Ελβετια μια καλή μπασκετα για σουτάκια στο χαλαρό.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2018 Ξεθάβω το θέμα μπας και βρω κανενα ανθρωπο να παμε ποσειδώνιο. ΣΚ κανενα ποσειδώνιο ψήνεται κανεις? Ή θα ξεχυθείτε Πετροκέρασα και Λιβαδι να μαζεψετε μαργαριτες για το στεφανι Ελα οι παλαίμαχοι να ξυπνάνε. @xampos ακους? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2018 Αδερφέ το έχω στα σχέδια (εδώ κ κάνα χρόνο βέβαια μένει στα σχέδια ) να ξεκινήσουμε ξανά γιατί σκουριασαμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2018 Count me in. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2020 Ξεθάβω και αυτό το τόπικ για τους Θεσαλλλονικιούς μιας και είδα οτι οι Αθηναίοι κάνουν την αρχή. @xampos θα είναι και ο Σχορτσιανίτης με λιγότερα κιλά Για πάμεεεεεεε 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2020 με μάσκα(βατραχοπεδιλα) ή χωρίς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) Και αναπνευστήρες (για την θαλασσα) Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2020 από τον VaG3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2020 Ένα μπασκετακι χρειάζεται ρε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 30 λεπτά, το μέλος xampos έγραψε: Ένα μπασκετακι χρειάζεται ρε! Eγώ πήγα και χθες βρήκα κάτι random τυπάδες στο Ποσειδόνιο. Πάμε κανένα Πανόραμα ή Ποσειδόνιο ή κάπου αλλού τέλος παντων! Αντε μαζευτείτε! Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2020 από τον VaG3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.740 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 18 ώρες, το μέλος VaG3 έγραψε: Eγώ πήγα και χθες βρήκα κάτι random τυπάδες στο Ποσειδόνιο. Πάμε κανένα Πανόραμα ή Ποσειδόνιο ή κάπου αλλού τέλος παντων! Αντε μαζευτείτε! Εγώ θα ρθω για σουσου στην κερκίδα...δεν μ'αρέσει το μπάσκετ, ούτε ξέρω να παίζω... Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2020 από τον st3li0s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 @xampos Δεν φτάνουν τα likes δηλώστε μια μέρα να πάμε ασούμε! 4 άτομα δεν μπορούμε να μαζευτούμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Παρών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2020 Αν βαλετε βραδυνή σχετικα συναντηση θα μπορεσω και εγω Υπο αλλες εποχες θα βρίσκαμε κανα κλειστο να νοικιασουμε με την ωρα, το Ποσειδώνιο ειναι λιγο παγοδρόμιο θελει λιγο προσοχή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες