panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 moto2...real racing! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Σαν τις μύγες πέφτουν ρε παιδιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Moto 2 εχει πεσει πολυ σαβουρντα!!! πω πωωωω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Το ευκολο ειναι να περιμενεις να γινει πρωτα ο αγωνας και μετα να βγεις με διθυραμβους η να κανεις τον κινεζο αναλογα το αποτελεσμα του τρισμεγιστου!!!!ο εχων κοχονες βγαινει πριν τον αγωνα και κανει προγνωστικα... Με αυτά που γράφεις δίνεις τον ορισμό του 'τσαμπα μαγκα' Moto 2 εχει πεσει πολυ σαβουρντα!!! πω πωωωω... Θα πεσει σαβουρδα και στη μεγαλη κατηγορια πιστευω..ευχομε να μην ειναι στις μπροστα θεσεις ωστε να δουμε ομορφες μαχες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Κρίμα για τον Ιάπωνα ρε γμτ...δε θα σταυρώσει τίτλο ποτέ ρε πουστ μ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 η πιστα δειχνει στεγνη.δεν ξερω βεβαια τι λεει η προβλεψη για αργοτερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Το ευκολο ειναι να περιμενεις να γινει πρωτα ο αγωνας και μετα να βγεις με διθυραμβους η να κανεις τον κινεζο αναλογα το αποτελεσμα του τρισμεγιστου!!!!ο εχων κοχονες βγαινει πριν τον αγωνα και κανει προγνωστικα... Εγώ τις προβλέψεις μου τις έχω κάνει. Υπάρχουν ψηλά στη σελίδα. Εξήγησέ μου σε παρακαλώ. Τα......κοχόνες, που ακριβώς κολλάνε στην κουβέντα? Θα αρχίσουμε να ποδοσφαιροποιούμε κ τους αγώνες μοτοσυκλέτας? Και θα ρίχνουμε μπινελίκια σε όσους γουστάρους τον αντίπαλο του δικού σας? Προτιμώ την σιωπή....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Έχει να κάνει με την προσωπολατρεία του Έλληνα...Το βλέπουμε γύρω μας. Από αθλητές, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και φυσικά πολιτικούς. Αγαπητέ, εδώ βλέπουμε άλλα χαρακτηριστικά των Ελλήνων. Τη γνωστή κατάσταση του να θέλει να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα από το να γίνει δυνατότερος ο δικός του. Και το all time classic, το να ειρωνεύεται κ υποβιβάζει κάποιον που ούτε στο μικρό του δακτυλάκι δεν φτάνει. Να πέσει θάψιμο μπας κ μειώσουμε τα km που μας χωρίζουν..... Ποιος.....Ο μεγαλόστομος νεοΈλληνας..... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sized 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Ωραια στο τσακ ξυπνησα. Στειλτε κανα λινκ με αγγλικο σπικαζ ρε παιδες. http://www.mypremium.tv/ To British Eurosport δες. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buffalo 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 RED FlAG στη ΜΟΤΟ2…πάμε για βρεγμένο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Ξεκίνησε να βρέχει... μάλλον έχουμε να δούμε πολλά στον αγώνα... Είμαι περίεργος να δω τις επιλογές που θα κάνουν οι ομάδες σε λάστιχα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 με βροχή ο γιατρός χτυπάει και πρωτιά... κρίμα δεν τον έβαλα πρώτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Εγώ τις προβλέψεις μου τις έχω κάνει. Υπάρχουν ψηλά στη σελίδα. Εξήγησέ μου σε παρακαλώ. Τα......κοχόνες, που ακριβώς κολλάνε στην κουβέντα? Θα αρχίσουμε να ποδοσφαιροποιούμε κ τους αγώνες μοτοσυκλέτας? Και θα ρίχνουμε μπινελίκια σε όσους γουστάρους τον αντίπαλο του δικού σας? Προτιμώ την σιωπή....... Χαβαλε και Πικαρισμα κανουμε Ρε Γιαννη....ημαρτοοοοοον!πλακαααααα Για να Γινεται Που λεμε!Ασε Που Πιο ροσικος απο Εμενα Δεν Ηταν Κανεις μεχρινα Παει Ντουκατι....τι ειστε Εσεις ρε παιδι μου....Και μαρεσει που μερικοι απαντατε και με βαρυγδουπες εκφρασεις που σηκωνουν παρεξηγηση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Μολις εκανα προβλεψη: Lorenzo-Marquez-Dovizioso (αυτο το τελευταιο δεν ξερω πως μου ηρθε αλλα το εκανα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 και με χιόνια και με κρύα η γιαμάχα θα πάρει 3 [βάθρα] 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Χαβαλε και Πικαρισμα κανουμε Ρε Γιαννη....ημαρτοοοοοον!πλακαααααα Για να Γινεται Που λεμε!Ασε Που Πιο ροσικος απο Εμενα Δεν Ηταν Κανεις μεχρινα Παει Ντουκατι....τι ειστε Εσεις ρε παιδι μου.... Και μαρεσει που μερικοι απαντατε και με βαρυγδουπες εκφρασεις που σηκωνουν παρεξηγηση.... Είναι περίεργος ο λόγος σου και σε παρεξηγώ γέροντα :lol: Βαρύγδουπες εκφράσεις δεν κάνω. Δεν αναφέρεσαι σε μένα.....Ή να παρεξηγηθώ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Θα παιξει πολυ τουμπα.......... Εβλεπα τωρα την μοτο2 ,και διακοπηκε στα τελειωματα.... Σιχαμερε J-LO,αν ειναι στεγνο θα ιδρωσεις πολυ σημερα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buffalo 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 ωχ το eurosport2 έβαλε τένις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Ωχ πως μου ξεφυγε αυτο το θεμα? Ολοι οι ειδικοι του κοσμου, ειναι εγγεγραμενα μελη στο Μybike.gr να ουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buffalo 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 έχουμε αγγλική περιγραφή πουθενά η ρώσικα πάλι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 http://88.80.5.80/w00t/20130519/vv5198b61da99e5235602735-583633.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 http://www.livestream365.com/el/grand-prix-france-le-mans παιδια βαλτε εδω το εχει σιγουρα, δεν δειχνει τεννις.... και εχει και ωραια περιγραφη, οχι σα τους νεροβραστους τους αγγλους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buffalo 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 http://www.livestrea...-france-le-mans παιδια βαλτε εδω το εχει σιγουρα, δεν δειχνει τεννις.... και εχει και ωραια περιγραφη, οχι σα τους νεροβραστους τους αγγλους! ρώσικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontalex 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) ρε παιδια μονο εγω φοβαμαι οταν στριβουν στο βρεγμενο?καθε πλαγιασμα μου μυριζει και πτωση....(και αυτες οι monsteritses τι αρρωστακια) Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2013 από τον kontalex Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Buffalo 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 http://88.80.5.80/w0...735-583633.html ρώσικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες